Αναζητώντας την τελειότητα

Το Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης της σειράς NW-ZX100 διαθέτει κορυφαία κυκλώματα, κομψό σώμα αλουμινίου και τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τη μουσική σας.

128GB

NW-ZX100HN

Ενδεικτικά από

760,14 €

Μουσική χωρίς παρεμβολές

Επικεντρωθείτε στη μουσική με τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου

Βυθιστείτε ακόμη περισσότερο στον ήχο, χάρη στα αποκλειστικά συνοδευτικά ακουστικά της σειράς NW-ZX100. Με την εξουδετέρωση θορύβου δεν αποσπάται η προσοχή από τον εξωτερικό κόσμο, ώστε να είστε μόνο εσείς και η μουσική σας.

Σχεδίαση ακριβείας για ποιοτικότερο ήχο

Στις πλακέτες κυκλωμάτων μας χρησιμοποιούμε ειδικά επιλεγμένα, ποιοτικά εξαρτήματα για την καλύτερη φορητή ηχητική εμπειρία.

Εξαιρετική αντοχή

Ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο διατηρεί ασφαλείς τις πλακέτες κυκλωμάτων και εξαλείφει τον ανεπιθύμητο θόρυβο και την παραμόρφωση που οφείλονται σε εξωτερικές μετατοπίσεις ή κραδασμούς.

Συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας χωρίς μόλυβδο

Συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας για καθαρότερο σήμα

Έχουμε αναπτύξει μια δική μας συγκόλληση υψηλής ποιότητας για μειωμένο θόρυβο, που έχει βελτιώσει την ανάλυση του ήχου σε ολόκληρο το φάσμα συχνοτήτων.

Πλακέτα χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς

Πλακέτα χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς, ομαλός ήχος

Η πλακέτα χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς μονώνει την πλακέτα κυκλώματος και ελαχιστοποιεί τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές για ομαλότερο ήχο. Επίσης, μειώνει τις απώλειες ενέργειας και βελτιώνει τη συνολική απόδοση του συστήματος.

Η μουσική εν κινήσει δεν είχε ποτέ τέτοιο ήχο

Η σειρά NW-ZX100 διαθέτει έναν πανίσχυρο συνδυασμό κορυφαίων τεχνολογιών ήχου – για λεπτομερή αναπαραγωγή όλης της μουσικής σας χωρίς απώλειες, μέσω ακουστικών ή ηχείων.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε κάθε κομμάτι στο έπακρο

Απολαύστε τις πιο λεπτές αποχρώσεις ήχου με επαγγελματική ποιότητα, υψηλή ανάλυση και προηγμένη τεχνολογία ψηφιακής αναβάθμισης σήματος.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο όρος "ήχος υψηλής ανάλυσης" αναφέρεται σε ένα σύνολο ψηφιακών διαδικασιών που επιτρέπουν την κωδικοποίηση και την αναπαραγωγή μουσικής με υψηλότερους ρυθμούς δειγματοληψίας από αυτούς που χρησιμοποιούνται στα CD.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

DSEE HX

DSEE HX

Ακούστε τι χάνατε. Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας αγγίζοντας την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης.

S-MASTER HX

S-Master HX

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων.

Direct Stream Digital

DSD

Ακούστε καθαρό ήχο υψηλής ανάλυσης με καθαρότητα επιπέδου στούντιο, χάρη στον κωδικοποιητή ήχου DSD χωρίς απώλειες.

Η μετάδοση ροής Bluetooth® στα καλύτερά της

Απολαύστε ροή μουσικής υψηλής ποιότητας χάρη στο LDAC, τον κορυφαίο ασύρματο κωδικοποιητή μας. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης σε σχέση με το τυπικό Bluetooth®, μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία ακρόασης για κάθε κομμάτι.

Απεριόριστη ακρόαση

Με επεκτάσιμη μνήμη 128 GB και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχετε δει ποτέ σε μοντέλο Walkman®, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερη μουσική, για μεγαλύτερο διάστημα.

Περισσότερος χώρος για τη μουσική σας

Χάρη στην επιπλέον υποδοχή μνήμης της σειράς NW-ZX100, μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα microSD, ώστε να μην μείνετε ποτέ χωρίς μουσική.

Έως 128 GB επιπλέον

Διπλάσιος χώρος με κάρτα microSD

Κάρτα microSD
Αυξημένη διάρκεια μπαταρίας

Απολαύστε περισσότερο χρόνο αναπαραγωγής

Περισσότερη ώρα με τη μουσική σας. Aπολαύστε έως 70 ώρες αναπαραγωγής, με τη βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας της σειράς NW-ZX100.

Αναπαραγωγή διαφορετικών μορφών αρχείων

Η σειρά NW-ZX100 υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος τύπων αρχείων, με ή χωρίς συμπίεση, ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί στη δημιουργία της τέλειας λίστας αναπαραγωγής.

Ευρεία υποστήριξη κωδικοποιητών
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Το Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης της σειράς NW-ZX100 διαθέτει κορυφαία κυκλώματα, κομψό σώμα αλουμινίου και τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τη μουσική σας.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Επεκτάσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης 128 GB

  • Περιλαμβάνει ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου

Μέγεθος μνήμης
128GB
Μέγεθος οθόνης (in)
3" (7,6 cm)
Ανάλυση οθόνης
400x240 (WQVGA)
Μπαταρία - συνεχής αναπαρ. μουσικής
45 ώρες (Ήχος υψηλής ανάλυσης), 70 ώρες (MP3)
Βάρος
145 g
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον