128GB

NW-ZX100HN

Ενδεικτικά από

760,14 €

Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες
Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα

Απογειώστε την εμπειρία της ψηφιακής μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει χωρίς συμβιβασμούς τη μουσική ενός καλλιτέχνη. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου μεταφέρουν τη μουσική σας στην κεντρική σκηνή

Η σειρά NW-ZX100 περιλαμβάνει αποκλειστικά ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου , ώστε να απομονώνετε τους ήχους περιβάλλοντος. Επιλέξτε από διάφορες ρυθμίσεις, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε, και βυθιστείτε στη μουσική σας. Η εξουδετέρωση θορύβου αντισταθμίζει το θόρυβο περιβάλλοντος, για ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία ακρόασης.

Κορυφαία εξαρτήματα για κορυφαίο ήχο

Το NW-ZX100 διαθέτει βελτιωμένο κύκλωμα, για κορυφαία ευκρίνεια και ποιότητα ήχου. Το εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη συγκόλληση της αντίστασης και την πλακέτα χαμηλού διηλεκτρικού προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία φορητού ήχου.

Αναπαραγωγή Direct Stream Digital (DSD) για ήχο υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ήχο επαγγελματικής ποιότητας χάρη στον κωδικοποιητή ήχου Direct Stream Digital (DSD), ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για ήχο υψηλής ανάλυσης. Αυτό το φορμά 1 bit χρησιμοποιεί ροή εξαιρετικά υψηλής συχνότητας 1 δευτ. και 0 δευτ. για την αναπαραγωγή κυματομορφών ήχου σε υψηλότερη ανάλυση από τους συμβατικούς κωδικοποιητές. Το αποτέλεσμα είναι πιο καθαρός, ευκρινής ποιοτικός ήχος υψηλής ανάλυσης.

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX: απόλυτη καθαρότητα ήχου

Απολαύστε την τέλεια εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX. Μέσω μιας απλοποιημένης, πλήρως ψηφιακής διαδρομής σήματος, ο ενισχυτής S-Master HX αναπαράγει τις λεπτομέρειες και το μεγάλο εύρος συχνοτήτων των φορμά υψηλής ανάλυσης. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ενισχυτές, διατηρεί το ψηφιακό σήμα μέχρι και πριν την έξοδο των ηχείων, εξαλείφοντας την παραμόρφωση, για ήχο υψηλής ανάλυσης ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Η τεχνολογία DSEE HX αποκαθιστά τα αρχεία μουσικής

Ξεπεράστε την ποιότητα CD. Το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας.

Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης για ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής

Η σειρά NW-ZX100 διαθέτει επεκτάσιμη μνήμη 128 GB, αλλά και υποδοχή για κάρτα microSD, ώστε να μεταφέρετε μαζί σας ακόμα και την πιο μεγάλη μουσική συλλογή.

Βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας για περισσότερη ακρόαση

Για να μην μένετε ποτέ από μπαταρία όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Η μπαταρία του NW-ZX100 φτάνει για έως 70 ώρες αναπαραγωγής MP3 ή έως 45 ώρες αναπαραγωγής FLAC, ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνεται φορτιστή όταν βρίσκεστε έξω.

Πολλές μορφές μουσικής

Η σειρά NW-ZX100 υποστηρίζει τα φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης, καθώς και δημοφιλή φορμά όπως MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC και ALAC.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλώς ακουμπήστε τη συσκευή σας με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε μουσική μέσω Bluetooth®. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σύνδεση Bluetooth® από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής.

Υψηλής ποιότητας ροή Bluetooth®: LDAC

Ο κωδικοποιητής Bluetooth® LDAC από τη Sony αναβαθμίζει τη ροή μουσικής. Προσφέρει τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit σε σύγκριση με την τυπική ροή Bluetooth®. Οι ρυθμοί δειγματοληψίας 96 kHz και η αποτελεσματικότερη κωδικοποίηση παρέχουν ασύρματο ήχο ανώτερο από τα CD.

Προδιαγραφές

Το Walkman® με ήχο υψηλής ανάλυσης της σειράς NW-ZX100 διαθέτει κορυφαία κυκλώματα, κομψό σώμα αλουμινίου και τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τη μουσική σας.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Επεκτάσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης 128 GB

  • Περιλαμβάνει ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου

Μέγεθος μνήμης
128GB
Μέγεθος οθόνης (in)
3" (7,6 cm)
Ανάλυση οθόνης
400x240 (WQVGA)
ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)
45 ώρες (Ήχος υψηλής ανάλυσης), 70 ώρες (MP3)
Βάρος
145 g
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών