NW-ZX500

Τρόποι για να απολαύσετε υπέροχο ήχο

Χάρη στην υποστήριξη Android™ και στο Wi-Fi για λήψη και μετάδοση ροής, με το Walkman® NW-ZX500 απολαμβάνετε αυθεντικό ήχο από όλες τις αγαπημένες σας πηγές μουσικής.

Δείτε τι κάνει το Walkman® να ξεχωρίζει

Ρίξτε μια ματιά στη τεχνολογία πίσω από τον πραγματικά αυθεντικό ήχο.

Λογότυπα ήχου υψηλής ανάλυσης και ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης
Υψηλή ποιότητα ήχου
Εικόνα πλακέτας κυκλώματος
Σχεδίαση για ανώτερο ήχο
Walkman® NW-ZX500 σε μαύρο, με υποστήριξη Android™
Λήψη και ροή με Wi-Fi
Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης
Απαράμιλλη πιστότητα ήχου σε κάθε νότα

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας και αναπαράγοντας τον ψηφιακό ήχο με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD (24 bit / 96kHz και άνω), ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης.

Λογότυπο DSD
Εγγενές DSD έως 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Ποιότητα που υπερέχει με εγγενές DSD 11,2 MHz χρησιμοποιώντας ισορροπημένα ακουστικά και υποστήριξη PCM 384 KHz / 32 bit.

Λογότυπο του S-Master HX™
S-Master HX™

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ μειώνει την παραμόρφωση και τον θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, χαρίζοντας πλούσιο και "γεμάτο" ήχο.

Λογότυπο του DSEE HX™
DSEE HX™

Το DSEE HX™ αποκαθιστά τον ήχο που χάνεται κατά την ψηφιακή συμπίεση, για ηχητική εμπειρία υψηλής πιστότητας, ακόμα και κατά τη ροή μουσικής.

Ασύρματος ήχος υψηλής ανάλυσης 

Απολαύστε ροή μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στον LDAC, τον ανώτερης ποιότητας ασύρματο κωδικοποιητή της Sony. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit από τη συμβατική τεχνολογία BLUETOOTH®, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης της μουσικής σας. 

Λογότυπα ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης και LDAC
Walkman® NW-ZX500 με ισορροπημένη έξοδο
Ισορροπημένη έξοδος

Η υποδοχή ισορροπημένης σύνδεσης Ø4,4 mm παρέχει σε συμβατά ακουστικά εντελώς ξεχωριστό αριστερό και δεξί κανάλι για λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο.

Σχεδίαση για ανώτερο ήχο

Το Walkman® NW-ZX500 έχει κατασκευαστεί με ακρίβεια χρησιμοποιώντας υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, για να απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης.

Πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο
Πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο

Το ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλή αντοχή στον ηλεκτρικό θόρυβο, βοηθώντας τα NW-ZX500 να αποδώσουν καθαρές και δυνατές νότες μπάσων.

Μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό

Μέσα στο μικρών διαστάσεων σώμα του Walkman, τα στοιχεία είναι τοποθετημένα σε ένα μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό. Χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, το μπλοκ καταλήγει να έχει μειωμένη αντίσταση και βελτιώνει την ηλεκτρική γείωση της ψηφιακής μονάδας, προσφέροντας στα NW-ZX500 τη δυνατότητα ακόμα πιο καθαρής απόδοσης ήχου.

Μπλοκ χαλκού πριν από την κατεργασία
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ
Μπλοκ χαλκού μετά την κατεργασία
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ
Κοντινό πλακέτας κυκλώματος που δείχνει πυκνωτή FT CAP
Νέοι πυκνωτές FT CAP

Ειδικά κατασκευασμένο για τη Sony και ρυθμισμένο από τους μηχανικούς της Sony, ο πυκνωτής FT CAP (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς) ενισχύει την τροφοδοσία ρεύματος στο μπλοκ του ενισχυτή, για ισορροπημένη έξοδο. Αυτό βοηθάει τα NW-ZX500 να αποδίδουν ευρεία φωνητικά και ενορχήστρωση, καθώς και ισχυρές νότες μπάσων.

Λογότυπα για Bluetooth®, NFC™ και Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Οι ασύρματες τεχνολογίες NFC και Bluetooth® προσφέρουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη μουσική. Απλώς ακουμπήστε στη σειρά NW-ZX500 μια συσκευή με δυνατότητα NFC, για γρήγορη και άψογη σύνδεση, και ξεκινήστε τη μετάδοση. Η συσκευή δεν έχει NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι. Συμβατή με ήχο LDAC και aptX™ HD.

Εικονίδιο επεξεργαστή βινυλίου
Επεξεργαστής βινυλίου

Ξαναχαρίστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά σας κομμάτια και απολαύστε τις πλούσιες μελωδίες και τα δυναμικά εύρη των αγαπημένων σας άλμπουμ. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία ακρόασης που προσφέρουν η ανεπαίσθητη αναπαραγωγή αντήχησης χαμηλής συχνότητας, η αντίσταση του βραχίονα του πικάπ και ο θόρυβος επιφάνειας.

Λογότυπο MQA™
Αναπαραγωγή και αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™

Το Master Quality Authenticated είναι ένα φορμά ήχου που συμπιέζει μεγάλα αρχεία ποιότητας στούντιο χωρίς αντιληπτή απώλεια, για να μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μουσική με ήχο υψηλής ανάλυσης στο Walkman® σας.

Συμβατότητα με Wi-Fi® για απευθείας λήψη και μετάδοση ροής μουσικής

Με Android™ και συμβατότητα Wi-Fi, το NW-ZX500 προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους για να ακούτε μουσική. Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ροής και μουσικής απευθείας στο Walkman ή συνδεθείτε σε υπολογιστή για πρόσβαση στη συλλογή σας.

Όψη του NW-ZX500 από το πλάι που δείχνει τη θύρα USB Type-C™
Θύρα USB Type-C™

Το NW-ZX500 διαθέτει θύρα USB Type-C™ για εύκολη συνδεσιμότητα, με διάφορες συσκευές.

Μικρό, εύχρηστο μέγεθος

Το Walkman NW-ZX500 προσφέρει υψηλή ποιότητα ήχου σε μια συσκευή μικρών διαστάσεων, για να έχετε παντού μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική. 

Εικόνα κασέτας
Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου

Τα NW-ZX500 διαθέτουν ειδικό περιβάλλον εργασίας και προφύλαξη οθόνης σε μορφή κασετόφωνου. Τα γραφικά κασετόφωνου που προβάλλονται στην οθόνη του Walkman® αλλάζουν ανάλογα με τον κωδικοποιητή της μουσικής που ακούτε.

Εικονίδιο διάρκειας μπαταρίας 20 ωρών
20 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Απολαύστε έως και 20 ώρες αναπαραγωγής MP3 στα 128 kbps ή έως και 18 ώρες αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης FLAC 96 KHz.

Walkman NW-ZX500 με μεγάλη οθόνη αφής
Μεγάλο πάνελ αφής για εύκολο χειρισμό

Ο πίνακας αφής 3,6 ιντσών του NW-ZX500 είναι 16% μεγαλύτερος από τον πίνακα αφής του προκατόχου του, NW-ZX300. Η διαχείριση και η απόλαυση της μουσικής σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Όψη του Walkman NW-ZX500 από το πλάι που δείχνει την υποδοχή κάρτας SD
Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης για ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής

Εκτός από την ενσωματωμένη μνήμη των 64 GB, υπάρχει επίσης και υποδοχή για κάρτα SD, ώστε να μεταφέρετε μαζί σας ακόμα και την πιο μεγάλη μουσική συλλογή.

Κορυφαία σχεδίαση

Το καμπυλωτό σώμα του NW-ZX500, με φινίρισμα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να κάθεται άνετα στην παλάμη σας και να γλιστράει εύκολα στην τσέπη σας.

Όψη του Walkman NW-ZX500 από το πλάι, με βασικά στοιχεία ελέγχου
Έξυπνα πλευρικά χειριστήρια

Εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης, και εύκολη επιλογή μουσικής και προσαρμογής έντασης ήχου από τα εύχρηστα χειριστήρια στα πλευρικά πάνελ.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το NW-ZX500 είναι συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης και σχεδιασμένο με ακρίβεια, ώστε να αποδίδει πραγματικά αυθεντικό ήχο, από πολλές διαφορετικές πηγές ήχου. Χάρη στο Android™ και το Wi-Fi, μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής απευθείας από το Walkman® σας ή να συνδέεστε σε PC για πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ακούσετε τους αγαπημένους σας ήχους.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Η αναβάθμιση DSEE HX™ αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ισορροπημένη έξοδος φ 4,4 για λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο

  • Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για αναπαραγωγή ροής και λήψη μουσικής με τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών