Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες
Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες
Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες
Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες
Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες
Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες
Walkman® ZX500 σειράς ZX: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Απαράμιλλη πιστότητα ήχου σε κάθε νότα

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας και αναπαράγοντας τον ψηφιακό ήχο με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD (24 bit / 192 kHz και άνω), ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης.

Εγγενές DSD έως 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Ποιότητα που υπερέχει με εγγενές DSD 11,2 MHz χρησιμοποιώντας ισορροπημένα ακουστικά και υποστήριξη PCM 384 KHz / 32 bit.

S-Master HX™

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ μειώνει την παραμόρφωση και τον θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, χαρίζοντας πλούσιο και "γεμάτο" ήχο.

DSEE HX™

Η αναβάθμιση σήματος ήχου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με τον επεξεργαστή DSEE HX™, ο οποίος αναγνωρίζει τα όργανα, τα φωνητικά και τα μουσικά είδη. Αναγνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία και την αντίστοιχη ενέργεια ήχου, μπορεί να αναπαραγάγει με ακρίβεια τον ήχο που απωλέσθηκε κατά την ψηφιακή συμπίεση, για πλήρη πιστότητα ακόμα και σε φορμά συμπιεσμένου ήχου. Ο επεξεργαστής DSEE HX λειτουργεί ακόμα και κατά την αναπαραγωγή ροής μουσικής.

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Οι τεχνολογίες επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) και Bluetooth® προσφέρουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη μουσική σας. Απλώς ακουμπήστε στη σειρά NW-ZX500 μια συσκευή με δυνατότητα NFC™, για να συνδεθείτε γρήγορα και άψογα, και ξεκινήστε τη μετάδοση. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι. Διαθέτουν συμβατότητα με ήχο HD LDAC και aptX™.

Ήχος υψηλής ανάλυσης, χωρίς καλώδια

Απολαύστε ροή μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στον LDAC, τον ανώτερης ποιότητας ασύρματο κωδικοποιητή της Sony. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit από τη συμβατική τεχνολογία BLUETOOTH®, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης της μουσικής σας.

Ισορροπημένη έξοδος

Η υποδοχή ισορροπημένης σύνδεσης Ø4,4 mm παρέχει σε συμβατά ακουστικά εντελώς ξεχωριστό αριστερό και δεξί κανάλι για λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο.

Πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο

Το ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλή αντοχή στον ηλεκτρικό θόρυβο, βοηθώντας τα NW-ZX500 να αποδώσουν καθαρές και δυνατές νότες μπάσων.

Μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό

Μέσα στο μικρών διαστάσεων σώμα του Walkman, τα στοιχεία είναι τοποθετημένα σε ένα μπλοκ κατασκευασμένο από χαλκό. Χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, το μπλοκ καταλήγει να έχει μειωμένη αντίσταση και βελτιώνει την ηλεκτρική γείωση της ψηφιακής μονάδας, προσφέροντας στα NW-ZX500 τη δυνατότητα ακόμα πιο καθαρής απόδοσης ήχου.

Νέοι πυκνωτές FT CAP

Ειδικά κατασκευασμένο για τη Sony και ρυθμισμένο από τους μηχανικούς της Sony, ο πυκνωτής FT CAP (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς) ενισχύει την τροφοδοσία ρεύματος στο μπλοκ του ενισχυτή, για ισορροπημένη έξοδο. Αυτό βοηθάει τα NW-ZX500 να αποδίδουν ευρεία φωνητικά και ενορχήστρωση, καθώς και ισχυρές νότες μπάσων.

Προηγμένη συγκόλληση που περιέχει χρυσό

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού διασφαλίζει απόλυτη ελαχιστοποίηση της απώλειας σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνητικά, το κύκλωμα των NW-ZX500 συνδέεται με την μπαταρία με συγκόλληση υψηλής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, κατάλληλη για εφαρμογές ήχου.

Κρυσταλλικός ταλαντωτής

Οι δύο μικρών διαστάσεων κρυσταλλικοί ταλαντωτές θορύβου χαμηλής φάσης εξασφαλίζουν σταθερότητα χρονισμού ακριβείας σε πολλαπλάσια ρυθμών δειγματοληψίας των 44,1 kHz και 48 kHz. Χάρη στους δύο κρυσταλλικούς ταλαντωτές, το NW-ZX500 επιτυγχάνει ποιότητα ήχου με καλό λόγο σήματος προς θόρυβο.

Πυκνωτές POSCAP για βελτιωμένη απόδοση στις χαμηλές συχνότητες

Οι πυκνωτές POSCAP μέσα στο NW-ZX500 χρησιμοποιούνται για ενίσχυση της τροφοδοσίας ρεύματος του μπλοκ του ενισχυτή για μη ισορροπημένη έξοδο, βελτιώνοντας την απόδοση αναπαραγωγής των χαμηλών συχνοτήτων, για μια πιο διευρυμένη εμπειρία ακρόασης.

Ηλεκτρικός πυκνωτής διπλής επίστρωσης

Ως κύρια πηγή ισχύος έχει χρησιμοποιηθεί ένας ηλεκτρικός πυκνωτής διπλής επίστρωσης, για τη μεταφορά ισχύος από την μπαταρία. Χάρη στην ικανότητά του να παρέχει μεγάλες ποσότητες ισχύος στη στιγμή, μπορεί να αποδίδει έξοδο σήματος ακριβείας, αποτρέποντας την απότομη πτώση της τάσης. Το αποτέλεσμα είναι πεντακάθαρα, ισχυρά μπάσα.

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου (με κόκκινη επισήμανση) από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος (σε μπλε), η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακό θόρυβο.

Πυκνωτές μεμβράνης

Χάρη στους υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης που μεταφέρουν την τάση στις συχνότητες με γραμμική απόκριση, μειώνεται η παραμόρφωση και ο θόρυβος.

Επεξεργαστής βινυλίου

Ξαναχαρίστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά σας κομμάτια και απολαύστε τις πλούσιες μελωδίες και τα δυναμικά εύρη των αγαπημένων σας άλμπουμ. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία ακρόασης που προσφέρουν η ανεπαίσθητη αναπαραγωγή αντήχησης χαμηλής συχνότητας, η αντίσταση του βραχίονα του πικάπ και ο θόρυβος επιφάνειας.

Συμβατότητα με Wi-Fi® για απευθείας λήψη και μετάδοση ροής μουσικής

Με υποστήριξη Android™ και συμβατότητα με Wi-Fi, τα NW-ZX500 σάς προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να ακούτε τη μουσική σας. Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής απευθείας από το Walkman σας ή συνδεθείτε σε PC για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας.

Με υποστήριξη Android™

Τα NW-ZX500 διαθέτουν υποστήριξη Android™, για εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών πολυμέσων και υπηρεσιών μουσικής.

Θύρα USB Type-C™

Το NW-ZX500 διαθέτει θύρα USB Type-C™ για εύκολη συνδεσιμότητα, με διάφορες συσκευές.

Μικρό, εύχρηστο μέγεθος

Το Walkman NW-ZX500 προσφέρει υψηλή ποιότητα ήχου σε μια συσκευή μικρών διαστάσεων, για να έχετε παντού μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική. 

Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου

Τα NW-ZX500 διαθέτουν ειδικό περιβάλλον εργασίας και προφύλαξη οθόνης σε μορφή κασετόφωνου. Τα γραφικά κασετόφωνου που προβάλλονται στην οθόνη του Walkman® αλλάζουν ανάλογα με τον κωδικοποιητή της μουσικής που ακούτε.

20 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Απολαύστε έως και 20 ώρες αναπαραγωγής MP3 128 kbps.

Μεγάλο πάνελ αφής για εύκολο χειρισμό

Το πάνελ αφής 3,6 ιντσών του NW-ZX500 είναι 16 τοις εκατό μεγαλύτερο από του προηγούμενου μοντέλου, του NW-ZX300. Απολαύστε τη μουσική σας και διαχειριστείτε την πιο εύκολα από ποτέ.

Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης για ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής

Εκτός από την ενσωματωμένη μνήμη των 64 GB, υπάρχει επίσης και υποδοχή για κάρτα SD, ώστε να μεταφέρετε μαζί σας ακόμα και την πιο μεγάλη μουσική συλλογή.

Κορυφαία σχεδίαση

Το καμπυλωτό σώμα του NW-ZX500, με φινίρισμα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να κάθεται άνετα στην παλάμη σας και να γλιστράει εύκολα στην τσέπη σας.

Έξυπνα πλευρικά χειριστήρια

Εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης, και εύκολη επιλογή μουσικής και προσαρμογής έντασης ήχου από τα εύχρηστα χειριστήρια στα πλευρικά πάνελ.

Επέτειος 40 ετών του Walkman®

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 40ή επέτειο του Walkman®. Το πρώτο Walkman TPS-L2 κυκλοφόρησε το 1979 και αναδείχτηκε ως εμβληματική συσκευή σε επίπεδο σχεδίαση και μηχανικής, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική. Για πρώτη φορά, είχαμε τη δυνατότητα να ακούμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες σε ήχο υψηλής ποιότητας, παντού και πάντα, και από τότε δεν σταματήσαμε ποτέ.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Walkman®

Προδιαγραφές
Το NW-ZX500 είναι συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης και σχεδιασμένο με ακρίβεια, ώστε να αποδίδει πραγματικά αυθεντικό ήχο, από πολλές διαφορετικές πηγές ήχου. Χάρη στο Android™ και το Wi-Fi, μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής απευθείας από το Walkman® σας ή να συνδέεστε σε PC για πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ακούσετε τους αγαπημένους σας ήχους.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Η αναβάθμιση DSEE HX™ αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ισορροπημένη έξοδος φ 4,4 για λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο

  • Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για αναπαραγωγή ροής και λήψη μουσικής με τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον