Ασύρματη επιφάνεια φόρτισης QI™: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Συμβατότητα με συσκευές με δυνατότητα Qi

Το CP-WP1 διαθέτει πιστοποίηση ασύρματης φόρτισης Qi και υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων smartphone iPhone, Galaxy και Xperia. Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε ασύρματα ακουστικά, smartwatch, καθώς και άλλες συσκευές με πιστοποίηση Qi. 

Κομψή και πρακτική σχεδίαση

Με την αντιολισθητική επιφάνεια και βάση φόρτισης, το smartphone σας δεν κινδυνεύει να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Οι στρογγυλεμένες γωνίες δεν προσφέρουν μόνο μια κομψή σχεδίαση, αλλά σας επιτρέπουν να πιάνετε γρήγορα και εύκολα τη συσκευή σας.

Κομψή σχεδίαση μικρού μεγέθους

Χάρη στο μικρό μέγεθος και στη λεπτή σχεδίαση, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο ή στο τραπέζι, ενώ η κομψή σχεδίασή του ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι ή γραφείο.

Ευδιάκριτη μπλε ενδεικτική λυχνία κατάστασης LED 

Όταν ανάβει η μπλε ενδεικτική λυχνία LED, η συσκευή φορτίζεται σωστά, ώστε να μπορείτε πάντα να τοποθετείτε εύκολα το τηλέφωνό σας για πλήρη απόδοση φόρτισης.

Απλή ασύρματη φόρτιση

Για να ξεκινήσει η φόρτιση, τοποθετήστε απλώς το τηλέφωνό σας στο κέντρο της ασύρματης επιφάνειας. Δεν χρειάζεται να συνδέετε ή να αποσυνδέετε καλώδια, και είναι πάντα έτοιμη για χρήση.

Ασφαλής φόρτιση της Sony

Η ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία διασφαλίζεται από τη μεγάλη εμπειρία της Sony στη φόρτιση συσκευών. Η φόρτιση παραμένει αποδοτική ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση, χάρη στη σχεδίαση που είναι ανθεκτική στη θερμότητα και την αποκλειστική έξυπνη διαχείριση ισχύος. Η λειτουργία ανίχνευσης ξένου αντικειμένου (FOD – Foreign Object Detection) προστατεύει τη συσκευή από θερμότητα ή υπερφόρτωση, όταν στην επιφάνεια ή κοντά σε αυτήν τοποθετούνται άλλα μεταλλικά αντικείμενα, όπως νομίσματα και κλειδιά.

Προδιαγραφές
Αποδεσμευτείτε από τα καλώδια και φορτίστε smartphone, smartwatch ή ακουστικά Sony, Samsung ή Apple με δυνατότητα Qi™ σε αυτήν την κομψή ασύρματη επιφάνεια φόρτισης. Οι συσκευές παραμένουν στη θέση τους, χάρη στην κομψή και αντιολισθητική σχεδίαση, ενώ η ευδιάκριτη λυχνία LED δείχνει αν φορτίζονται σωστά. Η ασφαλής φόρτιση της Sony προστατεύει από την υπερθέρμανση για ασφαλή και αξιόπιστη φόρτιση κάθε φορά.
  • Ασύρματη φόρτιση για συσκευές με δυνατότητα Qi

  • Κομψή σχεδίαση με αντιολισθητική επιφάνεια

  • Ευδιάκριτη μπλε λυχνία κατάστασης φόρτισης LED

  • Ασφαλής φόρτιση της Sony για αποτροπή της υπερθέρμανσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον