Παίξτε καλύτερα, με Xperia

Τόσο για επαγγελματίες των eSports όσο και για περιστασιακούς παίκτες, η Xperia είναι η αυτονόητη επιλογή των gamer από κινητές συσκευές.

Όλα όσα χρειάζεστε για τη νίκη

Προδιαγραφές Xperia 5 II

Εικονίδιο οθόνης 21:9 CinemaWide™
Οθόνη 21:9 CinemaWide™

Υπερευρυγώνια οθόνη 21:9, για να βλέπετε περισσότερη από τη δράση του παιχνιδιού.

Λογότυπο Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G

Εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας, για παιχνίδι χωρίς κολλήματα.

Εικονίδιο οθόνης με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz
Οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz

Καθαρή απόδοση των γρήγορα κινούμενων αντικειμένων για ομαλό παιχνίδι.

Εικονίδιο ρυθμού σάρωσης αφής 240 Hz
Ρυθμός σάρωσης αφής 240 Hz

Το σύστημα αναγνωρίζει το άγγιγμά σας ακριβώς τη στιγμή που θέλετε.

Εικονίδιο προστασίας από την υπερθερμανση
Προστασία από την υπερθέρμανση

Η κατασκευή από γραφένιο και ο έλεγχος ισχύος για έλεγχο θερμότητας μειώνουν τη φθορά της μπαταρίας.

Εικονίδιο υποδοχής ήχου 3,5 mm
Υποδοχή ήχου 3,5 mm

Τα ενσύρματα ακουστικά προσφέρουν μικρότερη καθυστέρηση, για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Εικονίδιο Βελτίωσης παιχνιδιού
Βελτίωση παιχνιδιού και κοινοποίησης

Παιχνίδι υψηλότερης ακρίβειας, χωρίς περισπασμούς, με συμβουλές online και εύκολη κοινοποίηση.

Εικονίδιο μπαταρίας 4.000 mAh
Ισχυρή μπαταρία

Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 4.000 mAh προσφέρει ώρες παιχνιδιού και δράσης.

Ζήστε το παιχνίδι. Κυριαρχήστε στην κατάταξη.

Η καθηλωτική οθόνη 21:9 CinemaWide™ και ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης του Xperia 5 II σας επιτρέπουν να χαθείτε μέσα στο παιχνίδι, όπως ποτέ άλλοτε. Και ό,τι κι αν παίζετε, η ακρίβεια και η ταχύτητα ανταπόκρισης στην αφή, καθώς και οι λειτουργίες βελτίωσης παιχνιδιού σάς δίνουν το πλεονέκτημα.

Κατασκευασμένο για επαγγελματίες παίκτες

Δείτε το βίντεο για να εξερευνήσετε την εμπειρία παιχνιδιού του Xperia 5 II από την προοπτική των μηχανικών μας και των επαγγελματιών παικτών.

Σχεδιασμένο για επαγγελματικές επιδόσεις
Γραφικό που δείχνει ότι το Xperia 5 II έχει 35% ταχύτερη απόκριση αφής από το Xperia 5
35% πιο γρήγορη απόκριση αφής

Τα σχόλια των παικτών eSports βοήθησαν να βελτιωθεί η ακρίβεια αφής στο Xperia 5 II, έτσι ώστε οι βολές σας να πετυχαίνουν τον στόχο. Επίσης, αποκρίνεται στην αφή έως 35% ταχύτερα από το προηγούμενο μοντέλο, το Xperia 5, κερδίζοντας δέκατα του δευτερολέπτου όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. 

Έλεγχος της CPU

Τα παιχνίδια απαιτούν μεγάλο μέρος της CPU, προκαλώντας διακυμάνσεις στην απόδοση και την ταχύτητα. Έτσι, το Xperia 5 II διαθέτει λειτουργίες ελέγχου της CPU για βελτιστοποίηση της απόδοσης ειδικά για παιχνίδια. Δηλαδή, οι παίκτες του Call of Duty®: Mobile τώρα απολαμβάνουν εμπειρία πολλών παικτών 120 Hz με μέγιστη απόδοση και 97% σταθερότητα.

Εικόνα με δύο οθόνες, μία πορτοκαλί και κόκκινη για υψηλή θερμοκρασία, και η άλλη πράσινη και κίτρινη για χαμηλή θερμοκρασία.

[A] ΑΝΕΝΕΡΓΟ = υψηλή θερμοκρασία       [B] ΕΝΕΡΓΟ = χαμηλή θερμοκρασία

Έλεγχος ισχύος για μείωση θερμότητας

Για παρατεταμένο παιχνίδι υψηλού επιπέδου απαιτείται φόρτιση με χρήση καλωδίου. Η θερμότητα που παράγεται επηρεάζει την απόδοση. Ο έλεγχος ισχύος για μείωση θερμότητας ενεργοποιεί τις λειτουργίες απευθείας από τον φορτιστή, παρακάμπτοντας την μπαταρία για να μη ζεσταίνεται.

Μείωση θόλωσης κίνησης

Για βέλτιστη ευκρίνεια κίνησης, το ποσοστό ανανέωσης του Xperia 5 II έχει αναβαθμιστεί από 60 Hz έως 120 Hz, και με την ψηφιακή εισαγωγή μαύρων καρέ, οι παίκτες απολαμβάνουν εφέ 240 Hz με μειωμένη θόλωση κίνησης. Οι μηχανικοί ρύθμισαν τη συχνότητα και την αναλογία μαζί με επαγγελματίες παίκτες, για σωστή ισορροπία φωτεινότητας οθόνης και μείωση θόλωσης κίνησης.

Εικόνα που συγκρίνει οθόνες smartphone με ρυθμούς ανανέωσης 60 Hz, 120 Hz και εφέ 240 Hz.

*ισοδύναμο

Φτιαγμένο για παιχνίδια

Δείτε γιατί το Xperia 5 II είναι εξαιρετική συσκευή για παιχνίδια.

Η βελτίωση παιχνιδιού σάς δίνει το πλεονέκτημα

Η βελτίωση παιχνιδιού προσφέρει λειτουργίες και ρυθμίσεις που βελτιώνουν την εμπειρία σας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα.

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Κάθε παιχνίδι έχει άλλες απαιτήσεις. Με τη βελτίωση παιχνιδιού, εξατομικεύετε όπως θέλετε τις σημαντικές ρυθμίσεις, μαζί με τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την ταχύτητα απόκρισης αφής και την ευαισθησία παρακολούθησης με αφή.

Πιο ομαλό παιχνίδι

Μια άλλη λειτουργία βελτίωσης παιχνιδιού, η μείωση θόλωσης σε σκηνές δράσης στα 240 Hz αποδίδει απίστευτα ομαλή δράση στην οθόνη. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά ευκρινές, δεν θολώνει ούτε και στις μεγάλες κινήσεις αλλαγής κατεύθυνσης, για καθηλωτικό παίξιμο και μέγιστη απόλαυση.

Πιο γρήγορη απόκριση αφής

Συγκεκριμένα για τις απαιτήσεις των eSports, το Xperia 5 II διαθέτει αυξημένο ποσοστό σάρωσης αφής στα 240 Hz, για αστραπιαία απόκριση αφής. Σε δύσκολες στιγμές, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Προστασία από την υπερθέρμανση

Αν παίζετε ενώ το Xperia είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή, ο έλεγχος ισχύος για μείωση θερμότητας βοηθάει να αποτρέπεται η υπερθέρμανση, προστατεύοντας την μπαταρία. Έτσι, μπορείτε να παίζετε περισσότερο χωρίς μείωση στην απόδοση.

Απόλυτα καθηλωτικό παιχνίδι

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση διαγωνισμού, για να μετατρέψετε το Xperia σε μια παιχνιδομηχανή με καθηλωτική εμπειρία δράσης. Οι ειδοποιήσεις και οι εισερχόμενες κλήσεις απενεργοποιούνται, για να συγκεντρώνεστε απόλυτα στο παιχνίδι σας.

Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου

Θέλετε να γράψετε και να κοινοποιήσετε το παιχνίδι σας online; Με το Audio mixer επιλέγετε διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης φωνής και παιχνιδιού για ισορροπημένο ήχο. Ηχογραφήστε στη μέγιστη ένταση, ακόμα και όταν παίζετε με ακουστικά σε χαμηλό ήχο.

Εικόνα οθόνης smartphone με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου
Πιο καθαρή συνομιλία

Όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά κεφαλής με υποδοχή ήχου 3,5 mm για συνομιλία εντός παιχνιδιού, η καταστολή θορύβου μειώνει σημαντικά τον θόρυβο παρασκηνίου. Έτσι, μπορείτε να ακούτε τους συμπαίκτες σας δυνατά και καθαρά. 

Τα ©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION και CALL OF DUTY είναι εμπορικά σήματα της Activision Publishing, Inc.

Βελτιστοποιημένο για Call of Duty®: Mobile

Το Xperia είναι το επίσημο smartphone του Call of Duty® Mobile. Το παιχνίδι έχει βελτιστοποιηθεί με Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ για καλύτερη εμπειρία. Με το Xperia 5II, μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια νέα εμπειρία παιχνιδιού στα 120 FPS, την οποία διαθέτει η λειτουργία πολλών παικτών του Call of Duty®: Mobile και έχει τελειοποιηθεί σε συνεργασία με τη Sony Mobile. 


Τα ©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION και CALL OF DUTY είναι εμπορικά σήματα της Activision Publishing, Inc.
Τα Qualcomm και Snapdragon είναι εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και άλλες χώρες, και χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας. Το Snapdragon Elite Gaming είναι εμπορικό σήμα της Qualcomm Incorporated. Το Qualcomm Snapdragon Elite Gaming είναι ένα προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της.