Παίξτε καλύτερα, με Xperia

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες παίκτες και ειδικά κατασκευασμένο για παιχνίδι από κινητό, το Xperia είναι πλήρως εξοπλισμένο με λειτουργίες που σας δίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επίσημη κινητή συσκευή του Call of Duty®: Mobile World Championship 2021

Ανοιχτό σε κατάλληλους διαγωνιζόμενους από όλον τον κόσμο, το Call of Duty: Mobile World Championship 2021 θα διεξαχθεί σε πολλά στάδια. Το Xperia 1 III θα είναι η επίσημη κινητή συσκευή για τους αγώνες πλέι οφ Stage 4 Regional Playoffs σε επιλεγμένες αγορές και για τους τελικούς Stage 5 Grand Finals. Το Xperia 1 III προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια βελτιστοποιημένη εμπειρία παιχνιδιού στα 120 fps.   

Διαφημιστική εικόνα του Call of Duty: Χαρακτήρες κινητού σε οθόνη smartphone Xperia και μια στοίβα Token του CP
Ειδική προσφορά: Πόντοι για το Call of Duty με την αγορά Xperia

Αγοράστε επιλεγμένα μοντέλα Xperia και θα λάβετε πόντους για το Call of Duty, για να πάρετε Battle Pass και να έχετε την ευκαιρία να αναβαθμιστείτε και να κερδίζετε ανταμοιβές κάθε φορά που παίζετε.

Τα © 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY και το τυποποιημένο γράμμα M είναι εμπορικά σήματα της Activision Publishing, Inc.

Η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού Asphalt 9

Asphalt 9: Το Legends είναι η τελευταία προσθήκη της Gameloft στο πολυβραβευμένο παιχνίδι ράλι για κινητά με τις περισσότερες λήψεις παγκοσμίως, που συνδυάζει υπερρεαλιστικό περιεχόμενο αγώνων ταχύτητας με ένα κορυφαίο ρόστερ πραγματικών hypercar που απογειώνουν τη φαντασία. Και χάρη στην όμορφη οθόνη 21:9 και το υψηλό fps για εξαιρετικά ομαλή κίνηση, το Xperia 1 III προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού Asphalt 9. 

Διαφημιστική εικόνα του Asphalt 9 σε οθόνη smartphone Xperia, μαζί με μια στοίβα από Credit και Token του Asphalt 9
Ειδική προσφορά: Credit και Token Asphalt 9 με αγορά Xperia

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε αυτοκίνητα, είτε να αγοράσετε σχέδια είτε να πάρετε πακέτα καρτών, τα Credit και τα Token του Asphalt 9 κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο διασκεδαστικό, και εμείς σας τα χαρίζουμε, με επιλεγμένα smartphone Xperia. 


©2021 Gameloft. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλοι οι κατασκευαστές, τα αυτοκίνητα, οι επωνυμίες, οι μάρκες και οι σχετικές εικόνες αποτελούν εμπορικά σήματα ή/και υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα των αντίστοιχων κατόχων τους.
 

Απολαύστε καθηλωτικό παιχνίδι του Identity V σε Xperia 1 III

Ξέρετε γιατί το Xperia 1 III είναι η τέλεια συσκευή για να παίζετε Identity V; Παρακολουθήστε το βίντεο και όλα θα αποκαλυφθούν…


©Jocker Studio of NewEase. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
 

Με πιστοποίηση του GameBench Labs
Με πιστοποίηση του GameBench Labs
Το Xperia 1 III εντυπωσιάζει σε ανεξάρτητες δοκιμές

Σε ανεξάρτητες δοκιμές του GameBench Labs, το Xperia 1 III κατέκτησε το περιζήτητο σήμα Ultra για τον ρυθμό ανανέωσης και την ταχύτητα απόκρισης αφής στο Call of Duty®: Mobile. Αυτό σημαίνει ότι η εμπειρία μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς gamer, όπως έμπειρους παίκτες ή επαγγελματίες των eSport.

Σχεδίαση που σας δίνει το προβάδισμα

Συγκεκριμένα στα παιχνίδια βολών πρώτου προσώπου (FPS), και η πιο μικρή οπτική και ακουστική πληροφορία σχετικά με τον αντίπαλο είναι ζωτικής σημασίας, και το Xperia 1 III σάς δίνει περισσότερες πληροφορίες από ποτέ. Απαντώντας στις απαιτήσεις των επαγγελματιών παικτών, εστιάσαμε τόσο στην ποιότητα της εικόνας και του ήχου όσο και στη δυνατότητα προσαρμογής τους. Έτσι, μπορείτε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να αυξήσετε τις νίκες σας. 

Πηγαίνετε στα παρασκήνια του Xperia 1 III

Δείτε πώς οι μηχανικοί αξιοποιούν τις γνώσεις και την εξειδίκευση των επαγγελματιών παικτών, για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού.

Τεχνολογία σχεδιασμένη μαζί με επαγγελματίες gamer
Σύνθετη εικόνα που δείχνει μέλος της ομάδας επαγγελματιών gamer SCARZ και κοντινό σε εξέλιξη παιχνιδιού σε τηλέφωνο Xperia
Φτιάξτε χρώμα και φωτεινότητα και δείτε πρώτοι τον εχθρό

Ο εντοπισμός του εχθρού πριν σας δει είναι το κλειδί για τη νίκη. Με το Xperia 1 III μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα ώστε να βλέπετε εχθρούς και αντικείμενα που αλλιώς θα ήταν στο σκοτάδι. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε χρώμα και φωτεινότητα για συγκεκριμένες πίστες ή για πιο εύκολη ανάγνωση χαρτών σε δύσκολο περιβάλλον.

Ο προσαρμόσιμος ήχος σάς βοηθάει να ξεγελάσετε τον αντίπαλο

Στα παιχνίδια, οι ήχοι είναι εξίσου σημαντικοί με τις εικόνες. Έτσι, με τον ισοσταθμιστή ήχου του Xperia 1 III μπορείτε να μειώσετε τους περιττούς ήχους και να εστιάσετε στους σημαντικούς. Από τα βήματα ενός αντιπάλου που πλησιάζει μέχρι την αφαίρεση της περόνης. Το Xperia 1 III έχει και βελτιωμένη συνομιλία, για πιο καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας.

Σύνθετη εικόνα με μέλος της ομάδας gamer SCARZ και κοντινό στο περιβάλλον χρήστη του ισοσταθμιστή ήχου ενός Xperia
Εικόνα ρομποτικής συσκευής που αναπαράγει τις κινήσεις δακτύλων σε οθόνη με παιχνίδι σε Xperia 1 III
Κάντε κάθε πάτημα να μετράει

Μετρήσαμε τις κινήσεις των δακτύλων των επαγγελματιών παικτών και συντονίσαμε την απόκριση αφής, ενώ ένα ρομπότ αναπαρήγαγε τις ίδιες κινήσεις. Έτσι, το Xperia προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και έλεγχο ακριβείας, με ρυθμό σάρωσης αφής 240 Hz.

Η βελτίωση παιχνιδιού σάς δίνει το πλεονέκτημα

Η Βελτίωση παιχνιδιού είναι το κέντρο ελέγχου του παιχνιδιού σας, για να προσαρμόζετε λειτουργίες και ρυθμίσεις, δημιουργώντας την τέλεια εμπειρία για εσάς. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα.

Εξατομικεύστε την εμπειρία παιχνιδιού

Εύκολη και εύχρηστη, η βελτίωση παιχνιδιού σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε και να ρυθμίζετε όλες τις πτυχές της εμπειρίας παιχνιδιού, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις οθόνης, για να βλέπετε καλύτερα ό,τι είναι σημαντικό

Από το χρώμα μέχρι και την ισορροπία λευκού, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της οθόνης του Xperia, για να βλέπετε πιο καθαρά τη δράση και να εντοπίζετε πιο εύκολα τον αντίπαλο. Γίνεται και πιο άνετη για τα μάτια σας, για να παίζετε περισσότερο, χωρίς να κουράζονται.

Προσαρμόστε τον ήχο και αποκτήστε το πλεονέκτημα

Ο ισοσταθμιστής ήχου σάς επιτρέπει να εστιάζετε σε σημαντικούς ήχους, όπως βήματα που πλησιάζουν ή ήχοι όπλων, για να καταλαβαίνετε πού είναι ο αντίπαλος, πόσο σας απειλεί και πώς θα τον νικήσετε. 

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Κάθε παιχνίδι έχει άλλες απαιτήσεις. Με τη βελτίωση παιχνιδιού, εξατομικεύετε όπως θέλετε τις σημαντικές ρυθμίσεις, μαζί με τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την ταχύτητα απόκρισης αφής και την ευαισθησία παρακολούθησης με αφή.

Πιο ομαλό παιχνίδι

Μια άλλη λειτουργία βελτίωσης παιχνιδιού, η μείωση θόλωσης σε σκηνές δράσης στα 240 Hz αποδίδει απίστευτα ομαλή δράση στην οθόνη. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά ευκρινές, δεν θολώνει ούτε και στις μεγάλες κινήσεις αλλαγής κατεύθυνσης, για καθηλωτικό παίξιμο και μέγιστη απόλαυση.

Πιο γρήγορη απόκριση αφής

Συγκεκριμένα για τις απαιτήσεις των eSport, το Xperia διαθέτει αυξημένο ποσοστό σάρωσης αφής στα 240 Hz, για αστραπιαία απόκριση αφής. Σε δύσκολες στιγμές, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Προστασία από την υπερθέρμανση

Αν παίζετε ενώ το Xperia είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή, ο έλεγχος ισχύος για μείωση θερμότητας βοηθάει να αποτρέπεται η υπερθέρμανση, προστατεύοντας την μπαταρία. Έτσι, μπορείτε να παίζετε περισσότερο χωρίς μείωση στην απόδοση.

Απόλυτα καθηλωτικό παιχνίδι

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση διαγωνισμού, για να μετατρέψετε το Xperia σε μια παιχνιδομηχανή με καθηλωτική εμπειρία δράσης. Οι ειδοποιήσεις και οι εισερχόμενες κλήσεις απενεργοποιούνται, για να συγκεντρώνεστε απόλυτα στο παιχνίδι σας.

Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου

Θέλετε να γράψετε και να κοινοποιήσετε το παιχνίδι σας online; Με το Audio mixer επιλέγετε διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης φωνής και παιχνιδιού για ισορροπημένο ήχο. Ηχογραφήστε στη μέγιστη ένταση, ακόμα και όταν παίζετε με ακουστικά σε χαμηλό ήχο.

Εικόνα οθόνης smartphone Xperia με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου
Πιο καθαρή συνομιλία

Όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά κεφαλής με υποδοχή ήχου 3,5 mm για συνομιλία εντός παιχνιδιού, η καταστολή θορύβου μειώνει σημαντικά τον θόρυβο παρασκηνίου. Έτσι, μπορείτε να ακούτε τους συμπαίκτες σας δυνατά και καθαρά.