Δείτε τα τελευταία νέα Xperia

Λογότυπο Photography Pro, με μηχανή Sony Alpha, μαζί με το λογότυπο Cinematography Pro, με ψηφιακή κινηματογραφική κάμερα CineAlta της Sony
Δημιουργικά μυστικά για λήψεις και ταινίες

Εμπνευσμένα από τις μηχανές Alpha και τις ψηφιακές κινηματογραφικές κάμερες CineAlta, τα smartphone με Photography Pro και Cinematography Pro είναι ιδανικά για αποτύπωση και δημιουργία. Με λίγες απλές συμβουλές, θα γυρίζετε ταινίες σαν επαγγελματίας.

Το 2020, η καθημερινότητά μας άλλαξε δραματικά, όπως και οι μετακινήσεις μας. Σε μια περίοδο που τα ταξίδια μοιάζουν με όνειρο, το #TravelByXperia σχεδιάστηκε για να ενώσει τους ανθρώπους με επίκεντρο την αγάπη για περιπέτεια. Από αστικά τοπία μέχρι λιχουδιές, εξερευνήστε τον κόσμο με το Xperia. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα βρείτε.

Για να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτό το ταξίδι, απλώς αποτυπώστε τοπία, φαγητά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας σας με ένα Xperia και δημοσιεύστε τα στο Instagram με την ετικέτα #TravelByXperia. Έπειτα, ο επίσημος λογαριασμός της Sony Mobile στο Instagram @SonyXperia θα επιλέξει τις καλύτερες λήψεις και θα τις κοινοποιήσει στην τροφοδοσία και στις ιστορίες του.

 Για να κοινοποιήσει τις λήψεις σας το @SonyXperia πρέπει:

Να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους όρους και προϋποθέσεις πριν από τη συμμετοχή σας στην καμπάνια.

Να δημοσιεύσετε τη λήψη σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω ετικέτα: #TravelByXperia
      Προσθέστε το όνομα της χώρας ή της περιοχής σας, π.χ. #France
Το όνομα της συσκευής Xperia, π.χ. #Xperia5II

Το μοντέλο δεν χρειάζεται από τη στιγμή που η λήψη γίνεται με συσκευή Xperia. Αν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε τη φωτογραφία σας, θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας με προσωπικό μήνυμα στο Instagram. 

Καλό (εικονικό) ταξίδι!

Xperia 1 III με 5G
Νέο Xperia προ των πυλών

Ταχύτητα και όχι μόνο. Το νέο Xperia είναι όμορφο, ισχυρό και γεμάτο πρωτοποριακές δυνατότητες που θα καταπλήξουν τους πάντες.

Δείτε την παρουσίαση του νέου Xperia.

Συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι @SonyXperia στο YouTube

Στο κανάλι μας στο YouTube, θα ανακαλύψετε εμπειρίες που ξεπερνούν τη φαντασία. Θα βρείτε παρουσιάσεις για τα νέα μας smartphone και συμβουλές, βίντεο και ταινίες μικρού μήκους επαγγελματιών γυρισμένες με Xperia. Εγγραφείτε στο κανάλι και στην οικογένεια του Xperia για να βλέπετε βίντεο και να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα.

Τίτλος Διαγωνισμούς Ταινίας Smartphone σε μαύρο φόντο με λογότυπο της Sony
Φεστιβάλ μικρού μήκους και Διαγωνισμός Ταινίας Smartphone Asia 

Γυρίστε μια ταινία με smartphone Στόχος του διαγωνισμού είναι να διευρύνει τους ορίζοντες και τις ευκαιρίες έκφρασης και αυθεντικότητας, με τη στήριξη της Sony Mobile. Στηρίζουμε την εξέλιξη των ιδιαίτερων κινηματογραφικών δυνατοτήτων των smartphone.

Εικόνα του Xperia 5 II, εμπρός και πίσω και λογότυπο Masterclass
Xperia 5 II Masterclass: Αναλυτική παρουσίαση

Τέλειο για λήψεις, προβολή, ακρόαση και παιχνίδια, σε μικρές διαστάσεις. Οι ειδικοί της Sony σάς δείχνουν όλα τα μυστικά του Xperia 5 II και πώς να αξιοποιείτε πλήρως τη συσκευή σας.

Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και Asia 2020
Η Sony στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και το Asia 2020

Πρώτη φορά η εταιρεία στηρίζει τον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, όπου οι νικητές διεκδικούν μια υποψηφιότητα στα Academy Awards®. Η Xperia θα συνεργαστεί και με το Creators’ Junction, μια διοργάνωση με θέμα το μέλλον του κινηματογράφου και της τεχνολογίας, με την επόμενη γενιά κινηματογραφιστών.

Συνεργασία με τη Sony Music Entertainment για μουσικόφιλους

Ακούστε τη μουσική όπως θα έπρεπε να ακούγεται. Το Xperia 1 II σχεδιάστηκε με βάση την εμπειρία της Sony στον εξοπλισμό ήχου και τη μουσική για πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης, με τον συντονισμό ήχου να έχει γίνει σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment.