Κύρια εικόνα XS-AW8
Μόνο μονάδα XS-AW8
Μόνο τηλεχειριστήριο XS-AW8

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική κομψότητα

Εξαιρετικά κομψό, στενό subwoofer

Δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο περίβλημα subwoofer; Με μόλις 7,8 cm βάθος, το ισχυρό subwoofer XS-AW8 χωράει σε στενούς χώρους στο όχημά σας, για δυνατά μπάσα σε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Βέλτιστα σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης

Βέλτιστα σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης και περίβλημα χαμηλής αντήχησης από χυτό αλουμίνιο

Η compact, λεπτή καμπίνα συνδυάζεται με ένα μοναδικό ανθεκτικό διάφραγμα subwoofer, για να αναπαράγει δυνατά μπάσα. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής είναι εξοπλισμένος με μια ανθεκτική ψύκτρα, για να προστατεύει τη μονάδα οδήγησης και τον ενισχυτή, χωρίς να προσθέτει ανεπιθύμητες δονήσεις και αρμονική παραμόρφωση.

Παρέχεται ενσύρματο τηλεχειριστήριο

Παρεχόμενο ενσύρματο χειριστήριο

Το παρεχόμενο ενσύρματο χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση ήχου του subwoofer από το κάθισμα του οδηγού.

Ισχύς 160 W (75W RMS)

Μέγιστη ισχύ εξόδου 160 W (RMS 75 W)

Γεμίστε το αυτοκίνητο με καθαρά, δυναμικά μπάσα 160 W (RMS 75 W) με το αυθεντικό μας πανίσχυρο ενσωματωμένο κύκλωμα. Ο ενισχυτής κατηγορίας A/B είναι σχεδιασμένος για ήχο υψηλής απόδοσης χωρίς παραμορφώσεις ακόμα και σε υψηλά επίπεδα εξόδου.

Είσοδος υψηλού επιπέδου

Είσοδος High level / Είσοδος Audio line

Χρησιμοποιείτε εργοστασιακό ραδιόφωνο που δεν διαθέτει εξόδους προενισχυτή; Απλώς συνδέστε τις εξόδους ηχείου του δέκτη σας στις εισόδους High-level. Εάν υπάρχουν ηχητικά σήματα εξόδου προενισχυτή στον δέκτη, συνδέστε τα στα τερματικά CH1(R) και CH2(L). Η συμβατότητα με εξόδους προενισχυτή έως και 5 V σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είσοδο ήχου υψηλότερης τάσης για καθαρό ηχητικό σήμα και μειωμένο εξωτερικό θόρυβο.

Στοιχεία ελέγχου μονής πλευράς

Στοιχεία ελέγχου και τερματικά σε μία μόνο πλευρά

Οι συνδέσεις και τα στοιχεία ελέγχου του ενισχυτή βρίσκονται μαζί στην ίδια πλευρά για εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση. Ο ενισχυτής διαθέτει μεταβλητό, χαμηλοπερατό φίλτρο, που επιτρέπει την εύκολη σύνδεση σε πηγές πλήρους φάσματος, συμπεριλαμβανομένων των εισόδων στο επίπεδο του ηχείου. Ένας διακόπτης σάς επιτρέπει επιπλέον να προσαρμόζετε την έξοδο της φάσης subwoofer, για να αποφύγετε οποιαδήποτε μείωση στην απόκριση των μπάσων, λόγω ακύρωσης φάσης από άλλα ηχεία του συστήματός σας.

Προδιαγραφές

Αναβαθμίστε την εμπειρία ακρόασης στο αυτοκίνητο, με το compact, ισχυρό subwoofer XS-AW8. Η λεπτή του σχεδίαση επιτρέπει την εγκατάσταση σε σημεία με περιορισμένο χώρο και απογειώνει τον ήχο στο αυτοκίνητό σας με καθαρά δυναμικά μπάσα με μέγιστη ισχύ 160 W (RMS 75 W). Το παρεχόμενο ενσύρματο χειριστήριο επιτρέπει τον άνετο έλεγχο της έντασης από το κάθισμα του οδηγού.
  • Στενό subwoofer μεγάλης διαδρομής 20 cm

  • Περίβλημα χαμηλής αντήχησης από αλουμίνιο με βάθος 7,8 cm

  • Ενσωματωμένος ενισχυτής υψηλής ισχύος (160 W μέγιστη ισχύς / RMS 75 W) με χαμηλοπερατό φίλτρο

  • Είσοδοι Line level και High level (ηχείο)

  • Παρεχόμενο ενσύρματο χειριστήριο για έλεγχο έντασης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών