Εξοπλισμός Gaming

Εξοπλισμός Gaming

Εικόνα του Fnatic VALORANT σε σκούρο φόντο με το λογότυπο Fnatic στο προσκήνιο Εικόνα του Fnatic VALORANT σε σκούρο φόντο με το λογότυπο Fnatic στο προσκήνιο

Σχεδιασμένα για τη νίκη. Με τη σύσταση της Fnatic

Οι εξαιρετικές επιδόσεις gaming της Fnatic συναντούν την τεχνολογική καινοτομία της INZONE. Οι ομάδες μας συνεργάστηκαν για τη δημιουργία των INZONE Buds και των INZONE H5, που και τα δύο φέρουν την εγγύηση των επαγγελματιών παικτών της Fnatic. Τα INZONE δημιουργήθηκαν όχι μόνο για να προσφέρουν στους gamer την τεχνολογία που χρειάζονται για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά για να βοηθήσουν την κουλτούρα του gaming να αναπτυχθεί παγκοσμίως – και για αυτόν τον λόγο, η Fnatic είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την ανάπτυξη του εξοπλισμού για παιχνίδια INZONE.

5 κουτιά απεικονίζουν διάφορα στατιστικά της Fnatic, συμπεριλαμβανομένων των ετών λειτουργίας και του αριθμού επαγγελματιών παικτών, παιχνιδιών, πρωταθλημάτων και φαν

Fnatic — ο πρωτοπόρος στα esport

Έχοντας ιδρυθεί το 2004 και με έδρα στο Λονδίνο, η Fnatic είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μάρκες esport όλων των εποχών, κερδίζοντας περισσότερα τουρνουά παιχνιδιών επιπέδου 1 από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Γη. Με ομάδες στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Τόκιο και όχι μόνο, η Fnatic ακολουθείται από πάνω από 30 εκατομμύρια φαν. Ένας κορυφαίος στον κόσμο οργανισμός που καταρρίπτει ρεκόρ και έχει καθορίσει την εποχή μας, με τον οποίο είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε.

Εικόνα κολάζ των επαγγελματιών παικτών Fnatic VALORANT που συνεργάζονται με την ομάδα παραγωγής Sony INZONE

Ο συνδυασμός της νίκης

Η συνεργασία της Fnatic με τους μηχανικούς και τους υπευθύνους σχεδίασης προϊόντων της Sony έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή της σειράς INZONE. Οι επαγγελματίες παίκτες Fnatic VALORANT και Apex Legends δοκίμασαν τα προϊόντα INZONE υπό ανάπτυξη, παρέχοντας σχόλια σχετικά με μια σειρά στοιχείων, όπως η ποιότητα ήχου, τα χαρακτηριστικά χρήσης, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η καθυστέρηση. Επιπλέον, η Fnatic επιβεβαίωσε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν ο εξοπλισμός παιχνιδιού της επιλογής τους. 

Όπως τα φοράνε οι καλύτεροι

Δείτε ποια μοντέλα επέλεξαν οι επαγγελματίες παίκτες VALORANT της Fnatic.

Η επιλογή του Boaster
INZONE Buds

Εικόνα προφίλ του Boaster που φορά ένα ζευγάρι λευκών ακουστικών INZONE Buds στα αυτιά του

Η επιλογή του Chronicle
INZONE Buds

Εικόνα προφίλ του Chronicle που φοράει ένα ζευγάρι μαύρα INZONE Buds και τα δείχνει με το αριστερό του χέρι

Η επιλογή του Alfajer
INZONE Buds και INZONE H9

Εικόνα προφίλ του Alfajer που φορά ένα ζευγάρι λευκών ακουστικών INZONE Buds

Η επιλογή του Leo
INZONE H5

Εικόνα προφίλ του Leo που φορά ένα ζευγάρι μαύρων ακουστικών INZONE H5

INTO YOUR ZONE

Ακονίστε τις αισθήσεις σας και προετοιμαστείτε για νίκη. Τα Gaming ακουστικά κεφαλής INZONE της Sony σας βοηθούν να ακούτε με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αντιδράτε γρηγορότερα, χαρίζοντάς σας μια αξεπέραστη εμπειρία gaming.
Εικόνα ενός ζεύγους λευκών ακουστικών INZONE σε μπλε και μοβ διαβαθμισμένο φόντο