Εφαρμογή και λογισμικό

Λογισμικό, εφαρμογές και υπηρεσίες της Sony που υποστηρίζουν τη δημιουργικότητά σας

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Εφαρμογή κινητών για αυτόματη μεταφορά στατικών εικόνων με Wi-Fi® κατά τη φωτογράφιση και κοινοποίηση μέσω SNS. Δυνατότητα αποστολής ταινίας 4K από μηχανή σε κινητό, απομακρυσμένος έλεγχος της ζωντανής προβολής της μηχανής από κινητό και προσθήκη στοιχείων τοποθεσίας στις εικόνες.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Εφαρμογές για επιτραπέζιο υπολογιστή

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

IPTC

IPTC Metadata Preset

Δημιουργήστε και εξαγάγετε μεταδεδομένα IPTC για την α9, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε αυτόματα στις εικόνες σας ετικέτες πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και άλλων περιγραφικών στοιχείων τη στιγμή της λήψης.

Capture One for Sony

Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

PlayMemories

PlayMemories Home

PlayMemories Home

Εισαγάγετε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στον Mac® ή το PC σας με απλά εργαλεία επεξεργασίας και κοινής χρήσης, που θα αναδείξουν τις εικόνες σας.

PlayMemories Online

PlayMemories Mobile

Χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για Live-view και απομακρυσμένο έλεγχο. Ιδανικό για selfie, λήψεις macro ή χαμηλές ταχύτητες κλείστρου. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε και κοινοποιήστε εύκολα εικόνες από την κινητή σας συσκευή.

Άλλο χρήσιμο λογισμικό

Λογότυπο Action Cam

Action Cam Movie Creator

Δωρεάν λογισμικό για εκπληκτικά βίντεο δράσης. Με αργή κίνηση, εμφάνιση δεδομένων GPS και επεξεργασία πολλών καμερών, μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στο δικό σας αριστούργημα δράσης.

Λογότυπο συσκευής εγγραφής μουσικής/βίντεο

MVR studio

Με το "MVR studio", εισάγετε και επεξεργάζεστε ήχο και βίντεο που εγγράψατε με τη συσκευή εγγραφής μουσικής/βίντεο HDR-MV1. Ενισχύστε τον ήχο με εφέ και επεξεργασία κυματομορφής, και κοινοποιήστε τον στο YouTube.