Απολαύστε δυνατό surround ήχο με το νέο HT-S40R της Sony

ucr8aQ0kg
  • Βυθιστείτε στην αγαπημένη σας ταινία με πραγματικό ήχο surround
  • Απολαύστε ασύρματη σχεδίαση για κινηματογραφικό ήχο χωρίς πολυπλοκότητα
  • Δεν είναι μόνο ο ήχος των ταινιών που ακούγεται καταπληκτικά, αλλά το HT-S40R είναι επίσης φτιαγμένο για μουσική

Η Sony ανακοίνωσε το HT-S40R, ένα νέο, ισχυρό ηχοσύστημα, ιδανικό για την αναπαραγωγή πραγματικού κινηματογραφικού ήχου που ταιριάζει στο σπίτι σας. Το HT-S40R διαθέτει 600W ισχυρού και πραγματικού ήχου surround 5.1 καναλιών, με ασύρματα πίσω ηχεία που ζωντανεύουν κάθε ταινία.

Εξωπραγματικός ήχος

Για μια φανταστική ηχητική εμπειρία, αυτός ο συνδυασμός soundbar, subwoofer και ασύρματων πίσω ηχείων προσφέρει δυναμικό ήχο που γεμίζει το δωμάτιό σας.

Το HT-S40R διαθέτει συνολική ισχύ 600W, πραγματικό surround ήχο 5,1 καναλιών και τεχνολογία Dolby Audio🄬, αποδίδοντας δυνατό ήχο που σας τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης. Είτε παρακολουθείτε μια νέα σειρά είτε παρακολουθείτε ξανά κάτι παλιό και αγαπημένο, θα μπορείτε να ακούτε κάθε μικρή λεπτομέρεια, ζωντανεύοντας κάθε σκηνή.

Εστιάστε λιγότερο στην ακαταστασία και περισσότερο στον ήχο

Με το νέο HT-S40R μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα οικιακού κινηματογράφου όπως θέλετε, με ελάχιστα καλώδια. Με έναν ασύρματο ενισχυτή που τροφοδοτεί τα πίσω ηχεία, δεν υπάρχουν καλώδια μεταξύ εμπρός και πίσω ηχείων για να σας εμποδίζουν. Το σύστημα μπορεί να προσφέρει κινηματογραφικό χωρίς ακαταστασία ή πολυπλοκότητα.

Για ακόμη λιγότερα καλώδια στο σαλόνι σας, μπορείτε να στείλετε ήχο στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας ασύρματα με μια τηλεόραση Sony BRAVIA που υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση τηλεόρασης.

Δεν είναι μόνο οι ταινίες που ακούγονται καταπληκτικά, αλλά το HT-S40R είναι επίσης φτιαγμένο για μουσική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Bluetooth® για ασύρματη ροή μουσικής από το smartphone σας ή να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB για αναπαραγωγή ήχου από μια συσκευή USB.

Φαίνεται όμορφο σε οποιοδήποτε σαλόνι

Το HT-S40R έχει κατασκευαστεί με επίκεντρο τον σχεδιασμό του. Με ένα λεπτό συμπαγές soundbar, διακριτικό subwoofer και ασύρματα πίσω ηχεία, το HT-S40R έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τηλεοράσεις BRAVIA και να συμπληρώνει την αισθητική στο σαλόνι σας. Επιπλέον, το συμπαγές soundbar και τα πίσω ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο για να είναι τακτοποιημένα στο δωμάτιό σας. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε τον ασύρματο ενισχυτή οπουδήποτε θέλετε, όπως για παράδειγμα, επίπεδα σε ένα ράφι τραπεζιού ή στηριγμένο στον τοίχο.

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Το HT-S40R είναι έτοιμο "να ξεκινήσει" απευθείας μόλις βγει από το κουτί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να συνδέστε το soundbar στο subwoofer και τα πίσω ηχεία στον ασύρματο ενισχυτή, χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα καλώδια και να συνδέστε το subwoofer σε μια τηλεόραση . Στη συνέχεια, καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε 5,1 κανάλια πραγματικού surround ήχου. Διατίθενται HDMI ARC, οπτικές και αναλογικές συνδέσεις εισόδου.

Προαιρετική ρύθμιση ήχου

Το σύστημα ηχείων διαθέτει 4 λειτουργίες ήχου για κινηματογράφο, μουσική, standard και αυτόματη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που είναι κατάλληλη για ό,τι παρακολουθείτε ή ακούτε. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε τις λειτουργίες νύχτας και φωνής, όταν τις χρειάζεστε, αλλά και τον έλεγχο έντασης του subwoofer για να βελτιώσετε την εμπειρία θέασης.

Το HT-S40R θα είναι διαθέσιμο από τον Μάιο του 2021.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.sony.gr/electronics/sound-bar/ht-s40r

Για περισσότερα νέα της Sony, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://presscentre.sony.gr/

 Το optical καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το HDMI πωλείται ξεχωριστά.

Λάβετε ενημερώσεις στη θυρίδα σας

Πατώντας «Εγγραφή» επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου.