Η Sony κυκλοφορεί την Alpha 9 III, την πρώτη στον κόσμο φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα εικόνας full-frame και καθολικό σύστημα κλείστρουi

Η επόμενης γενιάς Alpha 9 III προσφέρει ταχύτατες λήψεις έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο, εικόνες χωρίς παραμόρφωση και συσκότιση, συγχρονισμό φλας σε όλες τις ταχύτητες λήψης και πάρα πολλά ακόμη.

Alpha 9 III_HeroShot.jpg

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη νέα πρωτοποριακή φωτογραφική μηχανή Alpha 9 III (α9 III), η οποία είναι εξοπλισμένη με τον πρώτο αισθητήρα εικόνας full-frame με καθολικό κλείστρο στον κόσμοi.

Ο εντυπωσιακός νέος αισθητήρας εικόνας full-frame με καθολικό κλείστρο επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να πραγματοποιεί λήψεις σε ταχύτητες ριπής έως και 120 fps χωρίς παραμόρφωση ή συσκότιση. Συνδυάζοντας αυτόν τον πρωτοποριακό αισθητήρα με το πιο προηγμένο σύστημα AF της Sony μέχρι σήμερα - το οποίο διαθέτει αυτόματη εστίαση AI με έως και 120 φορές υπολογισμούς εστίασης AF/AE ανά δευτερόλεπτο - καθώς και τη δυνατότητα συγχρονισμού του φλας σε όλες τις ταχύτητες λήψης, η α9 III ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων για τους επαγγελματίες φωτογράφους για να αποτυπώσουν τη σημαντική στιγμή.

«Η νέα Alpha 9 III είναι ένα κατόρθωμα ορόσημο για τον τομέα ψηφιακής απεικόνισης της Sony», δηλώνει ο Yann Salmon Legagneur, Head of IP&S Marketing, Sony Europe. «Σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων, κάθε αναβάθμιση αυτής της φωτογραφικής μηχανής - από τον αισθητήρα και το μέγεθος μέχρι τη διάταξη των κουμπιών και τις λειτουργίες του μενού - έχει υλοποιηθεί για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα και παρατηρήσεις της κοινότητας των φωτογράφων μας. Ακούσαμε και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε σε πέρας τις νέες δυνατότητες της Alpha 9 III... δυνατότητες που επιτρέπουν στους φωτογράφους να απαθανατίσουν θέματα που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να απαθανατίσουν πριν». Ο Salmon Legagneur συνέχισε: «Οι δημιουργοί παγκοσμίως, μπορούν να επιτύχουν ακόμα πιο δυναμικές εκφράσεις όταν η Alpha 9 III συνδυάζεται με την πλούσια σειρά φακών μας, ιδίως με τον νέο 300mm F2.8 G Master - τον ελαφρύτερο τηλεφακό μεγάλου διαφράγματος στον κόσμο».

Χαρακτηριστικά της α9 III

Μια νέα διάσταση στην ποιότητα της φωτογραφικής απόδοσης που προκύπτει από τον πρώτοi αισθητήρα εικόνας με καθολικό κλείστρο στον κόσμο:

Η νέα α9 III είναι εξοπλισμένη με έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας CMOS full-frame με συσσωρευμένο αισθητήρα εικόνας με καθολικό κλείστροi και περίπου 24,6 αποτελεσματικά megapixelsiii και ενσωματωμένη μνήμη, σε συνδυασμό με την τελευταία μονάδα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR®. Επιτυγχάνει συνεχείς λήψεις χωρίς συσκότιση με παρακολούθηση AF/AEiv έως και περίπου 120 καρέ ανά δευτερόλεπτοiv. Η νέα α9 III είναι εξοπλισμένη με AF ανίχνευσης φάσης εστιακού επιπέδου υψηλής πυκνότητας. Μια ειδική μονάδα επεξεργασίας AI χρησιμοποιεί τη λειτουργία Real-time Recognition AF για να αναγνωρίζει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων με μεγάλη ακρίβεια. Συνδυάζοντας την απόδοση υψηλής ταχύτητας έως και 120fps με την απόδοση αναγνώρισης θέματος υψηλής ακρίβειας, είναι δυνατή η εύκολη φωτογράφηση κρίσιμων σκηνών και στιγμών που δεν μπορούν να αποτυπωθούν με γυμνό μάτιiv. Η μονάδα επεξεργασίας AI στην α9 III υποστηρίζει βίντεο καθώς και φωτογραφίες με ακριβή αναγνώριση της μορφής και της κίνησης του θέματος, παρέχοντας σημαντική βελτίωση στην απόδοση αναγνώρισης ανθρώπινων ματιών με τις λειτουργίες Real-time Recognition AF και Real-time Tracking που αναγνωρίζουν, παρακολουθούν και εστιάζουν αυτόματα στα μάτια ενός συγκεκριμένου θέματοςv. Η α9 III είναι εξοπλισμένη με 8,0 stopsvi οπτικής σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων εντός του σώματος, επιτρέποντας την απόδοση εικόνας υψηλής ποιότητας.

Η ταχύτητα κλείστρου απελευθερώνεται από τους περιορισμούς των συμβατικών αισθητήρων εικόνας με μηχανικό κλείστρο και επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/80000 δευτερόλεπτο (1/16000 δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια συνεχούς λήψης)vii, καθιστώντας δυνατή τη λήψη σε υψηλή ταχύτητα χωρίς παραμόρφωση. Όταν είναι συνδεδεμένο ένα συμβατό φλας της Sonyviii, όπως τα HVL-F60RM2 και HVL-F46RM (πωλούνται ξεχωριστά), είναι δυνατός ο συγχρονισμός του φλας και η λήψη φωτογραφιών σε όλες τις ταχύτητες κλείστρου έως και 1/80000 δευτερόλεπτοvii. Στο παρελθόν, εάν ο χρήστης απελευθέρωνε το κλείστρο με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα συγχρονισμού του φλας, η ποσότητα του φωτός μειωνόταν απότομα, αλλά με τη λειτουργία συγχρονισμού φλας πλήρους ταχύτητας, είναι πλέον δυνατή η λήψη σκηνών που δεν θα μπορούσαν εύκολα να αποτυπωθούν με τη συμβατική τεχνολογία. Επίσης, κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο υπό φωτισμό LED, η λειτουργία Hi Frequency Flicker μπορεί να μειώσει σημαντικά τα προβλήματα flicker υψηλής συχνότητας, επιτρέποντας τη λεπτή ρύθμιση της ταχύτητας κλείστρου ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα flicker κατά την προβολή στο monitor.

Η α9 III διαθέτει επιλογές λειτουργίας καθυστέρησης απελευθέρωσης, οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη να δίνει προτεραιότητα στην καθυστέρηση απελευθέρωσης ή στην απεικόνιση του σκοπεύτρου/οθόνηςix. Η νέα λειτουργία Pre-Capture επιτρέπει στο χρήστη να γυρίσει πίσω έως και 1 δευτερόλεπτο και να καταγράψει τη στιγμή πριν πατήσει το κλείστρο, η αλλαγή της ταχύτητας συνεχούς λήψης Boostx κατά τη διάρκεια της λήψης και η βελτιωμένη διάρκεια ριπής εξασφαλίζουν ότι οι σημαντικές στιγμές αποτυπώνονται αξιόπιστα χάρη στη μεγάλη μνήμη buffer και την αυξημένη συνολική ταχύτητα του συστήματος, επιτρέποντας τη λήψη έως και περίπου 390 εικόνων Fine JPEGxi σε μία συνεχή ριπή 30 fpsxii.

Οι προσαρμοζόμενες περιοχές εστίασης έχουν διευρυνθεί ώστε να περιλαμβάνουν από XS έως XL αντί για τα προηγούμενα μεγέθη S, M και L. Η λειτουργία Preset Focus/Zoom επιτρέπει την απομνημόνευση προκαθορισμένων ρυθμίσεων εστίασης και ζουμ στη φωτογραφική μηχανή για γρήγορη ανάκληση όταν χρειάζεταιxiii. Εκτός από το υπάρχον προσαρμοσμένο μέγεθος καρέ ισορροπίας λευκού, ο χρήστης μπορεί τώρα να επιλέξει άλλα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες, γεγονός που επιτρέπει τη λεπτομερή ρύθμιση της ισορροπίας λευκού μετά τη σύνθεση μιας εικόνας. Η α9 III διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως οι πιο πρόσφατοι αλγόριθμοι AF για την επίτευξη υψηλής ακρίβειας AF σε επίπεδα φωτισμού έως και EV-5 στη λειτουργία AF-S (ισοδύναμο ISO 100, φακός F2.0), παρακολούθηση AF για συνεχείς λήψεις σε F22xiv και μια λειτουργία σύνθετης λήψης RAW που δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού πολλών διαδοχικών φωτογραφιών σε μια σύνθετη φωτογραφία υψηλής ποιότητας.

Προηγμένη απόδοση βίντεο χωρίς παραμόρφωση

Ο αισθητήρας εικόνας με καθολικό κλείστρο παρέχει έκφραση εικόνας χωρίς παραμόρφωση για βίντεο καθώς και για ακίνητες εικόνες. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει με ευκολία φωτογραφίες κοντινών τοπίων από ένα όχημα που κινείται γρήγορα, όπως ένα αυτοκίνητο, ή θέματα που κινούνται γρήγορα. Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι η πρώτη στη σειρά Alpha™ που μπορεί να καταγράψει βίντεο 4K 120p με υψηλό ρυθμό καρέ χωρίς περικοπή, επιτρέποντας στο χρήστη να τραβήξει με τη γωνία θέασης που επιθυμεί. Είναι επίσης δυνατή η λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης 4K 60p με υπερδειγματοληψία 6K.

Η α9 III περιλαμβάνει το S-Cinetone™, το οποίο δημιουργήθηκε με την εξέλιξη της ψηφιακής κινηματογραφικής κάμερας VENICE για την παραγωγή ταινιών, κάνοντας το ανθρώπινο δέρμα και τα θέματα να ξεχωρίζουν όμορφα, δημιουργώντας φυσικές λεπτομέρειες. Η α9 III είναι εξοπλισμένη με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των πλούσιων επιδόσεων διαβάθμισης και του S-Log3, ενώ όταν βρίσκεται σε λειτουργία λήψης Log, μπορεί να προβάλει και το επιθυμητό εισαγόμενο LUT του χρήστη. Η α9 III είναι συμβατή με την εφαρμογή για κινητά "Monitor & Control" για δημιουργούς βίντεο.

Λειτουργικότητα και αξιοπιστία για επαγγελματίες

Η Sony άκουσε τις φωνές των επαγγελματιών φωτογράφων και προσέφερε λειτουργικότητα και αξιοπιστία που υποστηρίζουν τις ανάγκες τους. Το σχήμα της λαβής έχει βελτιωθεί και είναι εργονομικά σχεδιασμένο, ώστε να μπορεί να κρατηθεί εύκολα στην παλάμη του χεριού του χρήστη για να αποφεύγεται η καταπόνηση ακόμα και κατά τη χρήση τηλεφακού ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η κατακόρυφη λαβή VG-C5 (πωλείται ξεχωριστά), προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα και ευελιξία κατά την οριζόντια λήψη, παρέχοντας άνετη στήριξη για μεγάλες περιόδους λήψης. Η α9 III είναι εξοπλισμένη με οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών 4 αξόνων, η οποία μπορεί να ελεγχθεί μέσω αφής, επιτρέποντας διαισθητικό χειρισμό με τη χρήση του πιο σύγχρονου μενού αφής. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο χρησιμοποιεί ένα OLED Quad XGA 9,44 εκατομμυρίων κουκκίδων και επιτυγχάνει υψηλή ορατότητα με την ίδια φωτεινότητα με την α7R V και μεγέθυνση περίπου 0,90x. Ένα προσαρμοσμένο κουμπί είναι τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος της φωτογραφικής μηχανής και η ταχύτητα συνεχούς λήψης μπορεί να αλλάξει με το χειρισμό του προσαρμοσμένου κουμπιού που έχει αντιστοιχιστεί με το Continuous Shooting Speed Boost με το δάχτυλο που κρατάει τη λαβή, επιτρέποντας εξαιρετικά άμεσο χειρισμό. Υποστηρίζει τους επαγγελματίες φωτογράφους κατά τη λήψη σε όλα τα περιβάλλοντα.

Ροή εργασιών υψηλής ταχύτητας και ικανότητα κλιμάκωσης για την υποστήριξη άμεσης παράδοσης

Τα νέα χαρακτηριστικά της α9 III περιλαμβάνουν ένα φίλτρο εικόνας αναπαραγωγής που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέγει αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό εικόνων χρησιμοποιώντας συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας και ένα μενού λειτουργιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά την αναπαραγωγή εικόνων. Και τα δύο χαρακτηριστικά υποστηρίζουν έντονα τη ροή της επαγγελματικής εργασίας από τη λήψη μέχρι την παράδοση.

Ένα μενού λειτουργιών μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί κατά την αναπαραγωγή, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει αποτελεσματικά έναν μεγάλο αριθμό εικόνων χρησιμοποιώντας τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας. Το "Playback Function Menu" μπορεί να οριστεί εκ των προτέρων, ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκτελεί την προστασία, τη μεταφορά μέσω smartphone, τη μεταφορά μέσω FTP κ.λπ. κατά την αναπαραγωγή φωτογραφιών. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει περιορισμένες φωτογραφίες με ένα φίλτρο αναπαραγωγής και να τις αναπαράγει από το μενού λειτουργιών, επιτρέποντας τη γρήγορη παράδοση συγκεκριμένων φωτογραφιών. Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με ειδικό μικρόφωνο για φωνητικά υπομνήματα στο πίσω μέρος, ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο που βρίσκεται κοντά στο στόμα επιτρέπει την καθαρή εγγραφή ήχου ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Τα ηχογραφημένα δεδομένα ήχου μπορούν να μεταφερθούν μέσω FTP μαζί με τις φωτογραφίες. Η φωτογραφική μηχανή επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει έως και 20 προεπιλογές από το Διεθνές Συμβούλιο Τηλεπικοινωνιών Τύπου (IPTC), ένα διεθνές συμβουλευτικό όργανο στο οποίο συμμετέχουν ειδησεογραφικοί οργανισμοί από διάφορες χώρες.

Η α9 III μπορεί να μεταφέρει δεδομένα έως και δύο φορές ταχύτερα από την α9 II. Η επικοινωνία στα 5 GHz προσφέρει μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία για τους φωτογράφους ειδήσεων και αθλητικών γεγονότων που χρειάζονται άμεση παράδοση μέσω FTP, καθώς και για περιβάλλοντα στούντιο. Η α9 III επιτρέπει την εγγραφή φωτογραφιών και ταινιών σε μέσα μνήμης με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των δύο υποδοχών μέσων που υποστηρίζουν κάρτες CFexpress τύπου A, καθώς και κάρτες SD UHS-I και UHS-II.

Είναι συμβατή με την επαγγελματική εφαρμογή για κινητά "Transfer & Tagging", η οποία επιταχύνει τη ροή της εργασίας παράδοσης εικόνων, και με την εφαρμογή "Remote Camera Tool", η οποία επιτρέπει την απομακρυσμένη λήψη από υπολογιστές μέσω ενσύρματου LAN. H Sony σχεδιάζει να υποστηρίξει μια νέα έκδοση του Camera Remote SDK, ενός κιτ ανάπτυξης λογισμικού που επιτρέπει την απομακρυσμένη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής και την αλλαγή των ρυθμίσεων λήψης.

Επιπλέον, η α9 III έχει προγραμματιστεί να υποστηρίξει λειτουργικές βελτιώσεις, όπως η δυνατότητα λειτουργίας FTP, η αναπαραγωγή αναμετάδοσης και η υποστήριξη του μορφότυπου C2PAxvi μέσω μιας ενημέρωσης του λογισμικού της κάμεραςxvii.

Η Sony θα συνεχίσει να διευρύνει τις λειτουργίες, όπως η διόρθωση της αναπνοής, η αναπαραγωγή αναμετάδοσης και η υποστήριξη φορμά C2PA για τις α1 και α7S III στο μέλλονxvii για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών μαζί με την α9 III.

Διαθεσιμότητα

Η φωτογραφική μηχανή α9 III θα είναι διαθέσιμη μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Sony.

Η λαβή VG-C5 θα είναι διαθέσιμη μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Sony.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: ​
https://www.sony.gr/electronics/mihanes-me-enallaximous-fakous/ilce-9m3

Μπορείτε να δείτε τo προϊοντικό βίντεο της α9 III εδώ:

Βίντεο παρουσίασης: https://youtu.be/85XZEAQVBuw ​ ​

Βίντεο της ειδικής εκδήλωσης Alpha: https://youtube.com/live/nw8dSFwPJdI


Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι υπεύθυνη για το τμήμα Ηλεκτρονικών Προϊόντων & Λύσεων (EP&S) του Sony Group. Με το όραμα «συνέχισης της παράδοσης Kando και Anshin στους ανθρώπους και την κοινωνία σε όλο τον κόσμο μέσω της επιδίωξης της τεχνολογίας και νέων προκλήσεων», η Sony θα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες σε τομείς όπως η οικιακή ψυχαγωγία και ο ήχος, η φωτογραφία και οι κινητές επικοινωνίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: http://www.sony.net/ ​ ​

*Δύο ιαπωνικές λέξεις, Kando σημαίνει συναίσθημα και Anshin έχει διάφορες σημασίες, όπως ψυχική ηρεμία, διαβεβαίωση, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Σημειώσεις:

i Σε σύγκριση με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς. Κατά την ανακοίνωση του προϊόντος τον Νοέμβριο του 2023. Έρευνα της Sony.

ii Από την ανακοίνωση του προϊόντος τον Νοέμβριο του 2023. Έρευνα της Sony για τους εναλλάξιμους φακούς 300 mm F2.8 για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ.

iii Κατά προσέγγιση, αποτελεσματικά.

iv Συνθήκες δοκιμής της Sony. Ο μέγιστος συνεχής ρυθμός καρέ ενδέχεται να είναι χαμηλότερος σε ορισμένες συνθήκες λήψης. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το φακό που χρησιμοποιείται σε λειτουργίες εστίασης AF-C. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξης της Sony για πληροφορίες συμβατότητας φακών. https://www.sony.net/dics/ilce9m3cnlns/ Απαιτείται επίσης ενημέρωση λογισμικού για τον ίδιο το φακό. Το λογισμικό έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μετά τον Δεκέμβριο του 2023.

v Όταν η αναγνώριση θέματος είναι ενεργοποιημένη κατά τη λήψη με AF. Η κατάσταση αναγνώρισης προσώπου, ματιού κ.λπ. μπορεί να παρακολουθείται όταν η ένδειξη κάδρου αναγνώρισης θέματος είναι ενεργοποιημένη.

vi Πρότυπα CIPA. Μόνο ταλάντωση βήματος/βραχίονα. Φακός FE 50mm F1.2 GM. Απενεργοποίηση NR μακράς έκθεσης.

vii Η μέγιστη ταχύτητα κλείστρου είναι 1/16000 δευτερόλεπτο όταν χρησιμοποιείται διάφραγμα F1.8 ή μεγαλύτερο. Η ταχύτητα 1/80000 δευτερολέπτων δεν είναι διαθέσιμη κατά τη λήψη ταινιών, όταν χρησιμοποιείται το Var. Shutter ή όταν δεν έχει τοποθετηθεί φακός.

viii Απαιτείται ενημέρωση λογισμικού. Η ενημέρωση λογισμικού θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την α9 III. Ενδέχεται να εμφανιστεί κάποια διαφοροποίηση στη φωτεινότητα και το χρώμα μεταξύ των λήψεων όταν χρησιμοποιείτε ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1/10000 δευτερόλεπτο. Το επίπεδο φωτισμού ενδέχεται να μην φτάσει τη χειροκίνητη ρύθμιση επιπέδου φωτοεκπομπής σε ορισμένες ταχύτητες κλείστρου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκές επίπεδο φωτισμού. Ανατρέξτε στη σελίδα υποστήριξης στη διεύθυνση https://www.sony.net/dics/ilce9m3fl/ για λεπτομέρειες.

ix Με την προεπιλεγμένη ρύθμιση [Auto/Off] δεν παρατηρείται συσκότιση κατά την έναρξη της λήψης και ο χρόνος απελευθέρωσης ελέγχεται για βέλτιστη καθυστέρηση εμφάνισης. Η ρύθμιση [Fast Release/On] παρέχει τη συντομότερη δυνατή υστέρηση χρόνου απελευθέρωσης, με τη συσκότιση να εμφανίζεται μόνο στην πρώτη εικόνα μιας συνεχούς ριπής. Η ρύθμιση [Stable Release/On] ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις στην καθυστέρηση απελευθέρωσης με το blackout να εμφανίζεται μόνο στην πρώτη εικόνα σε μια συνεχή ριπή, διευκολύνοντας την απελευθέρωση του κλείστρου την προβλεπόμενη στιγμή.

x Η συνεχής λήψη ενδέχεται να διακοπεί όταν χρησιμοποιείται το Continuous Shooting Speed Boostγια εναλλαγή από χαμηλή ταχύτητα λήψης σε ταχύτητα λήψης μεγαλύτερη από 60 fps ή όταν γίνεται εναλλαγή από υψηλή ταχύτητα λήψης σε ταχύτητα λήψης μικρότερη από 30 fps.

xi Με κάρτες μνήμης Sony CEA-G160T CFexpress Type A (πωλούνται ξεχωριστά). Συνθήκες δοκιμής της Sony.

xii Συνθήκες δοκιμής της Sony. Ο μέγιστος συνεχής ρυθμός καρέ ενδέχεται να είναι χαμηλότερος σε ορισμένες συνθήκες λήψης. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το φακό που χρησιμοποιείται σε λειτουργίες εστίασης AF-C. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξης της Sony για πληροφορίες συμβατότητας φακών.

xiii Η προεπιλεγμένη εστίαση λειτουργεί με συμβατούς φακούς, όπως ο FE 300mm F2.8 GM OSS. Οι ρυθμίσεις προεπιλεγμένης εστίασης/Ζουμ δεν μπορούν να ανακληθούν όσο το κουμπί κλείστρου είναι μισοπατημένο. Μόνο η εστίαση μπορεί να ρυθμιστεί εκ των προτέρων για τους κύριους φακούς. Εάν έχει προσαρτηθεί φακός ζουμ χωρίς power zoom, οι θέσεις εστίασης/ζουμ μπορούν να καταχωρηθούν και να ανακληθούν μόνο μέσω τηλεχειρισμού με τη χρήση του λογισμικού υπολογιστή Remote Camera Tool. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ακόλουθη ιστοσελίδα. https://support.d-imaging.sony.co.jp/app/remotecameratool/l/index.php

Η προεπιλεγμένη εστίαση/το ζουμ μπορεί να ανακληθεί μόνο όταν χρησιμοποιείται ο φακός που ήταν τοποθετημένος όταν καταχωρήθηκαν οι ρυθμίσεις. Δεν είναι συμβατοί όλοι οι φακοί.

xiv Όταν η ρύθμιση [Aperture Drive in AF] έχει οριστεί σε [Focus Priority], το μέγεθος του διαφράγματος μπορεί να είναι μικρότερο από F22. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες λήψης και τον φακό που χρησιμοποιείται.

xv Ένας οργανισμός προδιαγραφών που αναπτύσσει ανοικτά πρότυπα και τεχνικές προδιαγραφές για την προέλευση και τη γνησιότητα του ψηφιακού περιεχομένου.

xvi Θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.

xvii Ενημέρωση λογισμικού διαθέσιμη έως την άνοιξη του 2024.

 

 

Λάβετε ενημερώσεις στη θυρίδα σας

Πατώντας «Εγγραφή» επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου.