Skip to Content

Ακούστε αυτό που έχει σημασία

Ο ξεχωριστός συνδυασμός σχεδίασης, μηχανικής και επινοητικότητας σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν πάντοτε να βασίζονται στη Sony για τους ήχους που έχουν σημασία.

Κορυφαία νέα προϊόντα

Συγκλονιστική καθαρότητα

Ο ήχος όπως θα έπρεπε να είναι

Καθαρός ήχος Sony; Χάρη στο υλικό, την εμπειρία στούντιο για μουσική/ταινίες και την ψηφιακή βελτιστοποίηση. Με επεξεργασία σήματος, κορυφαίο ήχο, δοκιμές και την τεχνολογία της NASA σε ηχεία έως MP3 και ακουστικά, η Sony προσφέρει δυνατή μουσική.

Φωνητικά που σας ταξιδεύουν

Φωνητικά που σας ταξιδεύουν

Δεδομένου ότι τα φωνητικά βρίσκονται στην καρδιά της μουσικής απόλαυσης, η Sony ανέπτυξε διαφορετικές τεχνολογίες για ακόμη πιο ρεαλιστική ακρόαση.

Αισθανθείτε τα μπάσα να σας συγκλονίζουν

Αισθανθείτε τα μπάσα να σας συγκλονίζουν

Είτε πρόκειται για ταινίες είτε για μουσική, η πανίσχυρη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων αποτελεί το άλλο σημαντικό στοιχείο του ήχου. Για το λόγο αυτό, οι μηχανικοί της Sony είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία απίστευτων μπάσων που θα σας συναρπάσουν.

Ακούστε τα πάντα. Νιώστε περισσότερα.

Ήχος υψηλής ανάλυσης: ό,τι πλησιέστερο στη ζωντανή μουσική

Από την πηγή μέχρι το ηχείο, η Sony συνδυάζει μια σειρά από τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει τον απόλυτο ήχο. Οι ψηφιακοί ενισχυτές και τα ειδικευμένα τουίτερ αναπαράγουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Στην περίπτωση των ΜP3, το λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, αποκαθιστώντας έτσι τις χαμένες λεπτομέρειες.

  • Εν κινήσει
  • Ήχος υπολογιστή
  • Αρχική σελίδα

Η επιστήμη του καλύτερου ήχου

Εξελιγμένα ηχεία

Εξελιγμένα ηχεία

Το μαγνητικό υγρό δημιουργήθηκε από τη NASA. Καταργώντας τον αποσβεστήρα, μειώνει το κενό μεταξύ ηχητικού πηνίου και διαφράγματος, με αποτέλεσμα καλύτερη μεταφορά σήματος, μειωμένη παραμόρφωση και μικρότερα ηχεία.

Ειδικά σχεδιασμένη ακρόαση

Ειδικά σχεδιασμένη ακρόαση

Η λειτουργία ClearAudio+ βελτιστοποιεί την αναπαραγωγή ήχου για διαφορετικές συσκευές ώστε να ακούτε την καλύτερη ποιότητα μουσικής από το τηλέφωνο Xperia™, το Walkman® ή τον υπολογιστή VAIO®.

Βελτιστοποιημένη ενίσχυση

Βελτιστοποιημένη ενίσχυση

Ο πιο πρόσφατος ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε κάθε εύρος συχνοτήτων, από τις δυνατές χαμηλές έως τις λεπτές υψηλές νότες, αποδίδοντας όσο πιο καθαρό ήχο γίνεται.

Ακρόαση όπως τη θέλετε

Ακρόαση με ένα άγγιγμα, μουσική χωρίς διακοπές

Συνδέστε μεταξύ τους smartphone, tablet, συσκευές MP3, στερεοφωνικά, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές μέσω NFC και Bluetooth®, για να ακούτε μουσική ασταμάτητα, είτε είστε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε στο δρόμο. Επιπλέον, χάρη στην τεράστια βιβλιοθήκη δεδομένων και την υποστήριξη πολλών κωδικοποιήσεων, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

Ανακαλύψτε διαφορετικούς τρόπους για να απολαμβάνετε μουσική με τη Sony

Ένα άγγιγμα: εύκολη μετάδοση ροής δεδομένων

Ένα άγγιγμα: εύκολη μετάδοση ροής δεδομένων

Η Sony χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες NFC™ και Bluetooth®, κι έτσι μπορείτε πλέον να μοιράζεστε μουσική χωρίς καλώδια. Για το Bluetooth® αρκούν μερικά απλά βήματα, ενώ με το NFC μπορείτε να συνδέσετε δύο συμβατές συσκευές με ένα πάτημα.

Ο κόσμος της μουσικής σε ένα κλικ

Ο κόσμος της μουσικής σε ένα κλικ

Με το Music Unlimited μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 15 εκατομμύρια τραγούδια και να τα παίξετε σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή Sony (tablet, PSP®, τηλέφωνο, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή), απολαμβάνοντας έτσι ώρες μουσικής.

Σύνδεση χωρίς ταλαιπωρία

Σύνδεση χωρίς ταλαιπωρία

Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες αυτή η συσκευή Sony; Επίσης, υποστηρίζει το αγαπημένο μου φορμά ήχου; Η απάντηση είναι "ναι", επειδή η Sony κάνει την ακρόαση εύκολη υπόθεση.

Μηχανική, κατασκευή και πάθος

Κατασκεύασε το πρώτο ιαπωνικό τρανζίστορ στη δεκαετία του 1950. Ανακάλυψε τον φορητό ήχο με την εφεύρεση του Walkman®. Έφτιαξε το πρώτο CD player στον κόσμο. Παράγει τα καλύτερα ακουστικά και ηχεία σήμερα. Σε ολόκληρη την ιστορία της, η Sony δημιούργησε μια πλούσια παράδοση, μεταμορφώνοντας τη ζωή των ανθρώπων μέσα από τον ήχο.

  • Κατασκευή των ηχείων SS-ARΚατασκευή των ηχείων SS-AR1
  • Δημιουργία της Sony MusicΔημιουργία της Sony Music
Η ιστορία του Walkman®

1979: Με το Walkman®, η μουσική γίνεται φορητή

Όταν οι περισσότεροι άκουγαν δίσκους στο σπίτι, η δυνατότητα της φορητής, προσωπικής μουσικής έφερε την επανάσταση. Το Walkman® πούλησε πάνω από 180 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιαστική κληρονομιά

Σε όλες τις συσκευές ήχου της Sony υπάρχει ένα κοινό στοιχείο: η προσοχή στην κατασκευή, στα υλικά και στη λεπτομέρεια. Η Sony σάς εξασφαλίζει πάντοτε τον σωστό ήχο και το κατάλληλο στυλ.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ