Skip to Content

Συγκλονιστική καθαρότητα

Η τεχνολογία της Sony αλλάζει τελείως τον τρόπο που ακούτε μουσική, προσφέροντάς σας ήχο που σας ξεσηκώνει. Ο ήχος θα σας ενθουσιάσει, θα απογειώσει το πάρτι σας με βαθιά μπάσα και θα χαρίσει στις μουσικές νότες σπάνια ομορφιά.

Συγκλονιστική καθαρότητα

Ο ήχος όπως θα έπρεπε να είναι

Πώς προσφέρει η Sony συγκλονιστική καθαρότητα; Φυσικά, με υλικό κορυφαίας ποιότητας, μουσική και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου και ψηφιακή βελτιστοποίηση για τέλειο αποτέλεσμα. Από την επεξεργασία σήματος και τον ήχο υψηλής ανάλυσης μέχρι τις δοκιμές υλικών και τις τεχνολογίες της NASA, σε συνδυασμό με τις αδιάβροχες συσκευές αναπαραγωγής MP3 και τα ακουστικά με σχεδίαση ακριβείας, η Sony προσφέρει μουσική στην πιο δυνατή μορφή της.

Φωνητικά που σας ταξιδεύουν

Φωνητικά που σας ταξιδεύουν

Δεδομένου ότι τα φωνητικά βρίσκονται στην καρδιά της μουσικής απόλαυσης, η Sony ανέπτυξε διαφορετικές τεχνολογίες για ακόμη πιο ρεαλιστική ακρόαση.

Αισθανθείτε τα μπάσα να σας συγκλονίζουν

Αισθανθείτε τα μπάσα να σας συγκλονίζουν

Είτε πρόκειται για ταινίες είτε για μουσική, η πανίσχυρη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων αποτελεί το άλλο σημαντικό στοιχείο του ήχου. Για το λόγο αυτό, οι μηχανικοί της Sony είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία απίστευτων μπάσων που θα σας συναρπάσουν.

Ακούστε τα πάντα. Νιώστε περισσότερα.

Ήχος υψηλής ανάλυσης: ό,τι πλησιέστερο στη ζωντανή μουσική

Από την πηγή μέχρι το ηχείο, η Sony συνδυάζει μια σειρά από τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει τον απόλυτο ήχο. Οι ψηφιακοί ενισχυτές και τα ειδικευμένα τουίτερ αναπαράγουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Στην περίπτωση των ΜP3, το λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, αποκαθιστώντας έτσι τις χαμένες λεπτομέρειες.

  • Εν κινήσει
  • Ήχος υπολογιστή
  • Αρχική σελίδα

Η επιστήμη του καλύτερου ήχου

Εξελιγμένα ηχεία

Ο σχεδιασμός Magnetic Fluid της Sony βελτιώνει τη μεταφορά του σήματος και μειώνει την παραμόρφωση.

Εξελιγμένα ηχεία

Ειδικά σχεδιασμένη ακρόαση

Το ClearAudio+ βελτιστοποιεί την αναπαραγωγή της μουσικής, όπως και αν επιλέξετε να την ακούσετε.

Βελτιστοποιημένη ενίσχυση

Βελτιστοποιημένη ενίσχυση

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ παρέχει εντυπωσιακά χαμηλές και κρυστάλλινες ψηλές νότες.

Ειδικά σχεδιασμένη ακρόαση

Sound Pressure Horn

Η ηχητική πίεση ενισχύεται για πανίσχυρα μπάσα που θα μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε.

Ευκρίνεια υψηλής ανάλυσης

Ανακαλύψτε τις αδιόρατες λεπτομέρειες των αυθεντικών ηχογραφήσεων και νιώστε τη δύναμη των ζωντανών παραστάσεων από την άνεση του σαλονιού σας. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης 96kHz/24bit ξεπερνά τον ήχο των CD, για μουσική στην καλύτερη εκδοχή της.

Ρυθμός δειγματοληψίας Direct Stream Digital
96 kHz/24 bit
Ρυθμός δειγματοληψίας ήχου CD
Ρυθμός δειγματοληψίας ήχου CD

Ακούστε τη διαφορά

Η μουσική όπως θα έπρεπε να είναι

Η τεχνολογία DSEE HX™ της Sony ζωντανεύει τη μουσική σας, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία σε ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Ανακτώντας τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής, όπως τις πιο διακριτικές νότες του βιολιού, προσομοιώνει τον ήχο της ζωντανής εκτέλεσης.

Ενεργοποίηση βελτίωσης
Ενεργοποίηση βελτίωσης
Απενεργοποίηση βελτίωσης
Απενεργοποίηση βελτίωσης

Ακρόαση όπως τη θέλετε

Ακρόαση με ένα άγγιγμα, μουσική χωρίς διακοπές

Συνδέστε μεταξύ τους smartphone, tablet, συσκευές MP3, στερεοφωνικά, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές μέσω NFC και Bluetooth®, για να ακούτε μουσική ασταμάτητα, είτε είστε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε στο δρόμο. Επιπλέον, χάρη στην τεράστια βιβλιοθήκη δεδομένων και την υποστήριξη πολλών κωδικοποιήσεων, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

Ανακαλύψτε διαφορετικούς τρόπους για να απολαμβάνετε μουσική με τη Sony

Ένα άγγιγμα: εύκολη μετάδοση ροής δεδομένων

Ένα άγγιγμα: εύκολη μετάδοση ροής δεδομένων

Η Sony χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες NFC™ και Bluetooth®, κι έτσι μπορείτε πλέον να μοιράζεστε μουσική χωρίς καλώδια. Για το Bluetooth® αρκούν μερικά απλά βήματα, ενώ με το NFC μπορείτε να συνδέσετε δύο συμβατές συσκευές με ένα πάτημα.

Ο κόσμος της μουσικής σε ένα κλικ

Ο κόσμος της μουσικής σε ένα κλικ

Με το Music Unlimited μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 15 εκατομμύρια τραγούδια και να τα παίξετε σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή Sony (tablet, PSP®, τηλέφωνο, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή), απολαμβάνοντας έτσι ώρες μουσικής.

Σύνδεση χωρίς ταλαιπωρία

Σύνδεση χωρίς ταλαιπωρία

Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες αυτή η συσκευή Sony; Επίσης, υποστηρίζει το αγαπημένο μου φορμά ήχου; Η απάντηση είναι "ναι", επειδή η Sony κάνει την ακρόαση εύκολη υπόθεση.

Μηχανική, κατασκευή και πάθος

Κατασκεύασε το πρώτο ιαπωνικό τρανζίστορ στη δεκαετία του 1950. Ανακάλυψε τον φορητό ήχο με την εφεύρεση του Walkman®. Έφτιαξε το πρώτο CD player στον κόσμο. Παράγει τα καλύτερα ακουστικά και ηχεία σήμερα. Σε ολόκληρη την ιστορία της, η Sony δημιούργησε μια πλούσια παράδοση, μεταμορφώνοντας τη ζωή των ανθρώπων μέσα από τον ήχο.

  • Κατασκευή των ηχείων SS-ARΗ αναζήτηση
  • Δημιουργία της Sony MusicΔημιουργία της Sony Music
Η ιστορία του Walkman®

1979: Με το Walkman®, η μουσική γίνεται φορητή

Όταν οι περισσότεροι άκουγαν δίσκους στο σπίτι, η δυνατότητα της φορητής, προσωπικής μουσικής έφερε την επανάσταση. Το Walkman® πούλησε πάνω από 180 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ