Ακουστικά

Εικόνα της Olivia που φοράει βιολετί ακουστικά LinkBuds S και σηκώνει το ένα χέρι επάνω από το κεφάλι της με ένα έντονο φως στο φόντο Εικόνα της Olivia που φοράει βιολετί ακουστικά LinkBuds S και σηκώνει το ένα χέρι επάνω από το κεφάλι της με ένα έντονο φως στο φόντο
Η λειτουργία της Sony πάντα ήταν και θα είναι "για τη μουσική". Αισθανόμαστε περήφανοι που φέρνουμε σε επαφή τους δημιουργούς με τους λάτρεις της μουσικής και στοχεύουμε στη δημιουργία αυθεντικών εμπειριών και συναισθημάτων για τους οπαδούς, υποστηρίζοντας το όραμα του καλλιτέχνη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Εικόνα του λογότυπου For The Music

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Εξερευνήστε τη σειρά 1000X Series

Η σειρά 1000X ξαναγράφει τους κανόνες για ακρόαση χωρίς περισπασμούς. Απολαύστε την καλύτερη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου0 και απαράμιλλη ποιότητα ήχου που σας επιτρέπει να ακούτε κάθε λεπτομέρεια της μουσικής του αγαπημένου σας καλλιτέχνη.
Εικόνα δύο σετ ακουστικών Sony σε μαύρο φόντο με χρυσό κείμενο 1000X SERIES μπροστά

INZONE

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΝΗ

Ακονίστε τις αισθήσεις σας και ετοιμαστείτε για μάχη. Τα ακουστικά για gaming INZONE της Sony σας βοηθούν να ακούτε με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αντιδράτε γρηγορότερα, χαρίζοντάς σας μια αξεπέραστη εμπειρία gaming.
INZONE σε γκρι φόντο

LinkBuds

Never off

Με τα LinkBuds, είστε πάντα συνδεδεμένοι με την καθημερινότητά σας. Φορέστε τα όλο το εικοσιτετράωρο καθώς ακούτε καθαρά τους ήχους γύρω σας, χωρίς να αισθάνεστε τίποτα στο αυτί σας, ενώ παραμένετε σε επαφή με ανθρώπους και μέρη, χωρίς να σταματήσετε τη μουσική σας. Τα LinkBuds γεφυρώνουν την καθημερινότητά σας και την ψυχαγωγία που αγαπάτε, όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε.
LinkBuds σε γκρι φόντο

LinkBuds S

Never off

Με τα LinkBuds S, είσαστε πάντα σε σύνδεση. Ιδιαίτερα μικρά και ελαφριά, μπορούν να φορεθούν με άνεση όλο το 24ωρο, κρατώντας σας σε επαφή με ανθρώπους και μέρη. Τα LinkBuds S αλλάζουν αυτόματα για να βελτιστοποιήσουν τον ήχο περιβάλλοντος ή υψηλής ποιότητας εξουδετέρωση θορύβου για ακρόαση χωρίς περισπασμούς.
LinkBuds S σε γκρι φόντο

WH-1000XM5

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Με δύο επεξεργαστές για οκτώ μικρόφωνα, Auto NC Optimizer για αυτόματη βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου βάσει συνθηκών ακρόασης και περιβάλλοντος, και ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης, τα ακουστικά WH-1000XM5 με κορυφαία στον κλάδο εξουδετέρωση θορύβου0 θέτουν νέα πρότυπα για ακρόαση χωρίς περισπασμούς και καθαρές κλήσεις.
Φωτογραφία του WH-1000XM5

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΗΧΟΥ ΤΗΣ SONY

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ