Ακουστικά

Δύο ακουστικά εξάλειψης θορύβου Sony σε μπλε φόντο Δύο ακουστικά εξάλειψης θορύβου Sony σε μπλε φόντο

Απολαύστε ήχο ανώτερης ποιότητας

Αφεθείτε στον ρυθμό της μουσικής σας. Απολαύστε παιχνίδια, ταινίες, εκπομπές podcast και κλήσεις με ήχο υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε ακουστικά που εφαρμόζουν ιδανικά και εμπλουτίζουν τον τρόπο ζωής σας.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

INZONE

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΝΗ

Ακονίστε τις αισθήσεις σας και ετοιμαστείτε για μάχη. Τα ακουστικά για gaming INZONE της Sony σας βοηθούν να ακούτε με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αντιδράτε γρηγορότερα, χαρίζοντάς σας μια αξεπέραστη εμπειρία gaming.
INZONE σε γκρι φόντο

LinkBuds

Never off

Με τα LinkBuds, είστε πάντα συνδεδεμένοι με την καθημερινότητά σας. Φορέστε τα όλο το εικοσιτετράωρο καθώς ακούτε καθαρά τους ήχους γύρω σας, χωρίς να αισθάνεστε τίποτα στο αυτί σας, ενώ παραμένετε σε επαφή με ανθρώπους και μέρη, χωρίς να σταματήσετε τη μουσική σας. Τα LinkBuds γεφυρώνουν την καθημερινότητά σας και την ψυχαγωγία που αγαπάτε, όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε.
LinkBuds σε γκρι φόντο

LinkBuds S

Never off

Με τα LinkBuds S, είσαστε πάντα σε σύνδεση. Ιδιαίτερα μικρά και ελαφριά, μπορούν να φορεθούν με άνεση όλο το 24ωρο, κρατώντας σας σε επαφή με ανθρώπους και μέρη. Τα LinkBuds S αλλάζουν αυτόματα για να βελτιστοποιήσουν τον ήχο περιβάλλοντος ή υψηλής ποιότητας εξουδετέρωση θορύβου για ακρόαση χωρίς περισπασμούς.
LinkBuds S σε γκρι φόντο

WH-1000XM5

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Με δύο επεξεργαστές για οκτώ μικρόφωνα, Auto NC Optimizer για αυτόματη βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου βάσει συνθηκών ακρόασης και περιβάλλοντος, και ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης, τα ακουστικά WH-1000XM5 με κορυφαία στον κλάδο εξουδετέρωση θορύβου0 θέτουν νέα πρότυπα για ακρόαση χωρίς περισπασμούς και καθαρές κλήσεις.
Φωτογραφία του WH-1000XM5

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ