Τελευταίοι διαγωνισμοί

 

 

 

γυναίκα με κόκκινο φόρεμα στέκεται σε λευκό τοίχο
Διαγωνισμός φωτογραφίας "Καλοκαίρι"

Το καλοκαίρι προσφέρει άπειρες εκπληκτικές φωτογραφικές ευκαιρίες. Είτε βγαίνετε την αυγή για να τραβήξετε ένα υποβλητικό ομιχλώδες τοπίο, είτε φωτογραφίζετε πορτραίτα σε απαλό φωτισμό, είτε αποτυπώνετε υπομονετικά την άγρια φύση, θα θέλαμε να δούμε τη δική σας ερμηνεία για το "Καλοκαίρι"!

Κοινοποιήστε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες σας μέσω του λογαριασμού Alpha Universe στο Instagram και διεκδικήστε υπέροχα βραβεία, στα οποία περιλαμβάνεται ο πιο πρόσφατος και προηγμένος εξοπλισμός Sony. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι έγκυρη για φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram από τις 23 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021. Μια επιτροπή ειδικών στη φωτογραφία θα επιλέξει τρεις νικητές.

Λογότυπο SWPA 2022
Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας Sony 2022

Η Sony και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη του 15ου διαγωνισμού Παγκόσμιων βραβείων φωτογραφίας Sony. Πιστεύουμε ότι το μέσο της φωτογραφίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δημοκρατικό, και έτσι, ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και δωρεάν για φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Από το 2007, ο διαγωνισμός έχει βραβεύσει μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και ταλαντούχους φωτογράφους, και έχει αναδείξει μια ευρύτατη ποικιλία από είδη, στιλ και καλλιτεχνικές οπτικές. Οι τέσσερις διαγωνισμοί πλαισιώνουν όλους τους διαφορετικούς τύπους φωτογραφίας, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάποιος στον οποίο μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε.

Διεκδικήστε βραβεία σε μετρητά ύψους έως 25.000 $ (USD), καθώς και μια σειρά από εξοπλισμό Sony!

Προηγούμενοι νικητές του διαγωνισμού

Ακολουθήστε μας στο Instagram Ακολουθήστε το Alpha Universe στο Instagram

Ακολουθήστε το α Universe στο Instagram για ενημερωμένες συμβουλές, ιστορίες και πληροφορίες διαγωνισμού