Τελευταίοι διαγωνισμοί

 

 

 

Κοντινή λήψη λεπτομέρειας του φακού G Master
Κερδίστε ένα αποκλειστικό άλμπουμ του φακού Sony G Master!

Για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του τελευταίου μας φωτογραφικού άλμπουμ του φακού G Master, χαρίζουμε 3 αντίτυπα αυτής της αποκλειστικής έκδοσης. Για μια ευκαιρία να την κερδίσετε, απλώς κοινοποιήστε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, μέσω του λογαριασμού @alphauniversebysony.eu στο Instagram, κι εμείς θα επιλέγουμε μία νικητήρια φωτογραφία την εβδομάδα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι έγκυρη για φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram από τις 26 Νοεμβρίου 2021 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021, και οι φωτογραφίες μπορούν να έχουν τραβηχτεί από οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή ή smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας.

Οι συμμετοχές θα κριθούν με κριτήρια τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την οπτική/συναισθηματική επίδραση της εικόνας, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στον λογαριασμό Alpha Universe του Instagram και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λογότυπο SWPA 2022
Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας Sony 2022

Η Sony και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη του 15ου διαγωνισμού Παγκόσμιων βραβείων φωτογραφίας Sony. Πιστεύουμε ότι το μέσο της φωτογραφίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δημοκρατικό, και έτσι, ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και δωρεάν για φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Από το 2007, ο διαγωνισμός έχει βραβεύσει μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και ταλαντούχους φωτογράφους, και έχει αναδείξει μια ευρύτατη ποικιλία από είδη, στιλ και καλλιτεχνικές οπτικές. Οι τέσσερις διαγωνισμοί πλαισιώνουν όλους τους διαφορετικούς τύπους φωτογραφίας, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάποιος στον οποίο μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε.

Διεκδικήστε βραβεία σε μετρητά ύψους έως 25.000 $ (USD), καθώς και μια σειρά από εξοπλισμό Sony!

Προηγούμενοι νικητές του διαγωνισμού

Ακολουθήστε μας στο Instagram Ακολουθήστε το Alpha Universe στο Instagram

Ακολουθήστε το α Universe στο Instagram για ενημερωμένες συμβουλές, ιστορίες και πληροφορίες διαγωνισμού