Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

360 Reality Audio

Βυθιστείτε σε ήχο που σας περιβάλλει. Είναι τόσο ρεαλιστικός σαν να βρίσκεστε στη συναυλία ή στο στούντιο. Με το 360 Reality Audio, η μουσική είναι απόλυτα καθηλωτική και ρεαλιστική.

Ζήστε την εμπειρία του 360 Reality Audio

Συγκρίνετε το 360 Reality Audio με τον συμβατικό στερεοφωνικό ήχο, για να κατανοήσετε πόσο διαφορετικά ακούγεται το 360 Reality Audio με ηχεία και ακουστικά.

Πώς λειτουργεί με τα ακουστικά

Μόλις εγγραφείτε σε μια συμβατή υπηρεσία ροής μουσικής, μπορείτε να απολαύσετε το 360 Reality Audio με τα ακουστικά ή το smartphone σας.

εφαρμογή υπηρεσίας μετάδοσης ροής
Λήψη μιας εφαρμογής υπηρεσίας ροής μουσικής σε smartphone
υπηρεσία ροής
Συνδρομή σε μια premium υπηρεσία ροής μουσικής
οποιαδήποτε ακουστικά
Ακούστε με οποιαδήποτε ακουστικά
Συμβατές υπηρεσίες μετάδοσης ροής μουσικής

Αξιοποιήστε μια ολοένα και μεγαλύτερη βιβλιοθήκη με κομμάτια μουσικής, περιεχόμενο σημαντικών καλλιτεχνών και θρυλικών καταλόγων, από τους συνεργάτες μας υπηρεσιών ροής μουσικής. Επισκεφθείτε το Music.com για μια προσομοίωση μουσικής εμπειρίας σε 360 Reality Audio.

Εξατομικεύστε και αναβαθμίστε την εμπειρία σας

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, απολαμβάνετε μια βελτιωμένη και απόλυτα καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Πώς να εξατομικεύσετε και να απολαύσετε καθηλωτικά μουσικά δείγματα

Headphones Connect
Κατεβάστε το Sony│Headphones Connect και συνδέστε το στα ακουστικά σας Sony
Αποτύπωση και ανάλυση
Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη ανάλυση βάσει των αυτιών σας
Ανάλυση
Κατεβάστε το Artist Connection και απολαύσετε εξατομικευμένα, καθηλωτικά μουσικά δείγματα
Υποστήριξη της Sony για πιστοποιημένα ακουστικά 360 Reality Audio

Η υποστήριξη της Sony προσφέρει πρακτικές πληροφορίες για να απολαύσετε καλύτερα την τεχνολογία 360 Reality Audio στα πιστοποιημένα ακουστικά σας Sony. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία, για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη νέα αυτή τεχνολογία.

Πώς λειτουργεί με ηχεία

Γραφτείτε σε μια υπηρεσία streaming μουσικής με ήχο 360 Reality Audio και απολαύστε τη νέα εμπειρία μουσικής με πιστοποιημένα ηχεία 360 Reality Audio ή σύστημα home cinema.

Σύνδεση σε δίκτυο wi-fi

Συνδέστε το smartphone σας και τη συσκευή σας 360 Reality Audio στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Εφαρμογές streaming μουσικής

Κατεβάστε συμβατές εφαρμογές streaming μουσικής με συνδρομή (Amazon Music Unlimited, Deezer, nugs.net, TIDAL) στο smartphone σας.

Εικονίδιο "Cast"

Πατήστε το εικονίδιο "Cast" στην εφαρμογή μουσικής, για να κάνετε streaming της συσκευής ήχου 360 Reality Audio στα ηχεία σας ή σε δέκτη AV, ελέγχοντας την αναπαραγωγή από το smartphone σας.

Συμβατές υπηρεσίες μετάδοσης ροής μουσικής

Απολαύστε μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη με κομμάτια 360 Reality Audio, περιεχόμενο κορυφαίων καλλιτεχνών, καθώς και θρυλικούς καταλόγους, μέσω των συνεργαζόμενων υπηρεσιών ροής μουσικής.

Υποστήριξη Sony για πιστοποιημένα ηχεία 360 Reality Audio

Η υποστήριξη Sony προσφέρει πρακτικές πληροφορίες για να απολαύσετε καλύτερα την τεχνολογία 360 Reality Audio στα πιστοποιημένα ηχεία σας Sony. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία, για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη νέα αυτή τεχνολογία.

Χρήσιμοι συνεργάτες για πιστοποιημένες συσκευές αναπαραγωγής

Αναβαθμίστε την εμπειρία ακρόασης μουσικής με ήχο 360 Reality Audio, και με παγκοσμίως κορυφαίες επωνυμίες και προϊόντα ήχου.

*Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μουσικής διαφέρουν ανά κατασκευαστή και συσκευή. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διαδικτυακή τοποθεσία των συνεργατών.

Δημιουργήστε τη δική σας καθηλωτική εμπειρία ακρόασης
Αδειοδότηση

Συμμετάσχετε σε ένα νέο μουσικό οικοσύστημα, για διανομή και αναπαραγωγή περιεχομένου.

Ζήστε το μέλλον με 360 Reality Audio

Δώστε νέα ζωή στη μουσική σας με 360 Reality Audio. Κατεβάστε την εφαρμογή Artist Connection για μια δοκιμή της συναρπαστικής εμπειρίας των ζωντανών παραστάσεων με 360 Reality Audio. 

Λογότυπα Artsit Connection, Google Play και App Store
Κατεβάστε την εφαρμογή Artist Connection στην κινητή συσκευή σας