HT-A3000

3.1ch – Έντονος ήχος για ταινίες & μουσική

HT-A3000 για αυθεντικό ήχο Surround με κεντρικό ηχείο για καθαρούς διαλόγους και ενσωματωμένο διπλό subwoofer για άψογη ισχύ. Προαιρετικά πίσω ηχεία για το 360 Spatial Sound Mapping, ώστε να αφήνεστε στις αγαπημένες σας ταινίες, τα τηλεοπτικά προγράμματα και τη μουσική.

SOUND BAR

Sound bar 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1 καν. ┃ HT-A3000

HT-A3000
Sound bar 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1 καν. ┃ HT-A3000: εικόνα

Ενδεικτικά από

700,00 €

Τεχνολογία 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας

Με προαιρετικά πίσω ηχεία από τη Sony

Η πρωτοποριακή τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping με τα πίσω ηχεία της Sony δημιουργεί πολλά πλασματικά ηχεία μόνο από το sound bar και τα πίσω ηχεία. Με πολλά πλασματικά ηχεία παντού γύρω σας σε βέλτιστη διάταξη για τον χώρο σας, απολαμβάνετε νέα αίσθηση ήχου. Νιώστε όλη την ένταση των Dolby Atmos® και DTS:X®, και ακούστε κάθε ανάσα, βήμα και λέξη, σαν να είσαστε μέσα στην ταινία.

Ανακαλύψτε τον διευρυμένο Χωρικό ήχο 360

Με προαιρετικά πίσω ηχεία από τη Sony

Η ευρεία περιοχή ακρόασης γεμίζει κάθε σημείο του χώρου σας, έτσι ώστε η οικογένεια και οι φίλοι σας να έχουν την ίδια εμπειρία ήχου. Η περιοχή ακρόασης δεν περιορίζεται μπροστά στην τηλεόραση, αλλά καταλαμβάνει πολύ ευρύτερο χώρο.


Πρωτοποριακή τεχνολογία βελτιστοποίησης ηχητικού πεδίου
Βελτιστοποίηση για τοποθέτηση ηχείων

Τα προαιρετικά ηχεία δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν με ακρίβεια. Τα αναλαμβάνει όλα το sound bar με τα ενσωματωμένα μικρόφωνα, υπολογίζοντας έξυπνα τη θέση κάθε ηχείου και βελτιστοποιώντας τον ήχο για τον χώρο σας. Το sound bar προσφέρει βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου με τα προαιρετικά ηχεία. Ενεργοποιήστε τη βαθμονόμηση στην πρώτη ρύθμιση ή στο αρχικό μενού.

Διάγραμμα που απεικονίζει τη βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου
Καθηλωτικός ήχος Surround από ένα sound bar

Το HT-A3000 έχει 3.1 κανάλια: τρία μπροστινά ηχεία, κεντρικό ηχείο για καθαρούς διαλόγους και ενσωματωμένο διπλό subwoofer για βροντερά μπάσα. Με Vertical Surround Engine και S-Force PRO Front Surround, δημιουργεί εικονικό ήχο Surround που έρχεται από κάθε κατεύθυνση, για συναρπαστική εμπειρία του Dolby Atmos® και του DTS:X®. 


Γράφημα για το πώς το Vertical Surround Engine τοποθετεί τον ήχο πάνω από τον ακροατή, για ηχητική εμπειρία 3D, χωρίς ηχεία οροφής
Εμπειρία ήχου που έρχεται από ψηλά

Χάρη στην τεχνολογία εικονικού ήχου Surround της Sony, η μπάρα ηχείων μπορεί να τοποθετήσει τον ήχο σε κάθετη θέση, για να βιώνετε την εμπειρία ήχου 3D χωρίς να χρειάζονται ηχεία οροφής ή ηχεία που εκπέμπουν τον ήχο προς τα πάνω. Όπως το Dolby Atmos και το DTS:X, η τεχνολογία Vertical Surround Engine προσδίδει πιο ρεαλιστικό, πολυδιάστατο ήχο και σε άλλες μορφές.

Γράφημα που δείχνει πώς το S-Force PRO Front Surround αποδίδει εικονικό ήχο surround, μόνο με τα μπροστινά ηχεία
Ήχος Surround, εύκολα

Μόνο με τα μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά το πεδίο του ήχου Surround, έτσι ώστε να ακούγεται και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο Surround, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής συναυλίας ή επαγγελματικής ηχογράφησης.

Λογότυπο του 360 Reality Audio
Ήχος από εξελιγμένα ηχεία και subwoofer

Ισχυρά ηχεία – τρία μπροστινά ηχεία για Surround και ένα ενσωματωμένο διπλό subwoofer για βροντερά μπάσα – συνεργάζονται για να αποδώσουν καθαρό ήχο ευρέος φάσματος σε όλο το δωμάτιο.

Κεντρικό ηχείο για καθαρούς διαλόγους

Το αποκλειστικό κεντρικό ηχείο (1) διασφαλίζει ότι οι ομιλίες ακούγονται καθαρά, είτε είναι ένας γρήγορος διάλογος σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είτε ψίθυροι σε ταινία. Είναι ιδανικό και για μουσική, καθώς διασφαλίζει μια πλούσια εμπειρία ακρόασης.

Ενσωματωμένο διπλό subwoofer για βαθιά μπάσα

Το sound bar διαθέτει ισχυρό ενσωματωμένο διπλό subwoofer (2) στο κέντρο, για να απολαμβάνετε βαθιά μπάσα με ελάχιστο εξοπλισμό, που καταλαμβάνει λίγο χώρο.

Σύγκριση του μοναδικού τετράγωνου σχήματος του X-Balanced Speaker Unit με συμβατικό ηχείο
X-Balanced Speaker Unit

Το ενσωματωμένο διπλό subwoofer και τα μπροστινά ηχεία διαθέτουν X-Balanced Speaker Unit. Το ορθογώνιο σχήμα τους μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος για πιο δυνατά μπάσα. Μειώνει τη διαδρομή μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την πίεση ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και πιο καθαρά φωνητικά.

Πιο καθαρά φωνητικά

Όσο πιο βαθιά τα μπάσα, τόσο κουνιέται το διάφραγμα του ηχείου. Αυτό δημιουργεί παραμόρφωση φάσης όταν ένα διάφραγμα πλήρους εύρους αναπαράγει ταυτόχρονα υψηλές συχνότητες. Η μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας σήματος της Sony αντισταθμίζει αυτό το εφέ για πιο καθαρούς διαλόγους και υψηλότερη ευκρίνεια. Οι βελτιώσεις στη διαμορφωμένη κυματομορφή αυξάνουν την καθαρότητα και αποτρέπουν την παραμόρφωση της φωνής.

Γραφήματα που δείχνουν τις διαφορές στην κυματομορφή φωνής, την κυματομορφή μπάσου και τη διαμορφωμένη κυματομορφή

Το γράφημα προορίζεται μόνο για σκοπούς επίδειξης.
 1. Κυματομορφή φωνής 2. Κυματομορφή μπάσου 3. Διαμορφωμένη κυματομορφή

Γράφημα που δείχνει πώς η μοναδική επεξεργασία σήματος της Sony αποδίδει δυναμικά εκτεταμένα μπάσα

Το γράφημα προορίζεται μόνο για σκοπούς επίδειξης.
1. Επίπεδο 2. Χαμηλό 3. Υψηλό 4. Συχνότητα

Εκτεταμένα μπάσα 

Απαιτείται πολλή ισχύς για την ακριβή αναπαραγωγή των συχνοτήτων χαμηλών μπάσων και συχνά υπάρχει παραμόρφωση (A). Με τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας σήματος της Sony, το Sound bar αποδίδει δυναμικά εκτεταμένα μπάσα σε κάθε επίπεδο έντασης (B).

Αναβαθμίστε την ψηφιακή μουσική σας σε πραγματικό χρόνο

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Extreme™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα επιμέρους στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, και επαναφέρουν τον ήχο υψηλού εύρους που χάνεται στη συμπίεση, για πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Γραφικό που δείχνει σε πραγματικό χρόνο την αποκατάσταση συμπιεσμένων αρχείων μουσικής με το DSEE Extreme

A = Διευρυμένη ακουστική δυναμική (έγχορδα και λεπτομέρειες επιπέδου ψιθύρου)
B = Αποκαταστημένες υψηλές συχνότητες (ρεαλιστική ακουστική και φωνητικά)


Απολαύστε πιο γεμάτο, πιο πλούσιο ήχο, με ένα ασύρματο subwoofer και πίσω ηχεία

Το προαιρετικό ασύρματο subwoofer επιτρέπει στο ενσωματωμένο διπλό subwoofer του sound bar να χειρίζεται τα μπάσα και τα φωνητικά, ενώ το προαιρετικό ασύρματο subwoofer εστιάζει στον ήχο χαμηλών συχνοτήτων. Για ακόμα πιο κινηματογραφικές συγκινήσεις με τον ήχο να έρχεται απευθείας από πίσω σας, προσθέστε τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία. 

Λειτουργεί ιδανικά με τηλεοράσεις Sony

Σε συνδυασμό με τις τηλεοράσεις BRAVIA™, το HT-A3000 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony. Το ιδανικό sound bar για τηλεοράσεις BRAVIA.

Απεικόνιση τηλεόρασης με ηχητικά κύματα από την οθόνη που υποδεικνύουν τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου
Καθηλωτικός ήχος με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου BRAVIA

Σε σύνδεση με BRAVIA με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, το sound bar και η τηλεόραση γίνονται το κεντρικό ηχείο του συστήματος home cinema. Αν συνδέσετε το sound bar με τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία, το ηχείο της τηλεόρασης γίνεται το κεντρικό κανάλι και το sound bar μέρος του συστήματος 360 Spatial Sound Mapping. Έτσι ο ήχος ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο στην οθόνη για πιο καθαρούς διαλόγους και μια απόλυτα εμπειρία.

Ο ήχος ταιριάζει τέλεια με τη δράση

Με τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, θα ακούτε τους διαλόγους να έρχονται ακριβώς από εκεί που στέκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή. Ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Η εικόνα δείχνει μια τηλεόραση που κατευθύνει τα ηχητικά κύματα προς έναν καναπέ

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το HT-A3000 και τα προαιρετικά ηχεία έχουν κατασκευαστεί με την ίδια φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης. Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ενιαίο κομμάτι που αποδίδει ήχο ευρείας διάχυσης. Ο συνδυασμός υλικών με πλούσιες υφές το καθιστά ιδανικό για κάθε αισθητική σαλονιού.


Κάντε streaming μουσικής από τις αγαπημένες σας συσκευές

Με ενσωματωμένη υποστήριξη για Spotify Connect™ και άλλες υπηρεσίες μουσικής μέσω Bluetooth®, Chromecast ή Apple AirPlay 2, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με όλη την οικογένεια.

Διάγραμμα που δείχνει ένα άτομο να ελέγχει το soundbar HT-A3000 μιλώντας σε μια συσκευή φωνητικού βοηθού.
Φωνητικός έλεγχος

Το sound bar είναι συμβατό με συσκευές με Google Assistant με Chromecast built-in™ και με Amazon Alexa. Απλώς προσθέστε το sound bar HT-A3000 στην ομάδα ηχείων, με την εφαρμογή Google Home και χειριστείτε τη μουσική, την ένταση ήχου και άλλα, μόνο με τη φωνή σας.

Φυσικός και ατμοσφαιρικός ήχος

Για καθηλωτικές ταινίες, πατήστε το Sound Field στο τηλεχειριστήριο και απολαύστε ατμοσφαιρικό ήχο που σας φέρνει στην καρδιά της δράσης. Ή απενεργοποιήστε το Sound Field για καθαρό ήχο ηχείων όταν ακούτε μουσική με στερεοφωνικό ήχο.

Κοντινή εικόνα στο τηλεχειριστήριο του HT-A3000
Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Απλώς βάλτε το sound bar στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας με το βύσμα HDMI eARC και θέστε το σε λειτουργία. Με USB και οπτική είσοδο, καθώς και έξοδο HDMI (eARC), και έξοδο S-CENTER OUT στα συμβατά μοντέλα BRAVIA, έχετε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για να απολαύσετε συναρπαστική εμπειρία ήχου Surround.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας

Ταινίες, παιχνίδια, μουσική, αγώνες, ό,τι κι αν σας αρέσει να κάνετε μαζί με την οικογένειά σας, το sound bar της Sony το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό. Απολαύστε ποιοτικό ελεύθερο χρόνο, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Μια οικογένεια παρακολουθεί τηλεόραση με sound bar από κάτω

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Νιώστε σαν να βρίσκεστε μέσα στην αγαπημένη σας ταινία, τηλεοπτικό πρόγραμμα και μουσική με το HT-A3000. Χρησιμοποιώντας μόνο το sound bar, θα απολαμβάνετε αυθεντικό ήχο Surround 3.1 καναλιών με S-Force PRO Front Surround και Vertical Surround Engine. Ή μπορείτε να προσθέσετε τα προαιρετικά πίσω ηχεία, για να απολαύσετε 360 Spatial Sound Mapping με πολλά πλασματικά ηχεία.
  • Υποστηρίζει 360 Spatial Sound Mapping με προαιρετικά πίσω ηχεία

  • S-Force PRO Front Surround και Vertical Surround Engine, για πολυδιάστατο ήχο

  • Ένα ενσωματωμένο διπλό subwoofer, τρία μπροστινά ηχεία και ένα αποκλειστικό κεντρικό ηχείο για ταινίες που καθηλώνουν

  • Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου για εύκολη εγκατάσταση με προαιρετικά ηχεία

  • Κάντε streaming μουσικής με ασύρματη συνδεσιμότητα

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον