Τηλεοράσεις 4K HDR

Βελτιώστε την εμπειρία προβολής με τις τηλεοράσεις 4K HDR της Sony και απολαύστε έως και τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από την ανάλυση Full HD. Διαβάστε παρακάτω, για να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία 4K και για να αγοράσετε τηλεοράσεις 4K HDR.

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια με την ανάλυση 4K HDR

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, αυτή η τηλεόραση συνδυάζει την εκπληκτική ευκρίνεια 4K με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια του υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Οι περιοχές με σκούρες σκιές και φως του ήλιου που μέχρι τώρα δεν φαίνονταν είναι πλέον απίστευτα ευκρινείς και γεμάτες λεπτομέρεια.

4K HDR
Ξεπεράστε τα όρια του Full HD
Τεχνολογία 4K: ξεπεράστε τα όρια του Full HD

Στις τηλεοράσεις 4K της Sony όλα δείχνουν καλύτερα. Ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, φωτογραφίες και περιεχόμενο από smartphone, όλα αναβαθμίζονται σε ποιότητα 4K, χάρη στις υπερσύγχρονες τεχνολογίες 4K X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO και Οθόνη TRILUMINOS™. Ακόμα, είστε εξασφαλισμένοι σε περίπτωση μελλοντικών αλλαγών στο φορμά 4K, καθώς οι τηλεοράσεις μας Ultra HD υποστηρίζουν την κωδικοποίηση HEVC.

Μοντέλα συμβατά με 4K HDR

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με τη φωνητική αναζήτηση, πείτε αντίο στην περίπλοκη πλοήγηση ή στην κουραστική πληκτρολόγηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Φωνητική αναζήτηση
Γραμμή περιεχομένων
Ανακαλύψτε τα πάντα άμεσα

Απολαύστε την επόμενη γενιά ψυχαγωγίας, όπου τα συμβατικά κανάλια εκπομπής και το διαδικτυακό περιεχόμενο ενσωματώνονται τέλεια σε ένα απλό περιβάλλον για το χρήστη. Με το κουμπί γρήγορης λειτουργίας μπορείτε να ανακαλύψετε τα πάντα άμεσα.

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

ClearAudio+

Ήχος τόσο ζωντανός όσο και η εικόνα που βλέπετε. Το ClearAudio+ ρυθμίζει με ακρίβεια τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό.

ClearAudio+