Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακουστικά 1AM2: φωτογραφίες
Ακουστικά 1AM2: φωτογραφίες
Ακουστικά 1AM2: φωτογραφίες
Ακουστικά 1AM2: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Απολαύστε μουσική με την ποιότητα που θα ήθελε ο δημιουργός της, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης 

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας ψηφιακά τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την αρχική ηχογράφηση και να απολαύσετε τη μουσική σας, ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων (LCP) με επίστρωση αλουμινίου για μεγαλύτερη ακρίβεια

Το διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων με επίστρωση αλουμινίου προσφέρει πιο σταθερό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων, σε σύγκριση με τη συμβατική μονάδα οδήγησης LCP. Οι υψηλές συχνότητες που περιέχονται στον ήχο υψηλής ανάλυσης βελτιώνονται από την πρόσθετη ακαμψία και η ενέργεια που χάνεται κατά τη μετάδοση στο περίβλημα των ακουστικών είναι πιο ομοιόμορφη, εξασφαλίζοντας κορυφαία και αυθεντική απόδοση. 

Ευρεία απόκριση συχνότητας για πλήρες ηχητικό φάσμα

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων –από 3 Hz έως 100 kHz– έχει σχεδιαστεί ειδικά για μια πληθώρα μουσικών στυλ. Αυτή η ευρεία απόκριση συχνότητας εξασφαλίζει ότι ακόμη και προηγμένα φορμά ήχου, που απαιτούν πολύ μεγαλύτερο φάσμα, μπορούν να αναπαράγονται με ακρίβεια, χωρίς σκληρά όρια ή αργή πτώση συχνοτήτων για πιο ζωντανή και ρεαλιστική μουσική.

Πλέγμα με μοτίβο για ομαλές εξαιρετικά υψηλές συχνότητες

Τα πλέγματα προστατεύουν το διάφραγμα ακουστικών ακριβείας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πέρασμα εξαιρετικά υψηλών συχνοτήτων χωρίς να δίνουν πρόσθετο "χρώμα" στον ήχο. Το μοτίβο του πλέγματος βασίζεται σε μια ακολουθία Φιμπονάτσι για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει ενίσχυση ή περικοπή της συχνότητας. Το αποτέλεσμα είναι ομαλός, βελτιωμένος ήχος σε όλο το εύρος συχνοτήτων.

Παρεχόμενο καλώδιο ακουστικών εξισορροπημένης σύνδεσης

Το καλώδιο σύνδεσης εξισορρόπησης ø4,4 mm διαχωρίζει εντελώς το αριστερό από το δεξιό σήμα ήχου, σε αντίθεση με τα συμβατικά καλώδια ακουστικών που έχουν κοινό σύρμα γείωσης. Αυτό ελαχιστοποιεί την απώλεια μετάδοσης σήματος και την επακόλουθη υποβάθμιση του ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και παράσιτα.

Επαργυρωμένος χαλκός χωρίς οξυγόνο

Τα ακουστικά MDR-1AM2 χρησιμοποιούν επαργυρωμένα καλώδια από χαλκό χωρίς οξυγόνο, σχεδιασμένα για ελαχιστοποίηση της αντίστασης και της απώλειας σήματος κατά τη μετάδοση. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερες απώλειες ήχου, περισσότερη λεπτομέρεια και ομαλότερα πρίμα.

Στιβαρά μπάσα με λειτουργία Beat Response Control

Η ενσωματωμένη λειτουργία Beat Response Control βελτιώνει τα μεταβατικά σήματα στον ήχο των μπάσων και πετυχαίνει ακριβή ρυθμό.

Καλύμματα που ανακουφίζουν την πίεση, για απόλυτη άνεση

Τα μαλακά, συνθετικά δερμάτινα καλύμματα διαθέτουν μαξιλαράκια που ανακουφίζουν την πίεση κι έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάζουν τα αυτιά σας, για απόλυτα άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά υλικά χωρίς ραφές συνδυάζουν άνεση και ανθεκτικότητα για ατέλειωτες ώρες ακρόασης.

Κλειστός σχεδιασμός που "αγκαλιάζει" το αυτί απομονώνοντας τον ήχο

Ο κλειστός σχεδιασμός "αγκαλιάζει" το αυτί, απομονώνοντας τη μουσική και φιλτράροντας τους ενοχλητικούς θορύβους. Η αριστοτεχνική ακουστική εξασφαλίζει ότι ο ήχος κατευθύνεται αποκλειστικά στα αυτιά σας, για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα νιώθετε τον κάθε χτύπο της μουσικής σας, καθώς ο κλειστός σχεδιασμός μεγιστοποιεί τα μπάσα.

Εξαιρετικά ελαφριά σχεδίαση για ώρες άνεσης

Η εξαιρετικά ελαφριά σχεδίαση των MDR-1AM2 ανακουφίζει την πίεση στα αυτιά σας, ώστε να ακούτε για ώρες με άνεση. 

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά μαζί σας όπου κι αν πάτε. Χάρη στον περιστροφικό σχεδιασμό αποθηκεύονται εύκολα εν κινήσει. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη τσάντα ή σε θήκη.

Προδιαγραφές
Με προηγμένο σχεδιασμό ακουστικής και κορυφαία υλικά, αυτά τα ακουστικά ήχου υψηλής ανάλυσης αποδίδουν τον πραγματικό ήχο κάθε κομματιού, για να ακούτε μουσική που πλησιάζει την πρωτότυπη ηχογράφηση. Από τα πιο βαθιά μπάσα μέχρι τις πιο έντονες ψηλές συχνότητες, μπορείτε να απολαμβάνετε αυθεντικό ήχο για κορυφαία εμπειρία ακρόασης.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Οδηγός υψηλής απόκρισης από πολυμερή υγρών κρυστάλλων για καθαρό ήχο

  • Συμβατότητα με smartphone χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

  • Στιβαρά μπάσα με λειτουργία Beat Response Control

  • Περιστρεφόμενες κάψες για φορητότητα

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον