WH-1000XM3

ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Τα ακουστικά WH-1000XM3 σάς προσφέρουν ακόμα βαθύτερη σιωπή, με επιπλέον βελτιώσεις στην κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony και έξυπνη εμπειρία ακρόασης που προσαρμόζεται στις συνθήκες.

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM3

WH-1000XM3
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM3: εικόνα

silverblack

Ενδεικτικά από

399,00 €

Περισσότερη ισχύς = ακόμα λιγότερος θόρυβος

Η ισχύς εξουδετέρωσης θορύβου ενισχύεται σημαντικά με τον νέο επεξεργαστή HD εξουδετέρωσης θορύβου QN1. Ο αποκλειστικός επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου διασφαλίζει ότι η αναπαραγωγή της μουσικής ποτέ δεν υπονομεύεται από την απόδοση του επεξεργαστή.

Επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου
Αποκλείστε περισσότερο θόρυβο

Τα περισσότερα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου έχουν σχεδιαστεί για να αποκλείουν τον θόρυβο των οχημάτων. Τα ακουστικά WH-1000XM3 δεν αποτελούν εξαίρεση, αλλά αποκλείουν επίσης τον καθημερινό θόρυβο, όπως φωνές και ήχους παρασκηνίου που ακούτε στην πόλη.

Βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου
Εξουδετέρωση θορύβου φτιαγμένη για να πετάει

Η βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης αποδίδει βέλτιστο ήχο σε μεγάλο υψόμετρο.2

Εξατομικευμένη εξουδετέρωση θορύβου
Εξατομικευμένη εξουδετέρωση θορύβου

Η λειτουργία ατομικής βελτιστοποίησης αναλύει προσωπικά χαρακτηριστικά όπως το μέγεθος κεφαλιού, τα γυαλιά και τα μαλλιά και βελτιστοποιεί τον ήχο αποκλειστικά για εσάς.

Ασύρματη μετάδοση ροής LDAC
Ασύρματη ελευθερία, υπέροχος ήχος σε σιωπή

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ασύρματο ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, που προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήχο της αποκλειστικής ενσύρματης σύνδεσης.

Μονάδα οδήγησης 40 mm
Απίστευτη ποιότητα ήχου

Ένας ενσωματωμένος ενισχυτής στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 επιτυγχάνει τον καλύτερο στην κατηγορία του λόγο σήματος προς θόρυβο και χαμηλή παραμόρφωση για φορητές συσκευές, για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Οι ισχυρές μονάδες οδήγησης 40 mm, με διαφράγματα από πολυμερές υγρών κρυστάλλων (LCP), καθιστούν τα ακουστικά ιδανικά για έντονα μπάσα και μπορούν να αποδώσουν όλη την περιοχή συχνοτήτων έως και τα 40 kHz.

Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX™) αναβαθμίζει τα ψηφιακά συμπιεσμένα αρχεία μουσικής. Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX™ αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, καθαρό ήχο.

Γράφημα συμπίεσης DSEE HX
Έξυπνη εμπειρία ακρόασης με SENSE ENGINE που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες

Ανακαλύψτε πώς ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου εντοπίζει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, όπως το ταξίδι, το περπάτημα ή την αναμονή και, στη συνέχεια, προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος. Επιπλέον, με τη δυνατότητα "Γρήγορη εστίαση προσοχής", μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας. Απλώς, τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στο περίβλημα για να μειώσετε την ένταση του ήχου και να μιλήσετε. 

Αυτόματη προσαρμογή σε ό,τι κάνετε
με έξυπνη ακρόαση
Ταξίδια 

Ταξιδέψτε χωρίς διακοπές στον ήχο και αφεθείτε στη μουσική χωρίς καθόλου θόρυβο παρασκηνίου. 

με έξυπνη ακρόαση
Στον δρόμο

Παραμείνετε σε επαφή με το περιβάλλον, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο γραφείο, συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τη μουσική σας. 

με έξυπνη ακρόαση
Αναμονή

Ακούστε τις σημαντικές ανακοινώσεις ενώ περιμένετε, με μειωμένο θόρυβο παρασκηνίου.  

Λογότυπο SENSE ENGINE™
Προσαρμόστε τον ήχο στα μέτρα σας

Με το SENSE ENGINE™, έχετε τη δύναμη να μπαίνετε και να βγαίνετε από τη μουσική σας με ένα άγγιγμα.

Λογότυπο εφαρμογής Sony I Headphones Connect
Εφαρμογή Sony I Headphones Connect

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Sony I Headphones Connect, για να χρησιμοποιείτε την έξυπνη ακρόαση με έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, να ελέγχετε τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος και να προσαρμόζετε τα επίπεδα ήχου με τον ισοσταθμιστή.

Γρήγορη εστίαση προσοχής
Ομιλία με ένα άγγιγμα με τη λειτουργία Quick Attention

Επικοινωνήστε χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας. Τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στο περίβλημα για να μειώσετε την ένταση του ήχου και να μιλήσετε.

Έλεγχος ήχου περιβάλλοντος (Ambient Sound Control)
Ακούτε τα απαραίτητα με έλεγχο ήχου περιβάλλοντος

Προσαρμόστε τους ήχους περιβάλλοντος με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect για να ακούτε τους σημαντικούς ήχους κατά τις μετακινήσεις σας.

Ισοσταθμιστής

Βρείτε τον ιδανικό τόνο ήχου για κάθε τραγούδι από τις προεπιλογές και προσαρμόστε τον εύκολα στις προτιμήσεις σας, με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

Εικονικός ήχος Surround

Νιώστε να σας τυλίγει ο ήχος, όπου κι αν βρίσκεστε. Απολαύστε βελτιστοποιημένο ήχο για διαφορετικά περιβάλλοντα ακρόασης, μεταξύ των οποίων οι εξωτερικές σκηνές, τα κλαμπ, οι αίθουσες και οι συναυλιακοί χώροι.

Έλεγχος τοποθεσίας ήχου

Επιλέξτε την κατεύθυνση από την οποία θέλετε να προέρχεται ο ήχος, όπως κάνετε και με τα ασύρματα ηχεία.

Χρησιμοποιήστε τα ολόκληρη την ημέρα με απόλυτη άνεση

Τα ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα ακουστικών με αφρό ουρεθάνης ανακουφίζουν από την πίεση, χάρη στην ίση κατανομή πίεσης, και αυξάνουν την επαφή με την επιφάνεια των ακουστικών για σταθερή εφαρμογή. Η μεγαλύτερη και πιο βαθιά εργονομική δομή για την περιοχή του αυτιού αυξάνει ακόμα περισσότερο την άνεση. Και, χάρη στην πιο ελαφριά σχεδίαση, η μουσική είναι το μόνο πράγμα που θα σας απασχολεί ολόκληρη την ημέρα.

Πιο έξυπνα από τα συνηθισμένα ακουστικά

Τα πάντα στις άκρες των δαχτύλων σας. Απαντήστε κλήσεις hands-free με διπλό χτύπημα, ή αλλάξτε κομμάτια, προσαρμόστε τον ήχο και κάντε κλήσεις με ένα άγγιγμα ή με σάρωση του πάνελ. Και η φωνητική υποβοήθηση του τηλεφώνου σας είναι διαθέσιμη απλά με ένα παρατεταμένο πάτημα.

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών, θα έχετε αρκετή ισχύ ακόμα και για ταξίδια μεγάλης διάρκειας. Και εάν χρειαστεί να το φορτίσετε βιαστικά, μπορείτε να έχετε μπαταρία διάρκειας 5 ωρών με μόλις 10 λεπτά φόρτισης με το προαιρετικό τροφοδοτικό AC.

Περιστρεφόμενη κατασκευή για εύκολη μεταφορά
Περιστρεφόμενη κατασκευή για εύκολη μεταφορά

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά σε μια μικρή θήκη.

Θήκη μεταφοράς με καλώδιο
Θήκη μεταφοράς με καλώδιο

Η συσκευασία περιλαμβάνει ανθεκτική θήκη μεταφοράς μαζί με καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Προσωπική εμπειρία κινηματογράφου

Με την BRAVIA XR™ και τον ασύρματο πομπό WLA-NS7

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos® και 360 Spatial Sound που προσαρμόζετε στα αυτιά σας, με τη BRAVIA XR και αυτά τα ακουστικά, και σε συνδυασμό με τον ασύρματο πομπό WLA-NS7.

Άντρας που κάθεται σε καναπέ στο σαλόνι και ακούει με ακουστικά, χρησιμοποιώντας ασύρματο πομπό
360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Ασύρματος πομπός WLA-NS7 με ακουστικά πάνω σε ντουλάπι, συνδεδεμένος με τηλεόραση BRAVIA στερεωμένη στον τοίχο
Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Τα ακουστικά WH-1000XM3 προσφέρουν ακόμα βαθύτερη σιωπή, με επιπλέον βελτιώσεις στην προηγμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony και έξυπνη εμπειρία ακρόασης που προσαρμόζεται στις συνθήκες.
  • Ο επεξεργαστής HD εξουδετέρωσης θορύβου QN1 σάς προσφέρει ακρόαση χωρίς περισπασμούς

  • Μοναδική αυτόματη, εξατομικευμένη εξουδετέρωση θορύβου και βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης

  • Ασύρματη ελευθερία με τεχνολογία BLUETOOTH® και NFC

  • Χάρη στον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, η έξυπνη ακρόαση προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο περιβάλλοντος στις δραστηριότητές σας

  • Ήχος υψηλής ποιότητας με DSEE HX™ και LDAC

ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
40 mm, τύπου θόλου (ηχητικό πηνίο CCAW)
DSEE HX
Ναι
ΕΙΣΟΔΟΣ(ΟΙ)
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
4 Hz - -40.000 Hz
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)
4 Hz - -40.000 Hz
ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ναι
NFC
Ναι
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ
Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,5 m, με νήματα από χαλκό χωρίς οξυγόνο [OFC] και επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς, Προσαρμογέας βύσματος για χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης, Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,2 m), Καλώδιο USB: Type-C™ (περίπου 20 cm)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία