WH-1000XM3

ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Τα ακουστικά WH-1000XM3 σάς προσφέρουν ακόμα βαθύτερη σιωπή, με επιπλέον βελτιώσεις στην κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, και έξυπνη εμπειρία ακρόασης που προσαρμόζεται στις συνθήκες.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM3

WH-1000XM3

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM3: εικόνα

silverblack

Ενδεικτικά από

399,00 €

Βιώστε την απόλυτη εμπειρία σιωπής

Ανακαλύψτε έναν κόσμο όπου ακούγεται μόνο η μουσική σας, χάρη στην εξουδετέρωση θορύβου που αποκόβει τον εξωτερικό ήχο. Γνωρίστε πόσο έξυπνα γίνονται τα ακουστικά με την προηγμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, όπως τον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, και την ευκολία έξυπνων λειτουργιών, όπως τη λειτουργία γρήγορης εστίαση προσοχής, τη συμβατότητα με τη φωνητική υποβοήθηση και τον έλεγχο αφής.

Απολαύστε τη σιωπή

Σβήστε τους ήχους της πόλης με την κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου των ακουστικών WH-1000XM3: την πιο προηγμένη τεχνολογία της Sony, με επένδυση ακουστικών σταθερής εφαρμογής και επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1.

Περισσότερη ισχύς = ακόμα λιγότερος θόρυβος

Η ισχύς εξουδετέρωσης θορύβου ενισχύεται σημαντικά με τον νέο επεξεργαστή HD εξουδετέρωσης θορύβου QN1. Ο αποκλειστικός επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου διασφαλίζει ότι η αναπαραγωγή της μουσικής ποτέ δεν υπονομεύεται από την απόδοση του επεξεργαστή.

Επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου

Αποκλείστε περισσότερο θόρυβο

Τα περισσότερα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου έχουν σχεδιαστεί για να αποκλείουν τον θόρυβο των οχημάτων. Τα ακουστικά WH-1000XM3 δεν αποτελούν εξαίρεση, αλλά αποκλείουν επίσης τον καθημερινό θόρυβο, όπως φωνές και ήχους παρασκηνίου που ακούτε στην πόλη.

  • Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης
  • Προσωπική βελτιστοποίηση NC

Ασύρματη ελευθερία, υπέροχος ήχος σε σιωπή

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ασύρματο ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, που προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήχο της αποκλειστικής ενσύρματης σύνδεσης.

Μονάδα οδήγησης 40 mm

Απίστευτη ποιότητα ήχου

Ένας ενσωματωμένος ενισχυτής στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 επιτυγχάνει τον καλύτερο στην κατηγορία του λόγο σήματος προς θόρυβο και χαμηλή παραμόρφωση για φορητές συσκευές, για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Οι ισχυρές μονάδες οδήγησης 40 mm, με διαφράγματα από πολυμερές υγρών κρυστάλλων (LCP), καθιστούν τα ακουστικά ιδανικά για έντονα μπάσα και μπορούν να αποδώσουν όλη την περιοχή συχνοτήτων έως και τα 40 kHz.

Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX™) αναβαθμίζει τα ψηφιακά συμπιεσμένα αρχεία μουσικής. Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX™ αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, καθαρό ήχο.

Γράφημα συμπίεσης DSEE HX

Έξυπνη εμπειρία ακρόασης με SENSE ENGINE που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες

Ανακαλύψτε πώς ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου εντοπίζει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, όπως το ταξίδι, το περπάτημα ή την αναμονή και, στη συνέχεια, προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος. Επιπλέον, με τη δυνατότητα "Γρήγορη εστίαση προσοχής", μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας. Απλώς, τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στο περίβλημα για να μειώσετε την ένταση του ήχου και να μιλήσετε. 

Αυτόματη προσαρμογή σε ό,τι κάνετε

Άνδρας που ταξιδεύει με ταξί

Ταξίδια 

Ταξιδέψτε χωρίς διακοπές στον ήχο και αφεθείτε στη μουσική χωρίς καθόλου θόρυβο παρασκηνίου. 

Άνδρας που περπατά σε αεροδρόμιο

Με τα πόδια

Παραμείνετε σε επαφή με το περιβάλλον, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο γραφείο, συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τη μουσική σας. 

Άνδρας που περιμένει για ανακοινώσεις

Αναμονή

Ακούστε τις σημαντικές ανακοινώσεις ενώ περιμένετε, με μειωμένο θόρυβο παρασκηνίου.  

Λογότυπο SENSE ENGINE™

Προσαρμόστε τον ήχο στα μέτρα σας

Με το SENSE ENGINE™, έχετε τη δύναμη να μπαίνετε και να βγαίνετε από τη μουσική σας με ένα άγγιγμα.

Λογότυπο εφαρμογής Sony I Headphones Connect

Εφαρμογή Sony I Headphones Connect

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Sony I Headphones Connect, για να χρησιμοποιείτε την έξυπνη ακρόαση με έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, να ελέγχετε τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος και να προσαρμόζετε τα επίπεδα ήχου με τον ισοσταθμιστή.

Γρήγορη εστίαση προσοχής

Ομιλία με ένα άγγιγμα με γρήγορη εστίαση προσοχής

Επικοινωνήστε χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας. Τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στο περίβλημα για να μειώσετε την ένταση του ήχου και να μιλήσετε.

Έλεγχος ήχου περιβάλλοντος

Ακούτε τα απαραίτητα με έλεγχο ήχου περιβάλλοντος

Προσαρμόστε τους ήχους περιβάλλοντος με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect για να ακούτε τους σημαντικούς ήχους κατά τις μετακινήσεις σας.

Ισοσταθμιστής

Βρείτε τον ιδανικό τόνο ήχου για κάθε τραγούδι από τις προεπιλογές και προσαρμόστε τον εύκολα στις προτιμήσεις σας, με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

Εικονικός ήχος Surround

Νιώστε να σας τυλίγει ο ήχος, όπου κι αν βρίσκεστε. Απολαύστε βελτιστοποιημένο ήχο για διαφορετικά περιβάλλοντα ακρόασης, μεταξύ των οποίων οι εξωτερικές σκηνές, τα κλαμπ, οι αίθουσες και οι συναυλιακοί χώροι.

Έλεγχος τοποθεσίας ήχου

Επιλέξτε την κατεύθυνση από την οποία θέλετε να προέρχεται ο ήχος, όπως κάνετε και με τα ασύρματα ηχεία.

Χρησιμοποιήστε τα ολόκληρη την ημέρα με απόλυτη άνεση

Τα ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα ακουστικών με αφρό ουρεθάνης ανακουφίζουν από την πίεση, χάρη στην ίση κατανομή πίεσης, και αυξάνουν την επαφή με την επιφάνεια των ακουστικών για σταθερή εφαρμογή. Η μεγαλύτερη και πιο βαθιά εργονομική δομή για την περιοχή του αυτιού αυξάνει ακόμα περισσότερο την άνεση. Και, χάρη στην πιο ελαφριά σχεδίαση, η μουσική είναι το μόνο πράγμα που θα σας απασχολεί ολόκληρη την ημέρα.

Πιο έξυπνα από τα συνηθισμένα ακουστικά

Τα πάντα στις άκρες των δαχτύλων σας. Απαντήστε κλήσεις hands-free με διπλό χτύπημα, ή αλλάξτε κομμάτια, προσαρμόστε τον ήχο και κάντε κλήσεις με ένα άγγιγμα ή με σάρωση του πάνελ. Και η φωνητική υποβοήθηση του τηλεφώνου σας είναι διαθέσιμη απλά με ένα παρατεταμένο πάτημα.

  • Φωνητική υποβοήθηση
  • Κλήσεις hands-free
  • Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών, θα έχετε αρκετή ισχύ ακόμα και για ταξίδια μεγάλης διάρκειας. Και εάν χρειαστεί να το φορτίσετε βιαστικά, μπορείτε να έχετε μπαταρία διάρκειας 5 ωρών με μόλις 10 λεπτά φόρτισης με το προαιρετικό τροφοδοτικό AC.

Περιστρεφόμενη κατασκευή για εύκολη μεταφορά

Περιστρεφόμενη κατασκευή για εύκολη μεταφορά

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά σε μια μικρή θήκη.

Θήκη μεταφοράς με καλώδιο

Θήκη μεταφοράς με καλώδιο

Η παρεχόμενη θήκη μεταφοράς είναι ανθεκτική και περιλαμβάνει καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Τα ακουστικά WH-1000XM3 σάς προσφέρουν ακόμα βαθύτερη σιωπή, με επιπλέον βελτιώσεις στην κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, και έξυπνη εμπειρία ακρόασης που προσαρμόζεται στις συνθήκες.
  • Ο επεξεργαστής HD εξουδετέρωσης θορύβου QN1 σάς προσφέρει ακρόαση χωρίς περισπασμούς

  • Μοναδική αυτόματη, εξατομικευμένη εξουδετέρωση θορύβου και βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης

  • Ασύρματη ελευθερία με τεχνολογία BLUETOOTH® και NFC

  • Χάρη στον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, η έξυπνη ακρόαση προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο περιβάλλοντος στις δραστηριότητές σας

  • Ήχος υψηλής ποιότητας με DSEE HX™ και LDAC

Μονάδα οδηγού
40 mm, τύπου θόλου (ηχητικό πηνίο CCAW)
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
Απόκριση συχνότητας
4 Hz - -40.000 Hz
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
4 Hz - -40.000 Hz
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,5 m, με νήματα από χαλκό χωρίς οξυγόνο [OFC] και επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς, Προσαρμογέας βύσματος για χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης, Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,2 m), Καλώδιο USB: Type-C™ (περίπου 20 cm)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών