ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ WH-1000XM4

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

WH-1000XM4

Ενδεικτικά από

400,00 €

Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος ακουστικών
Κλειστά, δυναμικά
Μονάδα οδηγού
40 mm, τύπου θόλου (ηχητικό πηνίο CCAW)
Μαγνήτης
Νεοδύμιο
Διάφραγμα
LCP με επίστρωση αλουμινίου
Απόκριση συχνότητας
4 Hz - -40.000 Hz
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
4 Hz - -40.000 Hz
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Ευαισθησία (dB/mW)
105 dB / mW (1 kHz) (για σύνδεση με το καλώδιο των ακουστικών και ενεργοποιημένη τη μονάδα), 101 dB / mW (1 kHz) (για σύνδεση με το καλώδιο των ακουστικών και απενεργοποιημένη τη μονάδα)
Τύπος καλωδίου
Μονής πλευράς (αποσπώμενο)
Μήκος καλωδίου
Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,5 m, με νήματα από χαλκό χωρίς οξυγόνο [OFC] και επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini)
Βύσμα
Επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini σχήματος Γ
Τρόπος τοποθέτησης
Circum-aural, γύρω από το αυτί
NFC
Ναι
DSEE Extreme
Ναι
Παθητική λειτουργία
Ναι

Μπαταρία

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας
Περ. 3 ώρες (πλήρης φόρτιση)
Μέθοδος φόρτισης μπαταρίας
USB
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ)
Μέγ. 30 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ΕΝΕΡΓΗ), μέγ. 38 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ΑΝΕΝΕΡΓΗ)
Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος αναμονής)
Μέγ. 30 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ΕΝΕΡΓΗ), μέγ. 200 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ΑΝΕΝΕΡΓΗ)

Προδιαγραφή Bluetooth®

Έκδοση Bluetooth®
Έκδοση 5.0
Εύρος λειτουργίας
Οπτικό πεδίο περίπου 10 m
Εύρος συχνοτήτων
Εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz (2.4000-2.4835 GHz)
Προφίλ
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Υποστηριζόμενα φορμά ήχου
SBC, AAC, LDAC
Υποστηριζόμενη προστασία περιεχομένου
SCMS-T

Εξουδετέρωση θορύβου

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης εξουδετέρωσης θορύβου
Ναι
Προσωπική βελτιστοποίηση NC
Ναι
Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης
Ναι
Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος
Ναι
Γρήγορη εστίαση προσοχής
Ναι

Φορητός ενισχυτής ακουστικών

Έλεγχος έντασης ήχου
Αισθητήρας αφής

Επεξεργαστής/Πομπός

Είσοδοι
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Επιλογές χρωμάτων

bluewhitesilverblack

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Θήκη μεταφοράς
  • Προσαρμογέας βύσματος για χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης
  • Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,2 m)
  • Καλώδιο USB: Type-CTM (περίπου 20 cm)
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Ακουστικά WH-1000XM4 σε τρένο

Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου

Είτε είστε σε πολύωρη πτήση είτε χαλαρώνετε σε ένα καφέ, τα ακουστικά WH-1000XM4 σάς προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις εξουδετέρωσης θορύβου, αποκλείοντας ακόμα και ήχους υψηλής και μεσαίας συχνότητας.

Τσιπ επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1

Η τεχνολογία πίσω από την εξουδετέρωση θορύβου

Η τεχνολογία Dual Noise Sensor, με δύο μικρόφωνα ανά ακουστικό, αποτυπώνει τον θόρυβο περιβάλλοντος και στέλνει τα δεδομένα στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1. Χρησιμοποιώντας έναν νέο αλγόριθμο, ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 εξουδετερώνει τον θόρυβο σε πραγματικό χρόνο, σε διάφορα ακουστικά περιβάλλοντα. Σε συνεργασία με το νέο SoC (σύστημα σε τσιπ) ήχου με Bluetooth®, ανιχνεύει και προσαρμόζεται στη μουσική και στα ηχητικά σήματα, καθώς και στα ακουστικά χαρακτηριστικά, που παρεμβάλλονται ανάμεσα στη μονάδα οδήγησης και στα αυτιά, με συχνότητα πάνω από 700 φορές το δευτερόλεπτο. 

Ακουστικά WH-1000XM4 σε αεροπλάνο

Βελτιστοποίηση της εξουδετέρωσης θορύβου

Τα ακουστικά WH-1000XM4 διαθέτουν δύο τεχνολογίες μεγιστοποίησης της απόδοσης εξουδετέρωσης θορύβου. Η μοναδική Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης αποδίδει βέλτιστο ήχο σε μεγάλο υψόμετρο, ενώ η Προσωπική βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου αναλύει τα ιδιαίτερα ηχητικά χαρακτηριστικά που εξαρτώνται από το μέγεθος κεφαλιού, την ύπαρξη γυαλιών και τα μαλλιά, και, έπειτα, προσαρμόζει τον ήχο για εσάς.

Όψη αριστερού προφίλ των ακουστικών WH-1000XM4

Έλεγχος ήχου περιβάλλοντος (Ambient Sound Control)

Προσαρμόστε τον ήχο περιβάλλοντος με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Εξουδετερώνει τους θορύβους, επιτρέποντας, ωστόσο, τους απαραίτητους ήχους, όπως ανακοινώσεις , όταν ακούτε μουσική εν κινήσει.

Ακουστικά WH-1000XM4 σε αποβάθρα

Ασύρματη ελευθερία, ανώτερος ήχος

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τριπλάσια δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ήχο της ενσύρματης σύνδεσης.

Λογότυπα ήχου υψηλής ανάλυσης και ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης

Απίστευτη ποιότητα ήχου

Ο ενσωματωμένος αναλογικός ενισχυτής στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 επιτυγχάνει απαράμιλλη αναλογία σήματος-θορύβου, με χαμηλή παραμόρφωση και εξαιρετική ποιότητα ήχου για φορητές συσκευές. Ισχυροί οδηγοί 40 mm, με διαφράγματα Liquid Crystal Polymer (LCP), κάνουν τα ακουστικά ιδανικά για τον χειρισμό δυνατών beat και μπορούν να αναπαραγάγουν ένα πλήρες φάσμα συχνοτήτων έως 40 kHz.

Λογότυπο DSEE Extreme

Αποκατάσταση όλων των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο 

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment, το DSEE Extreme™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζοντας δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα ξεχωριστά στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες ήχου που χάνονται κατά τη συμπίεση, για μια πιο πλούσια και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Ακουστικά WH-1000XM4 σε εστιατόριο

Για καθημερινή ευκολία, απλώς χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Speak-to-Chat

Μόλις μιλήσετε, η λειτουργία Speak-to-Chat διακόπτει τη μουσική και επιτρέπει την είσοδο ήχου από το περιβάλλον, για να συζητήσετε. Ιδιαίτερα πρακτικό αν δεν θέλετε να κλείσετε τα ακουστικά ή αν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα. Βασισμένη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, αυτή η έξυπνη λειτουργία χρησιμοποιεί 5 μικρόφωνα στα ακουστικά και προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος για αναγνώριση και αντίδραση στη φωνή σας. Όταν σταματήσετε να μιλάτε, η μουσική αρχίζει αυτόματα.

Ακουστικά WH-1000XM4 σε τρένο

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στην τοποθεσία και τη συμπεριφορά σας

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου αποτελεί μια έξυπνη λειτουργία που μπορεί να μάθει να αναγνωρίζει τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον τόπο εργασίας σας ή το αγαπημένο σας καφέ, και να προσαρμόζει τον ήχο, προσφέροντας την ιδανική εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, εντοπίζει αυτόματα τι κάνετε, π.χ. αν περπατάτε, περιμένετε ή ταξιδεύετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με την περίσταση. 

Ακουστικά WH-1000XM4 στον δρόμο

Ακουστικά που ακολουθούν τις κινήσεις σας

Ο αισθητήρας εγγύτητας στα ακουστικά μπορεί να εντοπίζει αν τα φοράτε ή όχι και να προσαρμόζει ανάλογα την αναπαραγωγή, για εξοικονόμηση μπαταρίας. Βγάλτε τα ακουστικά και η μουσική θα διακοπεί αυτόματα. Βάλτε ξανά τα ακουστικά και αυτόματα θα συνεχίσει.

Ακουστικά WH-1000XM4 με Γρήγορη εστίαση προσοχής

Γρήγορη εστίαση προσοχής

Θέλετε να ακούσετε τις ομιλίες ή τους ήχους τριγύρω σας; Απλώς ακουμπήστε το χέρι σας πάνω στο περίβλημα για να χαμηλώσετε αμέσως την ένταση της μουσικής και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Κοντινό σε κάψα των ακουστικών WH-1000XM4

Χρησιμοποιήστε τα ολόκληρη την ημέρα με απόλυτη άνεση

Τα ακουστικά WH-1000XM4 συνδυάζουν το εκλεπτυσμένο στυλ με την εξαιρετική άνεση. Τα εξαιρετικά μαλακά ακουστικά από αφρώδη ουρεθάνη ανακουφίζουν από την πίεση, κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση και αυξάνουν την επαφή αυτιού/καλύμματος για σταθερή εφαρμογή. Είναι τόσο ελαφριά, που δεν θα τα νιώθετε.

Λογότυπο διάρκειας μπαταρίας 35 ωρών

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών, θα έχετε ισχύ ακόμα και για μεγάλα ταξίδια. Αν χρειαστεί να το φορτίσετε βιαστικά, θα έχετε μπαταρία διάρκειας 5 ωρών με μόλις 10 λεπτά φόρτισης με το προαιρετικό τροφοδοτικό AC.

Ακουστικά WH-1000XM4 με Voice Assistant

Πιο έξυπνη χρήση με τη Φωνητική υποβοήθηση (Voice Assistant)

Απολαύστε ευκολία hands-free. Απλώς πείτε "OK Google" ή "Alexa", για ενεργοποιήσετε τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε.. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα. Μπορείτε να χειριστείτε με τη φωνή σας ακόμα και λειτουργίες των ακουστικών όπως η εξουδετέρωση θορύβου.

Ακουστικά WH-1000XM4 με κλήσεις hands-free

Κλήσεις hands-free με πιο καθαρό ήχο 

Συζητήστε ελεύθερα με κλήση hands-free. Αφήστε το τηλέφωνό σας όπου βρίσκεται, απλώς μιλήστε ακουμπώντας δύο φορές το περίβλημα. Χάρη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, η οποία συνδυάζει πέντε ενσωματωμένα μικρόφωνα με προηγμένη επεξεργασία ήχου, τα ακουστικά WH-1000XM4 προσφέρουν πιο καθαρή ποιότητα φωνής στον συνομιλητή.

Ακουστικά WH-1000XM4 με χειρισμό με τις άκρες των δακτύλων

Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Αλλάξτε κομμάτι, δυναμώστε ή χαμηλώστε τον ήχο και απαντήστε ή πραγματοποιήστε κλήσεις πατώντας ή σαρώνοντας την επιφάνεια.

Λογότυπο Headphones Connect

Εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Χάρη στον Έλεγχο ήχου περιβάλλοντος της εφαρμογής Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου παρασκηνίου και έχετε την επιλογή να ακούτε μόνο τις ομιλίες. Επιπλέον, με τον ισοσταθμιστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου για να ταιριάζουν με τη μουσική σας.

Ακουστικά WH-1000XM4 σε εστιατόριο

Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων

Για απόλυτη άνεση, τα ακουστικά WH-1000XM4 μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με δύο συσκευές Bluetooth®. Έτσι, όταν λαμβάνετε μια κλήση, τα ακουστικά σας ξέρουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. Επίσης, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να εναλλάσσετε τις συσκευές με τα ακουστικά σας, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διπλωμένα ακουστικά WH-1000XM4

Περιστρεφόμενη κατασκευή για εύκολη μεταφορά

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά σε μια μικρή θήκη. 

Ακουστικά WH-1000XM4 σε θήκη μεταφοράς με καλώδιο

Θήκη μεταφοράς με καλώδιο

Η συσκευασία περιλαμβάνει ανθεκτική θήκη μεταφοράς μαζί με καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM4: εικόνα

360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε ειδικά εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM4: εικόνα

Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.