WH-1000XM4 

ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Με τα ακουστικά WH-1000XM4 είστε μόνο εσείς κι η μουσική σας. Ο πιο έξυπνος τρόπος να απολαμβάνετε λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο, με έξυπνη τεχνολογία ακρόασης που εξατομικεύει αυτόματα την εμπειρία σας.

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM4

WH-1000XM4
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM4: εικόνα

bluewhiteplatinumsilverblack

Ενδεικτικά από

400,00 €

Γίνετε ένα με τη μουσική σας

Ανακαλύψτε πώς τα ακουστικά WH-1000XM4 συνδυάζουν την κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου με την εξαιρετική ποιότητα ήχου, καθώς και με μια σειρά έξυπνων λειτουργιών, ώστε να σας προσφέρουν μια απαράμιλλη ακουστική εμπειρία.

Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά WH-1000XM4
Κορυφαία χαρακτηριστικά
Ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου σε τρένο
Κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου
Κορυφαίος ήχος σε αποβάθρα
Κορυφαίος ήχος
Ακουστικά έξυπνης τεχνολογίας σε εστιατόριο
Τεχνολογία έξυπνης ακρόασης
Κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου

Είτε είστε σε πολύωρη πτήση είτε χαλαρώνετε σε ένα καφέ, τα ακουστικά WH-1000XM4 σάς προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις εξουδετέρωσης θορύβου, αποκλείοντας ακόμα και ήχους υψηλής και μεσαίας συχνότητας.

Η τεχνολογία που το κάνει δυνατό

Η τεχνολογία Dual Noise Sensor, με δύο μικρόφωνα ανά ακουστικό, "συλλαμβάνει" τον θόρυβο περιβάλλοντος και διαβιβάζει τα δεδομένα στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1. Με έναν νέο αλγόριθμο, ο επεξεργαστής HD Noise Cancelling Processor QN1 εξουδετερώνει τον θόρυβο σε πραγματικό χρόνο σε διάφορα επίπεδα περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα Bluetooth Audio SoC (σύστημα σε τσιπ), ανιχνεύει και προσαρμόζεται στα σήματα μουσικής και θορύβου, καθώς και στα ακουστικά χαρακτηριστικά μεταξύ της μονάδας οδήγησης και των αυτιών, σε συχνότητα πάνω από 700 φορές/δευτ.

Τσιπ επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1
Βελτιστοποίηση της εξουδετέρωσης θορύβου

Για μεγιστοποίηση της εξουδετέρωσης θορύβου, τα WH-1000XM4 διαθέτουν δύο τεχνολογίες: την Εξατομικευμένη βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς, και τη Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης, σχεδιασμένη ειδικά για πτήσεις.

Έλεγχος ήχου περιβάλλοντος (Ambient Sound Control)

Προσαρμόστε τον ήχο περιβάλλοντος με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Εξουδετερώνει τους θορύβους, επιτρέποντας, ωστόσο, τους απαραίτητους ήχους, όπως ανακοινώσεις , όταν ακούτε μουσική εν κινήσει.

Κοντινό του αριστερού καλύμματος των ακουστικών WH-1000XM4
Ασύρματη ελευθερία, ανώτερος ήχος

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τριπλάσια δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ήχο της ενσύρματης σύνδεσης.

Ανάπτυγμα των εξαρτημάτων στο εσωτερικό των ακουστικών WH-1000XM4
Απίστευτη ποιότητα ήχου

Ο ενσωματωμένος αναλογικός ενισχυτής στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 επιτυγχάνει απαράμιλλη αναλογία σήματος-θορύβου, με χαμηλή παραμόρφωση και εξαιρετική ποιότητα ήχου για φορητές συσκευές. Ισχυροί οδηγοί 40 mm, με διαφράγματα Liquid Crystal Polymer (LCP), κάνουν τα ακουστικά ιδανικά για τον χειρισμό δυνατών beat και μπορούν να αναπαραγάγουν ένα πλήρες φάσμα συχνοτήτων έως 40 kHz.

Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Χρησιμοποιώντας το Edge-AI (Artificial Intelligence), το DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία ψηφιακής μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζοντας δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα μεμονωμένα στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τη μελωδία, αποκαθιστά τον ήχο υψηλής ευκρίνειας που χάθηκε στη συμπίεση, για πλούσια και ολοκληρωμένη ακρόαση.

Λογότυπο DSEE Extreme
Τεχνολογία έξυπνης ακρόασης για καλύτερη εμπειρία

Τα ακουστικά WH-1000XM4 χρησιμοποιούν μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών για να δημιουργήσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης hands-free. Για παράδειγμα, με το Speak-to-Chat απλώς μιλάτε και η μουσική διακόπτεται αυτόματα ή μπορείτε να απολαύσετε αναπαραγωγή που προσαρμόζεται, χάρη στον αισθητήρα εγγύτητας (proximity sensor) και σε δύο αισθητήρες επιτάχυνσης (acceleration sensors) που ανιχνεύουν αν φοράτε τα ακουστικά ή όχι.

Για καθημερινή ευκολία, απλώς χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Speak-to-Chat

Μόλις μιλήσετε, η λειτουργία Speak-to-Chat διακόπτει τη μουσική και επιτρέπει την είσοδο ήχου από το περιβάλλον, για να συζητήσετε. Ιδιαίτερα πρακτικό αν δεν θέλετε να κλείσετε τα ακουστικά ή αν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα. Βασισμένη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, αυτή η έξυπνη λειτουργία χρησιμοποιεί 5 μικρόφωνα στα ακουστικά και προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος για αναγνώριση και αντίδραση στη φωνή σας. Όταν σταματήσετε να μιλάτε, η μουσική αρχίζει αυτόματα.

Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης.

Ακουστικά WH-1000XM4 σε λεωφορείο
Ταξίδια

Απολαύστε το ταξίδι, χωρίς άλλοι ήχοι να διακόπτουν την αγαπημένη σας μουσική.

Ακουστικά WH-1000XM4 στον δρόμο
Στον δρόμο

Παραμείνετε σε επαφή με το περιβάλλον, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο γραφείο, συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τη μουσική σας.

Ακουστικά WH-1000XM4 αναμένοντας σε αποβάθρα
Αναμονή

Ακούστε σημαντικές ανακοινώσεις ενώ περιμένετε, χωρίς να ακούτε άλλους θορύβους στο παρασκήνιο.

Μαθαίνει τις αγαπημένες τοποθεσίες σας

Με τον καιρό, ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου μαθαίνει να αναγνωρίζει τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας σας, το γυμναστήριο ή ένα αγαπημένο καφέ, και προσαρμόζει τον ήχο αναλόγως.

Χάρτης
Ακουστικά που ακολουθούν τις κινήσεις σας

Ο αισθητήρας εγγύτητας και δύο αισθητήρες επιτάχυνσης στα ακουστικά ανιχνεύουν αν τα φοράτε ή όχι, και προσαρμόζουν αναλόγως την αναπαραγωγή για την εξοικονόμηση μπαταρίας.

Ακουστικά WH-1000XM4 κρεμασμένα γύρω από τον λαιμό σε ένα καφέ
Παύση μουσικής

Βγάλτε τα ακουστικά και η μουσική σταματάει αυτόματα.

Φορώντας τα ακουστικά WH-1000XM4 σε ένα καφέ
Συνέχεια αναπαραγωγής

Ξαναφορέστε τα ακουστικά και η μουσική ξαναρχίζει αυτόματα.

Γρήγορη εστίαση προσοχής σε ένα καφέ
Γρήγορη εστίαση προσοχής

Θέλετε να ακούσετε τις ομιλίες ή τους ήχους τριγύρω σας; Απλώς ακουμπήστε το χέρι σας πάνω στο περίβλημα για να χαμηλώσετε αμέσως την ένταση της μουσικής και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιήστε τα ολόκληρη την ημέρα με απόλυτη άνεση

Τα ακουστικά WH-1000XM4 συνδυάζουν το εκλεπτυσμένο στυλ με την εξαιρετική άνεση. Τα εξαιρετικά μαλακά ακουστικά από αφρώδη ουρεθάνη ανακουφίζουν από την πίεση, κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση και αυξάνουν την επαφή αυτιού/καλύμματος για σταθερή εφαρμογή. Είναι τόσο ελαφριά, που δεν θα τα νιώθετε.

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών, θα έχετε ισχύ ακόμα και για μεγάλα ταξίδια. Αν χρειαστεί να το φορτίσετε βιαστικά, θα έχετε μπαταρία διάρκειας 5 ωρών με μόλις 10 λεπτά φόρτισης με το προαιρετικό τροφοδοτικό AC.

Απρόσκοπτη λειτουργία

Από τον έλεγχο της μουσικής μέχρι την πρόσβαση στο Voice Assistant ή σε κλήσεις hands-free, όλα είναι πανεύκολα με τα WH-1000XM4.

WH-1000XM4 με Voice Assistant
Πιο έξυπνη χρήση με τη Φωνητική υποβοήθηση (Voice Assistant)

Απολαύστε ευκολία hands-free. Πείτε "ΟΚ Google" ή "Alexa", για τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνία, μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα Χειριστείτε με τη φωνή σας ακόμα και λειτουργίες των ακουστικών όπως η εξουδετέρωση θορύβου.

WH-1000XM4 με κλήση hands-free
Κλήσεις hands-free με πιο καθαρό ήχο 

Συζητήστε ελεύθερα με κλήση hands-free. Αφήστε το τηλέφωνό σας όπου βρίσκεται, απλώς μιλήστε ακουμπώντας δύο φορές το περίβλημα. Χάρη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, η οποία συνδυάζει πέντε ενσωματωμένα μικρόφωνα με προηγμένη επεξεργασία ήχου, τα ακουστικά WH-1000XM4 προσφέρουν πιο καθαρή ποιότητα φωνής στον συνομιλητή.

WH-1000XM4 με χειρισμό με τις άκρες των δακτύλων
Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Αλλάξτε κομμάτι, δυναμώστε ή χαμηλώστε τον ήχο και απαντήστε ή πραγματοποιήστε κλήσεις πατώντας ή σαρώνοντας την επιφάνεια.

Εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Χάρη στον Έλεγχο ήχου περιβάλλοντος της εφαρμογής Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου παρασκηνίου και έχετε την επιλογή να ακούτε μόνο τις ομιλίες. Επιπλέον, με τον ισοσταθμιστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου για να ταιριάζουν με τη μουσική σας.

Λογότυπο σύνδεσης ακουστικών
Συνδεσιμότητα multipoint

Για απόλυτη ευκολία, τα ακουστικά WH-1000XM4 μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές Bluetooth. Έτσι, όταν έχετε κλήση, τα ακουστικά γνωρίζουν ποια συσκευή καλεί και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. Επίσης, θα μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τα ακουστικά σας στη μία ή στην άλλη συσκευή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ακουστικά WH-1000XM4 φορεμένα από άνδρα σε ένα εστιατόριο
Λογότυπο Fast Pair

Τα WH-1000XM4 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Βρείτε εύκολα τα WH-1000XM4 με έναν έντονο ήχο ή βλέποντας την τελευταία τοποθεσία τους με την εφαρμογή "Find My Device" της Google, από το smartphone σας.

WH-1000XM4 διπλωμένα προς τα μέσα
Περιστρεφόμενη κατασκευή για εύκολη μεταφορά

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά σε μια μικρή θήκη.

WH-1000XM4 σε θήκη μεταφοράς με καλώδιο
Θήκη μεταφοράς με καλώδιο

Η συσκευασία περιλαμβάνει ανθεκτική θήκη μεταφοράς μαζί με καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Πιστοποιημένα ακουστικά για εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Προσωπική εμπειρία κινηματογράφου

Με την BRAVIA XR™ και τον ασύρματο πομπό WLA-NS7

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos® και 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στα αυτιά σας, με την BRAVIA XR και αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιώντας ασύρματο πομπό WLA-NS7.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Έξυπνα και εύχρηστα, τα ακουστικά WH-1000XM4 προσφέρουν περαιτέρω βελτιώσεις στην κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, εξαιρετική ποιότητα ήχου και έξυπνη ακρόαση, που προσαρμόζεται στη συμπεριφορά και την τοποθεσία σας.
  • Επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1, Bluetooth Audio SoC και τεχνολογία Dual Noise Sensor για ακρόαση χωρίς περισπασμούς

  • Εξατομικευμένη βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου και Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης

  • Ήχος υψηλής ποιότητας με DSEE Extreme™ και LDAC

  • Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος, ανάλογα με την τοποθεσία και τη συμπεριφορά σας

  • Ασύρματη ελευθερία με τεχνολογία BLUETOOTH®

ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
40 mm, τύπου θόλου (ηχητικό πηνίο CCAW)
DSEE Extreme
Ναι
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
4 Hz - -40.000 Hz
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)
4 Hz - -40.000 Hz
ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ναι
NFC
Ναι
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ
Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,5 m, με νήματα από χαλκό χωρίς οξυγόνο [OFC] και επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία