WH-XB900N

Ακούστε κάθε νότα με το EXTRA BASS™

Με εξαιρετικά μπάσα και προηγμένη εξουδετέρωση θορύβου, τα ακουστικά WH-XB900N εστιάζουν σταθερά στη μουσική. Σαν ένα πάρτι μόνο για εσάς!

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N

WH-XB900N
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N: εικόνα

Ενδεικτικά από

250,00 €

Δείτε τα XB900N σε δράση

Ανακάλυψε αυτά τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου με πληθώρα προηγμένων δυνατοτήτων όπως εύχρηστες λειτουργίες αφής, Γρήγορη εστίαση προσοχής για εύκολη συνομιλία, και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, σε μια έξυπνη σχεδίαση με βαθύ, δυνατό ήχο για ακρόαση ολόκληρη την ημέρα.

Λογότυπο EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ για εντυπωσιακά βαθύ, δυνατό ήχο

Τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N ανήκουν στη σειρά EXTRA BASS™ της Sony και ενισχύουν τις χαμηλές συχνότητες για εξαιρετικά μπάσα. Ο αποκλειστικός αγωγός μπάσων στο περίβλημα και η αυξημένη στεγανότητα ανάμεσα στις μονάδες οδήγησης και στα τύμπανα των αυτιών βοηθάνε την παραγωγή ισχυρού ρυθμού ακριβείας, απογειώνοντας τον ήχο. Διατηρούν όμως την καθαρότητα των φωνητικών για πλούσια, ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Τεχνολογία εξουδετέρωσης περιβάλλοντος

Απομονωθείτε από τον έξω κόσμο και αφοσιωθείτε στην αγαπημένη σας μουσική, με ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και ποιότητα ήχου EXTRA BASS.

Λογότυπο ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου
Μια σειρά γραφικών που δείχνουν πώς λειτουργεί η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου στα ακουστικά WH-XB900N.
Πώς λειτουργεί

Ένα μικρό μικρόφωνο συλλέγει τους εξωτερικούς ήχους (π.χ. θόρυβο κίνησης) και το κύκλωμα εξουδετέρωσης θορύβου αναλύει την κυματομορφή του σήματος (A). Τότε, τα ακουστικά παράγουν μια αντίστροφη κυματομορφή, που είναι το ακριβές αρνητικό του εξωτερικού ήχου (B). Η κάλυψη του αυθεντικού ήχου με τον αντεστραμμένο (C) προκαλεί την εξουδετέρωση και των δύο. Έτσι, ακούτε μόνο τη μουσική.

Απολαύστε ασύρματη ελευθερία με τεχνολογίες NFC και Bluetooth®

Με την ασύρματη τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) και Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς στα ακουστικά μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και ξεκινήστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Λογότυπο Bluetooth®
Ασύρματη μετάδοση με σύνδεση Bluetooth®

Πραγματοποιήστε σύζευξη του smartphone ή του tablet σας και μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth®.

Λογότυπο NFC™ με ένα άγγιγμα
Τεχνολογία NFC™ με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Ακουμπήστε μια συσκευή με δυνατότητα NFC™ στην ένδειξη N, για γρήγορη και ομαλή σύνδεση Bluetooth®.

Εικονίδιο για τη διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών
Μπαταρία που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα

Μια φόρτιση περίπου 4 ωρών σάς προσφέρει ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα, με περίπου 30 ώρες αναπαραγωγής. Και με φόρτιση 10 λεπτών, έχετε έως 60 λεπτά ακρόασης.

Κομψή σχεδίαση και άνετη εφαρμογή για παρατεταμένη χρήση

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ, τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N θα σας ταιριάξουν τέλεια, χάρη στην απλή, κομψή και προηγμένη σχεδίαση, με την έντονη χρωματιστή λεπτομέρεια στο περίβλημα. Η επένδυση ακουστικών από απαλό υλικό προσφέρει άνεση για παρατεταμένη χρήση, ιδανική για ασταμάτητη ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής.

Λήψη lifestyle της αναδιπλούμενης σχεδίασης των ακουστικών WH-XB900N.
Με αναδιπλούμενη σχεδίαση για εύκολη χρήση

Δεν θέλετε να ακούσετε άλλο μουσική; Τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N διπλώνουν και γίνονται τόσο μικρά ώστε να χωράνε γρήγορα και εύκολα στην τσάντα σας.

Εικόνα προϊόντος των ακουστικών WH-XB900N
Ενσωματωμένο μικρόφωνο για εύκολη συνομιλία

Συνομιλήστε εύκολα, ακόμα και φορώντας τα ακουστικά σας, απαντώντας σε κλήσεις hands-free με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, σε επιλεγμένα smartphone. Απλώς πατήστε δύο φορές στο δεξί ακουστικό για να απαντήσετε σε κλήσεις και σαρώστε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου.

Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Αλλάξτε κομμάτι, δυναμώστε ή χαμηλώστε την ένταση ήχου και απαντήστε ή πραγματοποιήστε κλήσεις πατώντας ή σαρώνοντας την οθόνη αφής στο περίβλημα των ακουστικών. Για τη λειτουργία Γρήγορης εστίασης προσοχής, απλώς αγγίξτε το δεξί ακουστικό και η ένταση του ήχου θα μειωθεί αυτόματα, για να ακούσετε τους ήχους περιβάλλοντος, από την ερώτηση κάποιου σε μια καφετέρια, μέχρι τις ανακοινώσεις σε έναν σταθμό τρένων.

Λογότυπο Sony | Headphones Connect
Εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Εξατομικεύστε την εμπειρία ακρόασης, με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Μεταξύ άλλων, διαθέτει ισοσταθμιστή για προσαρμογή των επιπέδων ήχου και Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων ήχου ανάλογα με την περίσταση.

Λογότυπα για το Google Assistant και το Amazon Alexa.
Αξιοποιήστε τη φωνητική υποβοήθηση: Google Assistant, Amazon Alexa και Siri

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας σας στη φωνητική υποβοήθηση του smartphone, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ορίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Προσωπική εμπειρία κινηματογράφου

Με την BRAVIA XR™ και τον ασύρματο πομπό WLA-NS7

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos® και 360 Spatial Sound που προσαρμόζετε στα αυτιά σας, με τη BRAVIA XR και αυτά τα ακουστικά, και σε συνδυασμό με τον ασύρματο πομπό WLA-NS7.

Άντρας που κάθεται σε καναπέ στο σαλόνι και ακούει με ακουστικά, χρησιμοποιώντας ασύρματο πομπό
360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε εξατομικευμένο ήχο. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR™.

Ασύρματος πομπός WLA-NS7 με ακουστικά πάνω σε ντουλάπι, συνδεδεμένος με τηλεόραση BRAVIA στερεωμένη στον τοίχο
Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR™, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Διασκεδάστε σε ένα πάρτι μόνο για εσάς, με ήχο EXTRA BASS™. Με ισχύ για ολόκληρη την ημέρα, ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®, άνεση πολύωρης ακρόασης και εύκολη καθημερινή χρήση, τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N σάς προσφέρουν την απολαυστική μουσική εμπειρία που αναζητάτε.
  • Ήχος EXTRA BASS™ και ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

  • Απολαύστε μουσική όλη μέρα με διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες

  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα με ασύρματη τεχνολογία NFC και Bluetooth®

  • Διπλώνουν και διαθέτουν κομψή σχεδίαση

  • Εύκολες κλήσεις hands-free

Μονάδα οδηγού
40 mm
S-Master HX
Όχι
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Περίπου 1,2 m (47 1/4 in.) (περιλαμβάνεται καλώδιο ακουστικών)
DSEE
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών