Λήψη των WH-XB910N υπό γωνία
Μπροστινή λήψη των WH-XB910N
Πλαϊνή λήψη των WH-XB910N
Πίσω λήψη των WH-XB910N
WH-XB910N πλαϊνή λήψη με τα ακουστικά διπλωμένα
WH-XB910N στη θήκη, με το καπάκι ανοιχτό
Λήψη των WH-XB910N υπό γωνία
Μπροστινή λήψη των WH-XB910N
Πλαϊνή λήψη των WH-XB910N
Πίσω λήψη των WH-XB910N
WH-XB910N πλαϊνή λήψη με τα ακουστικά διπλωμένα
WH-XB910N στη θήκη, με το καπάκι ανοιχτό
Δυνατά μπάσα, σαν να βρίσκεστε στο κλαμπ

Ελάτε πιο κοντά στη μουσική που αγαπάτε. Με εξαιρετικά μπάσα και βελτιωμένη εξουδετέρωση θορύβου, τα ακουστικά μας WH-XB910N αναπαράγουν την αίσθηση των αγαπημένων σας φεστιβάλ και κλαμπ.

Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά WH-XB910N
Λογότυπο EXTRA BASS
EXTRA BASS™ για εντυπωσιακά βαθύ, δυνατό ήχο

Τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB910N βελτιώνουν όλες τις χαμηλές συχνότητες, για εξαιρετικά μπάσα. Ο αποκλειστικός αγωγός μπάσων στο περίβλημα των ακουστικών και οι αυξημένα αεροστεγείς συνθήκες ανάμεσα στις μονάδες οδήγησης και το τύμπανο βοηθούν στη δημιουργία έντονου ρυθμού ακριβείας που αναβαθμίζει κάθε κομμάτι. Ωστόσο, αυτά τα ασύρματα ακουστικά διατηρούν καθαρά τα φωνητικά, για μια υπέροχα πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης. 

Εξουδετέρωση θορύβου για μουσική απόλαυση

Χάρη στην τεχνολογία διπλών αισθητήρων θορύβου, τα WH-XB910N ανεβάζουν το επίπεδο στην εξουδετέρωση θορύβου. Τώρα, μπορείτε πραγματικά να αποκλείσετε τον έξω κόσμο και να απολαύστε το δικό σας ατομικό πάρτι, με μόνη παρέα τη μουσική σας. 

Ακουστικά WH-XB910N σε μαύρο, σε τραπέζι, δίπλα σε καφέ και ένα smartphone
Πεντακάθαρες κλήσεις

Χάρη στη τεχνολογία Precise Voice Pickup, που συνδυάζει δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα με προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, τα WH-XB910N προσφέρουν κλήσεις με κρυστάλλινη ποιότητα.

Ενισχύστε την αγαπημένη σας μουσική

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.

Λογότυπο για DSEE

Απεικόνιση του τρόπου προσαρμογής του ήχου με τη λειτουργία ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Sony Headphones Connect
Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε την κατάλληλη ποιότητα ήχου για τη μουσική σας, από μια ποικιλία προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Ή αποθηκεύστε τις δικές σας προεπιλογές, με τις προσαρμογές ισοσταθμιστή του Sony│Headphones Connect.

Πιο φυσικοί ήχοι περιβάλλοντος

Με δύο μικρόφωνα προσωτροφοδότησης και ανατροφοδότησης, τα WH-XB910N πιάνει περισσότερους εξωτερικούς ήχους. Έτσι, έχετε φυσική εμπειρία ακρόασης, σε επαφή με το περιβάλλον. Επίσης, με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να εξαλείψετε τον θόρυβο, αλλά να ακούτε τους σημαντικούς ήχους.

Κοντινό στο περίβλημα των ακουστικών WH-XB910N που δείχνει τα κουμπιά
Κοντινό στο στήριγμα κεφαλής και το δεξί περίβλημα των ακουστικών WH-XB910N
Προσαρμόζει τον ήχο σε ό,τι κάνετε

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης.

Οδικός χάρτης που με δείκτες τοποθεσία για το σπίτι, το σχολείο και το γραφείο.
Μαθαίνει τις αγαπημένες τοποθεσίες σας

Με τον καιρό, ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου αναγνωρίζει τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας σας, το γυμναστήριο ή ένα αγαπημένο καφέ, και προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον.

Εικονίδιο μπαταρίας 30 ωρών + εικονίδιο γρήγορης φόρτισης 10 λεπτά / 4,5 ώρες
Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Με διάρκεια μπαταρίας έως και 30 ώρες, έχετε αρκετή ισχύ ακόμα και για ταξίδια πολύ μεγάλης διάρκειας. Και, αν βιάζεστε, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών έχετε έως και 4,5 ώρες αναπαραγωγής, με το προαιρετικό τροφοδοτικό φόρτισης AC.

Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Αλλάξτε κομμάτι, προσαρμόστε τον ήχο και απαντήστε ή πραγματοποιήστε κλήσεις, πατώντας ή σαρώνοντας την οθόνη αφής, στο πλάι των ακουστικών. Θέλετε να ακούτε γρήγορα τις φωνές ή τους ήχους γύρω σας; Απλώς βάλτε το χέρι πάνω στο περίβλημα για να χαμηλώσετε αμέσως την ένταση της μουσικής και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Χειριστήρια αφής στο δεξί ακουστικό των ακουστικών WH-XB910N
Λογότυπα ενσωματωμένων ΟΚ Google και Alexa
Συμβατότητα με Google Assistant και Alexa

Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, βάλτε υπενθυμίσεις και άλλα. Μπορείτε ακόμα και να εκκινήσετε το Alexa, λέγοντας "Alexa".

Εικονίδιο Fast Pair
Βρείτε εύκολα τα ακουστικά, με Fast Pair

Με το Fast Pair, η σύζευξη των ακουστικών με συσκευές Android™ είναι εύκολη. Με ένα πάτημα, εμφανίζονται οι οδηγίες για εύκολη σύζευξη των WH-XB910N με συσκευές Android™ μέσω Bluetooth®. Επίσης, βρίσκετε εύκολα τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η μπαταρία των ακουστικών εξαντλείται, για να ξέρετε πότε να τα φορτίσετε.

Εικονίδιο Swift Pair
Συνδέστε εύκολα το PC σας με Swift Pair

Το Swift Pair κάνει εύκολη και γρήγορη τη σύζευξη των ακουστικών WH-XB910N με PC με Windows 10, μέσω Bluetooth®. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 10. 

Άντρας κάθεται σε γραφείο δουλεύοντας σε φορητό υπολογιστή, με ακουστικά WH-XB910N
Εναλλάξτε συσκευές με άνεση

Για απόλυτη άνεση, τα ακουστικά WH-XB910N με σύνδεση πολλών σημείων συνδέονται με δύο συσκευές Bluetooth® ταυτόχρονα. Έτσι, σε μια κλήση, τα ακουστικά γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. Επίσης, θα μπορείτε γρήγορα και άνετα να κάνετε εναλλαγή των ακουστικών σας σε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές, με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Τόσο άνετα, που θα ξεχάσετε ότι τα φοράτε.
Η τέλεια εφαρμογή για να μη χάνετε τη μουσική σας

Προσαρμόστε το ρυθμιστικό για να βρείτε την ιδανική εφαρμογή και να απολαύσετε ώρες άνετης ακρόασης. Κρατάνε έξω τον θόρυβο και μέσα τη μουσική, για μια υπέροχη μουσική εμπειρία.

Μουσική και άνεση ολόκληρη την ημέρα 

Τα ακουστικά WH-XB910N διαθέτουν μαλακά, οβάλ καλύμματα, για να μη χρειαστεί να σταματήσετε ποτέ να ακούτε τη μουσική, τις ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που αγαπάτε. Το μαλακό συνθετικό δέρμα και τα υλικά ουθεράνης συνδυάζονται με τη μελετημένη σχεδίαση και τις διαστάσεις της επένδυσης ακουστικών, για εξαιρετικά άνεση εφαρμογή.

Ακουστικά WH-XB910N σε μαύρο, διπλωμένα
Με αναδιπλούμενη σχεδίαση για εύκολη χρήση

Οι κάψες περιστρέφονται προς τα μέσα, για εύκολη μεταφορά στη μικρή θήκη τους.

Ακουστικά WH-XB910N σε μαύρο, στη θήκη, με το καπάκι ανοιχτό
Θήκη μεταφοράς για εύκολες μετακινήσεις

Η συσκευασία περιλαμβάνει ανθεκτική θήκη μεταφοράς μαζί με καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση.

Πιστοποιημένα ακουστικά για εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Εικόνα τριών μπολ που περιέχουν βιώσιμα υλικά
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των WH-XB910N δεν περιέχει πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αφεθείτε σε μπάσα τύπου κλαμπ, για μια αυθεντική εμπειρία διασκέδασης, με βελτιωμένη εξουδετέρωση θορύβου και ασύρματη ελευθερία. Ακουστικά με Bluetooth® με άνετη εφαρμογή, για να απολαμβάνετε τη μουσική σας ολόκληρη την ημέρα, ενώ μένετε σε επαφή και με τους φίλους σας, χάρη στη σύνδεση πολλών σημείων και την πεντακάθαρη ποιότητα κλήσεων.
  • Ήχος EXTRA BASS™ και ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

  • Το DSEE™ αποκαθιστά τους ήχους υψηλής συχνότητας και σταδιακής εξασθένησης που χάνονται στη συμπίεση.

  • Απολαύστε μουσική όλη μέρα με διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες

  • Εύκολες κλήσεις hands-free και Voice Assistant με λέξη αφύπνισης

  • Ασύρματη ελευθερία με τεχνολογία Bluetooth® και σύνδεση πολλών σημείων

ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
40 mm
ΕΙΣΟΔΟΣ(ΟΙ)
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
7 Hz - 25.000 Hz (JEITA)
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH®)
20 Hz – 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz), 20 Hz – 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)
7 Hz- 25.000 Hz
ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ναι
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ
Περ. 1,2 m
DSEE
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον