WI-1000XM2

Μόνο μουσική. Τίποτα άλλο.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο απόλυτης ησυχίας, όπου μπορείτε να ακούτε μουσική με άνεση όλη την ημέρα, χωρίς θορύβους και περισπασμούς. Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου, ανώτερη ποιότητα ήχου και γωνιώδης σχεδίαση ακουστικού, για ακρόαση ανώτερου επιπέδου.

IN-EAR

Ασύρματα ενδώτια ακουστικά WI-1000XM2 με εξουδετέρωση θορύβου

WI-1000XM2
Ασύρματα ενδώτια ακουστικά WI-1000XM2 με εξουδετέρωση θορύβου: εικόνα

silverblack

Ενδεικτικά από

340,00 €

Τσιπ επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 σε μαύρο
Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου 
Ανεπτυγμένη όψη των εσωτερικών εξαρτημάτων των ακουστικών WI-1000XM2
Εξαιρετική ποιότητα ήχου
Τα WI-1000XM2 σε μαύρο με τα καλώδια των ακουστικών να εμφανίζονται μερικώς
Ασφάλεια και άνεση
Λογότυπο του Headphones Connect
Πιο έξυπνη ακρόαση
Εικόνα προϊόντος της θήκης μεταφοράς των WI-1000XM2.
Άνετα και πρακτικά
Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου 

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου στα ακουστικά WI-1000XM2 είναι η πιο προηγμένη στα ασύρματα ακουστικά με στήριγμα λαιμού, χάρη στον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 της Sony. Για να μπορείτε να αφεθείτε απόλυτα στη μουσική σας.

Λήψη προϊόντος σε διατομή που δείχνει την τεχνολογία με διπλούς αισθητήρες θορύβου
Αντιλαμβάνονται περισσότερο θόρυβο

Τεχνολογία διπλών αισθητήρων θορύβου

Τα δυο μικρόφωνα στην επιφάνεια των ακουστικών, ένα προσωτροφοδότησης και ένα ανατροφοδότησης, εντοπίζουν περισσότερους ήχους από το περιβάλλον σας, είτε πρόκειται για θόρυβο πτήσης ή αυτοκινητόδρομου είτε για συνομιλίες σε εργασιακό χώρο.

Εξουδετερώνουν περισσότερο θόρυβο

Επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1

Μόλις εντοπίσει τον ήχο περιβάλλοντος, ο αποκλειστικός επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 πιάνει δουλειά. Όχι μόνο εξουδετερώνει σημαντικά περισσότερο θόρυβο σε όλες σχεδόν τις συχνότητες, αλλά επίσης καταναλώνει και λιγότερη ισχύ.

Λεπτομέρεια πλακέτας κυκλώματος που δείχνει τον επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1
Οθόνη UI για Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης
Τελειοποίηση του ήχου σε πτήσεις

Βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony περιλαμβάνει βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης. Απολαύστε ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια των πτήσεων, με εξουδετέρωση θορύβου βελτιστοποιημένη για μεγάλο υψόμετρο.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία ήχου, τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WI-1000XM2 δεν προσφέρουν μόνο ακρόαση χωρίς θόρυβο αλλά και καθηλωτική ποιότητα ήχου.

Λήψη προϊόντος σε διατομή που δείχνει το υβριδικό σύστημα οδήγησης HD
Ανώτερος ήχος σε μέγεθος μινιατούρας

Υβριδικό σύστημα οδήγησης HD

Χάρη στο υβριδικό σύστημα οδήγησης HD, ο ήχος βελτιστοποιείται σε όλες τις συχνότητες. Η δυναμική μονάδα οδήγησης 9 mm, ειδικά σχεδιασμένη για τα WI-1000XM2, προσφέρει βαθιά μπάσα και πιο καθαρές μεσαίες νότες, ενώ η μονάδα οδήγησης Balanced Armature αναπαράγει διακριτικούς και φυσικούς υψηλούς τόνους.

Η ισχύς που αξίζει στη μουσική σας

Επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1

Ο προηγμένος επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 συνδυάζει την ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου, την επεξεργασία ηχητικού σήματος 32 bit και τον μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό σήμα με έναν ενισχυτή ακουστικών. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακά καθαρός ήχος.

Εικόνα προϊόντος του επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1
Λογότυπα για Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless και DSEE HX™
Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Ακούστε μουσική με την πιστότητα και την αυθεντικότητα της πρωτότυπης εγγραφής, χάρη στη λειτουργία ήχου υψηλής ανάλυσης. Για καθημερινή ακρόαση, το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX™) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής, ώστε να πλησιάζουν την ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης.

Ασφάλεια και άνεση

Σχεδιασμένα για να παραμένουν με ασφάλεια και άνεση στο αυτί, αυτά τα ελαφριά ακουστικά με στήριγμα λαιμού από σιλικόνη είναι κατασκευασμένα για να φοράτε όλη την ημέρα, παντού και πάντα. Αποθηκεύονται εύκολα σε τσάντα ή σε θήκη.

Εικόνα που δείχνει τη γωνιώδη σχεδίαση.
Ασφαλής, σταθερή εφαρμογή

Γωνιώδης σχεδίαση ακουστικού

Με γωνιώδη σχεδίαση, τα ακουστικά εφαρμόζουν πιο καλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στο αυτί, για σταθερή, άνετη εφαρμογή. Δεν πρόκειται να γλιστρήσουν απροσδόκητα, ακόμα και όταν περπατάτε.

Εικονίδιο για τη διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών
Ακρόαση έως 10 ώρες

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια μπαταρίας κατά τις μετακινήσεις σας. Με έως και 10 ώρες διάρκεια μπαταρίας, η μουσική απλώς συνεχίζεται.

Εικονίδιο για τη γρήγορη φόρτιση σε 10 λεπτά για 100 λεπτά αναπαραγωγής.
Έως 80 λεπτά με γρήγορη φόρτιση

Όταν η μπαταρία των ακουστικών αρχίζει να εξαντλείται, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών, απολαμβάνετε έως 80 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής. 

Πιο έξυπνη ακρόαση

Με την υποστήριξη έξυπνης τεχνολογίας, τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου με στήριγμα λαιμού WI-1000XM2 βελτιώνουν την εμπειρία ακρόασης, με μια σειρά έξυπνων λειτουργιών.

Αυτόματη προσαρμογή σε ό,τι κάνετε

Η εφαρμογή Sony | Headphones Connect διαθέτει Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, που εντοπίζει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, π.χ. αν ταξιδεύετε, περπατάτε ή περιμένετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Οθόνη UI για τον Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου στο ταξίδι με τρένο, λεωφορείο, ταξί κ.λπ.
Ταξίδια 

Ταξιδέψτε χωρίς διακοπές στον ήχο και αφεθείτε στη μουσική χωρίς καθόλου θόρυβο παρασκηνίου.

Οθόνη UI για τον Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου κατά το περπάτημα
Στον δρόμο

Παραμείνετε σε επαφή με το περιβάλλον, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο γραφείο, συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τη μουσική σας.

Οθόνη UI για τον Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου κατά την παραμονή σε ένα μέρος
Αναμονή

Ακούστε σημαντικές ανακοινώσεις ενώ περιμένετε, μειώνοντας τον υπόλοιπο θόρυβο παρασκηνίου.

Λογότυπο του Headphones Connect
Ελέγξτε τον τρόπο που ακούτε

Εφαρμογή Sony | Headphones Connect 

Χάρη στον Έλεγχο ήχου περιβάλλοντος της εφαρμογής Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου παρασκηνίου και έχετε την επιλογή να ακούτε μόνο τις ομιλίες. Επιπλέον, με τον ισοσταθμιστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου για να ταιριάζουν με τη μουσική σας.

Λογότυπα για Google Assistant και Amazon Alexa
Πιο πρακτική καθημερινότητα, με φωνητική υποβοήθηση

Google Assistant Amazon Alexa και Siri

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας στη φωνητική υποβοήθηση. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Λογότυπο Fast Pair

Τα WI-1000XM2 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Βρείτε εύκολα τα WI-1000XM2 με έναν έντονο ήχο ή βλέποντας την τελευταία τοποθεσία τους με την εφαρμογή "Find My Device" της Google, από το smartphone σας.

Εικονίδιο κλήσης hands-free
Κλήσεις hands-free με πιο καθαρό ήχο

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Οι συνομιλίες είναι καλύτερες και οι κλήσεις πιο καθαρές. Αυτά τα ακουστικά hands-free περιλαμβάνουν μικρόφωνο ενσωματωμένο στα χειριστήρια, για να απαντάτε σε κλήσεις ή να μιλάτε στη φωνητική υποβοήθηση.

Άνετα και πρακτικά 

Με χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένα χειριστήρια, μαγνητικά ακουστικά και αναδιπλούμενη σχεδίαση, τα ακουστικά WI-1000XM2 προσφέρουν εύκολη χρήση, αποθήκευση και μεταφορά.

Κοντινό σε κουμπιά πάνω στα ασύρματα ακουστικά με στήριγμα λαιμού WI-1000XM2
Τα πάντα βρίσκονται στις άκρες των δαχτύλων σας

Έξυπνα χειριστήρια

Χειριστείτε τις βασικές λειτουργίες με ένα άγγιγμα, χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα ενσωματωμένα χειριστήρια, όπως χειριστήρια για την ένταση ήχου, την αναπαραγωγή/κλήση για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις, και ένα προσαρμόσιμο κουμπί για την αγαπημένη σας λειτουργία.

Γλιτώστε από τα μπερδεμένα καλώδια

Μαγνητικά ακουστικά-ψείρες

Όταν δεν χρησιμοποιούνται, τα ακουστικά κουμπώνουν μεταξύ τους με μαγνήτη, και αποθηκεύονται εύκολα χωρίς να μπερδεύονται καλώδια.

Κοντινό των μαγνητικών ακουστικών-ψειρών WI-1000XM2 ενωμένων μεταξύ τους
Εικόνα lifestyle ατόμου που κρατάει τη θήκη μεταφοράς των WI-1000XM2.
Πάντα έτοιμα για μεταφορά

Χρήσιμη θήκη μεταφοράς

Ακουστικά κατασκευασμένα για εύκολη μεταφορά, σχεδιασμένα να διπλώνουν και να τοποθετούνται στην πολυτελή υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, μαζί με τα καλώδια και έναν προσαρμογέα βύσματος αεροπλάνου.

Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Προσωπική εμπειρία κινηματογράφου

Με την BRAVIA XR™ και τον ασύρματο πομπό WLA-NS7

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos® και 360 Spatial Sound που προσαρμόζετε στα αυτιά σας, με τη BRAVIA XR και αυτά τα ακουστικά, και σε συνδυασμό με τον ασύρματο πομπό WLA-NS7.

Άντρας που κάθεται σε καναπέ στο σαλόνι και ακούει με ακουστικά, χρησιμοποιώντας ασύρματο πομπό
360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Ασύρματος πομπός WLA-NS7 με ακουστικά πάνω σε ντουλάπι, συνδεδεμένος με τηλεόραση BRAVIA στερεωμένη στον τοίχο
Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ανακαλύψτε έναν κόσμο απόλυτης ησυχίας. Αυτά τα ενδώτια ακουστικά με στήριγμα λαιμού, επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 και νέο, εύκαμπτο στήριγμα λαιμού προσφέρουν ανώτερο επίπεδο άνεσης και ακρόασης μουσικής.
  • Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου με επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 και διπλούς αισθητήρες θορύβου

  • Ασύρματη ελευθερία με τεχνολογία BLUETOOTH® και NFC

  • Χάρη στον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, η έξυπνη ακρόαση προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο περιβάλλοντος στις δραστηριότητές σας

  • Ασύρματο High-Resolution Audio

  • Ασύρματη λειτουργία με διάρκεια μπαταρίας έως 10 ώρες

Μονάδα οδηγού
Υβριδική
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Στερεοφωνικό mini
Απόκριση συχνότητας
3 Hz - -40.000 Hz
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
περ. 1 m
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον