IN-EAR

Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100

WI-C100
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: εικόνα

bluecreamwhiteblack

Ενδεικτικά από

45,00 €

Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας

Τα WI-C100 επανακαθ. τα in-ear ακουστ. με ασύρμ. σύνδ. εισ. Με την εξαιρετική ποιότητα ήχου της Sony, εμπλουτίζουν την ακουστική εμπειρία ενώ η μεγ. διάρκεια της μπαταρίας 25ωρών και ο αδιάβροχος σχεδ. τους χαρίζουν ηρεμία όταν είστε έξω. Συμβατά και με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, για να προσαρμόζετε τον ήχο στις προτιμήσεις σας.

Εικονίδια για διάρκεια μπαταρίας 25 ωρών και για γρήγορη 10λεπτη φόρτιση/60λεπτη αναπαραγωγή
Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 25 ώρες

Απολαύστε έως και 25 ώρες μουσικής χωρίς διακοπές. Και αν η μπαταρία των ακουστικών αρχίζει να εξαντλείται, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών, απολαμβάνετε έως 60 λεπτά αναπαραγωγής.

Κάντε τον ήχο της μουσικής σας πιο φυσικό

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή. 

Λογότυπο για DSEE

Φωτογραφία της διεπαφής για τη λειτουργία του εκουαλάιζερ στην εφαμογή Sony | Headphones Connect.
Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμ. ήχου στις προτιμ. σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία προεπιλογών εκείνες που ταιριάζουν με το είδος της μουσικής σας ή δημιουργήστε και αποθηκεύστε τις δικές σας ρυθμίσεις με τη λειτουργία ισοσταθμιστή της εφαρμογής Sony | Headphones Connect.

Σωστά ισορροπημένος συντονισμός

Ο συντονισμός του ήχου έχει σχεδιαστεί σκόπιμα ώστε να παρέχει καλή ισορροπία από τις χαμηλές στις υψηλές συχνότητες, και τα φωνητικά είναι φυσικά και καθαρά. Έτσι, τα ακουστικά WI-C100 ταιριάζουν σε κάθε μουσικό είδος.

Φωτογραφία που δείχνει ακουστικά ψείρες για WI-C100 ασύρματα in-ear ακουστικά σε μαύρο
Εικονίδιο για IPX4
Αντοχή στο κατάβρεγμα και στον ιδρώτα

Με βαθμό προστασίας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Χωράει εύκολα στη ζωή σας

Ελαφριά και φορητά, τα ακουστικά WI-C100 έχουν εύκαμπτο στήριγμα λαιμού, για να μπαίνουν πιο εύκολα στην τσάντα σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

WI-C100 ασύρματα n-ear ακουστικά σε μαύρο
Άνετο κράτημα

Τα ακουστικά WI-C100 περνιούνται στο πίσω μέρος του λαιμού σας για ευστάθεια, ενώ το περίβλημα ακολουθεί τα περιγράμματα του αυτιού για μέγιστη άνεση.

Κοντινό σε κουμπιά πάνω στα WI-C100 ασύρματα in-ear ακουστικά
Εύκολη λειτουργία με κουμπιά

Τα ακουστικά WI-C100 έχουν εύκολο χειρισμό, με κουμπί για αναπαραγωγή και παύση, παράλειψη κομματιών και ρύθμιση έντασης, καθώς και για απάντηση σε κλήσεις. Τα κουμπιά έχουν σχεδιαστεί ξανά ώστε να είναι πιο εύχρηστα, με πιο διακριτό σχήμα για πιο εύκολο πάτημα.

Λογότυπο για Bluetooth®
Αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα

Ξεχάστε τα μπλεγμένα καλώδια - χάρη στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®, μπορείτε να συνδέεστε ασύρματα στη συσκευή σας και να απολαμβάνετε σταθερή ακρόαση, χωρίς διακοπές.

Διάφορα αντικείμενα σε ένα τραπέζι, όπως ακουστικά WI-C100 σε μαύρο, Xperia smartphone, ζευγάρι γυαλιά και ένα μπουκάλι νερό
Κλήσεις hands-free με καθαρή ποιότητα ήχου

Η συνομιλία γίνεται ελεύθερα με καθαρές κλήσεις hands-free, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται καν να βγάλετε έξω το κινητό σας.

Εικονίδιο φωνητικής υποστήριξης
Συμβατό με τη λειτουργία Voice Assistant

Πατώντας δύο φορές το κουμπί στα WI-C100 ακουστικά σας συνδέεστε στη λειτουργία φωνητικής υποστήριξης του smartphone σας για οδηγίες, αναπαραγωγή μουσικής, επικοινωνία με επαφές κ.α.

Λογότυπο για Fast Pair
Βρείτε εύκολα τα ακουστικά, με Fast Pair

Με το Fast Pair, η σύζευξη των ακουστικών με συσκευές Android™ είναι εύκολη. Με ένα πάτημα, εμφανίζονται οι οδηγίες για εύκολη σύζευξη των ακουστικών WI-C100 με συσκευές Android™ μέσω Bluetooth®. Επίσης, βρίσκετε εύκολα τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας.

Εικονίδιο για Swift Pair
Συνδέστε εύκολα το PC σας με Swift Pair

Το Swift Pair κάνει εύκολη και γρήγορη τη σύζευξη των ακουστικών WI-C100 με υπολογιστή με Windows 11 και Windows 10, μέσω Bluetooth®. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 11 και Windows 10.

Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Μια εξατομικευμένη κινηματογραφική εμπειρία με BRAVIA XR™

Με την BRAVIA XR και τον ασύρματο πομπό WLA-NS7

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos® καιd χωρικό ήχο 360 μοιρών που προσαρμόζεται στα αυτιά σας με τη BRAVIA XR και τα WI-C100 ακουστικά με ασύρματο πομπό WLA-NS7.

Άντρας σε καναπέ με ακουστικά που απολαμβάνει χωρικό ήχο 360 μοιρών
360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Χάρη στην εφαρμογή που ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας, τα WI-C100 ακουστικά δημιουργούν το προσ. σας πεδίο χωρ. ήχου σε σύζευξη με τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Φορητό ηχείο SRS-NS7, σε ντουλάπι με τον ασύρματο πομπό WLA-NS7 συνδεδεμένο σε εντοιχισμένη τηλεόραση BRAVIA
Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR, τα WI-C100 ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, προσφέροντας εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Εικόνα τριών μπολ που περιέχουν βιώσιμα υλικά
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Προϊόντα με γνώμονα την κομψότητα και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των ακουστικών WI-C100 περιέχει κάτω από πέντε τοις εκατό πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Βολικά και εύχρηστα, τα ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100 συνδυάζουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση με υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενο ήχο. Για να μην έχετε έγνοιες, έχουν αδιάβροχη προστασία βαθμού IPX4 και είναι συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.
  • Διάρκεια μπαταρίας έως 25 ώρες

  • Το DSEE™ αποκαθιστά τις συχνότητες που χάνονται στη συμπίεση και προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας που πλησιάζει περισσότερο την αρχική εγγραφή

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

  • Splashproof και με προστασία από τον ιδρώτα κατηγορίας IPX4

  • Εύκολες κλήσεις hands-free και λειτουργία Voice Assistant

Μονάδα οδηγού
9 mm
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
NFC
Όχι
DSEE
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον