ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100

WI-C100
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: εικόνα

bluecreamwhiteblack

Ενδεικτικά από

45,00 €

Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Γεμάτα δυνατότητες

Τα ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100 έχουν προσιτή τιμή και πλούσια χαρακτηριστικά, όπως μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ήχο υψηλής ποιότητας, σχεδίαση ανθεκτική στο νερό και είναι συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. 

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 25 ώρες

Απολαύστε έως και 25 ώρες μουσικής χωρίς διακοπές. Και αν η μπαταρία των ακουστικών αρχίζει να εξαντλείται, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών, απολαμβάνετε έως 60 λεπτά αναπαραγωγής.

Κάντε τον ήχο της μουσικής σας πιο φυσικό

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή. [A] Αποκατάσταση  [B] Αποκατάσταση υψίσυχνων ήχων

Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία προεπιλογών εκείνες που ταιριάζουν με το είδος της μουσικής σας ή δημιουργήστε και αποθηκεύστε τις δικές σας ρυθμίσεις με τη λειτουργία ισοσταθμιστή της εφαρμογής Sony | Headphones Connect.

Σωστά ισορροπημένος συντονισμός

Ο συντονισμός είναι καλά ισορροπημένος από τις χαμηλές έως τις υψηλές συχνότητες και τα φωνητικά είναι καθαρά και φυσικά. Έτσι, τα ακουστικά WI-C100 ταιριάζουν σε κάθε μουσικό είδος.

Αντοχή στο κατάβρεγμα και στον ιδρώτα

Με βαθμό προστασίας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα

Ξεχάστε τα μπλεγμένα καλώδια - χάρη στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®, μπορείτε να συνδέεστε ασύρματα στη συσκευή σας και να απολαμβάνετε σταθερή ακρόαση, χωρίς διακοπές.

Κλήσεις hands-free με καθαρή ποιότητα ήχου

Η συνομιλία γίνεται ελεύθερα με καθαρές κλήσεις hands-free, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται καν να βγάλετε έξω το κινητό σας.

Χωράει εύκολα στη ζωή σας

Ελαφριά και φορητά, τα ακουστικά WI-C100 έχουν εύκαμπτο στήριγμα λαιμού, για να μπαίνουν πιο εύκολα στην τσάντα σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Άνετο κράτημα

Το ισορροπημένο σχήμα γύρω από τον λαιμό διασφαλίζει σταθερή εφαρμογή, ενώ το περίβλημα ακολουθεί το περίγραμμα του αυτιού, για απόλυτη άνεση.

Εύκολη λειτουργία με κουμπιά

Τα ακουστικά WI-C100 έχουν εύκολο χειρισμό, με κουμπί για αναπαραγωγή και παύση, παράλειψη κομματιών και ρύθμιση έντασης, καθώς και για απάντηση σε κλήσεις. Τα κουμπιά έχουν σχεδιαστεί ξανά ώστε να είναι πιο εύχρηστα, με πιο διακριτό σχήμα για πιο εύκολο πάτημα.

Συμβατό με τη λειτουργία Voice Assistant

Με ένα πάτημα κουμπιού συνδέεστε με το Voice Assistant του smartphone και παίρνετε οδηγίες, παίζετε μουσική, επικοινωνείτε με τις επαφές σας και πολλά άλλα.

Βρείτε εύκολα τα ακουστικά, με Fast Pair

Με το Fast Pair, η σύζευξη των ακουστικών με συσκευές Android™ είναι εύκολη. Με ένα πάτημα, εμφανίζονται οι οδηγίες για εύκολη σύζευξη των ακουστικών WI-C100 με συσκευές Android™ μέσω Bluetooth®. Επίσης, βρίσκετε εύκολα τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας.

Συνδέστε εύκολα το PC σας με Swift Pair

Το Swift Pair κάνει εύκολη και γρήγορη τη σύζευξη των ακουστικών WI-C100 με υπολογιστή με Windows 11 και Windows 10, μέσω Bluetooth®. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 11 και Windows 10.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio. Με αυτά τα ακουστικά απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε ειδικά εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Χάρη στην εφαρμογή που ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας, τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των ακουστικών WI-C100 περιέχει κάτω από πέντε τοις εκατό πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές

Βολικά και εύχρηστα, τα ασύρματα ακουστικά in-ear WI-C100 συνδυάζουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση με υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενο ήχο. Για να μην έχετε έγνοιες, έχουν αδιάβροχη προστασία βαθμού IPX4 και είναι συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.
  • Διάρκεια μπαταρίας έως 25 ώρες

  • Το DSEE™ αποκαθιστά τις συχνότητες που χάνονται στη συμπίεση και προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας που πλησιάζει περισσότερο την αρχική εγγραφή

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

  • Splashproof και με προστασία από τον ιδρώτα κατηγορίας IPX4

  • Εύκολες κλήσεις hands-free και λειτουργία Voice Assistant

Μονάδα οδηγού
9 mm
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
NFC
Όχι
DSEE
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον