ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi

SRS-X88
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

whiteblack

Ενδεικτικά από

458,71 €

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο όρος "ήχος υψηλής ανάλυσης" αναφέρεται σε ένα σύνολο ψηφιακών διαδικασιών που επιτρέπουν την κωδικοποίηση και την αναπαραγωγή μουσικής με υψηλότερους ρυθμούς δειγματοληψίας από αυτούς που χρησιμοποιούνται στα CD.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ]
Σχεδιασμένο για εξαιρετικό ήχο

Δύο σούπερ τουίτερ, δύο ηχεία μεσαίων συχνοτήτων και ένα υπογούφερ συνεργάζονται και καθοδηγούνται από συνολικά πέντε ενισχυτές υψηλής ισχύος και κατασκευάζονται από κορυφαία υλικά, για πραγματικά εκπληκτική μουσική!

S-Master™ HX

Η τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master HX™, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον ήχο υψηλής ανάλυσης, μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων, για πλούσιο και "γεμάτο" ήχο.

Πλούσια μουσική

Η τεχνολογία DSEE HX™ αναβαθμίζει τη μουσική σας αγγίζοντας την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης, για να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε στούντιο ηχογράφησης ή σε συναυλία.

ClearAudio+

Η λειτουργία ClearAudio+ βελτιστοποιεί τον ήχο ώστε να ακούτε τη μουσική σας καθαρά και με βελτιωμένο διαχωρισμό.

Απολαύστε κάθε νότα

Ο ενισχυτής S-Master είναι 100% ψηφιακός, προσφέροντας περισσότερη ισχύ χωρίς παραμόρφωση, για βελτίωση της απόδοσης και μείωση του μεγέθους. Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX έχει βελτιωθεί για ήχο υψηλής ανάλυσης και μειώνει τα επίπεδα του θορύβου, προσφέροντας την ακρίβεια που απαιτείται στις υψηλές συχνότητες (πάνω από 40 kHz).

Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA) ώστε να πλησιάζουν στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης. Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο, σχεδόν στην ποιότητα της αρχικής εγγραφής.

LDAC: Ασύρματη ακρόαση υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να ακούτε ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για κάθε είδους μουσική.

Ήχος AirPlay
Ήχος AirPlay

Απολαύστε μουσική από συσκευές με δυνατότητα AirPlay.

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth®
NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth®

Απλώς πατήστε για να συνδέσετε τη συμβατή συσκευή σας μέσω NFC. Συνδεθείτε με Bluetooth® για ασύρματη μετάδοση ροής.

Σύνδεση Wi-Fi®
Σύνδεση DLNA

Ακούστε μουσική από τον οικιακό υπολογιστή σας ή από διακομιστή.

Ακούστε μουσική σε διαφορετικό δωμάτιο

Αφήστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι να σας ακολουθεί στο σπίτι με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center. Χρησιμοποιήστε το Sony | Music Center Link, για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε μουσική από διαφορετικές μουσικές υπηρεσίες, smartphone, υπολογιστή ή το δικό σας δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Media Object


Δείτε την εν δράσει

Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Εύκολος έλεγχος μετάδοσης ροής με τη νέα εφαρμογή Sony | Music Center

Με την εφαρμογή Sony | Music Center, ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Sony | Music Center σε επιλεγμένα smartphone, για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα, όλα μέσα από μία εφαρμογή.

Απίθανες συνδέσεις

Διασκεδάστε σε διαρκή σύνδεση με τη μουσική σας. Απολαύστε ασύρματη πρόσβαση με ένα άγγιγμα, συνδεθείτε με USB για αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης ή ανακαλύψτε ξανά παλιά αγαπημένα σας κομμάτια με βελτιωμένη ποιότητα μέσω αναλογικής σύνδεσης. 

Η μουσική σας, οι επιλογές σας

Περισσότερες επιλογές ακρόασης με την ευρεία υποστήριξη κωδικοποιητών

Σχεδιασμένο για να συνδυάζει κορυφαία ακρόαση και ψηφιακή άνεση, το SRS-X88 είναι συμβατό με πολλούς δημοφιλείς κωδικοποιητές, συμπιεσμένα ή μη συμπιεσμένα αρχεία, Mac® ή PC.

Σχεδίαση που μιλά από μόνη της

Σχεδίαση Definitive Outline

Σχεδιασμένο για να εντυπωσιάζει, το ηχείο SRS-X88 συνδυάζει στυλ και ποιότητα. Το τονισμένο περίγραμμα τονίζει τη σχεδίαση Definitive Outline, δημιουργώντας ένα κομψό σύστημα που εναρμονίζεται τέλεια με το χώρο σας.

Κομψό στυλ, κορυφαίος ήχος

Συνδυάζοντας κομψότητα και μινιμαλιστική σχεδίαση, το SRS-X88 αποδεικνύει ότι ο πανίσχυρος ήχος δεν είναι απαραίτητα προνόμιο των μεγάλων ηχείων.

Ιδανικό όπου κι αν το βάλετε

Στην κουζίνα, το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, η κομψή σχεδίαση του SRS-X88 χαρίζει στυλ σε κάθε χώρο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ενισχύστε εύκολα την ποιότητα της μουσικής σας με το SRS-X88, το μικρό ασύρματο ηχείο που σας προσφέρει την εμπειρία του ήχου υψηλής ανάλυσης. Απολαύστε τη μουσική βιβλιοθήκη σας είτε από το smartphone ή τον υπολογιστή σας είτε μέσω μιας μουσικής υπηρεσίας. Δύο σούπερ τουίτερ, δύο οδηγοί μεσαίων συχνοτήτων, ένα υπογούφερ και δύο παθητικοί πομποί εξασφαλίζουν πλούσιο ήχο που θα σας συνεπάρει.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας αγγίζοντας την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • 5 ηχεία (2 Magnetic Fluid), 5 ενισχυτές

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

Τύπος ηχείων
2.1 καν.
Μέγεθος ηχείων
Σούπερ τουίτερ (μπροστά): διάμετρος περίπου 20 mm x 2 / Οδηγός μεσαίων συχνοτήτων: διάμετρος περίπου 40 mm x 2 / Υπογούφερ: διάμετρος περίπου 69 mm x 1
Ισχύς εξόδου
90 W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Ethernet, USB A, USB B, Στερεοφωνική υποδοχή εισόδου mini
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz – 20.000 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Wi-Fi®
Ναι
AirPlay
Ναι
Chromecast built-in
Ναι
Spotify Connect
Ναι

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Τηλεχειριστήριο (RMT-CX9), Τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος AC, Μπαταρίες μεγέθους AAA για το τηλεχειριστήριο, Εξάρτημα αφαίρεσης του πλέγματος ηχείου, Οδηγός εκκίνησης Wi-Fi®, Οδηγίες χρήσης, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών