ΦΟΡΗΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH® ΚΑΙ Wi-Fi

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

SRS-X88

Ενδεικτικά από

458,71 €

Ήχος

Τύπος ηχείων
2.1 καν.
Μέγεθος ηχείων
Σούπερ τουίτερ (μπροστά): διάμετρος περίπου 20 mm x 2 / Οδηγός μεσαίων συχνοτήτων: διάμετρος περίπου 40 mm x 2 / Υπογούφερ: διάμετρος περίπου 69 mm x 1
Ισχύς εξόδου
90 W
Λειτουργίες ήχου
ClearAudio+, DSEE HX

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
35,9 x 11,1 x 10,3 cm
Βάρος
2,7 kg

Bluetooth®

Σύστημα επικοινωνίας
Προδιαγραφές BLUETOOTH® Έκδοση 3.0
Μέγιστη εμβέλεια επικοινωνίας
Απόσταση οπτικής επαφής περίπου 10 m
Συμβατά προφίλ
A2DP, AVRCP
Υποστηριζόμενη κωδικοποίηση
AAC, LDAC, SBC
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz – 20.000 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Εύρος συχνοτήτων
55 - 40.000 Hz

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Ethernet, USB A, USB B, Στερεοφωνική υποδοχή εισόδου mini

Γενικά χαρακτηριστικά

Τάση τροφοδοσίας
Εναλλασσόμενο ρεύμα
Κατανάλωση ρεύματος
Περίπου 45 W

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)
δεν διατίθεται
Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)
0,5 W
Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά
6,0 W (WiFi) / 6,0 W (όλα τα τερματικά και τα δίκτυα συνδεδεμένα*) *Οι ενσύρματες συνδέσεις απενεργοποιούν αυτόματα τις ασύρματες. * Η θύρα Wi-Fi λειτουργεί ως δρομολογητής και προωθεί δεδομένα ήχου σε άλλα προϊόντα ήχου της Sony.
Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε
Μετά από 15 λεπτά
Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά
Μετά από 15 λεπτά (WiFi)
Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων
Για να απενεργοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία, πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά "NETWORK" και "WPS" ενώ είναι ενεργοποιημένο το ηχείο. Κάντε το ίδιο για να ενεργοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία.

Ασύρματη σύνδεση

Wi-Fi®
Ναι
Ασύρματες δυνατότητες
Bluetooth®, Wi-Fi®, Λειτουργίες με ένα άγγιγμα (NFC)
NFC
Ναι
DLNA
Ναι
AirPlay
Ναι
Chromecast built-in
Ναι
Spotify Connect
Ναι

Επιλογές χρωμάτων

whiteblack

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Τηλεχειριστήριο (RMT-CX9)
  • Τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος AC
  • Μπαταρίες μεγέθους AAA για το τηλεχειριστήριο
  • Εξάρτημα αφαίρεσης του πλέγματος ηχείου
  • Οδηγός εκκίνησης Wi-Fi®
  • Οδηγίες χρήσης
  • Κάρτα εγγύησης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Από την πηγή στο ηχείο, η Sony συνδύασε μια σειρά από τεχνολογίες για την απόλυτη εμπειρία ήχου. Ο ψηφιακός ενισχυτής και τα ειδικευμένα τουίτερ αποδίδουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Στην περίπτωση των ΜP3, το λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής αποκαθιστώντας τις χαμένες λεπτομέρειες.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Σύστημα 2.1 καναλιών για πανίσχυρο ήχο

Απολαύστε δυνατό ήχο 90 W από ένα σύστημα ηχείων 2.1 καναλιών. Τα δύο ηχεία Magnetic Fluid μεσαίων συχνοτήτων αποδίδουν καθαρά φωνητικά και σύνθετες μελωδίες. Υποστηρίζονται από σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς για πεντακάθαρες ψηλές νότες και ευρύ ηχητικό πεδίο. Το πανίσχυρο γούφερ συνεργάζεται με τους παθητικούς πομπούς για καθηλωτικά μπάσα. Έτσι, μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας με καθαρό, δυνατό ήχο, ανεξάρτητα από την ένταση.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Απολαύστε πιο πλούσια μπάσα με υπογούφερ 69 mm και δύο παθητικούς πομπούς

Απολαύστε ισχυρά μπάσα από ένα ηχείο μικρού μεγέθους. Οι δύο παθητικοί πομποί σε συνδυασμό με ένα υπογούφερ 69 mm αντιδρούν στην κίνηση του αέρα που διέρχεται από το ηχείο και δημιουργούν τεχνητά κενό στο εσωτερικό του ηχείου. Αυτός ο χώρος επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας από τα ηχεία, προσφέροντας έτσι κορυφαίας ποιότητας ήχο από ακόμη μικρότερες μονάδες, ειδικά στις χαμηλές συχνότητες.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ηχεία 40 mm Magnetic Fluid: καθαρότερος, πιο δυνατός ήχος

Με την τεχνολογία ηχείων Magnetic Fluid 40 mm αντί για τους συμβατικούς αποσβεστήρες, ο θόρυβος και η παραμόρφωση μειώνονται σημαντικά προσφέροντας πιο καθαρό και δυνατό ήχο από ποτέ. Η τεχνολογία Magnetic Fluid, η οποία αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA, σας προσφέρει ηχεία με καλύτερη ποιότητα ήχου και μικρότερο μέγεθος, ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Σούπερ τουίτερ 20 mm

Το SRS-X88 διαθέτει δύο σούπερ τουίτερ 20 mm τύπου μαλακού θόλου, ώστε να αναπαράγει τις υψηλές συχνότητες καθαρά, χωρίς παραμόρφωση. Συμπληρώνουν τις υψηλές συχνότητες του ήχου υψηλής ανάλυσης, ανεξάρτητα από τη θέση του ηχείου.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX

Ο ενσωματωμένος ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX αναδεικνύει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Κι αυτό γιατί μειώνει τα επίπεδα θορύβου που υπάρχουν συνήθως στις υψηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε καθαρό, ευκρινή ήχο.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Η τεχνολογία DSEE HX αποκαθιστά τα αρχεία μουσικής

Ξεπεράστε την ποιότητα CD. Το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Το ClearAudio+™ εμπλουτίζει τη μουσική σας

Το Clear Audio+™ είναι μια μοναδική τεχνολογία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία σε θέματα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Sony που αναπτύχθηκε εδώ και πολλές γενιές τελειοποίησης ήχου. Προσφέρει πλούσια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ασύρματη μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής απόδοσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Μουσική παντού

Χάρη στη μετάδοση ροής ήχου μέσω Wi-Fi, μπορείτε να ακούτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο iTunes® μέσω συσκευών με υποστήριξη AirPlay και Chromecast built-in, αλλά και να ανοίγετε τα αρχεία μουσικής του υπολογιστή σας ή του οικιακού διακομιστή πολυμέσων με συμβατότητα DLNA.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Το AirPlay επιτρέπει τη σύνδεση σε προϊόντα Apple

Απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε όλους τους χώρους του σπιτιού: το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση LAN και συσκευές που υποστηρίζουν το AirPlay (όπως iPod touch, iPad ή iPhone). Επίσης, η λειτουργία ταυτόχρονης αναπαραγωγής του AirPlay επιτρέπει τη μετάδοση του ίδιου τραγουδιού σε όλα τα υποστηριζόμενα ηχεία, ώστε να πλημμυρίζει κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Απελευθερώστε τη μουσική σας με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια

Γεμίστε το σπίτι σας με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών, χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια. Λειτουργία ακρόασης σε πολλά δωμάτια, που περιλαμβάνει λειτουργίες όπως τη λειτουργία Party, με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια μουσική ταυτόχρονα με πολλά ηχεία, και τη λειτουργία Personal, με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε διαφορετική μουσική με πολλά ηχεία.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Με την εφαρμογή Sony | Music Center, το ηχείο SRS-X88 μπορεί να συνδέεται σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες μουσικής, όπως το Chromecast built-in for audio και το Spotify, και να αναπαράγει μουσική.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Συμβατές μορφές

Εκτός από τις μορφές MP3 και AAC, το SRS-X88 υποστηρίζει επίσης διάφορους τύπους αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης. Σε αυτά συγκαταλέγονται τα εξής: FLAC, WMA και L.PCM (WAV, AIFF).

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Εκπληκτική σύνδεση μέσω USB-A και USB-B

Συνδέστε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές στο ασύρματο ηχείο μέσω δύο τύπων θύρας USB. Η θύρα USB-A είναι ιδανική για τη σύνδεση και τη φόρτιση συσκευών αναπαραγωγής MP3, iPhone και iPad, καθώς και USB stick, για τη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ανάλυσης και αρχείων MP3. Η δεύτερη θύρα είναι USB-B για σύνδεση με υπολογιστή, για ψηφιακή αναπαραγωγή απευθείας από τη μουσική βιβλιοθήκη σας χωρίς απώλεια σήματος από τον υπολογιστή.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Αναλογική είσοδος ήχου και θύρα Ethernet

Συνδέστε διαφορετικές πηγές με το SRS-X88 και απολαύστε ήχο άριστης ποιότητας. Η μονάδα διαθέτει αναλογική είσοδο, που μετατρέπει το αναλογικό σήμα σε ψηφιακό με ποιότητα 96 kHz/24 bit, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες του ήχου. Επιπλέον, η θύρα Ethernet επιτρέπει τη δημιουργία ενός πιο σταθερού περιβάλλοντος δικτύου.

Σχεδίαση Definitive Outline

Αυτό το κομψό σχέδιο, με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές, ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Σχεδίαση Definitive Outline

Αυτό το κομψό σχέδιο, με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές, ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline.