Signature Series

Κάντε δώρο στον εαυτό σας κορυφαίο ήχο

Τα προϊόντα Signature Series είναι αποτέλεσμα μιας πολυετούς αναζήτησης για τον τέλειο ήχο και υπερβαίνουν τα όρια του ήχου υψηλής ανάλυσης, προσφέροντας ασυναγώνιστη εμπειρία ακρόασης.

Signature Series

One Signature Sound

Απογειώνουμε την εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης, από την απλή ακρόαση στην πλήρη αίσθηση και συναίσθηση.

Απογειώστε κάθε νότα με το One Signature Sound

Ξεκίνησε με τη μουσική επανάσταση που πυροδότησε η Sony με το εμβληματικό Walkman® της το 1979, το οποίο κατέπληξε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο και έδωσε φτερά στον τρόπο που απολαμβάνουμε τη μουσική, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Τα προϊόντα Signature Series εξελίσσουν αυτή την επανάσταση σε ένα νέο επίπεδο υψηλής πιστότητας ήχου και μετατρέπουν την εμπειρία ακρόασης σε εμπειρία αισθήσεων. Αποτέλεσμα εμπειρίας και επιμονής, η σειρά Signature Series συγκεντρώνει υψηλής ποιότητας αναλογικές και ψηφιακές τεχνολογίες και δίνει νέες διαστάσεις στη μουσική εμπειρία. Από τη μαγευτική ακουστική μιας μεγάλης ορχήστρας έως τη ζωντανή έκρηξη της μουσικής σε μια συναυλία, κάθε συναρπαστική λεπτομέρεια —ακόμα και το πάθος και η ενέργεια— αναπαράγεται όπως ακριβώς θα ήθελαν οι καλλιτέχνες.

 Οι μηχανικοί μας —εξίσου παθιασμένοι με τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς δημιουργούς— δημιούργησαν την κορυφαία εμπειρία ακρόασης με ακουστικά σε μια εξαιρετική σειρά τεσσάρων ποιοτικών προϊόντων. Χάρη στη δική τους υπογραφή και υπόσχεση, αποδίδεται το πάθος και η ενέργεια της αρχικής μουσικής. 

Συντονισμός και βελτιστοποίηση ακριβείας από κορυφαίους μηχανικούς ήχου

Στην προσπάθειά τους να αγγίξουν την απόλυτη τελειότητα, οι μηχανικοί μας συνεχώς αναζητούσαν την αναπαραγωγή ήχου με ασύγκριτη καθαρότητα μέσω εκατοντάδων δοκιμών. Κάθε διακύμανση του ήχου, από την εισαγωγή μιας μεγάλης συναυλίας και την αντήχηση του περιβάλλοντος, μέχρι τον ανεπαίσθητο ήχο που αφήνει πίσω της μια συναυλία όταν φτάνει στο τέλος της, αποτυπώνεται και αναπαράγεται πιστά. Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτόγνωρη ηχητική έκφραση, όπου σχεδόν αισθάνεστε τον παλμό και την ένταση της συναυλίας. Απολαμβάνετε εντυπωσιακά πιστή αναπαραγωγή ήχου, με καθαρότητα και εκφραστικότητα, καθώς διατηρούνται ακόμα και οι πιο λεπτές διακυμάνσεις και αποχρώσεις των μικροήχων και της δυναμικότητας μεγάλης κλίμακας. Από λάτρεις της μουσικής για λάτρεις της μουσικής —μια πρωτόγνωρη εμπειρία ήχου.

Πρωτοποριακός ήχος

Από τη δημιουργία του εμβληματικού Walkman® το 1979, έως την προώθηση του ήχου υψηλής ανάλυσης ως το νέο πρότυπο στην ποιότητα ήχου το 2013, η Sony διαθέτει μια μοναδική παράδοση στην επιδίωξη του καλύτερου δυνατού ήχου. Το Signature Series αποτελεί τη νέα καινοτομία μας στον τομέα του ήχου υψηλής ποιότητας.

Η επανάσταση στην ιδιωτική ακρόαση

Μια ιστορία πρωτοπορίας στα ακουστικά

Οι μηχανικοί μας συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα κορυφαία και διάσημα ακουστικά μας, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές σχεδίασης και τεχνολογία ήχου υψηλής ακρίβειας, που έχουν ως αποτέλεσμα πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης.

Media Object

Δείτε την ιστορία των ακουστικών

Η μουσική έρχεται ακόμα πιο κοντά

Η ιστορία των ενδώτιων ακουστικών

Η Sony καινοτόμησε κατασκευάζοντας τα πρώτα ενδώτια ακουστικά στον κόσμο, τα MDR-E252. Από τη στιγμή της δημιουργίας τους, η Sony αναζητά τρόπους να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης για τη μουσική εν κινήσει.

Media Object

Δείτε την ιστορία των ενδώτιων ακουστικών

Μεγιστοποίηση της ποιότητας ήχου

Μια ιστορία με ψηφιακό ήχο και ενίσχυση

Η ενίσχυση των ηχοσυστημάτων χωρίς παραμόρφωση είναι μια τέχνη ακριβείας και εμείς την τελειοποιούμε διαρκώς για περισσότερο από μισό αιώνα. Η κατασκευαστική υπεροχή, τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και η προηγμένη ακουστική συνεργάζονται και απογειώνουν την ποιότητα του ήχου.

Media Object

Δείτε την ιστορία του ψηφιακού ήχου/ενισχυτή

Η δημιουργία ενός θρύλου

Μια ιστορία με το Walkman®

Το Walkman® άλλαξε ριζικά τον τρόπο που μια ολόκληρη γενιά άκουγε μουσική. Ξαφνικά η στερεοφωνική μουσική έγινε φορητή, και μπορούσαμε να την ακούμε οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Έκτοτε ανανεώνουμε και βελτιώνουμε αυτό το εμβληματικό προϊόν μας.

Media Object

Δείτε την ιστορία του Walkman®

Καλαίσθητη κατασκευή, πανέμορφη σύνθεση
Κατασκευασμένο με μεράκι

Για τη δημιουργία των προϊόντων Signature Series χρησιμοποιήθηκαν μόνο οι πιο προηγμένες διαδικασίες και λύσεις, από την επιλογή των υλικών μέχρι τη συγκόλληση και τις μεθόδους κατασκευής, διασφαλίζοντας έτσι τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και κορυφαίου ήχου.