Αποτυπώστε τον καλύτερό σας φίλο

Τα πορτραίτα ζώων και η φωτογραφία άγριας ζωής ποτέ ξανά δεν θα είναι τα ίδια, χάρη στη μοναδική λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, της Sony.

Η εξέλιξη της αυτόματης εστίασης στα μάτια σε πραγματικό χρόνο, της Sony

Η αναγνωρισμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο, βάσει τεχνητής νοημοσύνης, της Sony έχει εξελιχθεί και πλέον προσφέρει αξιόπιστη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο για ανθρώπους αλλά και για ζώα.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο
AF στα μάτια ανθρώπων, σε πραγματικό χρόνο, της Sony

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο, της Sony είναι τέλεια για ανθρώπους, όπως παιδιά σε κίνηση ή πορτραίτα.

Τα κατοικίδιά σας σε όμορφα πορτρέτα

Εστιάζοντας στα μάτια του ζώου αντί για το περιβάλλον, η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει εύκολη λήψη υπέροχων πορτραίτων ζώων πατώντας το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση.

Αποτυπώστε τις εκφράσεις ακριβώς τη σωστή στιγμή

Ακόμα και με τα παιχνιδιάρικα κουταβάκια που δεν στέκονται στιγμή, μπορείτε να αποτυπώσετε τις φευγαλέες εκφράσεις τους, με την αυτοπεποίθηση της γρήγορης εστίασης ακριβείας.

Βγάλτε τα κατοικίδιά σας σε στιγμές χαλάρωσης

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, συνδυάζεται ιδανικά με τη λειτουργία αθόρυβου κλείστρου, για να μη διαταράσσεται η χαλαρή ατμόσφαιρα.

Σε ετοιμότητα για λήψη άγριας ζωής

Επωφεληθείτε από την αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, για να αξιοποιήσετε πλήρως τις τυχαίες συναντήσεις με εκπροσώπους της άγριας ζωής.

AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο τώρα και για ζώα
AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο τώρα και για ζώα

Η προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης θέματος με τεχνητή νοημοσύνη της αυτόματης εστίασης στα μάτια σε πραγματικό χρόνο της Sony διαθέτει νέο αλγόριθμο για ζώα εκτός από ανθρώπους. Έτσι, έχετε γρήγορο αυτόματο εντοπισμό ακριβείας και παρακολούθηση ματιών διάφορων ζώων.

Μετάβαση στη λειτουργία "Ζώο"

Η αναγνώριση θέματος για ζώα έχει ειδική ρύθμιση στο μενού. Απλώς επιλέξτε "Ζώο" από τη ρύθμιση μενού "Ανίχνευση θέματος". Μετά, ενεργοποιήστε την αναγνώριση ματιού για το θέμα σας απλώς πατώντας το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση ή πατώντας ένα προσαρμοσμένο κουμπί.

Μετάβαση στη λειτουργία "Ζώο"
Αξιόπιστη εστίαση και παρακολούθηση στα δύσκολα
Αξιόπιστη εστίαση και παρακολούθηση στα δύσκολα

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, είναι αξιόπιστη ακόμα και όταν υπάρχουν άλλα θέματα κοντά ή εν μέρει μπροστά από το θέμα, όπως το πλαίσιο ενός παραθύρου, τα χέρια ενός ατόμου, δέντρα, θάμνοι ή παρόμοια εμπόδια.

Φωτογραφίες κατοικίδιων από διαφορετικές οπτικές
Φωτογραφίες κατοικίδιων από διαφορετικές οπτικές

Χρησιμοποιώντας μια ανακλινόμενη οθόνη LCD μηχανής της σειράς α, μπορείτε να φωτογραφίζετε από διαφορετικές γωνίες ή από ψηλά ή χαμηλά. Η ευρεία περιοχή αυτόματης εστίασης και οι δυνατότητες εστίασης με αφή θα διευκολύνουν την εστίαση στο θέμα.

Αποτυπώστε τις φυσικές εκφράσεις προσώπου με αθόρυβη λήψη
Αποτυπώστε τις φυσικές εκφράσεις προσώπου με αθόρυβη λήψη

Η αθόρυβη λήψη, διαθέσιμη σε συμβατές μηχανές α, είναι ιδανική για φωτογραφία ζώων. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, διατηρεί την εστίαση, ενώ η απελευθέρωση του κλείστρου γίνεται αθόρυβα. Χρησιμοποιείται και μαζί με τη συνεχή λήψη.

Παρακολούθηση ζώων εν κινήσει
Αξιόπιστες λήψεις με ευρεία αυτόματη εστίαση

Μπορείτε να αποτυπώσετε με άψογη εστίαση ακόμα και τα αεικίνητα κουτάβια, χάρη στην ευρεία περιοχή αυτόματης εστίασης της φωτογραφικής μηχανής και στη λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο.

Πώς λειτουργεί
Ανακαλύψτε φωτογραφικές μηχανές με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια της Sony

Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς

Φωτογραφικές μηχανές μικρού μεγέθους

Ανακαλύψτε έναν κόσμο οπτικής έκφρασης