Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή που ψάχνατε

Όταν είσαστε έτοιμοι για περισσότερα, υπάρχει μια μηχανή που σας περιμένει. Μια μηχανή που μεταφέρεται εύκολα και φωτογραφίζει επαγγελματικά.

Η μηχανή που θα σας γίνει συνήθεια για καθημερινές προκλήσεις

Οι μηχανές χωρίς καθρέπτη της Sony ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες ενός smartphone. Ισχυρές σαν επαγγελματικές μηχανές, αλλά πιο μικρές και πιο εύχρηστες, μετατρέπουν τις καθημερινές λήψεις σας σε πανέμορφες ταινίες και φωτογραφίες που συνδυάζουν εικόνα και συναίσθημα.

Εκπληκτικές εικόνες παντού

Οι καθηλωτικές εικόνες δεν περιμένουν, και ειδικά σε δύσκολο φωτισμό. Μια μηχανή χωρίς καθρέπτη της Sony, με πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας και φωτεινούς φακούς, αξιοποιεί καλύτερα το φως. Η γρήγορη εστίαση και το μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κάνουν το δύσκολο όμορφο.

Ξεχάστε τις κακές λήψεις στο σκοτάδι

Το φλας του κινητού μπορεί να χαλάσει μια ατμοσφαιρική εικόνα. Θέλετε όμορφες λήψεις σε κάθε είδους φως. Η μηχανή χωρίς καθρέπτη της Sony έχει μεγάλο αισθητήρα εικόνας και έξυπνο επεξεργαστή εικόνας για ευκρινείς εικόνες με χαμηλό θόρυβο ακόμα και χωρίς φλας.

Εικόνες που εντυπωσιάζουν

Το μυαλό εστιάζει επιλεκτικά μόνο σε ό,τι χρειαζόμαστε. Χάρη στους μεγάλους αισθητήρες, μπορείτε να εφαρμόσετε τεχνική αποεστίασης φόντου (bokeh), παρουσιάζοντας ένα θέμα με τρόπο τόσο ελκυστικό που να μην μπορείς να το αγνοήσεις.

Ο κόσμος από διαφορετική γωνία

Χάρη στην ανακλινόμενη οθόνη, θα αποτυπώσετε τον κόσμο από διαφορετική οπτική. Χωρίς εικονοσκόπιο ή την οθόνη του smartphone, βλέπετε περισσότερα και αφήνετε λιγότερα στην τύχη. Θα ξέρετε από την αρχή ότι έχετε τραβήξει την τέλεια εικόνα.

Το μυστικό είναι στο μέγεθος του αισθητήρα

Ο αισθητήρας εικόνας είναι το μάτι μιας ψηφιακής μηχανής. Όσο μεγαλύτερος τόσο καλύτερη η εικόνα. Με 10 και άνω φορές μεγαλύτερο αισθητήρα από ένα smartphone, η εικόνα βελτιώνεται συνολικά. Περισσότερα pixel, πιο ευαίσθητη σε χαμηλό φως και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος. Για πιο ευκρινείς εικόνες, μεγεθύνσεις και εκτυπώσεις, κάθε φορά.
[1] Smartphone [2] Τύπος 1.0 [3] Φορμά APS-C [4] Φορμά πλήρους καρέ 35 mm

1. Φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέπτη της Sony (πλήρους καρέ 35 mm): Εξαιρετική λεπτομέρεια από έναν μεγάλο αισθητήρα / 2. Smartphone: Πολύ λιγότερη λεπτομέρεια

Μέγεθος αισθητήρα και απόδοση σε χαμηλό φωτισμό

Τα πλεονεκτήματα του πολύ μεγαλύτερου αισθητήρα μιας μηχανής Sony χωρίς καθρέπτη είναι εμφανή. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας παράγει λιγότερο θόρυβο, περισσότερη λεπτομέρεια και πιο όμορφη εικόνα, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αποεστίαση φόντου (bokeh) (επιλεκτική εστίαση)

Σε αντίθεση με τα smartphone, ο μεγαλύτερος αισθητήρας των φωτογραφικών μηχανών χωρίς καθρέπτη της Sony προσφέρει ρηχό βάθος πεδίου ή αποεστίαση φόντου (bokeh), για επιλεκτική εστίαση στο θέμα. Ένα εντυπωσιακό εφέ που προσθέτει βάθος και εκφραστική δύναμη, ειδικά στα κοντινά, για επαγγελματικά αποτελέσματα.

Εικόνα για τη Μηχανή χωρίς καθρέπτη Sony (πλήρους καρέ 35 mm)
Μηχανή χωρίς καθρέπτη Sony (πλήρους καρέ 35 mm)

Δείτε πόσο περισσότερο ελκύεται το μάτι στο ευκρινώς εστιασμένο τμήμα της εικόνας, όταν αυτό περιβάλλεται από αποεστιασμένο φόντο.

Εικόνα για το Smartphone
Smartphone

Οι φωτογραφίες χωρίς αποεστίαση φόντου (bokeh) μπορεί απλώς να φαίνονται συνηθισμένες, υπερβολικά μηχανικές και λιγότερο ενδιαφέρουσες, γιατί δεν αποτυπώνουν τη συναισθηματική σφραγίδα του φωτογράφου. 

Γρήγορη εστίαση που κλειδώνει στο θέμα σας

Κατοικίδια, παιδιά και οχήματα δεν μένουν ακίνητα. Οι μηχανές χωρίς καθρέπτη της Sony κλειδώνουν στα κινούμενα θέματα με πολλά σημεία εστίασης και μετά παρακολουθούν την κίνηση, παραμένοντας σε ετοιμότητα για να τραβήξετε τη στιγμή που θέλετε.

Εστίαση υψηλής ταχύτητας
Εστίαση υψηλής ταχύτητας

Η εστίαση υψηλής ταχύτητας προσφέρει ένα βασικό πλεονέκτημα. Κλειδώνει αμέσως στο κινούμενο θέμα και αναμένει την κατεύθυνσή του, για εύκολη διατήρηση της εστίασης και ετοιμότητα λήψης.

Παρακολούθηση ακριβείας σε σχεδόν ολόκληρο το καρέ

Σε αντίθεση με τις τυπικές DSLR, τα σημεία εστίασης στις μηχανές χωρίς καθρέπτη της Sony καλύπτουν όλο σχεδόν το καρέ, για να βρίσκετε το θέμα γρήγορα (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) και με ακρίβεια (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης).

Μοναδική εστίαση με προτεραιότητα στα μάτια
Μοναδική εστίαση με προτεραιότητα στα μάτια

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια δημιουργεί απαράμιλλα πορτραίτα, εστιάζοντας με ακρίβεια στα μάτια του θέματος. Για εκπληκτικές γαμήλιες φωτογραφίες και όχι μόνο, δεν υπάρχει πιο ισχυρό εργαλείο εστίασης.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα

Η φωτογραφία ζώων αλλάζει για πάντα, χάρη στην αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο. Η φωτογραφική μηχανή εστιάζει και παρακολουθεί τα μάτια των ζώων, για όμορφα πορτραίτα κατοικίδιων και λήψεις άγριας ζωής.

Γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση

Συχνά, κοινοποιείτε φωτογραφίες διαδικτυακά με το smartphone και δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε. Χάρη στην κοινή χρήση με ένα άγγιγμα των μηχανών χωρίς καθρέπτη της Sony, έχετε εύκολη λήψη, μεταφορά στη συσκευή σας και κοινή χρήση με φίλους.

Imaging Edge Mobile
Imaging Edge για smartphone: απομακρυσμένη λήψη, έλεγχος, οργάνωση και κοινοποίηση

Με τη δωρεάν εφαρμογή Imaging Edge Mobile μεταφέρετε εικόνες στο smartphone με ασύρματη σύζευξη NFC και ταχύτητα Wi-Fi ή τραβάτε από μακριά χρησιμοποιώντας την έξυπνη συσκευή σας για προεπισκόπηση και ενεργοποίηση του κλείστρου. 

Πάει παντού και φωτογραφίζει παντού με ευκολία

Μια μηχανή χωρίς καθρέπτη της Sony είναι μικρή και εύχρηστη, και γρήγορα θα γίνει η μηχανή που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία, την ανακλινόμενη οθόνη και τη δυνατότητα εξατομίκευσης, αποτελούν μια εύκολη επιλογή αναβάθμισης για κάθε λάτρη της φωτογραφίας.

Εικόνα για το Μικρή αλλά με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες
Μικρή αλλά με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες

Οι φωτογραφικές μηχανές χωρίς καθρέπτη της Sony προσφέρουν κορυφαία ευχρηστία σε ένα μικρό και ελαφρύ σώμα.

Εικόνα για το Εξωτερικό τροφοδοτικό USB
Εξωτερικό τροφοδοτικό USB

Εάν εξαντληθεί η μπαταρία σας, η μηχανή προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης με φορητούς φορτιστές USB κοινής χρήσης.

Εικόνα για τη Λήψη κρατώντας τη μηχανή σε διάφορες θέσεις
Λήψη κρατώντας τη μηχανή σε διάφορες θέσεις

Πολλές από τις φωτογραφικές μηχανές Sony διαθέτουν εξαιρετικά ευέλικτη ανακλινόμενη οθόνη LCD, για άνετη λήψη εικόνων με τη μηχανή κρατημένη κοντά στο έδαφος ή ψηλά, πάνω από το κεφάλι, σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Η ιδανική μηχανή χωρίς καθρέπτη Sony

Με τόσο πολλά μοντέλα, δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε κατά την επιλογή της φωτογραφικής μηχανής που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μια φωτογραφική μηχανή καθημερινής χρήσης

Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι εκείνη που έχετε μαζί σας. Μία από αυτές τις τρεις ευέλικτες και υψηλής ποιότητας φωτογραφικές μηχανές μικρού μεγέθους μπορεί να γίνει η καλύτερη παρέα στις εξορμήσεις σας.

Μέγιστη ευχρηστία σε μικρές διαστάσεις

Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές μικρού μεγέθους ξεπερνούν σε επιδόσεις τις μηχανές DSLR πλήρους καρέ, ενώ έχουν το μισό τους βάρος, και προσφέρουν εξαιρετική λεπτομέρεια, ευαισθησία και ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, η λειτουργία αθόρυβης λήψης δεν ενοχλεί τα μωρά, την άγρια ζωή ή το διπλανό τραπέζι σε ένα εστιατόριο.