Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1060: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1060: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1060: φωτογραφίες
Μουσική όπως θα την ήθελε ο καλλιτέχνης

Απολαύστε τις πιο λεπτές αποχρώσεις ήχου ποιότητας στούντιο με υψηλή ανάλυση μέσω Wi-Fi®. Από το σήμα μέχρι το ηχείο οι νότες αποδίδονται με πάθος. Προηγμένες τεχνολογίες, όπως η ψηφιακή αναβάθμιση σήματος, εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας

Δέκτης AV Home Cinema 7,2 καναλιών

Αναβαθμίστε την οικιακή ψυχαγωγία σε συναρπαστικά νέα επίπεδα με τον δέκτη STR-DN1060. Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία προβολής με μια απλή σύνδεση, με υποστήριξη HDCP 2.2 και MHL 3.0 για την προβολή περιεχομένου από εκπομπές 4K, καθώς και από συνδέσεις smartphone. Υπάρχει επίσης αναβάθμιση σε 4K για πηγές HD και, με την τεχνολογία ήχου υψηλής ανάλυσης, μπορείτε να φέρετε την εμπειρία της ζωντανής μουσικής στο σαλόνι σας.

Έξοδος ήχου

Βυθιστείτε σε ήχο που γεμίζει το χώρο με 7 κανάλια Surround και 2 υπογούφερ και απολαύστε ισχύ εξόδου 165 W RMS ανά κανάλι.

Βελτιωμένη απόδοση βίντεο

Η αναβάθμιση και υποστήριξη βίντεο 4K προσφέρει λεπτομερή ποιότητα εικόνας, ενώ οι 6 είσοδοι και οι 2 έξοδοι HDMI επιτρέπουν τη σύνδεση εξοπλισμού βίντεο και ήχου.

Ενσύρματη και ασύρματη συνδεσιμότητα

Μεταδώστε μουσική και βίντεο ασύρματα μέσω NFC με ένα άγγιγμα, Bluetooth® και Wi-Fi® - ή συνδέστε μια συσκευή USB για την αναπαραγωγή μουσικής.

Βυθιστείτε σε μια νέα πραγματικότητα με την ανάλυση 4K

Ο δέκτης STR-DN1060, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με HDCP 2.2 για υπηρεσίες μετάδοσης ροής 4K και με MHL 3.0 για προβολή περιεχομένου βίντεο 4K στο smartphone σας μέσω τηλεόρασης, σάς βοηθά να αναβαθμίσετε την οικιακή σας ψυχαγωγία σε 4K.

Εντυπωσιακές, ρεαλιστικές λεπτομέρειες με 4K Ultra HD

Ο δέκτης STR-DN1060 υποστηρίζει βίντεο 4K Ultra HD για τέσσερις φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από το Full HD. Κατά τη σύνδεση σε τηλεόραση 4K, η προηγμένη επεξεργασία βίντεο αναβαθμίζει τα βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης σε ποιότητα 4K Ultra HD.

HDCP 2.2

Για ταινίες ή μουσική, με το HDCP 2.2 είστε έτοιμοι για την επόμενη γενιά κορυφαίου περιεχομένου 4K, με υποστήριξη για προηγμένη προστασία πνευματικών δικαιωμάτων.

MHL 3.0

Συνδέστε το Xperia™ ή άλλα προηγμένα smartphone απευθείας στην πρόσοψη και προβάλετε την οθόνη σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση με υποστήριξη ανάλυσης 4K, για φωτογραφίες και βίντεο. Και κάτι ακόμη: φορτίζει και το τηλέφωνό σας!

7,2 κανάλια για καθηλωτικό ήχο Surround

Ο δέκτης AV 7,2 καναλιών προσφέρει πραγματικά δυναμικό ήχο Surround, ενώ το σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) βελτιστοποιεί την απόδοση του ήχου, για να απολαμβάνετε σωστά ισορροπημένο ήχο.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ]
Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης μετατρέπει το αναλογικό σήμα σε ψηφιακό με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια από ό,τι τα CD. Χάρη στον υψηλότερο ρυθμό δειγματοληψίας από 24bit/96Hz, ο ήχος υψηλής ανάλυσης καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψHX (DSEE HX) αναβαθμίζει το σήμα των συμπιεσμένων ψηφιακών αρχείων μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά μουσικά αρχεία σας με πλούσιο ήχο.

Απολαύστε δίσκους Blu-ray Disc™ με μουσική επένδυση HD

Οι δίσκοι Blu-ray Disc™ έχουν δεκαπλάσια χωρητικότητα από τα DVD και έτσι μπορούν να περιέχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες ήχου. Χάρη στους ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές ήχου Dolby® True HD και Master DTS®-HD, μπορείτε να απολαμβάνετε την πανίσχυρη και καθηλωτική μουσική επένδυση HD των πιο πρόσφατων δίσκων Blu-ray Disc™.

Βελτιωμένος κινηματογραφικός ήχος

Απολαύστε πλούσιο, πολυκάναλο ήχο με το φορμά Dolby® True HD που έχει σχεδιαστεί να παρέχει ήχο με μηδενικές απώλειες σε μουσική και ήχο.

Ακούστε τη δράση γύρω σας

Ο ήχος Master DTS®-HD προσφέρει εκτεταμένο κινηματογραφικό ήχο Surround, αναπαράγοντας ήχο χωρίς απώλειες για ποιότητα αντίστοιχη με το στούντιο ηχογράφησης.

Απόλυτη συνδεσιμότητα.

Δημιουργήστε ένα πραγματικά δυναμικό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας με 6 εισόδους και 2 εξόδους HDMI, μια μπροστινή θύρα USB, οπτικές ψηφιακές και αναλογικές AV συνδέσεις. Έτσι, μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Disc™, το smartphone σας και πολλά περισσότερα, γρήγορα και εύκολα.

6 είσοδοι και 2 έξοδοι HDMI

Χάρη στις 6 εισόδους και τις 2 εξόδους HDMI, στις οποίες περιλαμβάνεται 1 ειδική έξοδος HDMI για δεύτερη ζώνη, ο δέκτης προσφέρει άφθονο χώρο για τον εξοπλισμό σας, με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης.

Αναπαραγωγή DSD μέσω USB

Η μπροστινή θύρα USB υποστηρίζει ήχο DSD και υψηλό ρυθμό ροής δεδομένων 24bit/192kHz, επιτρέποντας τη σύνδεση συσκευής USB και την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης.

Ακρόαση σε όλα τα δωμάτια

Χάρη στη δυνατότητα ακρόασης σε τρεις ζώνες, μπορείτε να συνδέσετε τρία σετ ηχείων στο STR-DN1060 και να ακούτε την ίδια έξοδο ήχου σε τρία δωμάτια. Ο δέκτης διαθέτει επίσης δυνατότητα ελέγχου της εισόδου από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα, ώστε να επιλέξετε το σήμα που διοχετεύεται σε κάθε ζώνη ακρόασης.

Κορυφαία κατασκευή. Ανώτερη ποιότητα ήχου.

Ο δέκτης home cinema STR-DN1060 χρησιμοποιεί εξαρτήματα και σχεδιασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα –στα οποία περιλαμβάνονται κρυσταλλικοί ταλαντωτές υψηλής ακρίβειας και περίβλημα με ενισχυμένο πλαίσιο και δοκό– για κορυφαία απόδοση ήχου και εικόνας.

Νέο ολοκληρωμένο κύκλωμα έντασης προενίσχυσης

Το ολοκληρωμένο κύκλωμα προενίσχυσης ξεπερνά τα συνηθισμένα αυτής της κατηγορίας. Διαθέτει ένα ανεξάρτητο κύκλωμα για αποφυγή παρεμβολών, με αποτέλεσμα πιο καθαρό ήχο με μικρότερη παραμόρφωση.

Ενισχυτής ισχύος

Η πλακέτα κυκλώματος από γυαλί και εποξειδική ρητίνη βελτιώνει τη σταθερότητα της κατασκευής και προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση από τον ενισχυτή υψηλής ισχύος.

Κρυσταλλικός ταλαντωτής υψηλής ακρίβειας

Οι αεροστεγώς τοποθετημένοι ταλαντωτές ενισχύουν τα σήματα ήχου από μια πηγή HDMI, μειώνοντας τους εξωτερικούς κραδασμούς, για την αναπαραγωγή πεντακάθαρου ήχου.

Κύκλωμα εξάλειψης θορύβου

Ο συνδυασμός των προσεκτικά ρυθμισμένων αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων μειώνει το θόρυβο και εξασφαλίζει επεξεργασία ήχου υψηλής ακρίβειας σε πραγματικό χρόνο.

Τοπική αναλογική τροφοδοσία ρεύματος

Κάθε ψηφιακή συσκευή διαθέτει το δικό της αναλογικό ρυθμιστή τάσης, ώστε ο θόρυβος υψηλής συχνότητας να μην παραμορφώνει το αναλογικό σήμα.

Εξαρτήματα πεντακάθαρου ηχητικού βαθμού

Οι αντιστάσεις και ο πυκνωτής φραγμού πεντακάθαρου ηχητικού βαθμού είναι λιγότερο επιρρεπείς σε παρεμβολές, για κορυφαία απεικόνιση ήχου.

Σχεδίαση περιβλήματος

Ο σχεδιασμός του περιβλήματος με ενισχυμένο πλαίσιο και δοκό μειώνει την πίεση ήχου από τα εξωτερικά ηχεία, για πιο εστιασμένο και ισχυρό ήχο.

Μετασχηματιστής μεγάλης χωρητικότητας

Το βερνίκωμα εν κενώ, σε συνδυασμό με ένα χάλκινο δακτύλιο και ένα χαλύβδινο ιμάντα προστασίας από βόμβο, εμποδίζει τη διαρροή θορύβου και συμβάλλει στα πλούσια, λεπτομερή μπάσα.

Σχεδιασμός απαγωγής θερμότητας

Τα πτερύγια νέας σχεδίασης μεγιστοποιούν την εισαγωγή αέρα, βοηθώντας το κύκλωμα του ενισχυτή να αντέχει την ανεπιθύμητη πίεση του ήχου και να διατηρεί τη θερμοκρασία χαμηλή.

Πλακέτα ψηφιακού κυκλώματος

Το μεταλλικό πλαίσιο θωρακίζει την πλακέτα κυκλώματος από την πίεση ήχου από τα ηχεία και δεν αφήνει τον ψηφιακό θόρυβο να εισέλθει στα αναλογικά κυκλώματα, για πιο καθαρό ήχο.

Συγκολλήσεις ES δεύτερης γενιάς

Το φιλικό προς το περιβάλλον συγκολλητικό κράμα, το οποίο βασίζεται σε κασσίτερο υψηλής καθαρότητας, προσφέρει ήχο υψηλής απόκρισης και ομαλότητας.

Τελειοποιήστε κάθε νότα

Προσομοίωση της ακουστικής διάσημων συναυλιακών χώρων υψηλής απόδοσης

Οι τεχνολογίες ηχητικού πεδίου σας επιτρέπουν να απολαύσετε ήχο που μιμείται την ακουστική του Cary Grant Theatre ή άλλων διάσημων συναυλιακών χώρων όπως η Αίθουσα Φιλαρμονικής του Βερολίνου, η Αίθουσα Συναυλιών του Άμστερνταμ και η Αίθουσα Musikverein της Βιέννης.

Ασύρματη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για κάθε είδους μουσική.

Ακούστε μουσική σε διαφορετικό δωμάτιο

Αφήστε το ίδιο φοβερό τραγούδι να σας ακολουθεί στο σπίτι με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής SongPal (έκδοση 3.0). Χρησιμοποιήστε το SongPal Link για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε μουσική από διαφορετικές μουσικές υπηρεσίες, smartphone, υπολογιστή ή το δικό σας δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Εύκολος έλεγχος μετάδοσης ροής με τη νέα εφαρμογή SongPal

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε την εφαρμογή SongPal σε επιλεγμένα smartphone για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Αγγίξτε, συνδέστε και ακούστε

Απολαύστε απλή ασύρματη ακρόαση και κατοπτρισμό οθόνης smartphone με NFC με ένα άγγιγμα. Ακουμπήστε ένα συμβατό smartphone στο δέκτη για ήχο Bluetooth® ή κατοπτρισμό οθόνης Miracast.

Ήχος AirPlay
Ήχος AirPlay

Απολαύστε μουσική από συσκευές με δυνατότητα AirPlay.

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth®
NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth®

Απλώς πατήστε για να συνδέσετε τη συμβατή συσκευή σας μέσω NFC. Συνδεθείτε με Bluetooth® για ασύρματη μετάδοση ροής.

Σύνδεση Wi-Fi®
Σύνδεση Wi-Fi®

Ακούστε μουσική από τον οικιακό υπολογιστή σας ή από διακομιστή.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αναβαθμίστε την οικιακή ψυχαγωγία σε συναρπαστικά νέα επίπεδα με το δέκτη STR-DN1060. Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία προβολής με μια απλή σύνδεση, με υποστήριξη HDCP 2.2 και MHL 3.0 για την προβολή περιεχομένου από εκπομπές 4K, καθώς και από smartphone. Διατίθεται επίσης αναβάθμιση σε 4K για πηγές HD, καθώς και ήχος υψηλής ανάλυσης.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Wi-Fi, AirPlay και Chromecast built-in για ροή μουσικής

  • Μετάδοση και χειρισμός κατευθείαν από το smartphone με το SongPal

Αριθμός ενισχυτών Κανάλια
7 ch
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Είσοδος/έξοδος βίντεο HDMI (6/2), HDCP2.2 στο πίσω μέρος (1), Είσοδος βίντεο συνιστωσών (1), Είσοδος σύνθετου σήματος βίντεο 2, Έξοδος σύνθετου σήματος οθόνης (1), Είσοδος ήχου (2), Ομοαξονική είσοδος ήχου (1), Αναλογική είσοδος ήχου (4), Έξοδος ακουστικών, Προ-έξοδος υπογούφερ (2), USB (1 μπροστά/1 πίσω), Θύρα Ethernet, Θύρα MHL μπροστά/πίσω (1/1)
Βάρος (kg)
10,3 Kg
Chromecast built-in
ΝΑΙ
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών