Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

SEL24105G

Ενδεικτικά από

1.400,90 €

Προδιαγραφές φακού

Βάση
Sony E-mount
Φορμά
Πλήρες καρέ 35 mm
Εστιακή απόσταση (mm)
24-105
Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)
36-157,5
Ομάδες/στοιχεία φακού
14-17
Γωνία θέασης (35mm)
84°-23°
Γωνία θέασης (APS-C)
61°-15°
Μέγιστο διάφραγμα (F)
4
Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)
22
Λεπίδες διαφράγματος
9
Κυκλικό διάφραγμα
Ναι
Ελάχιστη απόσταση εστίασης
0,38 m (1,25 ft)
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,31
Διάμετρος φίλτρου (mm)
77
Σταθεροποίηση εικόνας (Steadyshot)
Optical SteadyShot
Σύστημα ζουμ
Μη αυτόματη
Γωνία θέασης (APS-C)
-
Συμβατότητα τηλεμετατροπέα (x2.0)
-
Τύπος καλύμματος
Πεταλοειδές σκίαστρο, τύπου μπαγιονέτ

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
83,4 x 113,3 mm (3-3/8 x 4-1/2 ίντσες)
Βάρος
663 g (23,4 oz.)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH152
  • Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F77S
  • Κάλυμμα φακού πίσω: ALC-R1EM
  • Θήκη
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Ζουμ μεσαίου τηλεφακού μεγάλου εύρους

Το μεγάλο εύρος ζουμ 24-105 mm με σταθερό F4 χειρίζεται με ευκολία θέματα, όπως πορτραίτα, στιγμιότυπα, τοπία, αρχιτεκτονική και άλλα. Ένας μόνο φακός καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες λήψης και ελαχιστοποιεί την ανάγκη μεταφοράς επιπλέον εξοπλισμού.

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Εντυπωσιακές εικόνες σε οποιαδήποτε εστιακή απόσταση

Τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, δύο από τα οποία είναι τύπου υψηλής ακρίβειας ΑΑ (προηγμένα ασφαιρικά), ενσωματώνονται στην εξελιγμένη οπτική σχεδίαση, αποτρέποντας αποτελεσματικά την παραμόρφωση, ενώ διατηρείται σταθερή η υψηλή ανάλυση σε όλο το κάδρο και η ποιότητα εικόνας σε όλο το εύρος ζουμ του φακού.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Το γυαλί τύπου ED ενισχύει την ανάλυση και το χρώμα

Τρία γυάλινα στοιχεία τύπου ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) στρατηγικά τοποθετημένα στο οπτικό μονοπάτι του φακού βελτιώνουν περαιτέρω την ανάλυση, μειώνοντας τη χρωματική απόκλιση. Η εικόνα διατηρεί σε όλη τη επιφάνειά της, μέχρι και τις άκρες, την εξαιρετική ευκρίνεια και την αναπαραγωγή φυσικού χρώματος.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Ευκρίνεια και αντίθεση σε όλες τις συνθήκες φωτός

Η γνήσια αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων της Sony μειώνει τις αντανακλάσεις που μπορούν να προκαλέσουν αναλαμπές και εμφάνιση ειδώλων σε συνθήκες με οπίσθιο φωτισμό και άλλες δύσκολες συνθήκες φωτισμού, για σταθερά υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια. Η καταστολή των αντανακλάσεων σε ευρύ φάσμα των γωνιών πρόσπτωσης του φωτός εξασφαλίζει καλύτερη πλαισίωση του θέματος και ευελιξία σύνθεσης. (1. Αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2. Γυαλί / 3. Μεταδιδόμενο φως)

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Πανέμορφος συνδυασμός ευκρίνειας και αποεστίασης φόντου (bokeh)

Μαζί με τη σχεδίαση του κυκλικού διαφράγματος, ο έλεγχος ακριβείας του σχήματος της σφαιρικής απόκλισης συνεισφέρει στην εντυπωσιακή ισορροπία ανάμεσα στην ευκρίνεια και την απολαυστική αποεστίαση φόντου (bokeh), που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επωνυμίας G Lens. Η ικανότητα συνδυασμού υψηλής ανάλυσης και ομαλής αποεστίασης φόντου (bokeh) στη δημιουργική απεικόνιση προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Ολοκληρωμένη λύση φακού για ευέλικτες λήψεις εν κινήσει

Εξαιρετική οπτική απόδοση και υψηλός λόγος ζουμ σε μικρό μέγεθος με βάρος μόνο 663 γραμ. (23,4 oz.). Η μικρή, ελαφριά σχεδίαση εφαρμόζεται και στο σώμα των E-mount για ένα σύστημα απαράμιλλης φορητότητας και ευχρηστίας. Μοναδικός φακός υψηλής απόδοσης, με δυνατότητες λήψης μεγάλου εύρους θεμάτων και συνθηκών. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,38 μέτρων και η ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας ενισχύουν τη συνολική ευελιξία.

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Το σταθερό F4 και η γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας είναι κατάλληλα τόσο για στατικές εικόνες όσο και για ταινίες

Το σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4 σε όλο το εύρος ζουμ διατηρεί τη φωτεινότητα ακόμα και όταν αλλάζει η εστιακή απόσταση. Το σύστημα οδήγησης AF Direct Drive SSM (DDSSM) της Sony προσφέρει γρήγορη, αθόρυβη εστίαση ακριβείας, ενώ η οπτική σχεδίαση ελαχιστοποιεί τον χρόνο αλλαγής εστίασης. Η FE 24-105mm F4 G OSS ενδείκνυται για φωτογραφίες και για ταινίες.

Μάθετε περισσότερα

Εμπρός στοιχείο με επίστρωση φθορίου

Το εμπρός στοιχείο φακού διαθέτει επίστρωση φθορίου που βοηθάει στην απομάκρυνση των ρύπων και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, και καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό τους, σε περίπτωση που παραμείνουν στην επιφάνεια του φακού.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Απόλυτη αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες

Η συνολική σχεδίαση του φακού είναι ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία για επιπλέον προστασία και αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα. Φωτογραφίστε με σιγουριά στο ψιλόβροχο ή με αέρα.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: εικόνα

Ομαλή, ευέλικτη λειτουργία

Κουμπί διατήρησης της εστίασης, δακτύλιος μη αυτόματης εστίασης, διακόπτης AF/MF και άλλα στοιχεία ελέγχου για ευέλικτο χειρισμό. Το κουμπί διατήρησης της εστίασης μπορεί να προσαρμοστεί από το μενού του σώματος, επιτρέποντας την ανάθεση διάφορων λειτουργιών στο κουμπί, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Μάθετε περισσότερα