Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: φωτογραφίες
Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: φωτογραφίες
Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: φωτογραφίες
Φακός FE 24 - 105 mm F4 G OSS: φωτογραφίες
Ελαφρύ, ολοκληρωμένο ζουμ σε μικρές διαστάσεις

Από τα 24 mm έως τα 105 mm και διάφραγμα F4 σε όλο το ζουμ, αυτός ο υψηλής απόδοσης G Lens προσφέρει εικόνες σταθερά υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εκπληκτική οπτική απόδοση και μικρή, ελαφριά σχεδίαση για φορητότητα και ευελιξία κατάλληλες για το σύστημα E-mount. Εξαιρετικός φακός ζουμ με πολλές δυνατότητες και γρήγορη, αξιόπιστη αυτόματη εστίαση ακριβείας.

Συλλογή φωτογραφιών
FE 24-105mm F4 G OSS
Εξαιρετική απεικόνιση σε όλο το κάδρο και το εύρος ζουμ
Εξαιρετική απεικόνιση σε όλο το κάδρο και το εύρος ζουμ

Τα προηγμένα οπτικά επιτυγχάνουν σταθερή υψηλή ανάλυση σε όλο το κάδρο και το εύρος ζούμ. Τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία μειώνουν την απόκλιση, ενώ τα γυάλινα στοιχεία ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) ελαχιστοποιούν τη χρωματική απόκλιση. Το κυκλικό διάφραγμα και ο έλεγχος της σφαιρικής απόκλισης ενισχύουν τη δημιουργική έκφραση με όμορφη, ομαλή αποεστίαση φόντου (bokeh) και φυσικές αποχρώσεις για εντυπωσιακή ευκρίνεια και καθαρότητα εστίασης.

Ολοκληρωμένη λύση φακού για ευέλικτες λήψεις εν κινήσει
Ολοκληρωμένη λύση φακού για ευέλικτες λήψεις εν κινήσει

Εξαιρετική οπτική απόδοση και υψηλός λόγος ζουμ σε μικρό μέγεθος με βάρος μόνο 663 γραμ. (23,4 oz.). Η μικρή, ελαφριά σχεδίαση εφαρμόζεται και στο σώμα των E-mount για ένα σύστημα απαράμιλλης φορητότητας και ευχρηστίας. Μοναδικός φακός υψηλής απόδοσης, με δυνατότητες λήψης μεγάλου εύρους θεμάτων και συνθηκών. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,38 μέτρων και η ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας ενισχύουν τη συνολική ευελιξία.

Σταθερό F4 και γρήγορη, αθόρυβη AF ακριβείας για κάθε λήψη
Σταθερό F4 και γρήγορη, αθόρυβη AF ακριβείας για κάθε λήψη

Το σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4 σε όλο το εύρος ζουμ διατηρεί τη φωτεινότητα ακόμα και όταν αλλάζει η εστιακή απόσταση. Το σύστημα οδήγησης AF Direct Drive SSM (DDSSM) της Sony προσφέρει γρήγορη, αθόρυβη εστίαση ακριβείας, ενώ η οπτική σχεδίαση ελαχιστοποιεί τον χρόνο αλλαγής εστίασης. Η FE 24-105mm F4 G OSS ενδείκνυται για φωτογραφίες και για ταινίες.

Επαγγελματική λειτουργικότητα και αξιοπιστία
Επαγγελματική αξιοπιστία και λειτουργικότητα

Η επικάλυψη φθορίου στο μπροστινό στοιχείο αποτρέπει την επικόλληση ρύπων, όπως τα έλαια, η βρωμιά και το νερό στην πρόσοψη του φακού, και διευκολύνει το καθάρισμα της επιφάνειας. Η σχεδίαση κατά της σκόνης και της υγρασίας και το προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης συνεισφέρουν περαιτέρω στην επαγγελματική λειτουργία και αξιοπιστία.

Απεικόνιση διαμόρφωσης φακού
Διαμόρφωση φακού

Η άψογη σχεδίαση των φακών Sony G εξισορροπεί την υψηλή ανάλυση και την υπέροχη αποεστίαση φόντου με χάρη που αναδεικνύει το όραμα του καλλιτέχνη.

[1] Προηγμένος ασφαιρικός φακός (φακός AA) [2] Ασφαιρικός φακός  [3] Γυαλί ED (εξαιρετικά χαμηλή διασποράς)

Συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης του φακού SEL24105G
Συνάρτηση MTF

Η συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης (MTF) εκφράζει την ικανότητα αποτύπωσης λεπτομερειών, μετρώντας την αντίθεση ανάμεσα στις λεπτές γραμμές.

[1] Αντίθεση (%) [2] Απόσταση από το οπτικό κέντρο φακού (mm) [3] Στα 24 mm [4] Στα 105 mm [5] Χωρική συχνότητα [6] 10 ζεύγη γραμμών / mm [7] 30 ζεύγη γραμμών / mm [8] Μέγ. διάφραγμα [9] Διάφραγμα F8 [10] Τιμές ακτίνας [11] Τιμές εφαπτομένης

Κοντινή λήψη της FX6 που χρησιμοποιείται για γύρισμα
Πλεονεκτήματα των φακών Sony για λήψη βίντεο

Μάθετε τα τέσσερα μοναδικά πλεονεκτήματα από τη χρήση φακών E-mount της Sony για λήψη βίντεο. Ο συνδυασμός των φακών και καμερών Sony θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη δημιουργία βίντεο.

Στοιχεία ελέγχου φακού

1. Δακτύλιος ζουμ / 2. Διακόπτης λειτουργίας εστίασης / 3. Δακτύλιος εστίασης / 4. Κουμπί διατήρησης της εστίασης / 5. Διακόπτης αντιστάθμισης κραδασμών

Συμβατότητα με FE 24-105mm F4 G OSS

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις λεπτομέρειες συμβατότητας φακού/σώματος.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Φακός τυπικού ζουμ G Lens

  • Με δύο στοιχεία AA (προηγμένα ασφαιρικά) για εντυπωσιακή ανάλυση

  • Αντιανακλαστική επίστρωση Sony Nano για μείωση των αναλαμπών και των ειδώλων

  • Direct Drive SSM για αθόρυβη, ακριβή προσαρμογή της εστίασης του φακού

  • Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Ελάχιστη απόσταση εστίασης
0,38 m (1,25 ft)
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,31
Διάμετρος φίλτρου (mm)
77
Βάρος
663 g (23,4 oz.)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH152, Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F77S, Κάλυμμα φακού πίσω: ALC-R1EM, Θήκη

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία