FE 24-70 mm F2.8 GM

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

SEL2470GM

Ενδεικτικά από

2.670,00 €

Προδιαγραφές φακού

Βάση
Sony E-mount
Φορμά
Πλήρες καρέ 35 mm
Εστιακή απόσταση (mm)
24-70 mm
Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)
36-105 mm
Ομάδες/στοιχεία φακού
13 / 18
Γωνία θέασης (35mm)
84°-34°
Γωνία θέασης (APS-C)
61°-23°
Μέγιστο διάφραγμα (F)
2.8
Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)
22
Λεπίδες διαφράγματος
9
Κυκλικό διάφραγμα
Ναι
Ελάχιστη απόσταση εστίασης
0,38 m
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,24 x
Διάμετρος φίλτρου (mm)
82 mm

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
87,6 x 136 mm
Βάρος
886 g

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Κάλυμμα (ALC-SH141)
  • Εμπρός κάλυμμα φακού (ALC-F82S)
  • Πίσω κάλυμμα φακού (ALC-R1EM)
  • Θήκη
Placeholder

Χαρακτηριστικά

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Μια νέα εποχή στην απόδοση του τυπικού ζουμ

Η ασυμβίβαστη σχεδίαση και τεχνολογία προσφέρουν ένα φακό ζουμ με σταθερό F2.8, ο οποίος μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν τα υπάρχοντα αλλά και τα μελλοντικά σώματα μηχανών υψηλής ανάλυσης. Αυτός ο απαράμιλλος φακός τυπικού ζουμ καλύπτει εύρος εστιακής απόστασης 24 mm έως 70 mm και αποτελεί την ιδανική επιλογή όταν απαιτείται εκπληκτική ποιότητα εικόνας για πορτρέτα, τοπία, στιγμιότυπα και πολλά περισσότερα.

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Εξαιρετική ανάλυση και αποεστίαση φόντου (bokeh)

Το στοιχείο φακού XA (υπερβολικά ασφαιρικό) με κορυφαία ακρίβεια επιφάνειας δεν συνεισφέρει μόνο στην εντυπωσιακή ανάλυση και λεπτομέρεια σε όλο το κάδρο και σε ολόκληρο το εύρος ζουμ, αλλά παίζει επίσης εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην επίτευξη ομαλής, ήπιας αποεστίασης φόντου (bokeh), που μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο έκφρασης σε μεγάλο εύρος συνθηκών φωτογράφισης.

Μάθετε περισσότερα

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Φυσική απόδοση και χρώμα

Ένα στοιχείο ED (Εξαιρετικά χαμηλή διασπορά) και ένα γυάλινο στοιχείο Super ED σε οπτική διαδρομή που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα συμβάλλουν στην επίτευξη ρεαλιστικών, φυσικών εικόνων χωρίς αφύσικα χρώματα, διατηρώντας τον έλεγχο της αξονικής και πλευρικής χρωματικής απόκλισης, ενώ παράλληλα μεγιστοποιούν στην ανάλυση του θέματος, για εντυπωσιακή υφή και λεπτομέρεια. 

Μάθετε περισσότερα

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Φωτεινό, γρήγορο F2.8 σε οποιαδήποτε εστιακή απόσταση

Το σταθερό μέγιστο διάφραγμα F2.8 διευκολύνει τη διατήρηση των ρυθμίσεων έκθεσης σταθερών σε ολόκληρο το εύρος ζουμ, προσφέροντας συνεχώς τη δυνατότητα λήψης σε χαμηλό φωτισμό ή σε πολύ υψηλές ταχύτητες κλείστρου. Η σταθερά εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας εξασφαλίζεται σε οποιοδήποτε διάφραγμα ή εστιακή απόσταση

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Ακριβής εστίαση σε εκπληκτική ταχύτητα

Εκτός από την τοποθέτηση φακών με μεγάλο διάφραγμα με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια για ακριβή εστίαση, το σύστημα Direct Drive SSM (DDSSM) ελαχιστοποιεί τις άστοχες κινήσεις, ενώ το σύστημα προηγμένου ελέγχου και οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι ενισχύουν την ταχύτητα της λειτουργίας AF. Η χρήση του συστήματος DDSSM είναι επίσης ομαλή και αθόρυβη, καθιστώντας το ιδανικό για ταινίες και φωτογραφίες.

Μάθετε περισσότερα

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Το διάφραγμα 9 λεπίδων βελτιώνει την εκπληκτική εμφάνιση της αποεστίασης φόντου (bokeh)

Η εκπληκτική ομορφιά της αποεστίασης φόντου (bokeh) αυτού του φακού βελτιώνεται ακόμη περισσότερο από τη σχεδίαση κυκλικού διαφράγματος 9 λεπίδων, η οποία συμβάλει στην ομαλότητα, αλλά και στις φυσικές φωτεινές αποχρώσεις.

Μάθετε περισσότερα

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Εντυπωσιακή καθαρότητα και αντίθεση

Η αποκλειστική αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων της Sony μειώνει τις αντανακλάσεις που μπορούν να προκαλέσουν αναλαμπές και εμφάνιση ειδώλων, ιδιαίτερα σε συνθήκες με οπίσθιο φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι σταθερά υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια με βαθιά μαύρα στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος συνθηκών φωτογράφισης. (1. Αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2.Γυαλί / 3.Μεταδιδόμενο φως)

Μάθετε περισσότερα

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Ευέλικτος έλεγχος εστίασης με την άκρη των δακτύλων σας

Η δυνατότητα γρήγορης αντίδρασης σε ταχύτατα μεταβαλλόμενες συνθήκες λήψης μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να καταφέρετε να τραβήξετε τη φωτογραφία ή όχι. Ο διακόπτης χειροκίνητης/αυτόματης εστίασης και το κουμπί διατήρησης εστίασης έχουν τοποθετηθεί σε σημεία εύκολης πρόσβασης, για ευέλικτο, επαγγελματικό έλεγχο σε μεγάλο εύρος θεμάτων και συνθηκών. 

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Το κλείδωμα ζουμ βελτιώνει τη δυνατότητα μεταφοράς

Οι φακοί ζουμ μπορούν μερικές φορές να επιμηκυνθούν λόγω του βάρους τους κατά τη μεταφορά. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, ενώ παράλληλα αυξάνει την πιθανότητα τυχαίας ζημιάς. Ο διακόπτης κλειδώματος ζουμ προσφέρει έναν απλό, σίγουρο τρόπο κλειδώματος του μηχανισμού ζουμ για ασφαλή και άνετη μεταφορά.

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Κλείδωμα και ελευθέρωση καλύμματος

Ο μηχανισμός κλειδώματος καλύμματος εμποδίζει την τυχαία αφαίρεση του καλύμματος κατά τη μεταφορά, ενώ το κουμπί ελευθέρωσης καλύμματος διευκολύνει την αφαίρεση και την επανατοποθέτηση του καλύμματος όταν είναι απαραίτητο.

FE 24-70 mm F2.8 GM: εικόνα

Απόλυτη αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες

Έχουν εφαρμοστεί μέτρα προσεγμένης στεγανοποίησης από τη σκόνη και την υγρασία, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία και αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες. Φωτογραφίστε με σιγουριά στο ψιλόβροχο ή με αέρα.

Μάθετε περισσότερα