Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα
Μάθετε περισσότερα για τον G Master
Ένα μικρός, έξυπνος 35άρης για εκπληκτικές εικόνες

Η πιο προηγμένη τεχνολογία της Sony έχει χωρέσει σε αυτόν τον υψηλής απόδοσης φακό E-mount, με την απίστευτη ανάλυση G Master και αποεστίαση φόντου με εκπληκτικά ταχεία AF ακριβείας. Για φακό μεγάλου διαφράγματος 35 mm είναι ιδιαίτερα μικρός και είναι ιδανική επιλογή όταν οι συνθήκες απαιτούν άνετη μεταφορά αλλά εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Μικρός σταθερός φακός G Master 35 mm F1.4
Συλλογή φωτογραφιών με φακό FE 35 mm F1.4
Εικόνα παραδείγματος
Απίστευτη ανάλυση από έναν μικρό σταθερό φακό 35 mm

Δύο στοιχεία XA (εξαιρετικά ασφαιρικά) σε σχεδίαση G Master αξιοποιούν τη μικρή οπίσθια απόσταση χωρίς καθρέπτη, για εντυπωσιακή αντίθεση και ανάλυση σε μικρό φακό. Η ανώτερη οπτική ποιότητα του φακού βελτιώνεται κι άλλο από το γυάλινο στοιχείο ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και την αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων II της Sony, που διατηρεί την εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Εικόνα χρήσης
Ελαφριά και μικρή για εύκολη μεταφορά και χειρισμό

Παρόλο που χρησιμοποιεί δύο στοιχεία XA (εξαιρετικά ασφαιρικά) και προσφέρει την εντυπωσιακή ποιότητα G Master, αυτός ο μικρός φακός χωράει εύκολα στην παλάμη ενός χεριού και έχει βάρος μόλις 524 g. Ο GM FE 35 mm F1.4 προσφέρει εύκολη μεταφορά και χειρισμό, ακόμα και στα πιο περίεργα περιβάλλοντα και συνθήκες λήψης.

Εικόνα παραδείγματος
Βελτιωμένη αποεστίαση φόντου G Master και μεγάλη ευελιξία

Τα στοιχεία ΧΑ αποτρέπουν την αποεστίαση φόντου onion ring, ο μηχανισμός 11 λεπίδων δημιουργεί ένα σχεδόν κυκλικό διάφραγμα, ακόμα και με εντελώς ανοιχτό τον φακό, και ο αυστηρός έλεγχος της σφαιρικής απόκλισης στη σχεδίαση και τη κατασκευή συνεισφέρει στο όμορφο bokeh με F1.4. Οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές βελτιώσεις προσφέρουν ελάχιστη απόσταση εστίασης στα 27 cm και μέγιστη μεγέθυνση x0,23.  

Εικόνα παραδείγματος
AF και παρακολούθηση ακριβείας με γραμμικούς μηχανισμούς XD

Δύο γραμμικοί μηχανισμοί XD (extreme dynamic) της Sony προσφέρουν γρήγορη, αθόρυβη AF και παρακολούθηση ακριβείας, μεγιστοποιώντας τα πλεονεκτήματα των E-mount. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι ελέγχου, ειδικά για τους γραμμικούς μηχανισμούς XD, ελαχιστοποιούν τη δόνηση και τον θόρυβο, ενώ η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης της Sony προσφέρει μη αυτόματη εστίαση με άμεση, γραμμική απόκριση.

Εικόνα προϊόντος με τον διακόπτη λειτουργίας εστίασης και απεικόνιση της ανθεκτικής σε σκόνη και υγρασία σχεδίασης
Επαγγελματικός χειρισμός και αξιοπιστία

Εύκολος χειρισμός με κουμπί διατήρησης εστίασης, δακτύλιο εστίασης και άλλα χειριστήρια. Το κουμπί διατήρησης της εστίασης μπορεί να αντιστοιχιστεί σε πολλές λειτουργίες από το μενού της μηχανής, για άμεση πρόσβαση σε κρίσιμα βήματα της ροής εργασιών. Η επίστρωση φθορίου του μπροστινού στοιχείου και η ανθεκτική σε σκόνη και υγρασία σχεδίαση προσφέρουν αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες.

Απεικόνιση διαμόρφωσης φακού
Διαμόρφωση φακού

Οι φακοί της σειράς G Master ανεβάζουν την απεικόνιση και την έκφραση σε πρωτοφανή επίπεδα, με τον συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και ομαλής αποεστίασης φόντου
[1] Υπερβολικά ασφαιρικός φακός (ΧΑ) [2] Γυαλί ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς)

Συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης του φακού SEL35F14GM
Συνάρτηση MTF

Η συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης (MTF) εκφράζει την ικανότητα αποτύπωσης λεπτομερειών, μετρώντας την αντίθεση ανάμεσα στις λεπτές γραμμές.

[1] Αντίθεση (%) [2] Απόσταση από το οπτικό κέντρο φακού (mm) [3] Μέγ. διάφραγμα [4] Διάφραγμα F8 [5] Χωρική συχνότητα [6] 10 ζεύγη γραμμών / mm [7] 30 ζεύγη γραμμών / mm [8] Τιμές ακτίνας [9] Τιμές εφαπτομένης

Κοντινή λήψη της FX6 που χρησιμοποιείται για γύρισμα
Πλεονεκτήματα των φακών Sony για λήψη βίντεο

Μάθετε τα τέσσερα μοναδικά πλεονεκτήματα από τη χρήση φακών E-mount της Sony για λήψη βίντεο. Ο συνδυασμός των φακών και καμερών Sony θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη δημιουργία βίντεο.

Στοιχεία ελέγχου φακού

1. Δακτύλιος εστίασης / 2. Κουμπί διατήρησης της εστίασης / 3. Δακτύλιος διαφράγματος / 4. Διακόπτης λειτουργίας εστίασης / 5. Δείκτης διαφράγματος / 6. Διακόπτης κλικ διαφράγματος

Συμβατότητα με φακό FE 35 mm F1.4

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις λεπτομέρειες συμβατότητας φακού/σώματος.

Κάποια σώματα φωτογραφικών μηχανών ενδέχεται να απαιτούν ενημέρωση λογισμικού για πλήρη λειτουργικότητα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Κορυφαίος ευρυγώνιος σταθερός φακός σειράς G Master

  • Στοιχεία XA και γυαλί τύπου ED για υψηλή ανάλυση σε ολόκληρη την επιφάνεια της εικόνας

  • Η επίστρωση Nano AR Coating II της Sony για εξάλειψη αντανακλάσεων και ειδώλων

  • Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD προσφέρουν εξαιρετική απόκριση και μειωμένους κραδασμούς για γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας.

  • Το κουμπί διατήρησης της εστίασης και άλλες δυνατότητες υποστηρίζουν τις ανάγκες της επαγγελματικής λήψης

Ελάχιστη απόσταση εστίασης
0,27 m (AF), 0,25 m (MF) [0,89 ft (AF), 0,82 ft (MF)]
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
x 0,23 (AF) x 0,26 (MF)
Διάμετρος φίλτρου (mm)
67
Βάρος
524 g (18,5 oz.)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών