Η Sony και το περιβάλλον

Προσπαθούμε να πετύχουμε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Οικολογικές λειτουργίες στα προϊόντα Sony

Στη Sony, καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε τις αρνητικές επιδράσεις της ευρείας γκάμας των προϊόντων μας στο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι φανερό από τα μικρά, ελαφριά και ενεργειακά αποδοτικά σχέδιά μας που μειώνουν την κατασπατάληση πόρων και την κατανάλωση ρεύματος, καθώς και από τη δέσμευσή μας για χρήση ανακυκλωμένων υλικών. 

Μικρή συσκευασία, μεγάλος ήχος

Η HT-SF200 είναι μια μπάρα ηχείων "όλα σε ένα", με ενσωματωμένο υπογούφερ. Η Sony πέτυχε να της δώσει γεμάτο ήχο, με μικρό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καθώς είναι μικρότερη από τις συμβατικές μπάρες, η αποστολή της απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες

Τεχνολογία Sony φιλική προς το περιβάλλον

Στη Sony, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον ώστε να μειώσουμε την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Triporous™, υποστηρίζει έναν καθαρό κόσμο

Ένα νέο, επαναστατικό, υψηλής απόδοσης υλικό φίλτρου από τη Sony, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένη βιομάζα.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες

Περιβαλλοντικές δραστηριότητες Sony σε όλο τον κόσμο

Κάθε εταιρεία του ομίλου Sony σε όλο τον κόσμο συμμετέχει σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες για την τοπική κοινότητα.

Εικόνα για το Η Sony ενωμένη, υπέρ του μέλλοντος των θαλασσών

Η Sony ενωμένη, υπέρ του μέλλοντος των θαλασσών

Η Sony είναι μια εταιρεία που χρησιμοποιεί πλαστικά στα προϊόντα και στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της και γι' αυτό οι εργαζόμενοί της σε ολόκληρο τον κόσμο συνασπίζονται εναντίον της ρύπανσης των θαλασσών από τα πλαστικά.

Εικόνα για το Αναζητώντας ένα νέο είδος καινοτομίας

Αναζητώντας έναν νέο τρόπο καινοτομίας

Ο όμιλος Sony αυξάνει τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνθήκες και τους πόρους ανά περιοχή.

Εικόνα της Ιαπωνίας

Ιαπωνία

Μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα χρησιμοποιούνται τώρα στο κέντρο τεχνολογίας στο Κουμαμότο

Εικόνα της Ευρώπης

Ευρώπη

Εκδήλωση βιοποικιλότητας με επίκεντρο τις μέλισσες στη Σουηδία

Εικόνα της Κίνας

Κίνα

Περιβαλλοντική κατασκήνωση "Green Road" της Sony για φοιτητές πανεπιστημίου στην Κίνα

Εικόνα για "Προστατεύουμε την ομορφιά της φύσης και ανοίγουμε δρόμους για τα αποδημητικά πτηνά"

Ασία-Ειρηνικός

Προστατεύουμε την ομορφιά της φύσης και ανοίγουμε δρόμους για τα αποδημητικά πτηνά

Εικόνα για το Πιστοποιητικό προστασίας άγριας ζωής "Wildlife Habitat Certification" στο Σαν Ντιέγκο της Sony

Βόρεια Αμερική

Πιστοποιητικό προστασίας άγριας ζωής "Wildlife Habitat Certification" στο Σαν Ντιέγκο

Εικόνα "Η Sony Inter-American, S.A. έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για την προστασία της βιοποικιλότητας Festi Harpia το 2017"

Λατινική Αμερική

η Sony Inter-American, S.A., συμμετέχει ξανά στη διοργάνωση "Festi Harpia" 2018, επισημαίνοντας την εξέχουσα σημασία της βιοποικιλότητας.

Περιβαλλοντικές δραστηριότητες της Sony

Φεστιβάλ "The Picture This Festival for the Planet"

Η Sony Pictures Television's Networks και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών διοργανώνουν το φεστιβάλ "The Picture This Festival for the Planet". Η διοργάνωση καλεί νέους δημιουργούς ταινιών, ταλαντούχους ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο και πρωτοπόρους της αλλαγής να υποβάλουν ταινίες μικρού μήκους που παρουσιάζουν το θετικό μέλλον που οραματίζονται για τον πλανήτη. Στον διαγωνισμό υποβλήθηκαν συμμετοχές από περισσότερες από 70 χώρες.

Μήνυμα από το Διευθύνοντα Σύμβουλο

Επιταχύνουμε τις περιβαλλοντικές μας πρωτοβουλίες καθώς περνάμε στο επόμενο στάδιο

Οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τη Sony, σε αυτήν την εποχή στην οποία ο σεβασμός μιας εταιρείας προς το περιβάλλον είναι ένα από τα πρότυπα επιλογής για τους πελάτες κατά την αγορά προϊόντων.

Στη Sony συνεχίζουμε την προώθηση των δραστηριοτήτων για το περιβάλλον με βάση το σχέδιο "Road to Zero", το οποίο στοχεύει στην επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Για να επιταχύνουμε τις δραστηριότητες αυτές, καθορίσαμε τους περιβαλλοντικούς μας στόχους "Green Management 2020" (έτος επίτευξης: οικονομικό έτος 2020). Καθώς προχωράμε προς την επίτευξή τους, ολόκληρος ο όμιλος, μαζί και ο τομέας ψυχαγωγίας και ο τομέας ηλεκτρονικών συστημάτων, θα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επιμέρους δυνατά του σημεία κατά την εκτέλεση αυτών των δραστηριοτήτων.

Ο όμιλος Sony έχει πλέον περάσει στο επόμενο στάδιο των περιβαλλοντικών του δραστηριοτήτων. Στη Sony έχουμε δεσμευτεί όχι μόνο για προϊόντα, υπηρεσίες που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες χρήστη, αλλά και, μέσω του περιβαλλοντικού μας προγράμματος "Road to Zero", για την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Υπογραφή του Kenichiro Yoshida

Kenichiro Yoshida

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρικός Εκπρόσωπος, Sony Corporation

Ρυθμιστικές και άλλες πληροφορίες για τη χώρα σας

Ενημερωθείτε σχετικά με τις ρυθμιστικές πληροφορίες της χώρας σας που αφορούν τα προϊόντα της Sony.