Η Sony και το περιβάλλον

Προσπαθούμε να πετύχουμε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Οικολογικές λειτουργίες στα προϊόντα Sony

Στη Sony, καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε τις αρνητικές επιδράσεις της ευρείας γκάμας των προϊόντων μας στο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι φανερό από τα μικρά, ελαφριά και ενεργειακά αποδοτικά σχέδιά μας που μειώνουν την κατασπατάληση πόρων και την κατανάλωση ρεύματος, καθώς και από τη δέσμευσή μας για χρήση ανακυκλωμένων υλικών. 

Πιο ευέλικτη και πιο οικολογική

Οι μηχανικοί της Sony πάντα συνεργάζονταν με τους κινηματογραφιστές. Το ίδιο έγινε με τη VENICE, πετυχαίνοντας έτσι μικρότερες διαστάσεις, διατηρώντας την ποιότητα και την αντοχή σε απαιτητικές συνθήκες και, ταυτόχρονα, μειώνοντας τα υλικά κατασκευής.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες

Τεχνολογία Sony φιλική προς το περιβάλλον

Στη Sony, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον ώστε να μειώσουμε την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Γεμάτη εξαιρετικές ιδέες

Η Sony δημιούργησε τον αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη για την υψηλής απόδοσης α9. Απολαύστε μια μικρότερη, ελαφρύτερη και πιο οικολογική επαγγελματική μηχανή.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες

Περιβαλλοντικές δραστηριότητες Sony σε όλο τον κόσμο

Κάθε εταιρεία του ομίλου Sony σε όλο τον κόσμο συμμετέχει σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες για την τοπική κοινότητα.

Εικόνα για το Η Sony ενωμένη, υπέρ του μέλλοντος των θαλασσών
Η Sony ενωμένη, υπέρ του μέλλοντος των θαλασσών

Η Sony είναι μια εταιρεία που χρησιμοποιεί πλαστικά στα προϊόντα και στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της και γι' αυτό οι εργαζόμενοί της σε ολόκληρο τον κόσμο συνασπίζονται εναντίον της ρύπανσης των θαλασσών από τα πλαστικά.

Εικόνα για το Αναζητώντας ένα νέο είδος καινοτομίας
Αναζητώντας έναν νέο τρόπο καινοτομίας

Ο όμιλος Sony αυξάνει τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνθήκες και τους πόρους ανά περιοχή.

Εικόνα της Ιαπωνίας
Ιαπωνία

Η Sony γίνεται η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που παραμένει στην κορυφή της λίστα κλιματικής αλλαγής της CDP επί 5 συνεχόμενα χρόνια.

Εικόνα της Ευρώπης
Ευρώπη

Εγκατάσταση ηλιακών πάνελ στην Αυστρία για υποστήριξη της προστασίας του περιβάλλοντος

Εικόνα της Κίνας
Κίνα

Συντονισμένος καθαρισμός στην Κίνα για καθαρούς ωκεανούς χωρίς πλαστικά απόβλητα

Εικόνα από Ασία-Ειρηνικός
Ασία-Ειρηνικός

Διαγωνισμός σχεδίασης οικολογικής τσάντας της Sony στην Ινδονησία

Εικόνα από τη Βόρεια Αμερική
Βόρεια Αμερική

Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας της Sony για την περιοχή της Βόρειας Αμερικής

Εικόνα από τη Λατινική Αμερική
Λατινική Αμερική

Συμμετέχοντας στο "Festi Harpia" 2019 για την ανάδειξη της σημασίας της βιοποικιλότητας

Περιβαλλοντικές δραστηριότητες της Sony

Η προώθηση της ταινίας Angry Birds 2 στηρίζει το UN ActNow Climate Campaign

Τα Angry Birds και τα πράσινα γουρουνάκια ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη για τη στήριξη της εκστρατείας ActNow για το κλίμα, που έχει ως στόχο την αφύπνιση των πολιτών παγκοσμίως αναφορικά με την κλιματική αλλαγή.

Μήνυμα από το Διευθύνοντα Σύμβουλο

Επιταχύνουμε τις περιβαλλοντικές μας πρωτοβουλίες καθώς περνάμε στο επόμενο στάδιο

Οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τη Sony, σε αυτήν την εποχή στην οποία ο σεβασμός μιας εταιρείας προς το περιβάλλον είναι ένα από τα πρότυπα επιλογής για τους πελάτες κατά την αγορά προϊόντων.

Στη Sony συνεχίζουμε την προώθηση των δραστηριοτήτων για το περιβάλλον με βάση το σχέδιο "Road to Zero", το οποίο στοχεύει στην επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Για να επιταχύνουμε τις δραστηριότητες αυτές, καθορίσαμε τους περιβαλλοντικούς μας στόχους "Green Management 2020" (έτος επίτευξης: οικονομικό έτος 2020). Καθώς προχωράμε προς την επίτευξή τους, ολόκληρος ο όμιλος, μαζί και ο τομέας ψυχαγωγίας και ο τομέας ηλεκτρονικών συστημάτων, θα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επιμέρους δυνατά του σημεία κατά την εκτέλεση αυτών των δραστηριοτήτων.

Ο όμιλος Sony έχει πλέον περάσει στο επόμενο στάδιο των περιβαλλοντικών του δραστηριοτήτων. Στη Sony έχουμε δεσμευτεί όχι μόνο για προϊόντα, υπηρεσίες που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες χρήστη, αλλά και, μέσω του περιβαλλοντικού μας προγράμματος "Road to Zero", για την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Υπογραφή του Kenichiro Yoshida
Kenichiro Yoshida

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρικός Εκπρόσωπος, Sony Corporation

Ρυθμιστικές και άλλες πληροφορίες για τη χώρα σας

Ενημερωθείτε σχετικά με τις ρυθμιστικές πληροφορίες της χώρας σας που αφορούν τα προϊόντα της Sony.