Η Sony και το περιβάλλον

Προσπαθούμε να πετύχουμε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Οικολογικές λειτουργίες στα προϊόντα Sony

Στη Sony, καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε τις αρνητικές επιδράσεις της ευρείας γκάμας των προϊόντων μας στο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι φανερό από τα μικρά, ελαφριά και ενεργειακά αποδοτικά σχέδιά μας που μειώνουν την κατασπατάληση πόρων και την κατανάλωση ρεύματος, καθώς και από τη δέσμευσή μας για χρήση ανακυκλωμένων υλικών. 

Αληθινή εξοικονόμηση ενέργειας στον εικονικό κόσμο

Η κορυφαία απόδοση του PlayStation® προσφέρει στον χρήστη την εμπειρία εκπληκτικών κόσμων. Όμως, στην αληθινή ζωή, η ανάγκη για μείωση του αντίκτυπου στο περιβάλλον αυξάνεται διαρκώς. Δείτε πώς οι πρακτικές της Sony εξοικονομούν ενέργεια και πόρους.

Τα καλά νέα στον τομέα της εξοικονόμησης πόρων

Οι κινητές συσκευές αλλάζουν τον τρόπο ζωής και εργασίας φέρνοντας αισιοδοξία για το μέλλον, με καινοτόμες λειτουργίες και σχεδίαση. Το Xperia™ Ear είναι ένα από αυτά τα χρήσιμα εργαλεία. Δείτε πώς η οικολογική συνείδηση συνδυάζεται με την επέκταση της αγοράς.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες

Τεχνολογία Sony φιλική προς το περιβάλλον

Στη Sony, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον ώστε να μειώσουμε την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Γεμάτη εξαιρετικές ιδέες

Η Sony δημιούργησε τον αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη για την υψηλών επιδόσεων α9. Ως αποτέλεσμα, απολαμβάνετε μια μικρότερη και ελαφρύτερη επαγγελματική φωτογραφική μηχανή που περιέχει λιγότερους πόρους.

Εικόνα της Sony α9.
Καινοτομία στην ανάπτυξη ανακυκλωμένου πλαστικού

Καινοτομία στην ανάπτυξη ανακυκλωμένου πλαστικού

Στη Sony μειώσαμε τη χρήση μη ανανεώσιμων πηγών, δημιουργώντας το SORPLAS™, ένα ανακυκλωμένο πλαστικό που προσφέρει βιωσιμότητα και υψηλές επιδόσεις, ιδανικό για τα νέα μας προϊόντα.

Ανακύκλωση και καλύτερη εμπειρία ακρόασης

Η αύξηση της χρήσης ανακυκλωμένου πλαστικού συμβάλλει στο σχέδιο της Sony για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η Sony παρουσιάζει ένα νέο είδος ανακυκλωμένου πλαστικού που αυξάνει τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών στα προϊόντα ήχου, αποδίδοντας παράλληλα ήχο υψηλής ποιότητας.

Ανακυκλωμένο πλαστικό: κομμάτι της μουσικής σας

Περιβαλλοντικές δραστηριότητες Sony σε όλο τον κόσμο

Κάθε εταιρεία του ομίλου Sony σε όλο τον κόσμο συμμετέχει σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες για την τοπική κοινότητα.

Εικόνα των συμμετεχόντων σε ξενάγηση στο "Road to Zero" και των στόχων των Ηνωμένων Εθνών για το Αϊκί στο περίπτερο μελισσών.

Ευρώπη

Χτίσιμο κυψελών για υποστήριξη της βιοποικιλότητας

Εργαζόμενοι της εταιρείας Shanghai Suoguang Electronics στη Νήσο Χένγκσα, σε ποδηλατοδρομία υπέρ του περιβάλλοντος.

Κίνα

Ταξίδι χαμηλής εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα: Δραστηριότητες ποδηλασίας/περιπάτου στην Κίνα

Η μπάρα ηχείων έχει περίπου το μισό πλάτος από την προηγούμενη, στα 50 cm. Εύκολη εγκατάσταση, ακόμα και σε στενή βάση τηλεόρασης.

Ιαπωνία

Μια μικρότερη μπάρα ηχείων που εξοικονομεί πόρους

Το Κτίριο Morita, που βρίσκεται στο ιστορικό Studio Lot στο Κάλβερ Σίτι της Καλιφόρνια.

Βόρεια Αμερική

Το Κτίριο Morita σε διαδικασία Πιστοποίησης LEED

Παιδιά που ακούν τη συζήτηση για την ανακύκλωση στο περίπτερο της Sony.

Λατινική Αμερική

Η Sony Inter-American, S.A. έδωσε το παρόν στην εκδήλωση "Festi Harpia" το 2017, για την υποστήριξη της προστασίας της βιοποικιλότητας

Μια τελετή φύτευσης σε ένα κτήμα τον Ιούλιο του 2016.

Ασία-Ειρηνικός

Η Sony India υποστηρίζει το αγροδασικό πρότζεκτ "Trees for Life"

Βίντεο περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων Sony

Angry Birds - Παγκόσμια ημέρα Ευτυχίας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Ευτυχίας του ΟΗΕ, η Sony Pictures και τα Angry Birds συμμετείχαν σε μια πρωτοβουλία που προάγει έναν χαρούμενο πλανήτη και ενθαρρύνει τον αγώνα εναντίον της κλιματικής αλλαγής.

Μήνυμα από το Διευθύνοντα Σύμβουλο

Επιταχύνουμε τις περιβαλλοντικές μας πρωτοβουλίες καθώς περνάμε στο επόμενο στάδιο

Οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τη Sony, σε αυτήν την εποχή στην οποία ο σεβασμός μιας εταιρείας προς το περιβάλλον είναι ένα από τα πρότυπα επιλογής για τους πελάτες κατά την αγορά προϊόντων.

Στη Sony συνεχίζουμε την προώθηση των δραστηριοτήτων για το περιβάλλον με βάση το σχέδιο "Road to Zero", το οποίο στοχεύει στην επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Για να επιταχύνουμε τις δραστηριότητες αυτές, καθορίσαμε τους περιβαλλοντικούς μας στόχους "Green Management 2020" (έτος επίτευξης: οικονομικό έτος 2020). Καθώς προχωράμε προς την επίτευξή τους, ολόκληρος ο όμιλος, μαζί και ο τομέας ψυχαγωγίας και ο τομέας ηλεκτρονικών συστημάτων, θα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επιμέρους δυνατά του σημεία κατά την εκτέλεση αυτών των δραστηριοτήτων.

Ο όμιλος Sony έχει πλέον περάσει στο επόμενο στάδιο των περιβαλλοντικών του δραστηριοτήτων. Στη Sony έχουμε δεσμευτεί όχι μόνο για προϊόντα, υπηρεσίες που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες χρήστη, αλλά και, μέσω του περιβαλλοντικού μας προγράμματος "Road to Zero", για την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Υπογραφή του Kazuo Hirai

Kazuo Hirai

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρικός Εκπρόσωπος, Sony Corporation

Πρόγραμμα "Road to ZERO"

Το περιβαλλοντικό σχέδιο της Sony

Οι εταιρείες του ομίλου Sony στηρίζουν το περιβαλλοντικό μας πρόγραμμα "Road to Zero", που στοχεύει στην επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος είναι διαθέσιμες στην αντίστοιχη διαδικτυακή τοποθεσία.

Το σήμα λογότυπου της αναφοράς CSR 2017

Αναφορές CSR

Αναφορές CSR με τις βασικές δραστηριότητες CSR της Sony.

Ρυθμιστικές και άλλες πληροφορίες για τη χώρα σας

Ενημερωθείτε σχετικά με τις ρυθμιστικές πληροφορίες της χώρας σας που αφορούν τα προϊόντα της Sony.