Αριστερή όψη φακού
Αριστερή όψη φακού
Όψη φακού από πάνω
Δεξιά όψη φακού
Κάτω όψη φακού
FE 70-200 mm F2.8 GM OSS II: φωτογραφίες
Εικόνα για λογότυπο G Master
Μάθετε περισσότερα για τον G Master
Εξελιγμένος τηλεφακός ζουμ G Master F2.8

Η νέα τεχνολογία φακών της Sony εξασφαλίζει εκπληκτική ανάλυση και εξαιρετική αποεστίαση (bokeh) στον πιο ελαφρύ τηλεφακό ζουμ G Master μεγάλου διαφράγματος στον κόσμο. Χάρη στην εξελιγμένη απόδοση AF, ο FE 70-200mm F2.8 GM OSS II αποδίδει το πλήρες δυναμικό των εξελιγμένων σωμάτων μηχανής για φωτογραφίες και βίντεο.

FE 70-200 mm GM F2.8 OSS II
Συλλογή φωτογραφιών FE 70-200 mm F2.8 GM OSS II
Τοπίο με δάσος
Μοναδική ποιότητα εικόνας

Η ποιότητα είναι εξαιρετική σε όλο το εύρος ζουμ και σε όλες τις αποστάσεις εστίασης. Δύο ασφαιρικά στοιχεία, το ένα XA (εξαιρετικά ασφαιρικό), εξασφαλίζουν υψηλή ανάλυση παντού. Δύο γυάλινα στοιχεία ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και δύο Super ED, και ένα ασφαιρικό ED, μειώνουν τη χρωματική απόκλιση, ενώ το Nano AR Coating II της Sony μειώνει τις αντανακλάσεις και τα είδωλα. Διατίθενται τηλεμετατροπείς υψηλής απόδοσης 1,4x και 2x.

Δεξί μάτι ατόμου στραμμένο προς τα εμπρός
Εξαιρετικό bokeh με G Master

Το bokeh με G Master επιτυγχάνεται χάρη στην προηγμένη οπτική σχεδίαση, το διάφραγμα F2.8 και νέα μονάδα διαφράγματος 11 λεπίδων. Το στοιχείο XA που κατασκευάζεται με ακρίβεια επιφάνειας 0,01 micron καταστέλλει το εφέ "onion ring" και η νέα μονάδα διαφράγματος δίνει φυσικό κυκλικό bokeh. Το κοντινό bokeh είναι επίσης υπέροχο, με ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,4 μέτρων στα 70 mm και 0,82 μέτρων στα 200 mm.

Εικόνα που δείχνει τέσσερις γραμμικούς μηχανισμούς XD
Η γρήγορη AF ακριβείας υποστηρίζει τη δημιουργική λήψη

Τέσσερις γραμμικοί μηχανισμοί XD της Sony εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση ώσης που αυξάνει την ταχύτητα AF έως και 4 φορές συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Για παράδειγμα, κατά την παρακολούθηση ενός δρομέα καθώς πλησιάζει, βελτιώνεται κατά το ζουμ περίπου 30% συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, αυξάνοντας τις πιθανότητες λήψης. 

Δυνατότητα για επαγγελματικές ταινίες

Η νέα τεχνολογία φακών μειώνει τον χρόνο αλλαγής εστίασης και τη μετατόπιση εστίασης και άξονα κατά το ζουμ. Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD και μια νέα μονάδα οδήγησης διαφράγματος εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία. Ο φακός διαθέτει ακόμη και ανεξάρτητους δακτυλίους ελέγχου για την εστίαση, το ζουμ και την ίριδα, με διακόπτη on/off για τον δακτύλιο διαφράγματος. Η MF γραμμικής απόκρισης της Sony εξασφαλίζει άμεσο χειροκίνητο έλεγχο της εστίασης.

Πλεονεκτήματα των φακών Sony για λήψη βίντεο

Μάθετε τα τέσσερα μοναδικά πλεονεκτήματα από τη χρήση φακών E-mount της Sony για λήψη βίντεο. Ο συνδυασμός των φακών και καμερών Sony θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη δημιουργία βίντεο.

Φωτογράφος που φωτογραφίζει έναν αγώνα μπιτς βόλεϊ
Ο ελαφρύτερος στην κατηγορία του

Ο φακός προσφέρει εξαιρετική οπτική ποιότητα και AF στον ελαφρύτερο φακό ζουμ F2.8 70-200mm. Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD και το σώμα κράματος μαγνησίου ζυγίζουν μόλις 1045 gr, δηλ. είναι 29% ελαφρύτερος από το προηγούμενο μοντέλο. Ο προηγμένος σχεδιασμός βελτιώνει την ισορροπία, ενώ ένα σταθερό μήκος του σώματος συμβάλλει στον εύκολο, ευέλικτο χειρισμό.

Συνδυασμένες εικόνες προϊόντος που δείχνουν τις θέσεις του κλικ ίριδας, του δακτυλίου εστίασης και του κλειδώματος ίριδας
Επαγγελματικός χειρισμός και αξιοπιστία

Full-time DMF, MF γραμμικής απόκρισης και περιορισμός εύρους εστίασης για ευέλικτο έλεγχο της εστίασης. Δακτύλιος διαφράγματος με εναλλασσόμενα κλικ και κλείδωμα ίριδας για επιπλέον έλεγχο της έκθεσης. Ευκρινείς εικόνες με οπτική σταθεροποίηση εικόνας MODE 1, MODE 2 και MODE 3 και μεγαλύτερη αξιοπιστία χάρη στην αντοχή στη σκόνη και την υγρασία και το μπροστινό στοιχείο με επίστρωση φθορίου.

Εικόνα διαμόρφωσης φακού
Διαμόρφωση φακού 

Οι G Master ανεβάζουν την απεικόνιση και την έκφραση σε προηγουμένως ανέφικτα επίπεδα, με εντυπωσιακό συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και ομαλού bokeh.

[1] Εξαιρετικά ασφαιρικός (ΧΑ) φακός [2] Ασφαιρικός φακός [3] Ασφαιρικός φακός ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς), [4] Γυαλί Super ED [5] ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς)

Εικόνα γραφήματος MTF
Συνάρτηση MTF 

Η συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης (MTF) εκφράζει την ικανότητα αποτύπωσης λεπτομερειών, μετρώντας την αντίθεση ανάμεσα στις λεπτές γραμμές.

[1] Αντίθεση (%) [2] Απόσταση από το οπτικό κέντρο φακού (mm) [3] Στα 70 mm / Μέγ. διάφραγμα [4] Στα 70 mm / Διάφραγμα F8  [5] Στα 200 mm / Μέγ. διάφραγμα [6] Στα 200 mm / Διάφραγμα F8 [7] Χωρική συχνότητα [8] 10 ζεύγη γραμμών / mm  [9] 30 ζεύγη γραμμών / mm [10] R: Τιμές ακτίνας T: Τιμές εφαπτομένης

Στοιχεία ελέγχου φακού
Εικόνα στοιχείων ελέγχου φακού αριστερής πλευράς

[1] Δακτ. εστίασης [2] Κουμπί διατ. εστίασης [3] Δακτ. ζουμ [4] Δακτ. διαφράγμ. [5] Διακ. εστίασης [6] Full-time DMF [7] Περιορ. εύρους εστίασης [8] Διακ. αντιστ. κραδασμ. [9] Λειτουρ. αντιστ. κραδασμ. [10] Διακ. IRIS LOCK [11] Δακτ. κολάρου τριπόδου

Εικόνα στοιχείων ελέγχου φακού δεξιάς πλευράς

[12] Δείκτης βάσης  [13] Βάση τρίποδου  [14] Διακόπτη κλικ διαφράγματος

Συμβατότητα φακού FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις λεπτομέρειες συμβατότητας φακού/σώματος.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Κορυφαίος τηλεφακός ζουμ σειράς G Master

  • Ένα στοιχείο XA, δύο γυάλινα στοιχεία τύπου Super ED και δύο τύπου ED, για υψηλή ανάλυση σε όλο το εύρος ζουμ.

  • Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD προσφέρουν εξαιρετική απόκριση και μειωμένους κραδασμούς για γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας.

  • Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων II της Sony για εξάλειψη αντανακλάσεων και ειδώλων

  • Λειτουργικότητα, φορητότητα και αξιοπιστία που υποστηρίζουν τις επαγγελματικές ανάγκες λήψης.

Ελάχιστη απόσταση εστίασης
0,4 - 0,82 m(1,32 - 2,69 ft)
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,3
Διάμετρος φίλτρου (mm)
77
Βάρος
1045 g (χωρίς βάση τρίποδου)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH167, Εμπρός κάλυμμα φακού: ALC-F77S, Πίσω κάλυμμα φακού: ALC-R1EM, Μαλακή θήκη, Βάση τριπόδου

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών