Δείξτε τι μπορείτε να κάνετε

Μάθετε περισσότερα για την ποδηλασία με την Action Cam! Μάθετε περισσότερα

Αποθεώστε τις καλύτερες στιγμές σας

Αποθεώστε το πάθος σας για τα σπορ, την περιπέτεια, την τέχνη, τη φύση κ.λπ. Η Action Cam καταγράφει εντυπωσιακές ταινίες POV για να μοιράζεστε το όραμά σας. Καταγράψτε τις καλύτερές σας στιγμές δράσης.

Προϊόντα

Η Action Cam ανοίγει τους ορίζοντές σας

Εξερευνήστε, δείξτε τις επιδόσεις σας, δημιουργήστε, γιορτάστε

Η σειρά Action Cam περιλαμβάνει ασύγκριτες κάμερες, αξεσουάρ και πολλά περισσότερα για τη δημιουργία εντυπωσιακών ταινιών POV. Κινηματογραφήστε και μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας.

Πλεονεκτήματα

Χρησιμοποιήστε τα βολικά χαρακτηριστικά, όπως τη σταθεροποίηση εικόνας, τη λειτουργία 4K, τις λήψεις με time-lapse, την εγγραφή υψηλής ταχύτητας και την επιλογή σκηνής με νερό, για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ταινίες Action Cam.

Σημαντικά σταθερές εικόνες χάρη στη λειτουργία σταθεροποίησης

Το Balanced Optical SteadyShot προσφέρει πιο σταθερή εικόνα από ποτέ. Η ανθεκτική σχεδίαση προστατεύει την Action Cam σε πραγματικές συνθήκες για να τραβάτε βίντεο οπουδήποτε. 

Εμπειρίες

Συνδυάστε την Action Cam με επιλεγμένα χρήσιμα αξεσουάρ ποδηλασίας, σκέιτμπορντ και άλλα. Μπείτε σε ένα νέο κόσμο ταινιών POV και απεριόριστων περιπετειών.

Ανοιχτοί ορίζοντες με λήψεις με την Action Cam

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Action Cam στις δραστηριότητές σας. Χρησιμοποιήστε την όπως θέλετε, οι δυνατότητες για τη δημιουργία περιεχομένου είναι απεριόριστες.

Missing Video data!

Μάθετε περισσότερα για την ποδηλασία με την Action Cam

Κανάλι

Απολαύστε συναρπαστικές ταινίες από την πραγματική ζωή. Δείτε καταπληκτικά ταξίδια και διασκεδαστικά σαββατοκύριακα. Παρακολουθήστε βίντεο ποδηλασίας, πεζοπορίας ή καταδύσεων. Απολαύστε ταινίες της Sony που δεν έχετε ξαναδεί.

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια; Μάθετε περισσότερα για την Action Cam. Δείτε εγχειρίδια προϊόντων, ενημερώσεις υλικολογισμικού προϊόντων, ενημερώσεις λογισμικού μετεπεξεργασίας και εκπαιδευτικά βίντεο.