ΚΑΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ

Κάρτα μνήμης CFexpress Type B σειράς CEB-G

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD

Κάρτα μνήμης CFexpress Type B σειράς CEB-G: εικόνα

Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

128GB

CEB-G128

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

256GB

CEB-G256

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

512 GB

CEB-G512

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Κάρτα μνήμης CFexpress Type B σειράς CEB-G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFexpress Type B σειράς CEB-G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFexpress Type B σειράς CEB-G: φωτογραφίες

Ασύγκριτη ταχύτητα, όπου κι αν βρίσκεστε

Αφεθείτε στην ταχύτητα με τη νέα κάρτα μνήμης CFexpress

Με απίστευτες ταχύτητες έως 1700 MB/s (ανάγνωση) και 1480 MB/s (εγγραφή), αυτή η κάρτα μνήμης υποστηρίζει τις μελλοντικές εξελίξεις στις μηχανές και τις βιντεοκάμερες κορυφαίας τεχνολογίας. Η Sony CFexpress απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, βιντεογράφους και ερασιτέχνες, για ροή εργασιών με ασύγκριτη ταχύτητα και κορυφαία αξιοπιστία. 

Χειριστής κάμερας που τραβάει γρήγορη δράση

Φτιαγμένη για αστραπιαίες ταχύτητες

Είτε τραβάτε λήψεις ριπής υψηλής ανάλυσης σε DSLR πλήρους καρέ/ μηχανές χωρίς καθρέπτη είτε βίντεο με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit με επαγγελματική βιντεοκάμερα, αποτυπώνετε επιτυχώς τη δράση. Ετοιμαστείτε για τις μηχανές και τις βιντεοκάμερες υψηλών ταχυτήτων του μέλλοντος.

Κάρτα CFexpress σε απαιτητικό περιβάλλον

Κατασκευή απίστευτης αντοχής

Σχεδιάστηκε για ανώτερη αντοχή, με τριπλάσια αντοχή στην κάμψη από το πρότυπο CFexpress, με επιπλέον ακαμψία που δοκιμάστηκε σε δύναμη 70 newton. Αντέχει σε πτώση από 5 μέτρα, ακραίες θερμοκρασίες, ακτίνες Χ, στατικό ηλεκτρισμό και έντονη υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι, χρησιμοποιείται ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Δουλέψτε πιο γρήγορα και πιο παραγωγικά

Οι κάρτες μνήμης CFexpress, η φυσική εξέλιξη των προτύπων XQD® και CFAST®, ανοίγουν νέους ορίζοντες ευκαιριών στους επαγγελματίες. Η διαχείριση αρχείων υψηλής ανάλυσης και εγγραφών υψηλής ταχύτητας σε μικρή αλλά ανθεκτική μορφή επιταχύνει τη ροή εργασίας και βελτιώνει την παραγωγικότητα, ελευθερώνοντας χρόνο για δημιουργική εργασία.

Συνεχείς λήψεις ριπής υψηλής ανάλυσης

Φωτογραφία με γρήγορη απόκριση

Με ταχύτητες εγγραφής έως και 1480 MB/s, είναι μία από τις πιο γρήγορες κάρτες μνήμης που κυκλοφορούν. Ιδανική για συνεχή λήψη γρήγορης δράσης σε ασυμπίεστο φορμά RAW, όπως αγώνες μηχανοκίνητων και άγρια ζωή.

Λήψεις βίντεο σε υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit

Λήψεις βίντεο υψηλής ποιότητας

Η CFexpress προσφέρει καταγραφή βίντεο σε σταθερά υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit με ανάλυση 4K και πάνω, και αναδεικνύεται ως η φυσική επιλογή για βιντεοκάμερες κορυφαίας τεχνολογίας.

Υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων από βιντεοκάμερα σε υπολογιστή με την κάρτα

Εξαιρετικά αποτελεσματική ροή εργασιών

Μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μεγάλων όγκων δεδομένων, όπως υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών ή βίντεο σε υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit, πιο γρήγορα από ποτέ με το βελτιστοποιημένο σύστημα ανάγνωσης καρτών MRW-G1, για πιο πολύ δημιουργικό χρόνο.

Συσκευή ανάγνωσης καρτών CFexpress για ανεβασμένες ταχύτητες

Συσκευή ανάγνωσης καρτών CFexpress για ανεβασμένες ταχύτητες

Η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G1 είναι βελτιστοποιημένη για τις κάρτες μνήμης Sony CFexpress, έχει διασύνδεση USB για μεταφορά δεδομένων και αντίγραφα ασφαλείας σε υψηλή ταχύτητα. Είναι μικρή, μεταφέρεται εύκολα και λειτουργεί με τις κάρτες μνήμης Sony των σειρών CFexpress TypeB, XQD G και M.

Αντοχή. Αξιοπιστία. Ετοιμότητα.

Πάρτε την κάρτα μνήμης CFexpress στο γήπεδο, στη φωτογράφιση και στην ύπαιθρο. Είναι σχεδιασμένη για ευρεία επαγγελματική χρήση στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως στα χιονισμένα βουνά και στις αμμοθύελλες της ερήμου, για αξιοπιστία στο γύρισμα, στις αλλαγές και στην αποθήκευση.

Χειριστής κάμερας που εργάζεται σε δύσκολες, σκληρές συνθήκες

Για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα

Χάρη στην ανθεκτική σχεδίαση, οι κάρτες μνήμης CFexpress έχουν πάνω από 3 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην κάμψη από το πρότυπο CFexpress. Η επιπλέον ακαμψία δοκιμάστηκε σε δύναμη 70 newton και αντέχει σε πτώση από έως 5 μέτρα ύψος.

Η κάρτα CFexpress λειτουργεί στις πιο αντίξοες συνθήκες

Για τις πιο αντίξοες συνθήκες

Οι κάρτες μνήμης CFexpress προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία χωρίς σφάλματα σε ακραίες θερμοκρασίες, ακτίνες X, στατικό ηλεκτρισμό και υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Το Media Scan Utility σαρώνει και παρακολουθεί τη μνήμη

Σαρώνει και παρακολουθεί τη μνήμη σας

Με τον καιρό, η μνήμη flash φθείρεται και σταματά να εγγράφει δεδομένα. Το Media Scan Utility σαρώνει αυτόματα την κάρτα μνήμης CFexpress και σας ενημερώνει εγκαίρως για την κατάστασή της. Απαιτείται συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G1 για σάρωση καρτών μνήμης Sony CFexpress Type B.

Ανάκτηση χαμένων αρχείων

Αποφύγετε την καταστροφή, πραγματοποιώντας λήψη του λογισμικού ανάκτησης της Sony για κατόχους καρτών μνήμης, το οποίο ανακτά αρχεία που διαγράφηκαν κατά λάθος αλλά και κατεστραμμένα αρχεία φωτογραφίας και βίντεο στα πιο κοινά φορμά της εποχής.

Το File Rescue ανακτά χαμένα αρχεία
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Εξαιρετικά γρήγορη και αξιόπιστη για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις σε ακραίες συνθήκες χρήσης. Αυτή η κάρτα μνήμης CFexpress νέας γενιάς προστατεύει τις εγγραφές και ενισχύει τη ροή εργασίας για φωτογράφους, βιντεογράφους και ερασιτέχνες.
  • Εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα εγγραφής έως και 1480 MB/s για λήψη ριπής και απεικόνιση υψηλής ανάλυσης

  • Βελτιωμένη ροή εργασίας με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης έως και 1700 MB/s

  • Προδιαγραφή Tough για απαιτητικά περιβάλλοντα

  • Το Media Scan Utility παρακολουθεί την κατάσταση και το όριο του χώρου αποθήκευσης της κάρτας.

  • Πρόγραμμα Memory Card File Rescue διαθέσιμο για λήψη

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον