ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ E-MOUNT APS-C ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500

ILCE-6500 / ILCE-6500G / ILCE-6500M / ILCE-6500Z
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

1.845,10 €

Μόνο σώμα

ILCE-6500

Ενδεικτικά από

1.845,10 €

Σώμα + φακός ζουμ 18-135mm

ILCE-6500M

Ενδεικτικά από

2.156,10 €

Σώμα + φακός ζουμ 16-70mm

ILCE-6500Z

Ενδεικτικά από

3.022,40 €

Σώμα + φακός ζουμ 18-105mm

ILCE-6500G

Ενδεικτικά από

2.626,32 €

Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες
Φωτογραφική μηχανή E-mount APS-C α6500: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Αισθητήρας εικόνας Exmor™ CMOS 24,2 MP

Η α6500 διαθέτει αισθητήρα εικόνας APS-C περίπου 24,2 ενεργών megapixel, καθώς και λεπτή καλωδίωση και μεγάλο υπόστρωμα φωτοδιόδου για αποτελεσματική συγκέντρωση του φωτός. Σε συνδυασμό με το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™, ο αισθητήρας εικόνας πετυχαίνει ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με ISO 100-51200 και χαμηλό θόρυβο. Χάρη στη χάλκινη καλωδίωση γρήγορης μετάδοσης του αισθητήρα, η φωτογραφική μηχανή αποτυπώνει ταινίες σε ποιότητα 4K και Full HD στα 120 fps (100 fps).

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 425 σημείων και τεχνολογία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση υψηλής πυκνότητας

Με 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που εξασφαλίζουν μοναδικά ευρεία και πυκνή κάλυψη, η α6500 εστιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στα θέματα σε όλο το καρέ. Ακόμα, η τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση ενεργοποιεί απρόσκοπτα τα σημεία αυτόματης εστίασης και καλύπτει και παρακολουθεί τα θέματα που κινούνται στο καρέ με απόλυτη ακρίβεια. (1) Κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (425 σημεία) (2) Κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης (169 σημεία)

Με γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για στατικές εικόνες και ταινίες

Η α6500 διαθέτει την ταχύτερη (0,05 δευτ.) αυτόματη εστίαση στον κόσμο. Η ταχύτητα αυτή επιτυγχάνεται συνδυάζοντας την απόδοση της γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με την εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ στον χειρισμό δεδομένων με εκπληκτική ακρίβεια. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα μια απίστευτα γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και απόδοση παρακολούθησης, κατά τη λήψη ταινιών ή φωτογραφιών. (1) Σημείο εστίασης (2) Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης (3) Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης

συνεχής λήψη εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας (Hi+) στα 11 fps και συνεχής λήψη με live-view υψηλής ταχύτητας (Hi) στα 8 fps

Καταγράψτε με ευκρίνεια κινούμενα θέματα, με τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 11 fps (Hi+). Ή επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες που φτάνουν έως τα 8 fps (Hi), για συνεχή λήψη με live view και πολύ μικρή καθυστέρηση στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD. Η αμεσότητα είναι αντίστοιχη με αυτή της λήψης με οπτικό εικονοσκόπιο. 

Μεγάλη ενδιάμεση μνήμη χωρητικότητας έως 307 εικόνων (σε περίπου 36 δευτερόλεπτα) σε λειτουργία συνεχούς λήψης

Χάρη στην πιο γρήγορη εσωτερική επεξεργασία και στην ενδιάμεση μνήμη μεγαλύτερης χωρητικότητας, πλέον μπορείτε να καταγράψετε έως και 307 εικόνες (σε περίπου 36 δευτερόλεπτα) σε συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας. 

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα

Η α6500 αντισταθμίζει τους πέντε τύπους αστάθειας της μηχανής, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποτυπώσετε πιο σταθερές στατικές εικόνες και ταινίες. Ο νέος γυροσκοπικός αισθητήρας υψηλής ακρίβειας παρέχει αποτέλεσμα σταθεροποίησης εικόνας που ισοδυναμεί με ταχύτητα κλείστρου μεγαλύτερη κατά 5 βήματα. Η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να κάνετε ζουμ σε απομακρυσμένα θέματα, να φωτογραφίζετε λεπτομερή κοντινά πλάνα, να καταγράφετε νυχτερινές σκηνές και πολλά περισσότερα, με ελάχιστη θόλωση από την αστάθεια της μηχανής. (1) Εκτροπή (2) Πρόνευση (3) Περιστροφή

Εύκολη εστίαση με αφή, ακόμα και όταν παρακολουθείτε από το εικονοσκόπιο

Με τη λειτουργία "Εστίαση με αφή", επιλέγετε πιο εύκολα το σημείο εστίασης. Απλώς, αγγίξτε με το δάχτυλό σας την οθόνη αφής LCD στο σημείο που θέλετε να εστιάσετε. Η λειτουργία επιφάνειας αφής σάς επιτρέπει να αλλάζετε ομαλά το σημείο εστίασης, μετακινώντας το δάχτυλο στην οθόνη αφής, ακόμα και ενώ παρακολουθείτε από το εικονοσκόπιο.

Εγγραφή ταινίας 4K

Η εγγραφή ταινιών 4K στο φορμά Super 35 mm με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει να καταγράφονται περίπου 2,4 φορές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που βασικά χρειάζονται για την ανάλυση 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η καταγραφή τόσο μεγάλου όγκου δεδομένων είναι αντίστοιχη με αυτή στην ανάλυση 6K, οπότε αναμφίβολα χαρίζει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στις εικόνες 4K.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Η α6500 διαθέτει το εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης, ανάλυσης και ορατότητας XGA OLED Tru-Finder™. Το εικονοσκόπιο αποδίδει το σκοτάδι και τα χρώματα με απίστευτη λεπτομέρεια, για καθαρές, ομαλές φωτογραφίες και παρακολούθηση θέματος. Μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό καρέ στα 120 (100 fps) ή στα 60 fps (50 fps) για χρήση με το εικονοσκόπιο. 

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εξαιρετικά ακριβής αυτόματη εστίαση στα μάτια (διαθέσιμη με AF-C) παρέχει σταθερή αυτόματη εστίαση στα μάτια του θέματος, ακόμα και όταν αυτό κινείται. Αυτό το αξιόπιστο εργαλείο διασφαλίζει αποτελεσματικά επιτυχημένες εστιασμένες λήψεις πορτραίτου με λιγότερα φωτογραφικά σφάλματα.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Η λειτουργία αυτή διατηρεί αυτόματα την εστίαση σε ένα κινούμενο θέμα. Απλώς ευθυγραμμίστε το καρέ-στόχο και το θέμα προς παρακολούθηση. Αν χάσετε το θέμα, η μηχανή μπορεί να το εντοπίσει και να ενεργοποιήσει ξανά τη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης μόλις το θέμα επανεμφανιστεί στην οθόνη.

Με κλείστρο υψηλής ανθεκτικότητας ελεγμένο σε δοκιμές περίπου 200.000 κύκλων και ελάχιστους κραδασμούς

Απολαύστε λιγότερη θόλωση από τους κραδασμούς και ένα εξαιρετικά αθόρυβο και ανθεκτικό κλείστρο που έχει δοκιμαστεί σε περίπου 200.000 απελευθερώσεις. Τα πλεονεκτήματα αυτά προκύπτουν από την προσθήκη μηχανισμών πέδησης στο τέλος της περιοχής του πίσω κλείστρου και από την προσθήκη ελαστικού υλικού για την απορρόφηση των κραδασμών. Οι μειωμένοι κραδασμοί βελτιώνουν επίσης την απόδοση ανάλυσης του αισθητήρα εικόνας.

Προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X υποστηρίζεται από το νέο υπερσύγχρονο LSI εμπρόσθιου άκρου. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας του αισθητήρα εικόνας ενισχύει την αναπαραγωγή υφών και την ευκρίνεια εικόνας, ενώ, παράλληλα, μειώνει τον θόρυβο, ιδιαίτερα σε μεσαίο και υψηλό εύρος ευαισθησίας.

Αργή και γρήγορη κίνηση

Με τη φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφές έως 5x σε αργή κίνηση και έως 60x σε γρήγορη κίνηση με ταχύτητα έως και 50 Mbps σε υψηλής ποιότητας Full HD. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από οκτώ διαφορετικούς ρυθμούς λήψης καρέ, από 1 fps έως 120 fps (100 fps), καθώς και φορμά εγγραφής μεταξύ των 24p, 30p (25p) ή 60p (50p). Μπορείτε να αναπαράγετε τις λήψεις με εφέ αργής και γρήγορης κίνησης αμέσως μετά τη λήψη τους, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία μέσω υπολογιστή.

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο για φακούς A-mount 

Η α6500 προσφέρει αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο, ακόμα κι όταν υπάρχει συνδεδεμένος φακός A-mount μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης (LA-EA3) της Sony. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την απίστευτα ευρεία κάλυψη του συστήματος αυτόματης εστίασης που παρέχουν τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο, καθώς και να απολαμβάνετε γρήγορες και ομαλές επιδόσεις κατά τη λήψη με άλλους φακούς, αλλά και φακούς E-mount. (1) Φακοί A-mount

Αυτόματη εστίαση στη λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη εστίαση ακόμα και κατά τη μεγέθυνση μιας επιλεγμένης περιοχής της εικόνας στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD, π.χ. για πιο λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για λήψεις macro, όπου απαιτείται ακρίβεια στην εστίαση.

Με υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα και λειτουργία Zebra

Με τη λειτουργία "Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα", μπορείτε να βλέπετε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή στη ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2 και το S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800%) για παρακολούθηση εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο. Επιπλέον, η λειτουργία Zebra διευκολύνει την παρακολούθηση της έκθεσης, ιδιαίτερα κατά τη λήψη με τη ρύθμιση γάμμα S-Log. Στοχεύστε ένα επίπεδο φωτεινότητας σήματος βίντεο από το 0 έως το 109%, ορίστε ένα εύρος μεταξύ του +10% και του -10% για τη συγκεκριμένη τιμή και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές με αυτό το επίπεδο έκθεσης εντός του συγκεκριμένου εύρους.

Λήψη με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log

Η δυνατότητα λήψης με τη ρύθμιση S-Gamut και S-Log προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για τη χρήση της τεχνικής διαβάθμισης των χρωμάτων στο στάδιο του post-production. Οι καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2 προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος (έως και κατά 1300%), για ελαχιστοποίηση της υπερέκθεσης (whiteout) και της υποέκθεσης (blackout). Η α6500 προσφέρει, επίσης, ένα εντυπωσιακό εύρος 14 θέσεων στη ρύθμιση γάμμα του S-Log3. Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει τις ρυθμίσεις S-Gamut, S-Gamut3 και S-Gamut3. Κινηματογραφικό φάσμα χρωμάτων από την Sony. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες S-Log2 και S-Log3 προορίζονται για την επεξεργασία εικόνων.

Εκτεταμένη συνδεσιμότητα τερματικών

Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει είσοδο γραμμής από συσκευές ήχου επαγγελματικών προδιαγραφών με υποδοχή XLR, με τη χρήση ενός κιτ προσαρμογέα XLR (XLR-K2M/XLR-K1M) που πωλείται ξεχωριστά και καθιστά δυνατή τη σύνδεση με μικρόφωνα κορυφαίας τεχνολογίας. Υποστηρίζει, επίσης, έξοδο HDMI καθαρού σήματος, η οποία επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινιών 4K και Full HD σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής ή οθόνες. 

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία 

Με χαρακτηριστικά αντοχής στη σκόνη και την υγρασία που εμποδίζουν την είσοδο νερού και σκόνης στο σώμα της μηχανής, στεγανοποίηση γύρω από τα κουμπιά και τα περιστροφικά ρυθμιστικά, καθώς και προστατευτική δομή διπλής στρώσης που ενώνει άψογα τα πλαίσια και τα εξαρτήματα.

Με ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου και στιβαρή βάση φακού

Εξοπλισμένη με εσωτερικά πλαίσια, καθώς και πίσω, επάνω και μπροστινό κάλυμμα από κράμα μαγνησίου, η α6500 έχει σχεδιαστεί για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, ενώ το μικρό της μέγεθος αντέχει με άνεση στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η αντοχή και η σταθερότητα της βάσης του φακού επιτρέπουν την έντονη χρήση της μηχανής και την καθιστούν ιδανική για την τοποθέτηση μεγάλων και βαριών φακών, όπως είναι οι τηλεφακοί.

Λήψη χωρίς ήχο

Η λειτουργία αθόρυβης λήψης επιτρέπει την απελευθέρωση του κλείστρου χωρίς θόρυβο (ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η συνεχής λήψη με ταχύτητα έως περίπου 3fps και παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης) και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν φωτογραφίζετε παραστάσεις σε εσωτερικούς χώρους ή ζώα στην άγρια φύση, καθώς και για κάθε άλλη περίσταση όπου είναι απαραίτητη η ησυχία. Για να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τη λειτουργία πιο εύκολα, αντιστοιχίστε τη σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί.

Νέα εμφάνιση μενού που διευκολύνει την αναζήτηση 

Το επανασχεδιασμένο μενού έχει έναν νέο τρόπο κατηγοριοποίησης. Πλέον, το όνομα της ομάδας που έχετε επιλέξει εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης και κάθε καρτέλα έχει διαφορετικό χρώμα. Η αλλαγή αυτή επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία μενού που επιθυμείτε, κάνοντας ομαλότερη την αλλαγή ρυθμίσεων, ακόμα και κατά τη διάρκεια λήψεων. 

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Από προεπιλογή, το όνομα αρχείου ξεκινά με τα γράμματα "DSC". Ωστόσο, μέσω της φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να αλλάξετε, να καταχωρίσετε και να προσαρμόσετε το όνομα του αρχείου, ώστε να περιλαμβάνει τα τρία γράμματα της επιλογής σας. Έτσι διευκολύνεται η διαχείριση των αρχείων, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε πολλές φωτογραφικές μηχανές για μια εργασία φωτογράφισης.

PlayMemories Camera Apps™

Κάντε τις φωτογραφίες σας ακόμα πιο δημιουργικές με το PlayMemories Camera Apps, την υπηρεσία λήψης εφαρμογών που σας επιτρέπει να προσθέτετε νέες λειτουργίες στη φωτογραφική σας μηχανή. Στις διαθέσιμες εφαρμογές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η εφαρμογή Time-lapse που επιτρέπει την εγγραφή εικόνων ανά διαστήματα και τον μετέπειτα συνδυασμό τους, η εφαρμογή Smart Remote Control με την οποία μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις της μηχανής σας από smartphone ή tablet, καθώς και οι εφαρμογές Sky HDR (απεικόνιση-υψηλού-δυναμικού-εύρους), Star Trail, Liveview Grading και Smooth Reflection. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας

Μόλις η κάμερα συζευχθεί μέσω Bluetooth® με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο ή μια συσκευή tablet, μπορεί να αποκτήσει και να καταγράψει δεδομένα τοποθεσίας από την κινητή συσκευή. Τα δεδομένα τοποθεσίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση των ρυθμίσεων ημερομηνίας, ώρας και τοποθεσίας της μηχανής.

Μάθετε περισσότερα

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε μια εφαρμογή Imaging Edge Mobile μέσω Wi-Fi στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και ακουμπήστε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή για να τις συνδέσετε. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα! Πλέον μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και μέσω κωδικού QR.

Μάθετε περισσότερα

Capture One (for Sony)

Βελτιωμένες λειτουργίες αυτόματης έκθεσης

Εκτός από τις υπάρχουσες λειτουργίες πολλαπλών τμημάτων, με κέντρο βάρους και τη λειτουργία σημειακών μετρήσεων, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει και νέες, όπως τη λειτουργία Highlight που εντοπίζει την πιο φωτεινή περιοχή στο καρέ και συγκεντρώνει τη μέτρηση έκθεσης σε εκείνο το σημείο, ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση υπερεκτεθειμένων φωτεινών τόνων. Διαθέτει ακόμα τη λειτουργία Average που προσδιορίζει τη μέτρηση μέσης τιμής για ολόκληρη την εικόνα, για σταθερή απόδοση μέτρησης της αυτόματης έκθεσης κατά την αλλαγή των γωνιών λήψης, καθώς και προβλέψιμη συμπεριφορά αυτόματης έκθεσης. Επιπλέον, όταν η παράμετρος [Περιοχή εστίασης] έχει ρυθμιστεί στη λειτουργία [Ευέλικτο σημείο] ή [Επέκταση ευέλικτου σημείου], η τοποθεσία σημειακής μέτρησης μπορεί να συνδεθεί με την περιοχή εστίασης (επιλογή από Κέντρο/Σύνδεσμος σημείου εστίασης). Επιπρόσθετα, η τυπική τιμή έκθεσης μπορεί να προσαρμοστεί από -1 έως +1 στοπ σε βήματα στοπ 1/6, καθώς και να ρυθμιστεί ξεχωριστά για κάθε λειτουργία μέτρησης.

Ρύθμιση προτεραιότητας στη λειτουργία AWB

Όταν η ισορροπία λευκού είναι ρυθμισμένη στο Auto και η πηγή φωτός είναι λάμπες πυρακτώσεως ή ανάλογος φωτισμός, η προτεραιότητα του τόνου χρώματος μπορεί να ρυθμιστεί στο [Standard] (Τυπικό), [Ambience] (Ατμοσφαιρικό) ή [White] (Λευκό). Η ρύθμιση [Ambience] (Ατμοσφαιρικό) παράγει έναν ζεστό τόνο Η ρύθμιση [White] (Λευκό) αναπαράγει τα λευκά με ακρίβεια.

Λειτουργία βελτιωμένου απομακρυσμένου ελέγχου φωτογραφικής μηχανής

Αν συνδέσετε τη μηχανή σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Remote Camera Control, για να τραβήξετε φωτογραφίες ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της μηχανής από τον υπολογιστή. Η σύνδεση του υπολογιστή με τη φωτογραφική μηχανή σάς δίνει πλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες και στη μηχανή και στον υπολογιστή, ώστε να είναι δυνατός ο οπτικός έλεγχος χωρίς να μετακινείτε τη μηχανή από τη θέση που βρίσκεται. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε μόνο τα αρχεία JPEG (αντί για αρχεία JPEG και RAW ), ώστε να μειωθεί ο όγκος των δεδομένων, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τις εικόνες που έχουν μεταφερθεί σχεδόν αμέσως.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό της λήψης από απόσταση, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Μάθετε περισσότερα

Προδιαγραφές

Η επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφική μηχανή α6500 APS-C με εναλλάξιμους φακούς διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση Τεχνολογία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση υψηλής πυκνότητας και πλήρη κάλυψη σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης Βελτιωμένη ενδιάμεση μνήμη για συνεχή λήψη έως και 11 fps (Hi+), Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας σε 5 άξονες και έλεγχος εστίασης με οθόνη αφής.
  • Η πιο γρήγορη (0,05 δευτ.) αυτόματη εστίαση με αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 425 σημείων

  • Ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες

  • Αισθητήρας Exmor™ CMOS 24,2 megapixel για εκπληκτική ευαισθησία φωτός

  • Με σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™, για εξαιρετική αναπαραγωγή λεπτομέρειας

  • Εγγραφή ταινιών 4Κ με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 24,2 megapixel
Ευαισθησία ISO
Φωτογραφίες: ISO 100-25600 (οι τιμές ISO έως και 51200 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 310 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο)/Περίπου 350 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,0 cm (τύπου 0,39), XGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT ευρέως τύπου 7,5 cm (τύπου 3,0)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50, Τροφοδοτικό AC: AC-UUD12, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Καλώδιο micro USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία