α7R III

Νέοι κόσμοι ρεαλισμού.

Βελτιώστε την αίσθηση ρεαλισμού με την α7R III, τον ιδανικό συνεργάτη για ανώτερη ταχύτητα, απεικόνιση υψηλής ανάλυσης, επαγγελματική λειτουργικότητα και αξιόπιστη απόδοση ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

Εικόνα σκύλου με καρέ αυτόματης εστίασης στα μάτια για ζώα που δείχνει το ένα μάτι
Αυτόματη εστίαση στα μάτια ζώων με ενημέρωση λογισμικού

Διαθέσιμη ενημέρωση για την υποστήριξη της αυτόματης εστίασης στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, της Sony. Λειτουργεί με αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση των ματιών των ζώων, για όμορφα πορτραίτα κατοικιδίων και λήψεις άγριας ζωής.

Έμπνευση για απόλυτη δημιουργία

Καλωσορίσατε σε έναν νέο κόσμο απεικόνισης, με ακόμα πιο βελτιωμένη ανάλυση, ευαισθησία, δυναμικό εύρος, ταχύτητα επεξεργασίας και απόκριση λήψης. Η α7R III είναι εξοπλισμένη με επαγγελματικού τύπου λειτουργίες σε ένα ανθεκτικό, μικρό σώμα, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία, για υπέροχες λήψεις σε κάθε περίσταση. Με τόσο υψηλή ισχύ, ακρίβεια και δυναμικό στη διάθεσή σας, μπορείτε να αποτυπώνετε μοναδικές εμπειρίες. 

Εικόνα χρήστη που κρατάει τη μηχανή σε άγριο ορεινό περιβάλλον με ομίχλη, σύννεφα και παγωμένο πεδίο
Μια πύλη σε αόρατους κόσμους

Ένας επεξεργαστής εικόνας 42,4 ενεργών MP (κατά προσέγγιση) και ένας βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας μπορούν να υποστηρίξουν απεικόνιση αφάνταστα υψηλών απαιτήσεων.

Εικόνα με σιλουέτα χρήστη κόντρα στη φύση και τον ουρανό, κοιτάζει μέσα από το εικονοσκόπιο με προσαρτημένο μεγάλο φακό
Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια

Η δύο φορές πιο αποτελεσματική παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, ακόμα και στις συνεχείς λήψεις σε έως και 10 fps, προάγει την εξέλιξη της σταθερής και ιδιαίτερα γρήγορης απόδοσης της φωτογραφικής μηχανής.

Εικόνα γυναίκας σε εστίαση, που κοιτάζει τη μηχανή σε κάθετη θέση, με το προσκήνιο σε αποεστίαση
Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου

Η εξαιρετικά βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια εστιάζει και παρακολουθεί τα μάτια με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα, ακόμα και όταν το θέμα κινείται, κοιτάζει κάτω και μακριά ή φωτίζεται από πίσω.

Εικόνα λήψη μοντέλου σε στούντιο, με τον χρήστη σε bokeh προσκηνίου και την εικόνα να προβάλλεται σε παρακείμενη οθόνη PC.
Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο

Το πρότυπο USB 5 Gbps (USB 3.2) με βύσμα USB Type-C® προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένης μεταφοράς δεδομένων σε υπολογιστή, για ομαλή διαχείριση μεγάλων αρχείων δεδομένων σε φορμά RAW.

Εικόνα με πίσω όψη μηχανής σε τρίποδο σε ιστορικό κτήριο, με εικόνα οθόνης LCD και καλώδιο συνδεδεμένο στη μηχανή
Διαφορετική διάσταση ανάλυσης

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel αποδίδουν συναρπαστική ανάλυση, πιστότητα χρωμάτων και αναπαραγωγή υφής, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα του θέματος και του περιβάλλοντος.

Εικόνα με χειριστή κάμερας σε τρίποδο σε εξωτερικό περιβάλλον, με μικρόφωνο, αντιανεμική προστασία και εξωτερική οθόνη.
Πιο ρεαλιστικές ταινίες

Η τεχνολογική καινοτομία που υποστηρίζει εικόνες 4K HDR με υψηλή ανάλυση, μεγάλο δυναμικό εύρος και διευρυμένη γκάμα χρωμάτων δημιουργεί ταινίες με συναρπαστική υπόσταση.

Μια πύλη σε αόρατους κόσμους
Αναπαράσταση σκηνών με απόλυτη λεπτομέρεια

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας έχει εξελιχθεί, για να αποδίδει υψηλή ανάλυση και χαμηλό θόρυβο σε μεγαλύτερο εύρος ISO. Η φωτογραφική μηχανή αναπαριστά την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος σε κάθε σκηνή, καθώς και την υφή των λεπτομερειών.

Εικόνα που δείχνει τον αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS
Αισθητήρας full-frame Exmor R™ CMOS 42,4 MP

Ο φακός με οπίσθιο φωτισμό και σχεδιασμό πάνω στο τσιπ του Exmor R αυξάνει την ευαισθησία στο φως και παρέχει δυναμικό εύρος, παρά την υψηλή του ανάλυση στα 42,4 MP.

Εικόνα που δείχνει τυπωμένη πλακέτα κυκλώματος με LSI IC και σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X
Εξαιρετικά βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας

Το νέο LSI εμπρόσθιου άκρου και ο BIONZ X™ αυξάνουν την ταχύτητα επεξεργασίας και συνεργάζονται με τον Exmor R™ αποδίδοντας δυναμικό εύρος έως και 15 θέσεων σε χαμηλή ευαισθησία ISO για στατικές εικόνες, ενεργοποιώντας πιο πλούσια χρωματική έκφραση.

Εικόνα που δείχνει ιστιοπλοϊκό σε λίμνη, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, με πλούσιο ουρανό και πιο σκοτεινούς λόφους.
Μεγάλο τυπικό εύρος ISO 100-32000

Το τυπικό εύρος ISO επεκτάθηκε στο ISO 100--32000 (με δυνατότητα επέκτασης στο ISO 50--102400) και ο θόρυβος έχει μειωθεί κατά μία ολόκληρη θέση στο εύρος μεσαίας ευαισθησίας.

Διάγραμμα με ροή δεδομένων από τον αισθητήρα Exmor R στο LSI και τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ X, με εξόδους JPEG και RAW
Έξοδος σε RAW 14 bit για πλούσιες διαβαθμίσεις

Η έξοδος σε RAW 14 bit έχει πλούσιες αποχρώσεις, από τα φωτεινά έως τις σκιές, και είναι διαθέσιμο σε αθόρυβη ή συνεχή λήψη. .

[1] Αισθητήρας εικόνας
[2] Υπερσύγχρονο LSI εμπρόσθιου άκρου μεγάλης ταχύτητας
[3] Επεξεργασία εικόνας 16 bit

Ισχυρή, ελαφριά, αξιόπιστη σχεδίαση που σας πάει πιο μακριά

Το υψηλής ανάλυσης Quad-VGA OLED Tru-Finder προσφέρει φυσική, υψηλής ακρίβειας εικόνα στο εικονοσκόπιο. Τα λειτουργικά πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού εικονοσκοπίου, όπως η υψηλή ορατότητα στο σκοτάδι και η δυνατότητα αυτόματης εστίασης κατά τη χρήση μεγεθυμένης προβολής, ενισχύονται ακόμα περισσότερο για αξιόπιστη υποστήριξη λήψεων. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το μικρό, ελαφρύ σώμα της α7R III είναι αρκετά ανθεκτικό για βαριά χρήση.

Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια
Συνεχής λήψη έως και 10 fps

Αποτυπώστε τη γρήγορη δράση με συνεχή λήψη έως 10 fps και παρακολούθηση AF/AE. Ο τεράστιος όγκος δεδομένων 42,4 MP διατηρεί υψηλή την ποιότητα εικόνας, για αξιοποίηση σε δημιουργική περικοπή.

Εικόνα με σιλουέτα ταράνδου κόντρα σε δασικό τοπίο
Απολαύστε απόλυτα αθόρυβες συνεχείς λήψεις

Φωτογραφική μηχανή με αθόρυβη λήψη στα 10 fps και παρακολούθηση AF/AE. Η σιωπή είναι απόλυτα κρίσιμη στη φωτογραφία άγριας ζωή, όπου και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να καταστρέψει την ευκαιρία της τέλειας λήψης.

Αυτόματη εστίαση με δραματικά βελτιωμένη απόδοση

Η απόδοση της αυτόματης εστίασης βελτιώνεται μέσω της βέλτιστης εφαρμογής της αυτόματης εστίασης που χρησιμοποιήθηκε στις α9. Έτσι, μόλις η α7R III αιχμαλωτίσει ένα άγριο ζώο που κινείται απρόβλεπτα, δεν θα το αφήσει να ξεφύγει εύκολα.

Εικόνα που δείχνει αρπακτικό πουλί με φόντο ουρανό
Ολική κάλυψη γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης

Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο 68% περίπου του πλάτους και του ύψους της περιοχής εικόνας μαζί με τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης προσφέρουν εστίαση που διαφορετικά θα ήταν αδύνατη.

Εικόνα που δείχνει αρκούδα σε δασικό περιβάλλον με γρασίδι
Έως 2x ταχύτερη (περίπου) απόκριση εστίασης

Χάρη στη βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση με πολύ καλύτερη απόκριση, η ταχύτητα της αυτόματης εστίασης είναι σχεδόν διπλάσια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εικόνα που δείχνει μεγάλο αιλουροειδές έτοιμο να ορμήσει ή να πηδήξει
Βελτιωμένη παρακολούθηση AF σχεδόν επί 2

Ο αλγόριθμος αυτόματης εστίασης της α9 προφέρει σχεδόν διπλάσιας ακρίβειας παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, για συνεχείς λήψεις, ακόμα και σε περίπλοκη ή ξαφνική κίνηση.

4D FOCUS
Δείτε περισσότερα για την 4D FOCUS
Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, σε φωτεινότητα έως και EV-3

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης συνεισφέρουν στην αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα έως και EV-3, για πιο αξιόπιστη αυτόματη εστίαση στις σκοτεινές σκηνές.

Εικόνα που δείχνει δασικό περιβάλλον σε χαμηλό φως
Μην χάνετε ποτέ ούτε στιγμή

Νέο ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής, κουμπί AF-ON και λειτουργίες εστίασης με αφή, για γρήγορη και εύκολη λειτουργία εστίασης. Με ενσωματωμένες διπλές υποδοχές και συμβατή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100 μεγάλης χωρητικότητας, η α7R III επίσης διασφαλίζει λήψεις με πολύ λιγότερες διακοπές, καθώς δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε μέσα και μπαταρία το ίδιο συχνά.

Εικόνα που απεικονίζει 76 καρέ συνεχούς λήψης
Τραβήξτε έως και 76 εικόνες χωρίς διακοπή

Τραβήξτε έως και 76 εικόνες σε συμπιεσμένη μορφή RAW ή JPEG σε μια συνεχόμενη λήψη ριπής. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε με αυτοπεποίθηση στη λήψη ριπής, χωρίς περισπασμούς.

Εικόνα που δείχνει την πλαϊνή/πίσω όψη της φωτογραφικής μηχανής με το κάλυμμα μέσων ανοιχτό και δύο κάρτες σε δύο υποδοχές μέσων
Δύο υποδοχές πολυμέσων, υποστήριξη UHS-II

Με δύο υποδοχές πολυμέσων εκ των οποίων και μία συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή, η α7R III μπορεί να πραγματοποιεί ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή, να διαχωρίζει δεδομένα RAW/JPEG και εικόνων/ταινιών και να αντιγράφει από κάρτα σε κάρτα.

Εικόνα που δείχνει την πίσω όψη της φωτογραφικής μηχανής με συνδεδεμένη την μπαταρία υψηλής χωρητικότητας
Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Η α7R III μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μπαταρία NP-FZ100 με περίπου 2,2 φορές τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας NP-FW50. Οι θύρες USB Type-C® και Multi/Micro USB επιτρέπουν τη σύνδεση εξωτερικών μπαταριών για παρατεταμένο χρόνο λήψης.

Εικόνα οθόνης LCD που απεικονίζει τη χρήση της λειτουργίας βαθμολογίας
Λειτουργία βαθμολογίας

Με τη λειτουργία βαθμολογίας, μπορείτε να βαθμολογείτε τις αποθηκευμένες στατικές εικόνες με 1 έως 5 αστέρια. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αναπαραγωγής για να εκτελέσετε τη λειτουργία, εάν την έχετε αντιστοιχίσει σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί.

Εικόνα οθόνης LCD που δείχνει ομαδική προβολή για συνεχείς λήψεις
Ομαδοποίηση προβολής για συνεχείς λήψεις

Μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε λειτουργία συνεχόμενης λήψης μπορεί να προβληθεί κατά ομάδες, η προβολή ευρετηρίου αναπαραγωγής έχει βελτιωθεί και οι ομάδες συνεχόμενων λήψεων μπορούν να διαγραφούν ή να προστατευτούν στη στιγμή.

Εικόνα που δείχνει παράδειγμα της οθόνης My Menu με μενού λειτουργιών επιλεγμένων από τον χρήστη
My Menu: πιο γρήγορα στα αγαπημένα σας

Καταχωρήστε έως και 30 στοιχεία μενού που χρησιμοποιείτε συχνά στο νέο My Menu για άμεση ανάκληση. Δημιουργήστε και εξατομικεύστε το ιδανικό εύχρηστο μενού όπως εσείς το θέλετε.

Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου
Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση

Στην α7R III, η αυτόματη εστίαση στα μάτια εξελίσσεται, με δύο φορές πιο άμεσο, αποτελεσματικό εντοπισμό και παρακολούθηση ματιών, ακόμα και κατά τη λήψη πορτραίτου με κινούμενο θέμα.

Εικόνα με μοντέλο κόντρα σε αποεστιασμένο φόντο, που δείχνει ότι η αυτόματη εστίαση ματιών λειτουργεί παρά τη μερική απόκρυψη
Ακόμα και σε μερικώς κρυμμένο πρόσωπο
Εικόνα με μοντέλο σε αποεστιασμένο φόντο που δείχνει ότι η αυτόματη εστίαση ματιών λειτουργεί παρότι το πρόσωπο κοιτάζει κάτω
Ακόμα και με το βλέμμα προς τα κάτω
Εικόνα με μοντέλο κόντρα σε αποεστιασμένο φόντο, που δείχνει τη λειτουργία αυτόματης εστίασης ματιών παρά το χαμηλό φως
Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
Βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας: πιο ελεύθερες λήψεις

Χάρη στο βελτιωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες της φωτογραφικής μηχανής, κάθε φορά που θέλετε να κινηθείτε και να τραβάτε χωρίς περιορισμούς, μπορείτε να βασίζεστε στη φορητότητα και την απόδοση υψηλής ανάλυσης της α7R III, για να επικεντρώνεστε στο θέμα σας, χωρίς να ανησυχείτε για τα διάφορα είδη θόλωσης από την αστάθεια της μηχανής.

Εικόνες που δείχνουν σταθεροποίηση εικόνας, με θολωμένη εικόνα (πάνω) και εικόνα (κάτω) με αντιστάθμιση κλίσης/εκτροπής
Αντιστάθμιση πρόνευσης και εκτροπής
Απεικόνιση σταθεροποίησης, με θολωμένη εικόνα (πάνω) και εικόνα (κάτω) με αντιστάθμιση οριζόντιας/κάθετης μετατόπισης
Αντιστάθμιση οριζόντιας/κατακόρυφης μετατόπισης
Εικόνες που δείχνουν σταθεροποίηση εικόνας, με θολωμένη εικόνα (πάνω) και εικόνα (κάτω) με αντιστάθμιση περιστροφής
Αντιστάθμιση περιστροφής
Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων στο σώμα

Οι νέοι γυροσκοπικοί αισθητήρες/αλγόριθμοι σταθεροποίησης μονάδας προσφέρουν αύξηση 5,5 θέσεων. Αντισταθμίζονται πέντε τύποι αστάθειας —κραδασμοί αστάθειας σε γωνία (κλίση/εκτροπή), μετατόπιση στον X/Y και κραδασμοί περιστροφής (περιστροφή).

Διάγραμμα που δείχνει την οπτική ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων με 5 τύπους αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής που αντισταθμίζονται
Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο
Υψηλή συνδεσιμότητα για επαγγελματική ροή εργασίας

Η α7R III περιλαμβάνει θύρα SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) συμβατή με USB Type-C® και ακροδέκτες συγχρονισμού, για απευθείας σύνδεση της μηχανής με εξωτερικές συσκευές χωρίς καθυστέρηση. Οι συνδέσεις αυτές προσφέρουν πιο ομαλή και άνετη ροή εργασιών, ακόμα και σε στούντιο, σε λήψεις με μεταφορά σε PC ή φλας.

SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) για γρήγορη μεταφορά

Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τις λήψεις σε υπολογιστή, για ομαλό χειρισμό των μεγάλων αρχείων εικόνων σε φορμά RAW, γρήγορη προβολή των εικόνων σε υπολογιστή και συνεχή λήψη, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση στη μεταφορά αρχείων.

Εικόνα που απεικονίζει γρήγορη μεταφορά δεδομένων, η οποία δείχνει την πλαϊνή/πίσω όψη της φωτογραφικής μηχανής με συνδεδεμένο το καλώδιο USB
Εικόνα που δείχνει κοντινό της πλαϊνής όψης της φωτογραφικής μηχανής με ορατό τον ακροδέκτη συγχρονισμού
Διαθέσιμος ακροδέκτης συγχρονισμού

Περιλαμβάνεται τυπικός ακροδέκτης συγχρονισμού για εύκολο συγχρονισμό με τις μονάδες φλας για στούντιο και άλλο εξωτερικό εξοπλισμό φωτισμού.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εικόνα στούντιο που απεικονίζει την εφαρμογή υπολογιστή Imaging Edge, με τη φωτογραφική μηχανή σε τρίποδο και υπολογιστή με εικόνα φωτογραφικής μηχανής στην οθόνη
Κάμερα Web Imaging Edge™
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

Διαφορετική διάσταση ανάλυσης
Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

Η νέα δυνατότητα για πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel αναπαράγει στατικές εικόνες που περιέχουν ρεαλιστικές λεπτομέρειες, υφές, χρώματα και γενική ατμόσφαιρα.

Απεικόνιση πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel, με μία κανονική εικόνα (αριστερά) και μία λεπτομερή σύνθετη εικόνα (δεξιά)

[1] Κανονική μεμονωμένη εικόνα [2] Σύνθετη εικόνα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel

Κάντε αποδοχή των cookies του YouTube για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο

Προσπελάστε τις παρακάτω προτιμήσεις σας σχετικά με τα cookies και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα cookies του YouTube στην ενότητα "Λειτουργικότητα".

Πιο ρεαλιστικές ταινίες
Υψηλή ανάλυση 4K HDR

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής συναρπαστικών ταινιών ανάλυσης 4K με υπερδειγματολοψία 5K (15 MP), η φωτογραφική μηχανή διαθέτει νέο προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma), υποστηρίζοντας την άμεση ροή εργασίας HDR, και προσφέροντας ευρύ δυναμικό εύρος για εξαιρετικά ακριβείς και ρεαλιστικές εικόνες ταινιών, χωρίς διαβάθμιση χρωμάτων.

Υποστήριξη διαφορετικών αναγκών στην παραγωγή HDR

Η α7R III διαθέτει S-Log για ευέλικτη έκφραση εικόνων στο στάδιο του post-production, και HLG για άμεση ροή εργασιών HDR —ένας συνδυασμός που εκπληρώνει διάφορες απαιτήσεις στην παραγωγή HDR.

Εικόνα που δείχνει τις ροές εργασίας HDR, με (επάνω) S-Log και διαβάθμιση χρωμάτων, και (κάτω) HLG χωρίς διαβάθμιση χρωμάτων

[1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων σύμφωνα με τις απαιτήσεις (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)
[2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)

Λήψη φυλλαδίου
Λήψη φυλλαδίου

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το απόλυτα ανανεωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα εικόνας. Η έως και περίπου 2x βελτιωμένη ταχύτητα αυτόματης εστίασης, η παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, η απόδοση παρακολούθησης αυτόματης εστίασης στα μάτια και η συνεχής λήψη στα 10 fps αυξάνουν τις δυνατότητες λήψης περισσότερων σημαντικών στιγμών. Το ανθεκτικό σώμα μικρών διαστάσεων προσφέρει αξιόπιστη, επαγγελματική λειτουργικότητα, για κορυφαία ευελιξία και φορητότητα.
  • Αισθητήρας Exmor R™ CMOS 42,4 MP πλήρους καρέ 35 mm και με βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας

  • Τυπικό εύρος ISO 100-32000 (δυνατότητα επέκτασης ανώτερου ορίου στο 102400)

  • Γρήγορη υβριδική AF με AF με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο 399 σημείων και AF με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων

  • Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

  • Σταθεροποίηση σε 5 άξονες με πλεονέκτημα έκθεσης 5,5 θέσεων

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας ExmorR CMOS πλήρους καρέ 35 mm (35,9 x 24 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 42,4 megapixel
Ευαισθησία ISO
AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο, Φωτογραφία: ISO 100-32000 (οι κωδικοί ISO από ISO 50 έως ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως επέκταση του εύρους ISO.),
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 530 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 640 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), Quad-VGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον