Φακοί α
Φακοί E-mount της Sony
Φακοί E-mount της Sony για απαιτητικούς δημιουργούς βίντεο.

Ο τρόπος γυρίσματος ταινιών έχει αλλάξει ριζικά. Η υψηλή εστίαση και ο ρυθμός καρέ, ο τηλεχειρισμός και η λήψη με το χέρι έχουν όλα κάνει την αυτόματη εστίαση πιο σημαντική από ποτέ. Η Sony άκουσε τους πελάτες και δημιούργησε μηχανές και φακούς που σχεδιάστηκαν μαζί για βέλτιστη συμβατότητα και μέγιστη απόδοση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους. Δείτε στο βίντεο τα πλεονεκτήματα των αυθεντικών φακών Sony στη λήψη ταινιών.

Πορτραίτο γυναίκας τραβηγμένο τη νύχτα
Ξεχωριστοί χειρισμοί εστίασης για ευέλικτη λήψη

Πολλές επιλογές εστίασης για κάθε ανάγκη. Η επίμονη αυτόματη εστίαση κρατάει ευκρινή τα κινούμενα θέματα σε έως 4K 120p με ρηχό βάθος πεδίου. Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης προσφέρει επαναληπτικότητα και ακρίβεια μη αυτόματου ελέγχου. Και η βοήθεια αυτόματης εστίασης συνδυάζει και τα δύο, με άμεση μετάβαση σε μη αυτόματη εστίαση κατά τη χρήση της αυτόματης.

Κοντινή εικόνα φακού
Αυτόματο ζουμ για εξαιρετικές μεταβάσεις

Αντίθετα με τους φακούς μη αυτόματου ζουμ, οι φακοί αυτόματου ζουμ της Sony προσφέρουν αθόρυβο, σταθερό ζουμ για ομαλή, καλαίσθητη κίνηση και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ο δακτύλιος ζουμ, ο μοχλός και η απομακρυσμένη δίνουν απαράμιλλη ευελιξία.

εικόνα φωτογράφου που φωτογραφίζει άντρα μοντέλο σε εξωτερικό χώρο με το χέρι
Μέγιστη σταθεροποίηση εικόνας για λήψη με το χέρι

Οι τελευταίες Sony έχουν ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας, ενισχυμένη με Active Mode, για σταθερές λήψεις με το χέρι χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Ο συνδυασμός μηχανών και φακών με αυθεντική σχεδίαση Sony προσφέρει εξαιρετική απόδοση στη σταθεροποίηση εικόνας.

Κοντινή εικόνα φακού
Έλεγχος της ίριδας για λεπτή ρύθμιση του βάθους πεδίου

Επιλεγμένοι φακοί Sony προσφέρουν αθόρυβη και ομαλή προσαρμογή ίριδας για αληθινά κινηματογραφικό μποκέ και ύφος. Μαζί με το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μεταβλητό φίλτρο ND σε επιλεγμένες μηχανές Sony, το βάθος πεδίου ελέγχεται αποτελεσματικά, ενώ διατηρείται η εστίαση.

Φακοί που σχεδιάστηκαν για να αλλάξουν τον κόσμο

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις φωτογραφικές επιδόσεις αλλάζουν τις απαιτήσεις των φακών. Η σειρά G Master επαναπροσδιορίζει την απόδοση των φακών, ώστε να συμβαδίζουν με την τεχνολογία του αύριο. Συνδυάζοντας υψηλή ανάλυση, υπέροχο bokeh και γρήγορη αυτόματη εστίαση με ακρίβεια, προσφέρουν νέες δημιουργικές δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο.

FE 50mm F1.2 GM – Συνέντευξη
Εικόνα προϊόντος
G Master

Οι φακοί συνδυάζουν υψηλή ανάλυση και εκπληκτική αποεστίαση φόντου (bokeh), ενώ θα προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμα τέλεια απόδοση με τις πιο προηγμένες φωτογραφικές μηχανές.

Εικόνα προϊόντος
Φακός G

Οι φακοί G διαθέτουν ειδικό γυαλί που ελαχιστοποιεί τις χρωματικές αποκλίσεις του μεγάλου διαφράγματος, καθώς και κυκλικό διάφραγμα για υπέροχα αποεστιασμένα φόντα.

Εικόνα προϊόντος
Φακοί ZEISS®

Η Sony ανέπτυξε σε συνεργασία με τη θρυλική εταιρεία ZEISS® μια σειρά φακών με πάνω από 160 χρόνια οπτικής τεχνογνωσίας. Ειδικό γυαλί, επιστρώσεις και εξελιγμένη κατασκευή συνδυάζονται για να σας προσφέρουν πραγματικά επαγγελματικά εργαλεία.

Ορολογία φακών α

Ενημερωθείτε για την τελευταία τεχνολογία

Οι εικόνες συναντούν τη φαντασία

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ