Φακός αντάξιος της φαντασίας σας

Η ολοκληρωμένη σειρά φακών της Sony φέρνει τη δημιουργικότητα στα χέρια σας.

σχέδιο φακού A-mount
Φακοί A-mount

Με μακρά προϊστορία στους φακούς, το σύστημα A-mount προσφέρει ευελιξία σε όλες τις μηχανές μας A-mount και E-mount, όπως είναι η δημοφιλής α77II και η επαγγελματικού επιπέδου α99.

σχέδιο φακού E-mount
Φακοί E-mount

Σχεδιασμένη για να λειτουργεί με τις μικρές σε μέγεθος και τύπου mirror-less φωτογραφικές μηχανές E-mount, αυτή η διευρυνόμενη σειρά προσφέρει διαφορετικές επιλογές APS-C και επιλογές πλήρους καρέ.

Φακοί Sony G και ZEISS®

Φακοί ακριβείας για επαγγελματίες

G Master
G Master

Οι φακοί συνδυάζουν υψηλή ανάλυση και εκπληκτική αποεστίαση φόντου (bokeh), ενώ θα προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμα τέλεια απόδοση με τις πιο προηγμένες φωτογραφικές μηχανές.

G Lens (εμπορικό σήμα, δεν έχει πληθυντικό αριθμό)
Φακός G

Οι φακοί G διαθέτουν ειδικό γυαλί που ελαχιστοποιεί τις χρωματικές αποκλίσεις του μεγάλου διαφράγματος, καθώς και κυκλικό διάφραγμα για υπέροχα αποεστιασμένα φόντα.

Φακοί ZEISS®
Φακοί ZEISS®

Η Sony έχει αναπτύξει μια σειρά φακών σε συνεργασία με τη θρυλική εταιρεία ZEISS. Το ειδικό γυαλί, οι επιστρώσεις και η εξελιγμένη κατασκευή συνδυάζονται για να σας προσφέρουν πραγματικά επαγγελματικά, δημιουργικά εργαλεία.

Δείτε. Φανταστείτε. Τραβήξτε.

Ο έμπειρος φωτογράφος βλέπει μια σκηνή, την φαντάζεται στη φωτογραφία και αναλαμβάνει την τεχνική πρόκληση να συνθέσει και να τραβήξει την εικόνα. Με τους διάφορους φακούς, έχετε τα εργαλεία ακριβείας που χρειάζεστε για να μεταφέρετε τη φαντασία στην εικόνα.

Πορτραίτα

Οι φακοί για πορτραίτα διαθέτουν μεγάλα διαφράγματα για μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου. Τα ευρεία διαφράγματα προσφέρουν επίσης μεγαλύτερο βάθος πεδίου, ώστε το θέμα να ξεχωρίζει από το φόντο. Οι φακοί για πορτραίτα διαθέτουν συχνά εστιακές αποστάσεις 50-135mm και διάφραγμα F5.6 ή μεγαλύτερο.

Άγρια φύση

Μπορείτε να τηρείτε τις αποστάσεις ενώ φωτογραφίζετε. Οι τηλεφακοί και οι φακοί με μεγάλο ζουμ, ιδίως αυτοί που έχουν εστιακή απόσταση 200-500 mm, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φωτογραφίζετε ζώα σε όλο τους το μεγαλείο.

Τοπίο

Η ευκρίνεια, οι λεπτομέρειες και το σταθερό χρώμα κάνουν τις φωτογραφίες τοπίων να ξεχωρίζουν. Οι ιδανικοί φακοί έχουν μικρή εστιακή απόσταση (20-35mm) και ευρεία γωνία θέασης, για αποτύπωση όλου του τοπίου. Με το τρίποδο φωτογραφίζετε με μικρότερο f-stop.

Λήψεις macro και κοντινά πλάνα

Για τέλεια κοντινά πλάνα, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό φακό macro, που διαθέτει ισχυρή μεγέθυνση για την αποτύπωση του θέματος σε φυσικό μέγεθος. Ακόμα, οι καλοί φακοί macro προσφέρουν επίπεδο πεδίο εστίασης, για ευκρίνεια στο κέντρο και στο περίγραμμα του θέματος.

Αθλήματα

Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά ενός καλού φακού για φωτογράφιση αθλημάτων είναι το μεγάλο ζουμ, καθώς και ένας ευρύς ή "γρήγορος" φακός.

Εικόνα φακών
Οδηγός ορολογίας φακών
Εικόνα σελίδας υποστήριξης
Υποστήριξη φακών

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ