ΣΥΣΤΗΜΑ HI-FI ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLUETOOTH®

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

CMT-SBT40D

Ενδεικτικά από

216,76 €

Ήχος

Ισχύς εξόδου
50 W

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
17 x 13,25 x 22,2 cm
Βάρος
1,4 kg

Ασύρματη σύνδεση

NFC
ΝΑΙ

Λειτουργίες

USB
ΝΑΙ
CD
ΝΑΙ

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδοι ηχείου μπροστά (2), Έξοδος composite video (1), Ακουστικά (1), Αναλογική είσοδος ήχου (1), Θύρα USB (1)

Γενικά χαρακτηριστικά

Τηλεχειριστήριο
ΝΑΙ
Κατανάλωση ρεύματος
35 W

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)
δεν διατίθεται
Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)
0,5 W
Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά
2,8 W (Bluetooth) / 2,8 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)
Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε
Μετά από 15 λεπτά
Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά
Μετά από 15 λεπτά (Bluetooth®)
Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων
1. Ενεργοποιήστε τη μονάδα. 2. Πατήστε παρατεταμένα για 5 δευτερόλεπτα τα κουμπιά "||" και "|" στη μονάδα. 3. Μόλις εμφανιστεί η ένδειξη "BT OFF" (το ασύρματο σήμα BLUETOOTH είναι ανενεργό) ή "BTON" (το ασύρματο σήμα BLUETOOTH είναι ενεργό), αφήστε το κουμπί.

Χαρακτηριστικά

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Σύστημα 2 καναλιών για ισχυρό, οικιακό ήχο

Απολαύστε ισχυρό, πλούσιο ήχο από ένα σύστημα ηχείων 2 καναλιών. Τα δύο ηχεία πλήρους φάσματος αποδίδουν ισορροπημένο στερεοφωνικό ήχο σε υψηλές, μεσαίες και χαμηλές συχνότητες. Το αποτέλεσμα; Καθαρός, ισορροπημένος ήχος που ακούγεται καλά σε κάθε ένταση.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Συνδεσιμότητα Bluetooth® για εύκολη ροή μουσικής

Βασισμένη στα ραδιοκύματα, η τεχνολογία Bluetooth® σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη ασύρματη σύνδεση μικρής εμβέλειας, όπου δεν θα παρεμβάλλονται άλλα αντικείμενα στη διαδρομή του σήματος. Αμέσως μετά τη σύζευξη, μπορείτε να μεταδώσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο (ταινίες, εικόνες και μουσική) από το smartphone ή το tablet σας σε μια συμβατή συσκευή.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Mega Bass για ενισχυμένο ήχο χαμηλών τόνων

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση ήχου Mega Bass, που ενισχύει τα μπάσα στην αγαπημένη σας μουσική. Χάρη στην τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, το Mega Bass ενισχύει αποτελεσματικά τους τόνους χαμηλών συχνοτήτων, προσφέροντας έντονα και γεμάτα μπάσα για ήχο με πραγματικό βάθος.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ισοσταθμιστής 7 ζωνών για βελτιστοποιημένο ήχο

Επιλέξτε την ιδανική ρύθμιση για ό,τι ακούτε. Ο ισοσταθμιστής 7 ζωνών διαθέτει προεπιλογές ανάλογα με το είδος μουσικής, ειδικά σχεδιασμένες για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ακρόασης. Κάντε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών R’n’B, Hip Hop, Rock, Pop, Classic, Jazz και Flat και απολαύστε κάθε τραγούδι με καθαρό και ισορροπημένο ήχο. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Κομψό σύστημα Hi-Fi τριών τεμαχίων με αυτόνομα ηχεία

Χάρη στην κομψή σχεδίαση τριών τεμαχίων, αυτό το Hi-Fi είναι ιδανικό για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο. Τα δύο αυτόνομα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα, οριζόντια ή σε απόσταση έως 1,2b /bm από την κεντρική μονάδα, προσφέροντας ευελιξία με το σύστημα Hi-Fi. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD για να απολαμβάνετε τη συλλογή των δίσκων σας

Ακούστε κλασικά άλμπουμ ή μουσικές συλλογές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD. Αυτό το Hi-Fi είναι συμβατό με δίσκους CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R και DVD-RW, ώστε να ακούτε από αυθεντικές ηχογραφήσεις μέχρι μιξαρισμένα τραγούδια και κομμάτια που έχετε κατεβάσει. Συνδέστε το Hi-Fi στην τηλεόραση και παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε να ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Συντονιστείτε μέσω του περιστροφικού ρυθμιστικού του ραδιοφώνου FM και ανακαλύψτε τι υπάρχει. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Θύρα USB για εύκολη αναπαραγωγή μουσικής και φόρτιση

Εύκολη αναπαραγωγή και φόρτιση. Στη θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε USB, smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές και να ακούσετε ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας. Δεν υπάρχει ρεύμα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να φορτίσετε το tablet ή το smartphone όσο ακούτε μουσική. 

Πραγματοποιήστε σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα

Με την τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλά ακουμπήστε τη συσκευή σας με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα και άψογα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω Bluetooth®. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε σύνδεση και να μεταδώσετε ροή απευθείας μέσω Bluetooth®.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών