ΣΥΣΤΗΜΑ HI-FI ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLUETOOTH®

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

CMT-X3CD

Ενδεικτικά από

204,65 €

Ήχος

Τύπος ηχείων
Πλήρους φάσματος
Ισχύς εξόδου
Συνολική ισχύς 20 W

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
34,0 x 17,3 x 9,0 cm
Βάρος
2,3 kg

Ασύρματη σύνδεση

NFC
ΝΑΙ

Λειτουργίες

USB
ΝΑΙ
CD
ΝΑΙ

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος ακουστικών (3,5 mm), Έξοδος ηχείου μπροστά ((2) Ενσωματωμένο ηχείο), Αναλογική είσοδος ήχου (3,5 mm)

Γενικά χαρακτηριστικά

Τηλεχειριστήριο
ΝΑΙ
Κατανάλωση ρεύματος
28 W (κατά τη λειτουργία), 0,5 W (σε αναμονή)

Επιλογές χρωμάτων

redwhiteblack

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Οδηγίες χρήσης
  • Κάρτα εγγύησης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Σύστημα 2 καναλιών για ισχυρό, οικιακό ήχο

Απολαύστε ισχυρό, πλούσιο ήχο από ένα σύστημα ηχείων 2 καναλιών. Τα δύο ηχεία πλήρους φάσματος αποδίδουν ισορροπημένο στερεοφωνικό ήχο σε υψηλές, μεσαίες και χαμηλές συχνότητες. Το αποτέλεσμα; Καθαρός, ισορροπημένος ήχος που ακούγεται καλά σε κάθε ένταση.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Συνδεσιμότητα Bluetooth® για εύκολη ροή μουσικής

Βασισμένη στα ραδιοκύματα, η τεχνολογία Bluetooth® σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη ασύρματη σύνδεση μικρής εμβέλειας, όπου δεν θα παρεμβάλλονται άλλα αντικείμενα στη διαδρομή του σήματος. Αμέσως μετά τη σύζευξη, μπορείτε να μεταδώσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο (ταινίες, εικόνες και μουσική) από το smartphone ή το tablet σας σε μια συμβατή συσκευή.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Mega Bass για ενισχυμένο ήχο χαμηλών τόνων

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση ήχου Mega Bass, που ενισχύει τα μπάσα στην αγαπημένη σας μουσική. Χάρη στην τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, το Mega Bass ενισχύει αποτελεσματικά τους τόνους χαμηλών συχνοτήτων, προσφέροντας έντονα και γεμάτα μπάσα για ήχο με πραγματικό βάθος.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ισοσταθμιστής 7 ζωνών για βελτιστοποιημένο ήχο

Επιλέξτε την ιδανική ρύθμιση για ό,τι ακούτε. Ο ισοσταθμιστής 7 ζωνών διαθέτει προεπιλογές ανάλογα με το είδος μουσικής, ειδικά σχεδιασμένες για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ακρόασης. Κάντε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών R’n’B, Hip Hop, Rock, Pop, Classic, Jazz και Flat και απολαύστε κάθε τραγούδι με καθαρό και ισορροπημένο ήχο. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Σχεδίαση Definitive Outline  

Στιλάτη προσθήκη για κάθε χώρο. Αυτό το κομψό σχέδιο, με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές, ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline.

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Κομψή σχεδίαση για ευέλικτη τοποθέτηση

Απολαύστε όλες τις λειτουργίες ενός πλήρους συστήματος Hi-Fi σε μια συσκευή μικρού μεγέθους. Αυτό το μικρό Hi-Fi, με δύο πανίσχυρα ηχεία, συσκευή αναπαραγωγής CD και ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου FM, έχει πλάτος μόλις 340 mm. Είναι ιδανικό για πάγκους κουζίνας ή κομοδίνα. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD για να απολαμβάνετε τη συλλογή σας

Ακούστε κλασικά άλμπουμ ή μουσικές συλλογές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD. Το Hi-Fi είναι συμβατό με δίσκους CD, CD-R και CD-RW, ώστε να απολαμβάνετε από αυθεντικές ηχογραφήσεις έως μιξαρισμένα τραγούδια και κομμάτια που έχετε κατεβάσει. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε να ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Συντονιστείτε μέσω του περιστροφικού ρυθμιστικού του ραδιοφώνου FM και ανακαλύψτε τι υπάρχει. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα  

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζει με κάθε στυλ και διακόσμηση. Κλασικό μαύρο που "δένει" αρμονικά με το χώρο σας, ασημί που προσδίδει μια κομψή νότα και έντονο κόκκινο που τραβά τα βλέμματα. Ένα οικιακό σύστημα Hi-Fi που δείχνει και ακούγεται υπέροχο. * Οι επιλογές χρωμάτων εξαρτώνται από την περιοχή. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Θύρα USB για εύκολη αναπαραγωγή μουσικής και φόρτιση

Εύκολη αναπαραγωγή και φόρτιση. Στη θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε USB, smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές και να ακούσετε ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας. Δεν υπάρχει ρεύμα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να φορτίσετε το tablet ή το smartphone όσο ακούτε μουσική. 

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Χειρισμός της μουσικής με τηλεχειριστήριο

Πάρτε τον έλεγχο της ηχητικής σας εμπειρίας. Το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο σάς δίνει τη δυνατότητα να παραλείπετε κομμάτια, να ρυθμίζετε την ένταση ήχου και άλλα πολλά, για να μπορείτε να ακούτε υπέροχο ήχο από την άνεση του καθίσματός σας.