Ζωντανέψτε το πάθος σας για ήχο

Κάθε σκηνή και τραγούδι αποκτά περισσότερο συναίσθημα και γίνεται πιο συναρπαστικό με αυτή τη λεπτή μπάρα ηχείων. Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master μειώνει την παραμόρφωση για καθαρό, λεπτομερή ήχο. Επίσης, μπορείτε να μεταδίδετε ήχο σε υψηλή ποιότητα χάρη στην τεχνολογία LDAC.

Συνολική ισχύς εξόδου 330 W
Συνολική ισχύς εξόδου 330 W

Δώστε νέα πνοή στη μουσική και τις ταινίες σας με την ένταση και την καθαρότητα που τους αξίζει, με ονομαστική ισχύ εξόδου 330 W.

Ήχος Surround 2.1 καναλιών
Ήχος Surround 2.1 καναλιών

Τα γούφερ σε κάθε άκρο της μπάρας ηχείων προσφέρουν καθηλωτικές χαμηλές και καθαρές μεσαίες νότες σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Wi-Fi®
Ασύρματος ήχος

Συνδεθείτε ασύρματα στο οικιακό σας δίκτυο και σε υπηρεσίες ροή μουσικής μέσω Internet με το ενσωματωμένο Wi-Fi® ή χρησιμοποιήστε το Bluetooth® για να μεταδώσετε ήχο από το smartphone ή το tablet σας.

Ακούστε περισσότερα, ό,τι και αν προτιμάτε

Μια μονάδα οδήγησης 2 δρόμων σε κάθε άκρο της μπάρας ηχείων προσφέρει ισορροπημένο ήχο πλήρους φάσματος.

Δυνατά μπάσα

Τοποθετήστε το ασύρματο υπογούφερ 38 cm (15") σε οποιοδήποτε σημείο για ενισχυμένα μπάσα.

Κάθε νότα τώρα είναι ακόμα πιο ευκρινής

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master αναπαράγει πιστά όλα τα αρχεία ψηφιακού ήχου σας για καθαρό ήχο χαμηλής παραμόρφωσης, ακόμα και σε υψηλή ισχύ.

Καλύτερο Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με το συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Συνδεθείτε

Απολαύστε ήχο υψηλότερης ποιότητας χάρη σε ένα εύρος συνδέσεων HDMI και USB, καθώς και στη συμβατότητα χωρίς περιορισμούς στο μέλλον από προστασία αντιγραφής, το σήμα HDR και κωδικοποιητές ήχου χωρίς απώλειες.

Συμβατότητα με HDR
Συμβατότητα με HDR

Το σήμα HDR προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο. 

Προστασία αντιγραφής HDCP 2.2
HDCP 2.2

Το HT-CT790 είναι συμβατό με προστασία αντιγραφής HDCP 2.2, ώστε να είστε έτοιμοι για μελλοντικά φορμά 4Κ. 

Συνδέσεις HDMI®
3 είσοδοι HDMI, 1 έξοδος HDMI ARC

Με το HDMI ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) μπορείτε να συνδέετε τη συσκευή με την τηλεόρασή σας με ένα μόνο καλώδιο, για ευκολότερο έλεγχο και λιγότερη ακαταστασία, ενώ οι 3 είσοδοι HDMI σάς δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσετε ακόμα περισσότερα.

Θύρα USB
Θύρα USB

Το σύστημα προσφέρει σταθερή σύνδεση για smartphone, tablet και USB stick, ώστε να φορτίζετε τη συσκευή σας ή να αναπαράγετε αρχεία MP3.

DTS®-HD
DTS®-HD

Χάρη στο φορμά DTS®-HD, ζωντανέψτε ταινίες και μουσική με δυναμικό ήχο Surround.

Dolby® TrueHD
Dolby® TrueHD

Απολαύστε καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας με τη μορφή συμπίεσης Dolby® TrueHD χωρίς απώλειες.

Ήχος που σας ακολουθεί

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το SongPal Link

Ακούστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι σε όλο το σπίτι χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής SongPal. Χρησιμοποιήστε το SongPal Link για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε μουσική σε πολλά δωμάτια.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.