HT-NT5

Ανακαλύψτε τι χάνατε

Ήχος υψηλής ανάλυσης από ηχεία 3 δρόμων και 6 ξεχωριστούς ενισχυτές με τη λεπτή μπάρα ηχείων. Τα κάθετα τουίτερ και οι ενισχυτές S-Master HX δημιουργούν καθηλωτική ατμόσφαιρα σε κάθε ταινία, λίστα μουσικής ή παιχνίδι, γεμίζοντας το χώρο με κάθε λεπτομέρεια ήχου.

SOUND BAR

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®

HT-NT5
Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Ενδεικτικά από

856,92 €

Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Κατασκευασμένο για κορυφαίο ήχο

Εξερευνήστε νέο βάθος και απίστευτη λεπτομέρεια σε κάθε τραγούδι και soundtrack ταινίας με τα διάφορα ειδικά εξαρτήματα ήχου και τις τεχνολογίες ήχου υψηλής ανάλυσης του HT-NT5.

Ήχος S-Force Surround
Ζήστε τη μαγεία του ήχου

Η τεχνολογία εικονικού ήχου Surround της Sony σάς μεταφέρει στην καρδιά των ταινιών που αγαπάτε, εξομοιώνοντας τα πεδία του πλούσιου, τρισδιάστατου ήχου, ώστε να βυθίζεστε πραγματικά στην απόλαυση.

Τι είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης;

Όπως η τυπική ανάλυση βίντεο αναβαθμίζεται σε HD, έτσι και τα κομμάτια υψηλής ανάλυσης έχουν υψηλότερη ανάλυση από τα MP3 και τα CD, για να ακούτε κάθε ανάσα, κάθε ρυθμό, κάθε νότα.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

Αναβάθμιση DSEE HX
Αναβάθμιση DSEE HX

Ακούστε τα πάντα με τη λεπτομέρεια της αυθεντικής ηχογράφησης. Το DSEE HX προσφέρει ήχο επαγγελματικής ποιότητας ανακτώντας τις λεπτομέρειες που χάνονται στη διαδικασία συμπίεσης.

Σύνδεση με κάθε τρόπο

Οπτικές θύρες, HDMI και USB

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας ό,τι και αν ακούτε, χάρη στις 3 εισόδους HDMI, τη 1 έξοδο HDMI, τις συνδέσεις USB καθώς και τις ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις. 

Συμβατότητα με HDR
Συμβατότητα με HDR

Το σήμα HDR προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο. 

Προστασία αντιγραφής HDCP 2.2
HDCP 2.2

Το HT-NT5 είναι συμβατό με προστασία αντιγραφής HDCP 2.2, ώστε να είστε έτοιμοι για μελλοντικά φορμά 4Κ. 

Αποκλειστικά για την τηλεόραση σας

Η σχεδίαση χαμηλού προφίλ του HT-NT5 δεν θα εμποδίζει το οπτικό σας πεδίο και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο, ενώ ο έξυπνος χειρισμός ηχείων βελτιστοποιεί τον ήχο για οποιαδήποτε ρύθμιση. Πλήρης συμβατότητα με 4K για να μπορείτε να απολαμβάνετε ρεαλιστικές εικόνες μαζί με τον αυθεντικό ήχο.

Τοποθέτηση σε τοίχο
Κομψή τοποθέτηση

Όταν τοποθετείται στον τοίχο, χάρη στην κομψή σχεδίαση, ταιριάζει τέλεια δίπλα στην τηλεόρασή σας.

Σχέδιο χαμηλού προφίλ
Σχέδιο χαμηλού προφίλ

Όταν τοποθετείται επάνω σε μια επιφάνεια, το μικρό σώμα της μπάρας ηχείων δεν σας εμποδίζει σε ό,τι και αν παρακολουθείτε.

Ήχος που σας ακολουθεί

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το SongPal Link

Ακούστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι σε όλο το σπίτι χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής SongPal. Χρησιμοποιήστε το SongPal Link για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε μουσική σε πολλά δωμάτια.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Wi-Fi®
Ασύρματος ήχος

Ασύρματη σύνδεση σε ροή μουσικής μέσω Internet με το Wi-Fi® ή χρησιμοποιήστε το Bluetooth® για ήχο από το laptop, το smartphone ή το tablet.

Καλύτερο Bluetooth®

Η τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®. Με την τεχνολογία LDAC μπορείτε να μεταδίδετε μουσική με πιστότητα αντίστοιχη του ήχου υψηλής ανάλυσης, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης με αυτή τη λεπτή και κομψή μπάρα ηχείων με ηχεία 3 δρόμων και 6 ανεξάρτητους ενισχυτές. Τα ειδικά σχεδιασμένα κάθετα τουίτερ και οι ενισχυτές S-Master HX δημιουργούν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα σε κάθε ταινία, λίστα αναπαραγωγής μουσικής ή βιντεοπαιχνίδι, γεμίζοντας το χώρο γύρω σας και με την παραμικρή λεπτομέρεια του ήχου. Επιπλέον, χάρη στο λεπτό προφίλ της μπάρας ηχείων, τίποτα δεν παρεμβάλλεται ανάμεσα σε εσάς και ό,τι παρακολουθείτε.
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Ήχος υψηλής ανάλυσης από ηχεία 3 δρόμων και 6 ανεξάρτητους ενισχυτές

  • S-Force PRO Front Surround για κινηματογραφικό ήχο

  • Ασύρματη ακρόαση σε πολλά δωμάτια

Ισχύς εξόδου (συνολική)
400 W
Κανάλια ενισχυτή
6,1ch
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Ethernet, USB, Είσοδος αναλογικού ήχου, Λήψη Bluetooth®, Μετάδοση Bluetooth®
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (Π x Υ x Β) 
108 × 5,8 × 12,7 cm
ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ (Π x Υ x Β) 
19 × 38,2 × 38,6 cm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο HDMI, Άγκιστρο επιτοίχιας ανάρτησης, Στήριγμα διάτρητης γρίλιας, Μπαταρίες, Εγχειρίδιο γρήγορης ρύθμισης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον