Αναγνωριστικό άρθρου : 00282992 / Τελευταία τροποποίηση : 11/04/2023Εκτύπωση

Εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές: επεξεργαστείτε τη λίστα τηλεοπτικών καναλιών από το smartphone σας!

  Για να ελέγξετε αν το μοντέλο της τηλεόρασής σας υποστηρίζεται από την εφαρμογή για κινητές συσκευές, αναπτύξτε την ενότητα "Σχετικά προϊόντα και κατηγορίες για αυτό το άρθρο" στην επάνω δεξιά πλευρά αυτού του άρθρου.

  Διαθεσιμότητα ανά χώρα για την εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές


  Τι είναι η εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές και από πού μπορώ να την κατεβάσω;

  Η εφαρμογή της Sony TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε, να ταξινομείτε και να οργανώνετε από το τηλέφωνό σας όλα τα κανάλια δορυφορικής ή καλωδιακής τηλεόρασης που χρησιμοποιείτε. Τώρα μπορείτε να αλλάζετε τη σειρά ή το όνομα των τηλεοπτικών καναλιών, ή ακόμα και να τα διαγράφετε, με μερικά πατήματα στην οθόνη του smartphone σας!

  Η εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και θα γίνει σύντομα διαθέσιμη για συσκευές με iOS.

  Κάντε κλικ στο κατάλληλο κουμπί παρακάτω για να κατεβάσετε την εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές με Android ή iOS (το κουμπί για iOS θα είναι διαθέσιμο σύντομα).
  Εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA στο Google Play

  Τρόπος χρήσης της εφαρμογής TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές

  Βήμα 1: Σύνδεση της εφαρμογής για κινητές συσκευές με την τηλεόρασή σας

  Βήμα 2: Χρήση της εφαρμογής για κινητές συσκευές για επεξεργασία της λίστας τηλεοπτικών καναλιών


  Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA για κινητές συσκευές

  Έχω πολλές λίστες καναλιών. Μπορώ να επεξεργαστώ κάθε μία από αυτές;

  Τα εγκατεστημένα προφίλ μετάδοσης εμφανίζονται σε ξεχωριστές καρτέλες στην εφαρμογή για κινητές συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε μια ξεχωριστή καρτέλα για τα Satellite (Δορυφορικά) και τα Cable/Terrestrial (Καλωδιακά/επίγεια) κανάλια, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Για να επεξεργαστείτε μια συγκεκριμένη λίστα καναλιών, μεταβείτε από τη μία καρτέλα στην άλλη. Όλες οι αλλαγές θα αποθηκευτούν όταν κλείσετε την εφαρμογή.

  Καρτέλες δορυφορικών και καλωδιακών καναλιών στην εφαρμογή


  Προβλήματα σύνδεσης: “Η επεξεργασία καναλιών έχει ανασταλεί” ή “Η σύνδεση χάθηκε” στην εφαρμογή

  Αν εμφανιστεί μια οθόνη με το μήνυμα: “Connection to TV name failed” (Η σύνδεση στην [όνομα τηλεόρασης] απέτυχε), “Η επεξεργασία καναλιών έχει ανασταλεί” ή “Η σύνδεση χάθηκε” στο smartphone σας, ελέγξτε αν:

  • Το μοντέλο της τηλεόρασής σας υποστηρίζεται από την εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA. Δείτε τα σχετικά μοντέλα στην αρχή αυτού του άρθρου, στην ενότητα ‘Σχετικά προϊόντα και κατηγορίες για αυτό το άρθρο’.
  • Έχετε ανοίξει την ακόλουθη ρύθμιση στην τηλεόρασή σας μεταβαίνοντας στην επιλογή [Ρυθμίσεις] à [Κανάλια] à [Επεξεργασία λίστας καναλιών από κινητή συσκευή]. Έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδέσετε την τηλεόραση με την εφαρμογή και έχετε διατηρήσει ενεργή την οθόνη "Συνδεθήκατε" στην τηλεόραση ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο κινητό. Διαφορετικά, στην εφαρμογή θα εμφανιστεί η οθόνη “Η επεξεργασία καναλιών έχει ανασταλεί”.
  • Το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο στο smartphone σας.
  • Η λειτουργία τοποθεσίας είναι ενεργοποιημένη στο smartphone σας.
  • Το smartphone σας απέχει έως 10 μέτρα από την τηλεόραση.

  Γιατί δεν αντικατοπτρίζονται στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων οι αλλαγές που έκανα στη λίστα καναλιών στην εφαρμογή;

  Οι αλλαγές που κάνατε στην εφαρμογή TV Channel Editor for BRAVIA θα πρέπει κανονικά να εμφανιστούν στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων αμέσως μόλις τις επιβεβαιώσετε. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να ενημερωθεί η λίστα καναλιών. Περιμένετε και ελέγξτε ξανά αργότερα.


  Γιατί χρειάζεται άδεια πρόσβασης στις πληροφορίες τοποθεσίας η εφαρμογή για κινητές συσκευές;

  Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Bluetooth για να συνδεθεί με την τηλεόραση και οι περισσότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων στην αγορά απαιτούν να ενεργοποιήσει ο χρήστης τις πληροφορίες τοποθεσίας προκειμένου να λειτουργήσει το Bluetooth.