Αναγνωριστικό άρθρου : S700023400 / Τελευταία τροποποίηση : 12/12/2011

Πρόγραμμα ελέγχου και επισκευής των σειρών Sony VAIO TZ


  Σεπτέμβρης 04, 2008

  Αγαπητέ πελάτη Sony VAIO,

  η Sony είναι υπερήφανη για την ποιότητα των προϊόντων της. Πρόσφατα περιήλθε στη γνώση μας, ένα ενδεχόμενο σχεδιαστικό πρόβλημα που επηρεάζει τα μοντέλα των VAIO notebook (φορητοί υπολογιστές), τα οποία πωλούνται στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο του 2007 και είναι τα εξής:

  • Όλα τα μοντέλα που αρχίζουν με τον κωδικό "VGN TZ1" (π.χ. VGN-TZ11XN/B)
  • Όλα τα μοντέλα που αρχίζουν με τον κωδικό "VGN TZ2" (π.χ. VGN-TZ21WN/B)
  • Ορισμένα μοντέλα που αρχίζουν με τον κωδικό  "VGN TZ3" (π.χ. VGN-TZ31VN/R)

  Το θέμα αφορά ένα μικρό αριθμό φορητών τα οποία είναι δυνατόν να υπερθερμανθούν και θα μπορούσαν να προκαλέσουν παραμόρφωση στο σημείο εισόδου του μετασχηματιστή ρεύματος και σε κάποια σημεία της LCD οθόνης.

  Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για συνεχή ικανοποίηση και προστασία του πελάτη της, η Sony ανακοινώνει την εκούσια έναρξη ενός προγράμματος δωρεάν ελέγχου των μοντέλων αυτών, και την επισκευή τους σε περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο, με στόχο να επιβεβαιωθεί ότι ανταποκρίνονται στα υψηλά επίπεδα ποιότητας της εταιρίας.

  Σε περίπτωση που το SONY VAIO TZ σας, ανήκει σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες, σας συνιστούμε να προβείτε σε έλεγχο αυτού, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου.

  Για τους πελάτες οι οποίοι είναι κάτοχοι ενός VAIO Notebook που εμπίπτει στο πρόγραμμα αυτό, η Sony θα παραλάβει το notebook, θα το εξετάσει και όπου κριθεί απαραίτητο θα αναλάβει την επισκευή του, δωρεάν. Αυτό το πρόγραμμα ελέγχου και επισκευής το χειρίζεται άμεσα η Ομάδα Υποστήριξης του VAIO, γι' αυτό σας παρακαλούμε να μην το επιστρέψετε στο κατάστημα αγοράς ή τον διανομέας σας.

  Διαρκής στόχος μας παραμένει να παρέχουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και σας ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία.

  Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα Sony VAIO.

  Με εκτίμηση,
  Η Ομάδα Υποστήριξης VAIO