Αναγνωριστικό άρθρου : S700023427 / Τελευταία τροποποίηση : 12/07/2018

VAIO Voluntary Replacement Programme for VGP-AC19V18 AC adapters  Αγαπητέ πολύτιμε πελάτη Sony VAIO,

  Ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον σου στα προϊόντα Sony.

  Πρόσφατα η Sony ανακάλυψε ότι η εσωτερική μόνωση των AC προσαρμοστών με όνομα μοντέλου VGP-AC19V18 μπορεί να πάθουν βλάβη κατά την χρήση, πιθανόν προκαλώντας βραχυκύκλωμα μέσα στον AC προσαρμοστή.

  Οι συγκεκριμένοι προσαρμοστές έχουν πωληθεί με ορισμένα Sony όλα-σε-έναν-τύπο “VAIO Personal Computers”, που πωλήθηκαν στην Ευρώπη μεταξύ Οκτωβρίου 2007 και Οκτωβρίου  2009 (σειρές VGC-LT, VGC-LN, VGC-LM , VGC-JS2 και VGC-JS3),και με τα “VAIO Personal Computer Docking Station” της Sony που πωλήθηκαν στην Ευρώπη μεταξύ Οκτωβρίου 2005 και Οκτωβρίου 2009 (VGP-PRBX1 και VGP-PRFE1).
  Μόνο ορισμένοι VAIO AC προσαρμοστές αποτελούν αντικείμενο αυτού του εθελοντικού προγράμματος αντικατάστασης. Κάνενας άλλος AC προσαρμοστής δεν επηρεάζεται από αυτό το εθελοντικό πρόγραμμα αντικατάστασης.
   
  Για τηνΕυρωπαϊκή αγορά, ο AC προσαρμοστής VGP-AC19V18 είναι εφοδιασμένος με γειωμένη σύνδεση.

  Αυτό σημαίνει ότι εάν ο AC προσαρμοστής είναι συνδεδεμένος σε μια γειωμένη πρίζα ρεύματος και προέκυπτε εσωτερικό βραχυκύκλωμα, η ενσωματωμένη ασφάλεια θα καιγόταν και ο AC προσαρμοστής θα σταματούσε να δουλεύει.

  Μόνο σε περίπτωση που ο προσαρμοστής δεν είναι συνδεδεμένος σε μια γειωμένη πρίζα και θα προέκυπτε εσωτερικό βραχυκύκλωμα, υπάρχει περίπτωση το βραχυκύκλωμα να προκαλέσει ηλεκτροπληξία στον χρήστη όταν αγγίζει οποιοδήποτε μεταλλικό τμήμα του AC προσαρμοστή, τον ίδιο τον Η/Υ ή οποιαδήποτε συνδεδεμένα περιφερειακά.

  ...

  Η Sony θα κανονίσει να αποσταλεί η δωρεάν αντικατάσταση του AC προσαρμοστή στους πελάτες που διαθέτουν έναν εγκεκριμένο AC προσαρμοστή.

  Παρακαλώ πιέστε εδώ για να ελέγξετε εάν διαθέτετε έναν εγκεκριμένο AC προσαρμοστή και για να κανονίσετε να σας αποσταλεί ένας αντικαταστάτης AC προσαρμοστής.

  Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση αυτό μπορεί να προκαλεί. Η κατανόηση και η συνεργασία σας εκτιμάται ιδιαίτερα. Η Sony συνεχίζει να αγωνίζεται για να βελτιώσει το ποιοτικό επίπεδο των προϊόντων της στο μέγιστο δυνατό μέτρο.

  Με εκτίμηση,
  Η δική σας Ομάδα Υποστήριξης VAIO