Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τηλεόραση

Τηλεοράσεις LED

Απολαύστε εκπληκτική ευκρίνεια, ζωντανά χρώματα και ενεργειακή απόδοση με τις επίπεδες οθόνες των τηλεοράσεων LED. Εξερευνήστε τη σειρά και βρείτε το ιδανικό μοντέλο.

Βελτιώστε την εμπειρία προβολής με μια τηλεόραση LED

Όλες οι LED TV συνδυάζουν εμφάνιση και επιδόσεις για καθηλωτική εμπειρία προβολής. Οι κορυφαίες τεχνολογίες, π.χ. Motionflow XR, X-Reality PRO και ClearAudio+, προσφέρουν φωτεινές εικόνες, δυναμικό ήχο και κομψό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Τηλεόραση LED 3D από τη Sony
Καθαρή εικόνα με τις τηλεοράσεις LED από τη Sony

Αναδείξτε κάθε λεπτομέρεια

Η τεχνολογία LED από τη Sony είναι πραγματικά πρωτοποριακή: οι λευκές δίοδοι πίσω από τις οθόνες στις τηλεοράσεις LED αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια. Τα αγαπημένο σας περιεχόμενο διαθέτει συναρπαστική εικόνα με βελτιωμένη, καθηλωτική ποιότητα.

Πιο ευκρινείς, ομαλές και φυσικές εικόνες

Απολαύστε εκπληκτική εικόνα με τις τηλεοράσεις LED. Κάποια μοντέλα διαθέτουν επεξεργασία 4K – με 8 εκατομμύρια pixel – για ευκρινή εικόνα. Οι εικόνες ζωντανεύουν με τις τηλεοράσεις LED 3D, ενώ το Motionflow XR προβάλλει άψογα τις σκηνές δράσης.

Ευκρινείς εικόνες σε τηλεόραση Smart LED από τη Sony
Τηλεόραση LED με καθαρό ήχο

Αξιόπιστος ήχος

Με τις τηλεοράσεις LED, απολαμβάνετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου. Το ClearAudio+ εξισορροπεί όλες τις συχνότητες, ενώ κάποια μοντέλα διαθέτουν υπογούφερ και ηχεία Magnetic Fluid. Έτσι, θα απολαμβάνετε καθαρό ήχο με πλούσια μπάσα.

Τιθασεύστε τη δύναμη του web

Κάντε το σαλόνι σας κέντρο πολυμέσων με τις τηλεοράσεις smart LED. Μιλήστε στο Skype™, δείτε φωτογραφίες από smartphone, σερφάρετε ή στείλτε tweet εύκολα. Η μετάδοση περιεχομένου από το web είναι απλή και συνοδεύεται από ευκρινή ποιότητα εικόνας.

Κοινή χρήση περιεχομένου με τις τηλεοράσεις smart LED της Sony
Φουτουριστική σχεδίαση τηλεόρασης LED της Sony

Μοναδικό σχήμα, κορυφαία ποιότητα

Τηλεοράσεις LED με πρωτοποριακή σχεδίαση. Το μοναδικό σχήμα "wedge" εξοικονομεί χώρο και αυξάνει την απόδοση των ηχείων. Δοκιμάστε μία από τις ελαφρώς καμπυλωτές τηλεοράσεις LED 3D. Η διακριτική καμπυλωτή σχεδίαση βελτιώνει την εμπειρία προβολής σας.